středa 28. září 2011

Kódování zpráv v bakteriích

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5VY9QkozZRI/Encoding-Messages-In-Bacteria:
sciencehabit píše: "Vědci vynalezli novou podobu tajných zpráv pomocí bakterií, které svítí aby bílkoviny jen za určitých podmínek. Kromě toho, že pro rozvědku užitečné by nová technika také umožňuje společnostem zakódovat tajné identifikátorů do plodin, semen, nebo jiných živých komodit. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony uvádí ceny a velikosti Do Google TV?

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo ve společnosti, nebo jste nespokojeni se svými platy a chce zničit překvapením, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu nutkání prošel. Proč? Vzhledem k tomu nejen uniklé informace (ještě nevím, jestli je to pravda), o možných velikostech, které se bude Google TV, ale i jména se objevují, které by bylo nazýváno dotyčných modelů.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (ano, uhodli jste) o 46 centimetrů. Ale také nebezpečí, že by se jejich ceny dosahují celkové výše 1.300, 1.400 a 1.900 dolarů.

Zvláštní věc: jestli je to pravda, že nejlevnější model Google TV bude ještě dražší (300 dolarů), než je 32-palcový model dražší než Sony lidí v jejich katalogu.

Vakcíny proti HIV pokus ukazuje, 90% imunitní odpověď

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pX8VMUmWixU/HIV-Vaccine-Trial-Shows-90-Immune-Response:
fergus07 píše: "Vědci španělské Superior vědecké rady pro výzkum (CSIC) úspěšně dokončili fázi I klinických studiích vakcíny proti HIV, ve kterém 90% dobrovolníků vyvinula imunitní odpověď proti viru. MVA-B očkovací látka navazuje na přirozené schopnosti lidského imunitního systému, a "se ukázal být stejně silná jako jiné vakcíny v současnosti zkoumají, nebo i více," říká Mariano Esteban, vedoucí výzkumník z Národního CSIC je Biotech centra. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


IBM uvádí na trh systém parkovacích hodin Analytics

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xGaJQ82e-g4/IBM-Launches-Parking-Meter-Analytics-System:
itwbennett píše: "Nejde jen o parkovací místo, si to jako" výdělečných aktiv, "říká Vinodh Swaminathan, IBM ředitel inteligentních dopravních systémů. Práce se sídlem v San Francisku startu Streetline, IBM uvedla na trh systém, který má pomoci města snadné parkování přetížení a sbírat další poplatky za parkování. Streetline je vzdálené senzory mohou určit, zda je parkovací místo je vzat autem, jestli zákazník zaplatil a kolik času zbývá na metr. a IBM business intelligence software analyzuje data a vytváří zprávy a statistiky pro státní manažery Řidiči mohou využívat také:. zdarma mobilní telefon aplikace může pomoci najít k dispozici parkovací stání. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Zotac GeForce GT 520 zprávy s klasickým PCI konektor

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uH4T9M4BBC8/Zotac-Releases-GeForce-GT-520-With-Classic-PCI-Connector:
jones_supa píše: "Ukazuje se, že se můžete ještě dostat starší PCI grafická karta s moderním grafickým procesorem. V tomto případě se jedná o NVIDIA GeForce GT 520 karet zajišťuje Zotac. Oba PCI a PCIe x1 varianty mají GT 520 grafický čip s 48 stream procesory, 512 MB paměti DDR3, 810MHz Frekvence jádra, paměti 1333MHz rychlost a 64-bitové paměťové rozhraní. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Microsoft začíná Windows Phone 7.5 (mango) Rollout

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VoFUyU402cY/Microsoft-Begins-Windows-Phone-75-Mango-Rollout:
MojoKid píše "Zatímco ve zprávách se zaměřuje na nadcházející Apple iPhone 5 startu, Microsoft má nějaké zprávy o jejich vlastní na mobil přední OS. Windows Mobile 7.5 je první zásadní reorganizaci systému od menších, dílčích Nodo aktualizace začala Rozbalit před několika měsíci. zahájen tento týden, by WP7 uživatelé začali vidět V7.5 update role cestu. Microsoft tvrdí, že tato verze má "Lidé na prvním místě" přístup, s důrazem na multitasking, více integrované aplikace, lepší mobilní prohlížení webu, spolu s individuální nástroje, jako jsou integrované sociální sítě a rozhovoru závity pro spojení s lidmi. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Je Sparc T4 příliš málo příliš pozdě?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7GjYDmYyLWI/Is-the-Sparc-T4-Too-Little-Too-Late:
packetrat píše: "Ars Technica zprávy o zahájení pondělní Sparc T4, a jak to nakonec (téměř 20 let poté, co všichni ostatní) přináší mimo vyřízením objednávky Sun Sparc ... ehm, Oracle Sparc. Ale kritéria, která Oracle zvířenou (překvapení) je zástěrka pro to, že procesor je stále žalostně za stavu techniky a slouží většinou jako zástupný symbol, aby zbývající Sparc uživatelskou základnu z přebíhání na Intel - i když Oracle je prodej systémů na bázi Intel a Oracle Linux. Se správným kritérií, můj minivan překonává Maserati. T4 je minivan. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který má v současné době v módě technologie v 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latencí 2 ms, 300 cd jasu, kontrastu a 20.000.000:1 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle je součástí dodávky monitoru.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při současných směnných kurzech by se o euro 376, ale nemůžeme tuto cenu, když se dostanete být v prodeji ve Španělsku.

Více informací | Viewsonic

Americká armáda hledá nespolupracujících Biometrické technologie sledování

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/54c0FcCfZYw/US-Military-Seeks-Non-Cooperative-Biometric-Tracking-Technology:
Anonymní čtenář píše: "Zajímavý článek o nadcházejícím úsilí ministerstva obranných schopností biometrických a schopnost spolupracovat non-tag, sledovat a najít osoby z různých vojenských nosičů UAV Citovat Kabelové:." [] Armáda pouze rukou z půl tuctu zakázek firmám najít tváře z výše uvedeného, ​​sledovat cíle, a dokonce i místo "nepřátelské úmysly." "Pokud to vyjde, budeme mít možnost sledovat osoby trvale v rozsáhlých oblastech," říká Dr. Tim Faltemier, vedoucí výzkumný pracovník na biometrických Corporation Progeny Systems, která nedávno získala jedno z armády smluv. "Člověk může jít pod mostem nebo v domě. Ale když vyjde ven, tak víme, že je to stejný chlapík, který šel dovnitř "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Zdravotní péče Zákon se líbil nejvyššímu soudu

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nqCZb7S0WFg/Healthcare-Law-Appealed-To-Supreme-Court:
26 států a malé podniky skupiny podali samostatné odvolání k Nejvyššímu soudu USA, požádal je, aby Obama zrušil na rok 2010 zdravotní péči zákon. V srpnu odvolací soud v Atlantě rozhodl, že individuální pojištění požadavek je protiústavní, proto je téměř jisté, že zákon by šel k Nejvyššímu soudu. Z článku: "Obamova administrativa minulý týden řekl, že se rozhodl proti žádat plnou americký odvolací soud pro 11. obvod přezkoumání rozhodnutí srpnu tříčlenném senátu soudu, který našel Požadavek uzavřít pojištění protiústavní Toto rozhodnutí schválila. způsob podávání jít k Nejvyššímu soudu. správa uvedl, že věří, že zákon bude přijat u soudu, zatímco odpůrci říkají, že to představuje neústavní zásah federální moci. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z vrcholů finské firmy Nokia. Tentokrát je to na přelomu Nokia C5-03 Nokia staršího bratra C5 mobilní a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminálu lehká (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další caracterísitcas, že ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykového displeje 3, 2 palce, Nokia C5-03 je vybaven 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 má 40 MB interní, který může být přeměněn na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ale bude obsahovat standardní 2 Gb

Jako operační systém je Nokia C5-03 pracuje s Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí dobrou sbírku ikon, které poskytuje přímý přístup k e-mailovým účtům a sociální sítě.

Některé aplikace Vrcholem Nokia C5-03 jsou přístupová na Nokia Music Store a Ovi Store, odkud můžete nakupovat hudbu nebo mobilní aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsme se bavili, budete je 170 eur.

Kabelový průmysl la carte trápit a měnit

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fJx_n711pbk/The-Cable-Industrys-a-La-Carte-Bait-and-Switch:
jfruhlinger píše: "Po celá léta, provozovatelé kabelové televize trvají na tom, že a la carte cen, ve kterém mohli uživatelé si vybral kanály, které chtějí, by ohrozilo i jejich vlastní obchodní modely a existenci důležité, ale méně sledoval, kanálů, v současné době zabalené do svazků. Je to . Proč to bylo překvapivé, když slyším, že velké kabelové společnosti jsou v soukromém pracují na nabídku jídelního lístku ceny ale když se podíváte na detaily, zdá se, jako návnadu a přejít: ty menší kanály (které platí pro kabelové společnosti své místo na vytáčení) bude i nadále spojeny s místní stanice kabelové společnosti jsou povinny zajistit, zatímco drahé sportovní kanály (kabelové společnosti, které musí zaplatit), bude HBO typu nadstandardních služeb. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Microsoft a Samsung sedí na stromě, patent sdílení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/28/microsoft-and-samsung-sitting-in-a-tree-patent-s-h-a-r-i-n-g/:
Microsoft dal na nejhezčí obleku, když vyzvala Samsung na patent, licenci stodoly dance . Ať už zašeptal dva zachumlala dokončena během pomalého zácpy o záchranu korejského obra z bažiny sporu Android , fungovalo to. Sammy uzavřela dohodu o rozsáhlé licenci Redmond patent archivu a, v případě, že zvěsti mají být věřil, zaplatí 15 dolarů za telefon prodává za tuto výsadu. (Žádné slovo v případě, že obsahuje dolarů, 45 milionů poplatků, které by pouze na prodeje v Galaxy S II. ) Vypadá to jako by to mohlo být implicitní hlas ne-důvěra o Google slibuje, že jeho získání Motorola by drama ze soudní síně minulostí. K dispozici je také velký důraz na spolupráci v páru Mango , a můžeme pouze předpokládat, že se jedná o výrazně nižší trestní licenční poplatek na místě. Mezi Android , Windows Phone , Bada a Tizen , je jasné, že Samsung je neponechává nic náhodě, operační systém. K dispozici je tisková zpráva po přestávce, ale na naše slova na to, na žádném místě nezmiňuje Steve Ballmer, leží nahá na posteli peněz se smíchem k sobě.

Pokračovat ve čtení Microsoft a Samsung sedí na stromě, patent sdílení

Microsoft a Samsung sedí na stromě, patent sdílení původně objevila na Engadget na st. 28 září 2011 11:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Microsoft | Přeposlat | Komentáře