sobota 9. července 2011

Google: Orkut Bude existovat současně s Google +

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0qIBKtwyB4s/Google-Orkut-Will-Co-Exist-With-Google:
splitenz píše: "Google je další sociální sítě, Orkut, která existuje už asi sedm let a desítky milionů uživatelů po celém světě, bude i nadále pracovat po boku nového Google + nyní. Nicméně Google opouští jeho možností, pokud jde o možnost slučování dvou přes nějaký druh integrace dále po silnici. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


<em>Space Invaders:</em> The Movie

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TN6ACmqMzts/emSpace-Invadersem-The-Movie:
rainmouse píše: "Hollywood, jasně po svědky ohromující úspěch a nekonečné kritiky ostatních adaptací počítačové hry se svým typicky strhující příběh a hluboké, uvěřitelný vývoj postavy, se nyní zřejmě sebral právo natočit film založený na Space Invaders." Klasická 1980 arkádová hra od Taito a Midway, která je hodnocena jako nejlepší arkádové hry všech dob Guinnessovy knihy rekordů, míří na plátna kin se svolením výrobce Lorenzo di Bonaventura a Odd Lot Entertainment Gigi Pritzker. "" Prosím, pomozte ven poskytováním příslušných linek spiknutí a charakter skici níže.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Týden v tech: Anons Busted, P2P zákrok v plném proudu

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/copMpAGLpVI/week-in-tech-anons-busted-p2p-crackdown-underway.ars:

Tento týden přinesl zásadní novinky: American ISP souhlasil, aby se stal Copyright enforcers pro hudební a filmové firmy, škrcení nebo odpojení uživatele po několika "útoky" proti nim.

Ale nebyl to jen velké novinky. Zatýkání skryt v Evropě, Amazon AppStore problémy, a dokonce i oceán bahna trumfl seznam našich příběhů, které záleželo v tomto týdnu.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Kingston Wi-Drive bezdrátová úložiště pro iOS hodnocení (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/09/kingston-wi-drive-wireless-storage-for-ios-review/:

S téměř 350.000 aplikace a počítání, iPhone je maximální kapacita 32 GB neumožňuje, aby i poškrábání povrchu App Store katalogu. Hoď v HD, některé TV epizod, stovky skladeb a několik tisíc fotografií, a budete se žvýkání prostřednictvím těchto bytech k dispozici v žádné době. Většina výrobců kompenzovat toto omezení tím, že zahrnuje slot microSD pro další úložný prostor, ale Apple - nevíte jak dál s tou původní kapacity, dokud nebudete připraveni k přechodu na nový přístroj. Naštěstí pro ty, kteří potřebují více úložného prostoru nyní a nevadí platit za to, AirStash , Seagate GoFlex satelit , a nyní Kingston je ultra tenký Wi-Drive umožňuje zvýšení koncerty bez upgrade, nebo přechod na jinou platformu. Žádný z těchto serverů kapsy neobejde bez kompromisů, ale - budete trávit více než 100 dolarů i pro ty nejzákladnější možnosti Vznikne tak další zařízení, do přenosného mix.

Pokračovat ve čtení Kingston Wi-Drive bezdrátové skladování při oživování hodnocení (video)

Kingston Wi-Drive bezdrátová úložiště pro iOS hodnocení (video) původně objevila na Engadget na So. 09.7.2011 14:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Google předseda, který má svědčit na ochranu hospodářské soutěže sluchu

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Jp4dFhV4fSY/Google-Chairman-To-Testify-At-Antitrust-Hearing:
bonch píše: "Po hrozbě předvolání, bude předseda Google Eric Schmidt svědčit v Senátu antimonopolní podvýbor v září. Google odmítl jednat anticompetitively a cituje jeho úspěch jako příčina zvýšené kontroly. Federální obchodní komise a Evropská komise i zahájil antimonopolní vyšetřování společnosti, a ministerstvo spravedlnosti i trestního sondu do jejich přijímání reklam před nepoctivými web lékáren, vyšetřování Google vyčlenila 500 milionů dolarů se usadit. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony uvádí ceny a velikostí je Google TV?

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo ve společnosti, nebo jsou nespokojeni se svými platy a chce zničit překvapením, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu nutkání prošel. Proč? Protože ne jen únikem informací (který ještě není známo, zda je to pravda), o možných velikostech, které bude Google TV, ale i jména se objevují, které by bylo nazýváno dotyčných modelů.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40GT1 40 palců NSX-46GT1, (ano, uhodli jste) o 46 centimetrů. Ale také nebezpečí, že by se jejich ceny dosahují celkové výše 1.300, 1.400 a 1.900 dolarů.

Zvláštní věc: jestli je to pravda, že nejlevnější model Google TV bude ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony lidí v jejich katalogu.

Zeptejte se Slashdot: Život bez internetu na-Home Access?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Goq8wRIVNj8/Ask-Slashdot-Living-Without-Internet-At-Home-Access:
Anonymní čtenář píše: "Rozhodl jsem se, že internet už není pozitivní vliv na můj život, a jsem zájem o zrušení svých služeb. V zájmu není vzdání se všech digitálních vymožeností, mám v plánu vytvořit malý intranet, hosting Několik zdrojů, si myslím, že bych chtěl mít přístup k pravidelně (např. textový výpis Wikipedia). Budu také stále přístup k Internetu v mé kanceláři, a mít snadný přístup k veřejným Wi-Fi . v knihovnách a kavárnách Mé otázky tedy jsou:?? Má někdo nějaké zkušenosti žít bez internetu Jak velké obtíže jste se setkali Jaké zdroje mám dát na můj Intranet je něco, co jsem s výhledem "?

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Gillmor Gang 07.09.11 (TCTV)

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/LVupj9bTZEo/:

Gang Gillmor - Michael Arrington, Dan Farber, Robert Scoble, a Steve Gillmor - užil @ scobleizer je FaceTime turné opustil Center floridského Kennedyho vesmírného v důsledku poslední start raketoplánu. Odpočítávání času seděla uprostřed moře přívěsů médií a velkého Twitter Živé stavby shromáždění. Ne, počkejte, to bylo, kde stál až do FriendFeed Google + byla zahájena minulý týden.

Google + měl koupit Twitter, navrhl @ Arrington z jeho důchodu centra v severozápadním Pacifiku. Po okamžitě vypnout jeho live stream na Google den poté, co Plus šel veřejnost, se zdá nepravděpodobné, Jack a Dick (a Ev a Alice na to přijde), je blíž k prodeji. Jako duch Walter Cronkite díval se dolů z "trvalé" CBS News bunkr, editor CBSNewsOnline v hlavním @ @ dbfarber vzdělaný Arrington na zprávy dne. Všichni jsme o něco starší. A to je způsob, jak to bylo.


Ex-šéf NSA Podporuje samostatné Secure Internet

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pymtSTTi2-Q/Ex-NSA-Chief-Supports-Separate-Secure-Internet:
Hugh Pickens píše "Nextgove zprávy, že Michael Hayden, bývalý ředitel NSA tak i CIA, říká, že Spojené státy mohou vážně zvážit vytvoření nové internetové infrastruktury s cílem snížit hrozbu kybernetickými útoky a několik současných federálních úředníků, včetně USA Cyber ​​příkaz hlavní generál Keith Alexander, také plaval koncept sítě. "bezpečné" pro kritické služby, jako jsou finanční instituce, citlivá infrastruktura, vládní dodavatele, a sama vláda, která by byla zděná pryč od veřejného internetu. rozdíl. com, . xxx a další nové domény nyní šíří na internetu,. bezpečné by vyžadovalo návštěvníci využít certifikované pověření pro vstup a bude to pryč s uživateli, "Čtvrtý dodatek práva na soukromí." Myslím, že to, co Keith se pokouší navrhnout, je, že potřebujeme více kalené struktury podniku, na některé činnosti, a musíme jít stavět, "říká Hayden." Všichni ti lidé, kteří chtějí porušovat jejich soukromí na Facebooku - ať nadále hrát. " Hlína Dillow píše, že na stávající internetu každý dělá všechno, on-line anonymně, a když to je skvělé na svobodu, je to i nebezpečné, když počítačoví zločinci / zahraniční hackeři roaming Cyber ​​krajiny. Podle navrhovaného. Bezpečný internet "nemusí být schopni jít na některých čtvrtích na webu, aniž by ukazovat své doklady na kontrolním stanovišti - a možná vystaví si jeden z těch ponižujících elektronické pat-sestřelí i ". Dillow píše" Ti, kteří chtějí zůstat v anonymitě na webu je stále o dovádění ve Svět dot-com, ale v dot-bezpečné oblasti budete muset prokázat, že jste vy. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony oznámila konec MiniDisc Walkman

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/G_0kocEhJ48/Sony-Announces-End-For-MiniDisc-Walkman:
Milovaný koncertu kuželů pro jejich malou velikost, odolnost proti nárazům a dlouhá výdrž baterie, MiniDisc rekordéry nikdy moc pochopil s veřejností. Vzpomínám si hrát s jedním na počátku 90. let - předtím, než kvalitní pevné rekordéry státu stereo byly dostupné - a těším se na den, že bych si jeden z mých vlastních. Přehrávání pouze paluby byly k dispozici, ale pochopitelně (v retrospektivě), nikdy se stal velký zisk, když byl představen MiniDisc, CD byly ještě nedávno příchozí a 8-dráha byla v živé paměti. Hudební fanoušci se zřejmě unavení nahradit jejich vinyly a kazety na příští velká věc. Přesto se s médii levné a slušné přenosné magnetofony, MiniDisc udeřil akord pro některá použití, a držel asi lepší než digitální kompaktní kazeta. Nyní, 19 let po zavedení MiniDisc formátu, Sony oznámila, že zastaví dodávku svých produktů MiniDisc Walkman v září, i když to bude i nadále prázdná média.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nike + GPS sociální update mohou lidé jsou vystaveni ze svého Twitter, Facebook účty

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/09/nike-gps-social-update-may-make-people-run-from-your-twitter-f/:
Nike tento týden válí aktualizace svého Nike + GPS aplikace, včetně opravy chyb a auto-kalibrace funkci, která by měla pomoci zlepšit přesnost svého běhu. Také na palubě jsou sociální prvky, které tlačit běh aktualizace Facebook a Twitter. Tweety / příspěvků může být naštěstí upravit před odesláním do světa, ale my bychom doporučujeme použít trochu uvážení Před vložením do své kanály se detailů vašeho posledního tréninku. Aktualizovaný aplikace lze stahovat za $ 2 z iTunes.

Nike + GPS sociální update mohou lidé jsou vystaveni ze svého Twitter, Facebook účty původně objevila na Engadget na So. 09.7.2011 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink iLounge | zdroj iTunes | Přeposlat | Komentáře

Týden v Apple: Piráti proti iTunes Match, ještě více pověstí iPhone

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_0HEMWTPQJo/week-in-apple-pirates-versus-itunes-match-yet-more-iphone-rumors.ars:

Bylo to krátké dovolené týden v USA, ale byli jsme pořád v jedné rovině s novým iPhone a iPad pověsti. Ars také kopal do některých právních otázek, které mohou být spojené s iTunes a hudebním pirátství zápas, a my jsme diskutovali přesně, kolik času uživatelé iPhone tráví hraním her za měsíc. Pokud potřebujete dohnat, tady je Roundup:

WSJ: další iPhone bude "tenčí a lehčí" než iPhone 4 : Zdroje pro Wall Street tvrdí, věstníku, že Apple je next-gen iPhone bude mít "tenčí a lehčí," form factor, a že Apple by mohl chtít za 25 milionů zařízení od jednoho dodavatele.

Zeptejte Ars: iTunes bude zápas používán honit hudební piráty? : Spousta lidí se zeptat, jestli registraci do iTunes zápas mohl odhalit sporné zdrojem jejich kopie Village People je "Cruisin." Apple bude používat iTunes zápas Seřadit pirátů z těch, které skutečně platí pro jejich hudbu? Apple nebude říkat, ale právní odborníci nevěří, že budou.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku