neděle 25. září 2011

Lpění ke tření: Některé myšlenky na f8 Facebooku

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1WNDh8G4xdY/:
zuckerberg

Je to už více než 72 hodin od Facebook první debutoval řady převratných novinek na f8, který je po celou dobu musím předvídat společnosti dlouhodobý výhled, jak se bude objevovat na webu, a cenové podmínky nevyhnutelné IPO.

Dobře, možná ne. Ale to je mi nějaký čas vyzkoušet funkce se, na rozdíl založit své dojmy z dobře řemeslně Facebook ve svém programovém prohlášení prezentací. A i když mnozí z nich samozřejmě mají velký potenciál, v praxi jsem najít, aby byly smíšené (nebo v některých případech vyloženě dráždivý) tašku.

Sociální přemazání

Jedním z velkých oznámení na F8 je něco jako tření sdílení. Zde je podstata: Facebook nechá stránky třetích stran a aplikace integrovat, co je efektivní sdílení firehose. Zapněte ji, a všechno, co děláte v aplikaci dostane sdílet s přáteli na Facebooku.

Jako generální ředitel Facebooku Mark Zuckerberg vysvětlil při své keynote, myšlenkou je, že mnoho lidí nesdílí tak často, jak by mohla být, protože tam je napětí spojené s klepnutím na všechny ty "sdílet" dialogy. Proto termín tření sharing: navštívíte webovou stránku nebo aplikaci, Aktivace sdílení jednou, a máte hotovo. Vše, co jste si z této aplikace se automaticky sdílet, a můžete vždy vypnout Pokud se rozhodnete, že chcete, aby vaše činnost soukromého. Docela šikovný, ne?

Mé obavy s touto novou, tření sdílení, je to, že není vlastně zbavit se tření vůbec - to prostě přesune ji. Tam, kde dřív, než jsem musel vyvinout nějaké úsilí (byť minimální množství) explicitně sdílet část obsahu, s tímto novým snadné sdílení budu zabývat neodbytný pocit vzadu v hlavě přemýšlel, jestli opravdu chci Článek jsem klikl na možné sdílet s přáteli. Myslím, že slovo, které je stres, úzkost nebo možná. , Které jsou způsobilé jako formy tření v mé knize.

Jinak řečeno, s old-school sdílení, jediný skutečný potenciál nevýhoda je, že jsem si zapomněl něco sdílet, že moji přátelé mohli najít zajímavé. Big houkání. S touto novou, mazané sdílení může mentální uplynutí vítr s mým hrubý něco sdílet se svými přáteli. Které v závislosti na tom, kdo Facebook "Přátelé" jsou a své povolání, může opravdu záleží.

Je pravda, že je bude aplikace a stránky, které jsou lidé ochotni sdílet z volně bez váhání - byste Těžko najít mnoho příběhů, více než v The Economist, že byste se trapně sdílení (Proč ano, jsem strávil odpoledne čtení o argentinské obchodní omezení). Ale existuje spousta stránek, které běží tradiční zprávy o tématech, která možná nebudete chtít publikoval se svým šéfem a členy rodiny. Věci jako legalizaci drog. Nebo pohlaví (ack!). Nebo Jersey Shore. Což znamená, že další odpor ochraně osobních údajů může být za rohem.

Já vím, já vím - v tisku (včetně mě) má protestovali proti bezpráví na soukromí stripping funkce Facebooku mnohokrát předtím, a drtivá většina jeho uživatelů ukázaly, znovu a znovu, že prostě nezajímá. Ale já atribut, který víc nich ambivalentní než já na Facebook ví, co jeho uživatelů společensky přijatelné. Možná je to v době, kdy jsem překročil hranici, možná to není - tak jako tak, budeme vidět spoustu novinek článků o tření sdílení a pravděpodobně některé dopisy od Congress.

Když nic jiného, ​​Vsadím se, že varovné signály na 'Přijmout' dialog pro tuto funkci získat mnohem více prominentní v příštích několika měsících. Podívejte se na rámečku níže - že to není přesně to, jít ven jejich způsobu, jak zdůraznit, že toto je Shari

Murata chce, aby se gauči brambor za ruku a do dálkového ovládání Twist

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/25/murata-wants-to-take-couch-potatoes-by-the-hand-and-do-the-remot/:
Viděli jsme Murata je marketing budoucnosti a to se buď Chubby Checker, nebo 90. let Helen Hunt film. Japonského výrobce elektroniky je uvařit flexibilní čidlem , které vám umožňují kroutit a křičet pokrčte tak, aby dálkové ovládání televize. Daboval Leaf Grip dálkové ovládání, prototyp UI design využívá speciální pyroelektrické efekt bez piezoelektrické film, který překládá kroucení do přepnutí, rychlé otáčení vyměnit video vstupy, ohýbání pro ovládání hlasitosti a rychlé ohýbání k moci nastavit zapnutí / vypnutí . Společnost je také vybaven non-clicker (které budeme dále označujeme jako "Twister") s fotovoltaický článek, což je možnost nabití - z muže jeskyně? Kinks v plánování stranou, vzorkové dodávky by měly být dodány někdy na jaře příštího roku. Ale předtím, než oni spěchají tento produkt se na trhu, můžeme navrhnout zahrnutí sportu vyvolané vztekem proti režimu?

Murata chce, aby se gauči brambor za ruku a do dálkového ovládání Twist původně objevila na Engadget na ne. 25 září 2011 16:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechCrunch | zdroj Murata | Přeposlat | Komentáře

Motorola je Xoom 2 tablets pár pro portrét, jak kolem 9mm

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/25/motorolas-xoom-2-tablets-pair-up-for-a-portrait-both-at-around/:
Neexistuje nic jako rodinný portrét a Xoom 2 bratři sdruženo pro letošní vánoční snímek - nebo alespoň pro anonymní tipař poslední úniku. Tyto zobrazené tablets nám lepší pohled na zadní čelí tlačítek jsme slyšeli minulý týden, které se zdají být vypínač a hlasitost rocker. Menší sourozenec sportovní stejný "Fleming" moniker jsme viděli ve včerejší obrázky , stejná 8,2 palcový displej velikosti Jak již bylo oznámeno, a zdá se, asi tak 9,3 mm tlustý jako iPhone 4. V kombinaci s To je můj další s procesory Intel, se zdá, že oba tablets jsou velmi podobné tloušťky. Kolem zpět? Několik samolepky, opět hláskovat menší tablet je krycí jméno a výlet LTE kompatibilitu.

Zajímavé je, že naše tipař nám ​​říká, že oba sdílejí břidlice codename Fleming, spolu s operačním systémem Android 3.2 dobrotou a pět megapixelů HD kamery na zadní straně, ačkoli oba prototypy jsou "buggy jako celé peklo, s častými pády a restartuje." To by mohlo znamenat, že jsme ještě nějakou dobu vidět daleko od původního Xoom nástupci, a tak teď, podívejte se na naši galerii níže, abyste mohli eyeful pro sebe.

Update: Naše tipař potvrdil LTE pro obě zařízení.

[Díky Anonymous]

Motorola je Xoom 2 tablets pár pro portrét, a to jak na úrovni přibližně 9 mm tlusté původně objevila na Engadget na ne. 25 září 2011 16:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Amazon Kindle tablet Chcete-li spustit?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q2YeZNk6hbY/Amazon-To-Launch-Kindle-Tablet:
Pověsti přetékají, že Amazon chce ochutnat tablet trhu a odhalí Kindle tablet koncem tohoto týdne. Převažující myšlenka je Amazon bude nabízet zařízení, které bude stát pod 300 dolarů a bude řetězu blízko k jeho hudbě, filmu a digitálního obsahu knihy. Z článku: "Amazon má povědomí o značce, houf věrných stávajících vlastníků Kindle e-reader a webové e-commerce platforma, která zahrnuje přístup jedním kliknutím na nákup e-knih, filmů, stahování digitální hudby, vlastní Android App Store, a streamování médií zboží. To přispívá k Amazon je jedinečně vhodné jít hlava-k-hlava s Apple na tablet trhu a stanou hrozbou competitor v celém odvětví. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Podivná věda promiskuitní chobotnice

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/d9TEcFpvQPg/the-weird-science-of-promiscuous-squid.ars:

Chobotnice není vybíravý o tom, kde uplatnit své sperma: Obyvatelé volném moři se šíří velmi tenké, tolik druhů, že se krajní opatření, aby se ujistil, že plně využít partnera, když se najde jeden. Nyní vědci zkoumají hlubinné chobotnice v jeho přirozeném prostředí a zjistili, že tato zvířata se ani neobtěžoval zkontrolovat, zda jejich sympatizanty druhů členové mají nárok kamarády, nebo ne. Pomocí dálkově ovládaná vozidla, autoři zjistili, že jak muži tak ženy provádí stejný počet spermií paketů, což naznačuje, "mužský chobotnice běžně a bez rozdílu kamarád s oběma muži a ženy."

Na straně kladů, mohlo by to také oddálit zatčení: Mnoho nemocí oficiální názvy, které jsou zcela odlišné od těch, kterým veřejné zná. Nemoc se adermatoglyphia má mít jeden z těch, podivnější veřejnosti: ". Imigrační zpoždění nemoc" To proto, že osoby s touto poruchou nedokáží vytvořit otisky prstů. Vědci nyní identifikovali gen , který způsobí, že imigrace zpoždění, a zjistil, že má globální dopad na základní buněčný proces (RNA sestřih), ale je vyjádřena pouze v kůži. Schopnost obecný faktor produkovat takový zvláštně konkrétní vadu určitě hodí Weird Science zaměstnanců definice divný.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Vědci Vytvořit obnovitelných oxidu uhličitého houba

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wwd8bmuDhMw/Researchers-Create-Renewable-Carbon-Dioxide-Sponge:
Poprvé přijal zadavatel Babu V Bassa píše: "Zajímáte se o přidávání příliš oxidu uhličitého do atmosféry? Představte si střešní povlak na autě s tímto novým materiálem. Mezinárodní tým vědců vyvinul z obnovitelných zdrojů houby jako materiál k zachycení a uložení plynné oxidu uhličitého. organický materiál se skládá z gama-cyklodextrinu. Konvenční metal-organické frameworks, které jsou také účinné při sorpční oxidu uhličitého, jsou obvykle připravovány z materiálů získaných z ropy a často obsahují toxické těžké kovy a jsou také non-obnovitelné zdroje . výzkumné zprávě zveřejněné v časopise Journal of American Chemical Society tvrdí, že jeho syntéza je v podstatě uhlíkově neutrální a prokázaly schopnost absorbovat oxid uhličitý z atmosféry dělá slibné materiály pro fixace uhlíku. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Samsung se pohybuje deset milionů Galaxy S II smartphony, poplácává se po zádech

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/25/samsung-moves-10-million-galaxy-s-iis-pats-itself-on-the-back/:
S Galaxy II
Od svého debutu v dubnu, Samsung tvrdí, že se stěhoval 10000000 Galaxy S IIS - ne tak docela iPhone čísla (které prodal 20 milionů kusů v 2. čtvrtletí letošního roku), ale stále velmi působivé. To je zvláště pozoruhodné, protože na konci července, pouze pět milionů prošlo do rukou zákazníků. V pouhých osm týdnů počet Galaxy S IIs prodává se zdvojnásobil, a Sammy je vlajkovou lodí zařízení ještě dokonce díru tady v USA. Při tomto tempu je nastaven na S II daleko zastínit svého předchůdce všudypřítomným údaje o prodejích, které se více než sedm měsíců hit stejného milníku . Podívejte se na sebeuspokojivá PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Samsung se pohybuje deset milionů Galaxy S II smartphony, poplácává se po zádech

Samsung se pohybuje deset milionů Galaxy S II smartphony, poplácává se po zádech původně objevila na Engadget na ne. 25 září 2011 14:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Samsung uvádí na trh SSD disk 830

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wVzHsontQbs/Samsung-Launches-SSD-830-Drive:
MojoKid píše: "I když nebyly velké hity s nadšenci, Samsung Solid State Drive byly úspěšné díky silné vztahy s celou řadou výrobců zařízení, včetně Apple. S vydáním své nové řady SSD 830 Solid State Drive, nicméně, Samsung . objeví připraveni na nájezdy s nadšenci i SSD 830 testovaných Zde je 256GB model, s osmi 32GB Samsung čipy NAND flash paměti, 256MB DDR2 Samsung vyrovnávací paměti SDRAM, a nový Samsung SSD řadič Samsung regulátor má 3. - ARM jádrem konstrukce s podporou SATA 6 Gb III / sa rychlosti. Výkon-moudrý, Samsung SSD disk řady 830 nabízí nejlepší výkon čtení ze skupiny, která byla testována, a to i ve srovnání s poslední SandForce bázi SSD, ale nemohl SSD 830 "t docela chytit SandForce ve píše."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Obnovit Roundup: týden 19.září 2011

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/25/refresh-roundup-week-of-september-19-2011/:
Smartphone a / nebo je jen tablet žebrání aby se aktualizuje. Čas od času se tato mobilní zařízení obdařen osvěžuje údržbu, opravy chyb, vlastní ROM a cokoli mezi tím, a tak mnoho z nich je plovoucí kolem, že je to snadné značná část se ztratí ve směsi. Chcete-li zajistit, aby nezmizely bez předchozího upozornění, které jsme shromáždili všechny možné aktualizace, hack, a další různé skopičiny z minulého týdne a nacpal si je do jednoho pohodlného Roundup. Pokud si najdete něco pro váš přístroj, dejte nám prosím křičet na Tipy na Engadget dawt KOM a dejte nám vědět. Užijte si to!

Oficiální aktualizace Android
  • Samsung Galaxy tab 10,1 s LTE je dnes stále velmi malé plastické chirurgie, s tím, co se zdá být jednoduchá údržba aktualizace. [ Droid-Life ]
  • Ne největší fanoušek vaší buggy klávesnice, Motorola Droid X uživatelů? Poslední oprava update, výmluvně nazvaný 4.5.605, řeší klávesnice stabilitu a použitelnost problémy, které mají vliv velký počet uživatelů. [ Droid-Life ]
  • Majitelé htc Sensation na O2 by měla být těší vylepšení Android 2.3.4 hned, jak zavádění již byly zahájeny. [ Pocket-Lint ]
  • Co takhle, že Motorola Xoom WiFi? Android 3.2.1 (aka sestavení HTK55D) je vyvalit na zařízení nyní, jsme si představit, aktualizace je menší oprava nějakého druhu, ale my jsme neviděli žádné změny log na to ještě. [ Droid-Life ]
  • Telus se dostával z Gingerbread na Samsung fascinovat 4G. [ AndroidCentral ]
  • HTC Droid Neuvěřitelný 2 je nyní na přijímací stanici výroby 4.08.605.3, menší aktualizaci, která zlepšuje připojení k serveru pro synchronizaci e-mailu, zvyšuje Visual Voicemail stability, jakož i další opravy drobných chyb. [ Droid-Life ]
  • Rogers zákazníci nyní hlásí, že Samsung Captivate je nyní vidět upgrade Gingerbread. [ MobileSyrup ]
  • Sony tablet S přišel dodáván s operačním systémem Android 3.1, ale je to už dostat ránu na 3,2. [ AndroidCentral ]
Neoficiální Android aktualizace, vlastní ROM a ostatní. hackery
  • Pamatujte si, Android 2.3.6? Víte, že aktualizace

Google a Monopoly divadlo

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/K8PLGbSH52I/:
Al Franken

Jak jsem sledoval, jak Google antimonopolního slyšení minulou středu, s momenty Mám tě a senátoři kázat o nebezpečí představuje pro společnost Google, napadlo mě, že to, co jsem se díval bylo divadlo. A ne jen tak nějaké divadlo, ale monopol divadla. Jsem půjčky od koncepce divadla bezpečnosti : "termín, který popisuje bezpečnostní protiopatření má zajistit pocit bezpečí a zároveň dělat málo nebo nic, co by vlastně zvýšení bezpečnosti." Stejně tak, mluví o monopolu moci Google a to, co vláda měli dělat, že poskytuje pocit zlepšení podmínek hospodářské soutěže přitom jen málo nebo vůbec nic skutečně zlepšit.

Jednání se dotkli mnoha vážné obavy o tržní síly společnosti Google, ale nakonec to bylo jen divadlo monopol. Nic antimonopolní regulátoři dělat, Google skutečně zlepšit hospodářskou soutěž.

Se 65 procent na 70 procent podílu na trhu hledání v USA, 75 procent podíl inzerátů, a 95 procentní podíl mobilního vyhledávání (podle čísel vyhozen během jednání), není příliš obtížné, aby v případě, že Google nemá vládnou monopolní síly ve vyhledávání. Nicméně, je monopol sám o sobě není nelegální. Vláda bude muset prokázat, že Google je monopol, který zneužívá moc protisoutěžním způsobem, aby přijaly opatření, a to je místo, kde se věci složitější.

Google v mnoha ohledech je přirozený monopol . Využívá své vlastní jedinečné úspory z rozsahu. Čím více lidí, kteří se hledá, tím více dat se shromažďuje nalít zpět do algoritmů vyrábět ještě lepší, přesnější výsledky. Čím více lidí, kteří používají Google, o to cennější, že se do hledání inzerenti se snaží k jejich dosažení. Takže tam jsou jemné sítě účinky na spotřebitele, vyhledávání a reklamy stranách rovnice.

Vzhledem k tomu, Google nabízí většinu svých produktů spotřebitelům zdarma, je těžké tvrdit, že spotřebitelé jsou poškozeny, Mathew Ingram poukázal na příspěvek GigaOm. Ale poškození spotřebitele, není v jediném testu, za protisoutěžní jednání. Přijetí opatření, která pohon konkurenty z trhu, lze považovat za protisoutěžní, neboť snižuje možnost výběru pro spotřebitele.

Hlavní otázkou jednání Senátu se snaží řešit, zda se Google stále používá své dominance v hledání prospěch svých vlastních výrobků přes ty konkurentů. Má Google Místa bolí Yelp, nebo se Google Product Search zraněn NextTag? To určitě ano. V případě, že je Yelp, Google používá úryvky z Yelp hodnocení pomoci vybudovat Google Places (Více nedávno, to koupila Zagat ). Yelp protestoval, ale bylo řečeno, pokud se to nelíbilo, mohli zablokovat Yelp výsledky objevovat kdekoli na Google, včetně přirozené výsledky. To byl falešný volba, protože 75 procent provozu Yelp pochází z Google v jedné cestě nebo jiný. "Nebýt na Google odpovídá neexistující na internetu," Yelp CEO Jeremy Stoppelman dosvědčil během jednání.

Další příklad, že stále přicházejí v průběhu jednání byl Google Finance výsledky, které se objevují shrnuty v horní Google při hledání symbolu cenných papírů, hodně stejným způsobem, jakým Google Místa výsledky t

PayPal Nyní zpracování 315 milionů dolarů v platbách za den

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/LtC5hyx6BuM/:
Send Money, Pay Online or Set Up a Merchant Account with PayPal

Wow. PayPal vydal nové veřejné čísel v poslední době ukazují, že platební platforma zpracování obrovského množství plateb za den. PayPal tvrdí, že viděl, 3.650 dolarů na celkovém objemu plateb za sekundu ve 2. čtvrtletí 2011. Dle našich propočtů to znamená, že PayPal je zpracování zhruba 315,3 milionu amerických dolarů v platbách za den. V průměru plateb platforma je vidět více než 5 milionů transakcí denně.

PayPal jednoznačně byl klenotem v mateřské eBay rodině podniků. V minulém čtvrtletí PayPal vydal své první miliard dolarů příjmů čtvrtletí. Celkové čisté transakce o celkovém objemu (TPV) vzrostl o 34% ve srovnání se stejným obdobím loňského roku. A PayPal je ve skutečnosti blíží na eBay trzích segmentu z hlediska příjmů (což Napsal 1,6 miliardy dolarů v příjmech ve 2. čtvrtletí).

Další oblastí, kde PayPal rychle roste, je mobilní. Společnost uvedla začátkem tohoto roku, která je vidět 10000000 dolarů v mobilních transakcí za ay, a očekává, že více než 3 miliardy dolarů v mobilních TPV v letošním roce ve srovnání s 750 miliony dolary v roce 2010.

K tomu, aby číslo 315 miliony dolarů v perspektivě, rychle rostoucí spuštění náměstí (což samozřejmě nabízí in-store platby produkt) je vidět, 4 milionů dolarů v platbách za den. PayPal chce také řešit in-store platby, jakož i bude debutovat několik maloobchodních partnerství pro tuto technologii v tomto roce. Facebook a vytváří slušné množství objemu pro PayPal stejně. Mělo by být zajímavé vidět, co eBay a Facebook má v rukávu několik týdnů.

PayPal Celkový objem plateb v roce 2010 činily přibližně 18 procent celosvětového objemu poslaných e-commerce. S tím, jak že platby platforma roste, by měl tento počet zvýšit v roce 2011.


Společnost: PayPal

Automatická Lady-bot vám pomohou zhubnout, bez ohledu na to love you

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/25/autom-lady-bot-will-help-you-lose-weight-love-you-regardless/:
Ach, tento malý Cutie je tak rozkošný - dokud se popírá si pizzu a sýrem hranolky. Automatická , 15-palcový mluvit droid jsme se poprvé zahlédl v loňském roce, je zpět a je k dispozici pro pre-order. Pomocí dotykové LCD obrazovky, hlad dieters vyzváni k zadání denní spotřebu kalorií a pohybové návyky -, na které robot bude reagovat laskavě udržet si motivaci. Díky sledování tváře schopnosti a killingly sladká smrt stare, Automatická vždy sleduje, které by mohly jen vás pocit viny, stačí přeskočit dip. Lady bot stojí 195 dolarů za vklad, 668,46 dolarů za zařízení a dalších 79,95 dolarů měsíčně, ale ranní ptáčata si ještě 6 měsíců zdarma a deset procent z měsíčního poplatku za uspořádání na internetových stránkách společnosti. Kritizovaný loď v roce 2012, zřejmě pomáhat hrozící apokalypse robot není zadarmo. Podívejte se na malou Autom v akci po přestávce.

Pokračovat ve čtení Automatická Lady-bot vám pomohou zhubnout, bez ohledu na to love you

Automatická Lady-bot vám pomohou zhubnout, milovat bez ohledu na původně objevila na Engadget na ne. 25 září 2011 12:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroj Intuitivní automatů as | Přeposlat | Komentáře

Vynikající anoda pro Lithium-Ion baterie Vyspělé

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d4y9namjqkA/Superior-Anode-For-Lithium-Ion-Batteries-Developed:
RogerRoast píše: "anoda je klíčovou komponentou pro ukládání energie v lithium-iontových baterií. Berkeley Lab (DOE) je navržen nový typ anody, které mohou absorbovat osmkrát lithium v ​​současné technologie, a udržoval jeho výrazně vyšší energetickou kapacitu Po více než roce testování a stovky nabití-vybití. Podle výzkumu zveřejněného v pokročilých materiálech, které používá na míru polymer, který vede elektřinu a váže se silně na lithium-ukládání křemíkové částice, dokonce i když se rozšířit na více než trojnásobek jejich objem při nabíjení a zmenšit tak znovu během vykládky. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


(Zakladatel příběhy) vypráví Eric Ries Lean Startups: "Stop, takže to nikdy linka zastávky"

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jZqUkUpAoIk/:
Ries 5.mov

V části III Chris Dixon Zakladatel Příběhy rozhovor s Ericem Ries , Lean spuštění autor vysvětluje, jak může Toyota je "štíhlé výroby" výrobní model aplikovat na startech.

Ries říká Dixon jedna z vět Toyota používá na výrobní lince je "zastavit linku, takže linie se nikdy nezastaví." Znamená to, že "Pokud chcete mít možnost trvale se vysokou produktivitou musíte zastavit, jakmile budete mít problém s kvalitou a odstranit problémy s kvalitou, protože se hromadí a směsi ... nakonec se můžete brousit celý vývoj organizace k zastavení. "

Myslí si, že Toyota je pracovní postup je možné použít na vývoj produktů v čem on volá "nepřetržité nasazení." Týkající se koncepce vývoje softwaru Ries říká, že týmy, které si myslí, že se šetří čas tím, že vydá na měsíční plán, například, jsou ve skutečnosti tomu. Po každém rollout je nadměrné množství času stráveného hašení požárů, a to "odvádí od vaší schopnosti dělat dobrou práci pro další vydání." Ries obhájců opravit, když jeho zlomil přístup.

Níže Dixon ptá Ries-li principy Lean spuštění lze použít pro rizikový kapitál? Ries nabídky, které by to mohlo být výhodné pro investory, aby se menší, více v souladu investic ve srovnání s nabídkou méně, větší kola, ale konstatuje, že problém tohoto přístupu je "nemáme v současné době žádné objektivní data o tom, kdo dělá pokrok a kdo ne . "

Dixon uvádí, že velké nabídky předem kola hodnotu v tom smyslu, že poskytují mentální sféru, aby zakladatelé mohli soustředit na budování místo neustále starosti o fundraising.

Rozdělení je rozdíl, Ries si myslí, že "musíme vymyslet způsob, jak dát lidem, že stejný pocit psychické pohody, ale stále mají investoři a podnikatelé spolu mohli pracovat společně na vytváření některých podnět k moci pivot dřív." Všechny Až příliš často Ries řekl, zakladatelé budovat měsíce si uvědomili, bude příliš pozdě pro přepínání rychlosti.

Podívejte se na celou epizodu slyšet, aby zjistil, proč si myslí, že Ries Mark Zuckerberg definuje vizi. Také se nezapomeňte dívat epizody I a

Newb-Friendly Linux příchuť pro LAMP serveru?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gQRLZbQj1Yg/Newb-Friendly-Linux-Flavor-For-LAMP-Server:
Poprvé přijal zadavatel bhcompy píše: "Musím se nastavit systém, který slouží uživatelům a 2500 jsem hledal v kombinaci LAMP nastavení. To není podnikání, více osobní vedlejší projekt pro přátele. Nemám zkušenosti konfiguraci nebo správu serverů Linux, že pracoval s MS a vybrat řešení založená na celý život, a tak jsem hledal něco, co bude relativně jednoduché provedení a není práce v domácnosti řídit a pokud možno ne úplně CLI. mi bude sloužit jako fórum (phpBB 3 vyhovuje mým potřebám a zdá přiměřené) a různé PHP řízený obsahu backend MySQL. Požadavky jsou PHP 5.3.0 + a MySQL 5 +. návrhy? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Engadget Mobile Podcast 105 - 09.25.2011

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/engadget-mobile-podcast-105-09-24-2011/:
Velký týden, velký týden pro jistotu. Podívejte se na všechny tyto telefony, podívejte se na všechny ty zprávy. My jsme s sebou naše dobromyslný, dobře zaoblená a mírně-pottymouth'd spolupracovník pan Christopher Pstruh, což nám pomáhá najít smysl toho všeho se cítí nervózní. Je to dobrý, když to tak říct sami. Posaďte se, crack otevřít vintage flip telefonu a vychutnat si show.

Host: Myriam Joire ( tnkgrl ), Brad Molen
Host: Christopher Pstruh
Výrobce: Trent Wolbe
Hudba: Daestro - Světlo Powered ( Ghostly mezinárodní )

00:02:15 - Představujeme Engadget Distro!
00:04:10 - HP unreleased bílý touchpad a před 3 pro AT & T (hands-videa)
00:15:00 - skóre hodnocení Revie W
00:20:14 - htc Sensation XE s Beats Audio, jdeme na uši (video)
00:26:30 - HTC Rhyme se smyslem 3,5 hands-on (video)
00:28:58 - 4G varianta Radar HTC spatřen v divočině, plující pod vlajkou magenta
00:30:52 - HTC Raider 4G přijde s jihokorejský LTE, vypadá jako Holiday
00:32:45 - Sprint údajně omezení svých Mobile HotSpot plány 2.října
00:35:23 - Sprint zahájit Direct Connect 2. října potvrzuje Mobile HotSpot omezení
00:35:52 - Sprint Motorola Admiral tiše zobrazené na YouTube jako kočky Americe taneční hodinky
00:35:55 ​​- Kyocera DuraMax je v těsta box, zahájení se Sprint Direct Connect 2.října
00:41:19 - AT & T vyletí 4G LTE žije téměř 97 procent amerických divů, kde strana
00:43:47 - Samsung Galaxy S II je jeho AT & T debut 2.října za 199 dolarů na kontrakt
00:46:13 - Hra na: Sony Ericsson Xperia Hrajte 4G připraven na AT & T za 50 dolarů
00:46:28 - Motorola Atrix 2 vykukuje ven (opět) ve volné přírodě, určené pro AT & T je faux-G?
00:49:25 - Pantech Breakout nyní k dispozici, aby LTE na světlo, walleted
00:51:36 -

AIDS vakcíny Průlom

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z_Bo1IQs700/AIDS-Vaccine-Breakthrough:
Doc Ruby píše: "Vědci z Johns Hopkins University v MD, USA, oznámil, že jsem narušil prostředky, které zastaví HIV imunitní systém útočí z článku:". Vědci tvrdí, že našli způsob, jak odzbrojit AIDS ve výzkumu které by mohly vést k vakcíně. vědci zjistili, že pokud se odstraní cholesterolu membránu obklopující virus HIV může se narušit komunikaci mezi pro boj s chorobami buňky a imunitní systém se vrátí do normálu. [...] "Tím, že krást cholesterolu z obálky viru, můžeme neutralizovat Subversion, "řekl Graham." Překonali jsme kód, můžeme vypnout typ rušení, které HIV má na imunitní systém "".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.