úterý 30. srpna 2011

Co Battlefield 3 je ukrást z Modern Warfare 3 a vice versa

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/YQUvACmt6KM/what-battlefield-3-needs-to-steal-from-modern-warfare-3-and-vice-versa.ars:

Modern Warfare 3 a Battlefield 3 bude velmi odlišné hry, které pravděpodobně mají velmi odlišné publikum. Stále, tam je pocit, že obě hry jsou v přímé hospodářské soutěži, a EA chvastounský způsob , jak zajistit, víme, že se Activision v cross-vlasy jistě pomohlo, že vnímání. Můžeme mít osobní favorit v tomto závodě , ale budeme pokrývat jak a Call of Duty hry byly obecně dobře-zhodnocený na našich virtuálních stránkách.

Obě hry mají své silné a slabé stránky, a máme určitou představu o tom, co každá hra může "vypůjčit" od jiných. I když stále existuje mnoho detailů jsme ještě se dozvědět o obou hrách, to je místo, kde každá série by mohly zlepšit jiné.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Vědci sekvence DNA bakterií černá smrt, přiznat, že se mýlili

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/__EMSjTSpq0/scientists-sequence-black-death-bacteria-dna-admit-they-were-wrong.ars:

Bakterie se za černou smrt má velmi neobvyklou historii. Jeho předek je nenáročný půdní bakterie a aktuální kmeny Yersinia pestis ještě nakazí tisíce lidí ročně, ale již nezpůsobuje sadu děsivá symptomů spojených se středověkou ranami. Radikální rozdíly, ve skutečnosti vedla některé navrhnout, že jsme byli obviňování špatné bakterie. Nyní vědci získali DNA z některé z obětí moru v Londýně, a potvrdila, že Y. pestis vypadá, že je na vině. , Ale také naznačují, že sekvence kmeny bakterií dnes vidíme, se může lišit od těch, které hnaly se přes Evropu.

Co se mění půdní bakterie na lidský patogen? Jednou z klíčových událostí se zdá být skutečnost, že zvedl plasmid, krátký, kruhový kus DNA, které mohou být kopírovány odděleně od zbytku organismu DNA. V případě Y. pestis, že plasmid obsahuje tři klíčové geny: dva, které pomohly ho odrovnat konkurenčních bakterií, a třetí, který pomohl se manipulovat s lidskou systému srážení krve. Takže, když si stěžoval na možnost získat DNA z obětí moru, to je DNA Autoři se rozhodli zaměřit.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


GŘ kupuje Limelight Rich Media reklamní jednotky EyeWonder za $ 66M V hotovosti

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/DsoTNjceR84/:
eyewonder

Veřejně uvedeny generální ředitelství , která poskytuje řešení pro digitální média a technologie, aby reklamy a zábavního průmyslu, se dohodla na převzetí videa Limelight Networks a mediální reklamní jednotky, EyeWonder , za zhruba 66000000 dolarů v hotovosti.

Pro připomenutí: Limelight získal EyeWonder v roce 2009 až na 110 milionů amerických dolarů (v hotovosti a akciích).

Limelight dnes ráno také oznámila zpětný odkup akcií programu, jakož i aktualizované třetím čtvrtletí 2011 Finanční vedení v důsledku EyeWonder transakce.

Společnost byla založena v roce 1999, EyeWonder nabízí celou řadu interaktivních reklamních produktů a služeb, včetně on-line videa a rich media řešení, Společnosti žebříčku Fortune 1000 a obchodníky na celém světě.

DG - dříve GŘ FastChannel - říká, že očekává, že EyeWonder přinese zisk ve výši zhruba 36 milionů EUR k 37.000.000 dolarů za celý rok 2011.

Transakce, která podléhá obvyklým podmínkám, by měla být dokončena 1. září 2011.

Generální ředitelství služby více než 5.000 inzerentů a agentur prostřednictvím sítě média více než 28.000 rozhlasu, televize a cíle vydávání tisku v celých Spojených státech, Kanadě a Evropě. GŘ internetová divize se skládá z MediaMind, EyeWonder a Unicast.


Společnost:
EYEWONDER
Datum spuštění:
1999

EyeWonder, as poskytuje interaktivní digitální reklamy produktů a služeb ve Spojených státech. Společnost také poskytuje on-line videa a rich media reklamní řešení. Jeho reklamní formáty patří stránku ...

Další informace

E La Carte zvyšuje $ 4M od Groupon spoluzakladatelů s sebou do restaurace tablets tabulky

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/osCTGL_YNTA/:
ela2

À la carte , společnost, která vyvíjí tableside tablet pro restaurace a souvisejících oblastech pohostinství, zvýšil 4 miliony dolarů na financování ze Lightbank, venture fond vytvořený Groupon spoluzakladateli Lefkofsky Eric a Brad Keywell. Y Combinator podporovaný spuštění dříve zvýšil více než $ 1 milión od anděla investory, včetně SV Angel, Dave McClure, Joshua Rafik, Roy Rodenstein a přejděte Sack, bývalý člen představenstva a SVP v řetězci restaurací Applebee je.

Jak jsme se píše v minulosti, à la carte trh "Presto," dříve tento rok a uživatelsky přívětivé tablets do restaurace, aby efektivitu tableside a objednávání zkušenosti. 7-palcový tablet obsahuje digitální nabídku, která vám umožní prosít přes restauraci jídlo a pití výběr přes fotografie a podrobné popisy pomocí dotykové obrazovky. K dispozici je také sekce pro hry, včetně trivia a kreslení aplikace. A konečně, je tu kartu pro placení.

Presto tablets mají celodenní životnost baterie, kreditní karty, čtečky a sedět pohodlně a restaurace tabulky. tablets Také byly určeny pro tableside zkušeností a jsou odolnější než Tablety.

Podobně jako nákupy zboží v internetovém obchodě, nabídka funkcí umožňuje Presto jedlíky vybrat položky, které by chtěl objednat a používá systém, nákupní košík, takže si můžete objednat více věcí najednou. Můžete také filtrovat nabídky tím, že jí preference (vegetariánská, kuřecí pouze potravinové alergie), a také můžete ručně zadat v potravinách návodu. A Presto ukazuje nutriční informace pro každý pokrm.

Po kliknutí na tlačítko "objednat" na tablet, bude váš výběr bezdrátově poslal do kuchyně (à la carte integruje s předními POS systémy) - a dokonce vám odhadnout, jak dlouho budete muset čekat na jídlo . Do té doby můžete začít hrát hry nebo hovořit s přáteli, což je zvláště užitečné, když jsou s dětmi v restauraci.

Jakmile přijde čas zaplatit, à la carte software umožňuje použití rozdělit na kartu, zaplatí u některých položek a další. tablet Přichází s kartou Swiper, takže jednoduchým přejetím kartu, zadejte kolik tip chcete opustit (jsou zde tlačítka na 15%, 20%, a tak dále), a presto bude skutečně vám e-mail Váš účet.

Zakladatel Rajat Suri nám říká, že od spuštění v dubnu, à la carte se přihlásilo téměř 100 restaurací s pořadníku dalších 150. Brzy à la carte, restaurace se těší nainstalován zvýšení obratu o téměř 12 procent vnitrostátní řetězce zákazníky jako Pizzeria Venti a umami Burger již na palubě. A má i další startu high-profil se zabývá prací.

Suri říká, že à la carte, není cílem nahradit číšníka, ale jednoduché, aby celý ten zážitek účinnější a vyplnit mezery v provozu tableside v restauraci. Suri říká, že zařízení (které se asi za týden), může stát pouhých 200 dolarů za restauraci, nebo výška 600 dolarů na 700 dolarů v závislosti na počtu tabulek. Dodává, že Presto se hodí do škatulky příležitostné stolování, a možná není tak dobře hodí pro "bílé ubrusy, stravování.

Pokud jde o důvod, proč à la carte se nejen vytvořit iPad aplikace s podobnou funkčnost, Suri, že zařízení prostě není optimální pro společnosti cílů vytvořit menší, lehčí, srdečný zařízení pro stolování tableside. Neoficiálně, spuštění skutečně vyměňují EMA

Jediné světové turbopohonem Batmobile na prodej na eBay, recese zasáhne Bruce Wayne, také

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/30/worlds-only-turbine-powered-batmobile-up-for-sale-on-ebay-rece/:
Pamatujte, že Boeing-Powered Batmobile jsme narazili minulý měsíc? No přátelé, mohlo by to být tvoje přes eBay aukci asi za týden. V současné době je nejvyšší nabídka 620.000 dolarů - což by mělo stačit na pokrytí nákladů na několika aut nehodí pro Caped Crusader. Nicméně, žádný z těchto jsou vybaveny vrtulníku turbínou, teď co? Puč Racing připomíná zúčastněným stranám, že Mean Machine je ulice, registrované v USA, takže můžete valit jako Dark Knight beze strachu z policie sledují vás. IPad naloženo s digitální avionikou pomáhá sledovat proudový motor, a můžete použít výběr ze tří palivových zdrojů energie, aby věc: Jet, petrolej nebo nafta. Hey Now, nikdy jsme řekl, že je šetrný k životnímu prostředí. Pokud jste, stejně jako Jay-Z, jsou "Prkna na milion," podívejte se na detailní záběry níže a aukce nabídku na jízdu Batman se sami.

Jediné světové turbopohonem Batmobile na prodej na eBay, recese zasáhne Bruce Wayne, také původně objevila na Engadget na út. 30 srpen 2011 08:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Motofinity | zdroj eBay

Microsoft chce vaše reakce na její nové Python IDE

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zp5m7QXK2OA/Microsoft-Wants-Your-Feedback-On-Its-New-Python-IDE:
Poprvé přijal zadavatel phoolishcyrus píše: "Milý Slashdot: Mohli by jste laskavě se podívejte na náš malý projekt, PTVS - Python nástroje pro Visual Studio Pomáhá rozvíjet Python (pomocí libovolného interpret, ne jen IronPython) a je dodáván s několika dalšími dobrotami? . náhradní žádné údery. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Verizon zabije zdarma FTP přístup

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QoAonlMMPOE/Verizon-Kills-Free-FTP-Access:
Poprvé přijal zadavatel JP205 píše: "Verizon nedávno vypnuté FTP přístup na své internetové zákazníky, kteří používají své vlastní služby stavět své osobní webové stránky. Ukazuje se, že pokud chcete, FTP přístup obnoven, Verizon, je šťastný, že udělí vám ho za příplatek 6 dolarů za měsíc. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Tween Virtuální svět Maker Woozworld zvyšuje $ 6M, bývalý Disney Exec připojuje představenstva

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Jk6n9r4l3NM/:
woozworld

Exclusive - Woozworld , developer sociální hry / virtuální svět pro doplnění (děti ve věku 9-14, konkrétně), zvýšil 6 milionů dolarů do nového financování ze Telesystem a iNovia kapitálu spolu s andělem nejmenované investory. Kromě toho, Bernard Gerson, bývalý generální ředitel a senior viceprezident společnosti Disney, se připojila ke startu na palubě.

Kapitál bude použit na rozšíření Woozworld na služby na mobilní platformy a zvýšit své marketingové úsilí na dosažení růstu.

Woozworld podstatě nabízí on-line, uživateli generovaný sociální platformu, kde doplnění stavět celé světy, aby se zapojily se svými vrstevníky, vytvořit virtuální firmy nebo nastavit restaurací, hotelů a hry, jak se rozhodnou.

K dnešnímu dni má společnost zapsána více než 7 milionů avatarů, a více než 14 milionů virtuální prostory byly vytvořeny za 18 měsíců. Woozworld roste plevel rád, taky: své uživatelské základně je více než ztrojnásobil za posledních šest měsíců.

Woozworld říká, že v současnosti přijímá více než 15 milionů unikátních návštěvníků měsíčně z více než 180 zemích, a přihlásí více než sedmdesát šest milionů shlédnutých stránek měsíčně

Gerson, který se připojuje Woozworld Správní rada poradců, je považován za průkopníka streaming médií a současný prezident GershonMedia, digitální mediální strategie praxe.

On byl také senior viceprezident a generální ředitel podnikové strategie, Business Development and Technology, atthe Walt Disney Company.


Společnost:
WOOZWORLD
Datum spuštění:
2009
Financování:
$ 3M

Woozworld, Inc vyvíjí a provozuje herní stránky. Společnost byla založena v roce 2009 a sídlí v Montrealu v Kanadě.

Další informace

Samsung Vitality s Muve Hudba Serenády se na kriket

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/30/samsung-vitality-with-muve-music-serenades-itself-to-cricket/:
Pokud si pamatujete Samsung obdivovat na MetroPCS, pak výrobce Vitality telefon bude vypadat známě. Už se to blíží ke kriketu a připojí Suede (funkce telefonu) jsou v síti jen smartphone s Muve hudby . Stejně jako obdivovat, to představuje 800 MHz CPU, 3,5-palcový dotykový displej HVGA, 3,2 MP fotoaparát a běží Gingerbread zásob. I když jeho cena a datum vydání stále unikaly, my jsme řekli potřebné plánu kroužek na $ 65 za měsíc - spendy skok pro síť, která jde cvrlikání v noci. Možná to je ten háček, když zkombinujete plán Android s neomezeným písní ke stažení, vyzváněcí tóny a tóny ringback. Hele, nikdo nikdy neřekl, že by bylo levné, aby se dodržují zákony.

[Díky, Daone]

Samsung Vitality s Muve Hudba Serenády se na kriket původně objevila na Engadget na út. 30 srpen 2011 06:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Toshiba bude příští tablet být jmenován Excite? Známka piliny navrhnout, aby

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/30/will-toshibas-next-tablet-be-named-the-excite-trademark-filing/:
Včera jsme chytili vítr fáma , že Toshiba bude odhalení nové, ultra-tenké tablet na letošním veletrhu IFA . Dnes, slovo na ulici, je to, že společnosti nadcházející břidlice může být nazýváno "Excite." Podle amerických ochranných známek podání získané Android policie, Toshiba zřejmě registrovaných domnělý název produktu v kategorii "tablet počítače." Výrobce také popadl celou řadu doménových jmen, včetně "excitetablet.com", "toshibaexcite.com" a "thetoshibaexcite.com" - to vše je v současné době přesměrování na stránky společnosti Toshiba. Jak jste si možná vzpomínáte, nápadně podobné důkazy vynořil těsně před daří trh, tak nedávná historie jistě dodává trochu spolehlivost dnešní zprávě. Jako vždy budeme určitě vás krok s nejnovějším vývojem.

Toshiba bude příští tablet být jmenován Excite? Známka podání navrhnout tak původně objevila na Engadget na út. 30 srpen 2011 07:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Android policie | Přeposlat | Komentáře

Wacom tušení chytré pero, kterým se staromódním způsobem - druh (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/30/wacom-inkling-smart-pen-does-drawing-the-old-fashioned-way-so/:
Nejnovější produkt z Wacom obchodů celého tablet motiv jsme poznali lásku, a od společnosti, ve prospěch dobré, staromódní pero na papíře akci. Tušení, že je kuličkové převody vrstvený náčrtky k PC nebo Mac pomocí USB připojit přijímač, který je možné upravit pomocí přiloženého softwaru skici Manager. Livescribe ve stylu pero snímače tlaku technologie s 1024 úrovněmi citlivosti. Bude k dispozici v polovině září za 199 dolarů. Video zařízení po přestávce.

[Díky všem]

Pokračovat ve čtení Wacom tušení chytré pero, kterým se staromódním způsobem - druh (video)

Wacom tušení chytré pero, kterým se staromódním způsobem - druh (video) původně objevila na Engadget na út. 30 srpen 2011 05:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Wacom | Poslat tuto | Komentáře

USA lobboval Gov't EU schvalovat Oracle-Ne fúzí

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PGgVAXnMSKA/US-Govt-Lobbied-EU-To-Approve-Oracle-Sun-Merger:
littlekorea píše: "Kabely unikly do Wikileaks ukázaly, že americká vláda aktivně tlačil soutěži komisař EU schvalovat Oracle akvizici společnosti Sun Microsystems. kabel ukazuje, že USA šly do velkých délek zjistit, jak komisařka pro hospodářskou soutěž pocity" pro hospodářskou soutěž "charakter open source software a zda by to znamenalo hrozbu pro Spojené státy 7,4 miliardy dolarů řešit."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


S iTunes v oblaku, Apple Pod-Over-sliby a přináší

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vV4osCS2BcA/:
matchios

Jako letní vítr a my jsme blízko pádu, víme, že dvě věci jsou zcela jistě chystá vstoupit existence ve světě Apple: iOS 5 a iCloud. Vzhledem k tomu, že obě nabídky vývojáře třetích stran různé příležitosti, oba jsou v procesu testuje této komunity. A to znamená, že se věci začínají unikat. Dnes večer přinesl možná největší překvapení zjevení ještě: iTunes v cloudu budou podporovat proudu, stejně jako stahování hudby.

Nyní, před každý pracuje sám na tizzy křičel "první !!!", Ano, je pravda, že ostatní hudební služby nabízené v cloudu streaming dříve - především jak Google a Amazon Hudba Beta Cloud Player letos v létě. Ale ani jeden z nich je iTunes, největší prodejce hudby na světě (on-line, nebo "offline"). A existuje spousta dalších služeb, které jsou pouze pro streaming. Nyní se zdá jisté, že letos na podzim, bude iTunes nabízet i stahování mraků a oblačnosti streaming.

A to je velký problém, protože během iCloud odhalení na WWDC v červnu, Apple neřekl ani slovo o vysílání. To vedlo všichni věřit, že funkce by neměla být prováděna, jestliže služba spuštěna - zklamání, to je jasné. Ale nyní se zdá, že Apple vytáhl staré "pod-slib, přes-dodat" trik. iTunes zápas oživil pro vývojáře pro testování dneska večer a přehrávání hudby z oblaku je již v provozu .

Je docela možné, že Apple nebyl oznámit streaming na WWDC proto, že zatím nemají povolení vydavatelství "pro tuto funkci a nyní dělají. Je také možné, že nemají pocit, že potřebujete oprávnění etikety "- konec konců, ani Google ani Amazon získat před zahájením své služby, a oba jsou stále živé. Je také možné, že rozhodnutí MP3tunes minulého týdne postiženy Apple pozici. Bez ohledu na to, jak se to stalo, stalo se to. A to je skvělá zpráva pro všechny.

To také ukazuje, Apple statečnost, pokud jde o malé zákazníky potěší. Apple oznámil iTunes v oblaku, a lidé byli nadšení, ale trochu zklamání z funkce. Jenže Apple také oznámil, že nejméně čtyři měsíce před startem - něco, co nemají rádi typicky do činění s výrobky. Když iTunes v oblaku se konečně plně startu, Apple zřejmě nechce pár dalších překvapení na odiv při odhalení (nepochybně na podzim událost, která je obvykle zaměřeny na hudbu). Jeden z těch lze nyní streamování hudby z oblak (i ​​když trochu zkažený vývojář úniky dnes večer).

Srovnejte to s tak Google spustil svou hudbu cloud služeb. Původně odhalena na Google I / O v květnu 2010 byly náznaky, že služba bude trh později v tomto roce. Místo toho, každý musel čekat, až o rok později na I / O 2011 získat hrubé verzi služby. A mám na mysli hrubý : Google Hudba Beta vyžaduje, abyste nahrát veškerou svou hudbu na servery Google, aby se do práce. A tam je absolutně žádný obchod k němu připojené na nákup nové hudby online. To je ještě případ dnes, čtyři měsíce po zahájení beta. Google za-slíbil a pod-doručena.

Ve srovnání s Google Music Beta a Amazon Web Player

LG HX906TX systém domácího kina slibuje 3D zvuk, záviděníhodné Super Bowl akustiku

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/30/lg-hx906tx-home-theater-system-promises-3d-sound-enviable-super/:
Podíváme-li se zvýšit audio v člověka (nebo paní) jeskyně? Pak možná budete chtít vyzkoušet nové LG HX906TX 9.1 Cinema Sound systém - "opravdu deset reproduktorů prohlašovat, že poskytují 360 ° zvuk . " Je navržen tak, aby vám pocit, že jste ve středu audio (i když jste opravdu na druhém konci místnosti smooshed mezi dvěma lidmi na pohovce) - jak jste mohli slyšet v koncertním sále nebo Opravdu velká koupelna s velkou akustikou. LG říká, že používá DSP algoritmu pro čerpání audio vertikálně i horizontálně pomocí 3D reflektory, rozšíření zvuku nahoru a vyplnění mezer. Dostanete také s dalšími funkcemi, jako je Blu-ray disků , Wi-Fi Direct a Smart TV připojení k smartphony a tablets pomocí aplikace, i když není slovo, ale o cenách a dostupnosti. PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení HX906TX LG systém domácího kina slibuje 3D zvuk, záviděníhodné Super Bowl akustiku

LG HX906TX systém domácího kina slibuje 3D zvuk, záviděníhodné Super Bowl akustice původně objevila na Engadget na út. 30 srpen 2011 02:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj LG | Přeposlat | Komentáře

LG Thrill 4G dorazí 4. září, AT & T potvrzuje,

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/30/lg-thrill-4g-will-arrive-on-september-4th-atandt-confirms/:
Po sérii zpoždění a nezdary , vypadá to, že Thrill 4G se opravdu přijde na AT & T 4. září. Dopravce potvrdil datum včera pozdě v noci, v tweet slíbil, že LG brýlí 3D telefon bude náš svět "ožije." V červenci, AT & T potvrdila , že americké verzi Optimus 3D bude oficiálně prodávat za 99 dolarů, ale které by mohly velmi dobře se liší napříč prodejců . Hit se zdrojem odkaz se dozvíte více na AT & T produktové stránce.

LG Thrill 4G dorazí 4. září, AT & T potvrzuje, původně objevila na Engadget na út. 30 srpen 2011 04:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink @ ATT (Twitter) | zdroj ATT | Přeposlat | Komentáře

Samsung oznámil tři Wave telefony, odkapávání v Bada 2.0 a šatonových

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/30/samsung-announces-three-wave-handsets-dripping-in-bada-2-0-and/:
Je tvarování až bude rušný IFA pro Samsung. Sotva 24 hodin po oznámení svého nového šaton komunikační klient, výrobce se nyní připravuje k vydání nové trojky Bada 2,0-Powered Wave telefony - Wave 3, M Wave a Wave Y - nastavení, aby se jejich debut tento týden Berlín. Vedení balení Wave 3, což unikly začátkem tohoto týdne. Běží na 1,4 GHz procesorem, tento malý chlapík se může pochlubit 4-palcový AMOLED displej VGA Super, 3 GB paměti (spolu s 32GB microSD slot) a pět megapixelů, automatickým zaostřováním s podporou střelce. Wave M, zatím, balení o něco méně šťávy, s 832MHz procesorem, 3,65 palce WVGA displej a 150MB onboard paměti (s kapacitou 2 GB složky Doručená pošta a 32 GB microSD slot). Završuje kolekce Wave Y, s 3,2-palcový displej HVGA, 832MHz motor a dva megapixelový fotoaparát. Všechny tři mají své obvyklé povrchní WiFi / Bluetooth 3.0 a schopnosti se budou dodávat s Chaton a Samsung sociální Hub pečená do jejich DNA. Žádné slovo přesto na cenách a dostupnosti, ale můžete dozvědět více v plné tiskové zprávě, po přestávce.

Pokračovat ve čtení Samsung oznámila tři Wave telefony, odkapávání v Bada 2.0 a šatonových

Samsung oznámil tři Wave telefony, odkapávání v Bada 2.0 a Chaton původně objevila na Engadget na út. 30 srpen 2011 03:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Samsung zítra | | Poslat tuto | Komentáře

Promluvte si s Slabika vedoucí OS Developer Kaj de Vos

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/I7ixf6hnloA/A-Talk-With-Syllable-OS-Lead-Developer-Kaj-de-Vos:
zlobí tapír píše: "Nedávno jsem měl možnost udělat rozhovor Kaj de Vos, vedoucí vývojář slabiky:. open source operační systém, který není založen na Linuxu, ani jeden z BSD Tam je psaná v rozhovoru, která sem patří nějaké zázemí na projektu. Napsal jsem také celou Q & A, který je velmi dlouhý, ale rozhodně stojí za to číst. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.