neděle 18. září 2011

Proč by měla být ponechána Star Wars pro fanoušky

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/v7NtzpxMlE0/Why-Star-Wars-Should-be-Left-to-the-Fans:
Aguazul píše: "BBC je zajímavé se na George Lucus" vměšování se naše vzpomínky: ". Fanoušci Star Wars nejsou spokojeni Někdo je manipulace s jejich historii filmu". Oni spekulují o tom, kdo ve skutečnosti vlastní umělecké dílo i autor neví, co je vytvořena, a práce se nestane "něco", dokud k tomu hodnotu diváky:. "Umělec je pouze prostředek pro jeho její práci. " Mnoho lidí přispělo k Star Wars trilogie. Lucas je "příliš nafouknuté myšlence jeho význam v procesu z důvodu, že je zastaví lidé vidí neupravený originály?"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


V Japonsku, Microsoft se snaží spojit s Kinect

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/9jAw1inTfiU/in-japan-microsoft-struggles-to-connect-with-kinect.ars:

Tokio-Ze všech účastníků hry Tokyo Ukázat kteří navštívili Kinect Booth, jeden v salaryman košile vystupovalo. Skočil do Dance Central hru s gustem, mlátit se blázen se pohybuje v jeho patentu, kožené boty, jít doslova mílovými kroky, než jaké taneční hry nutné.

Malý dav shromáždil sledovat jeho pohyby. Na jednom místě, udělal stojku před kamerou Xbox 360 ovladače. Dělal Kinect vypadat hlavně legrace.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Google Wallet Pravděpodobně Spuštění zítra

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tWiiyvNK1es/:
IMAG0037

Minulý týden Google Napsal úžasné teaser videa na Google Wallet představovat George Costanza. Z toho vyplývá: Google Wallet se konečně zahájit brzy. Teď si myslíme, že víme, kdy: zítra.

Jak můžete vidět na obrázku výše je dokumentace zasílá kolem partnery udání 19.září den vypuštění. Slyšeli jsme od ostatních, že je to správné. A také se seřadí pěkně s NFC světového kongresu , který začíná zítra ve francouzské riviéře. Google není uveden jako přednášející, nebo vystavovatele na akci, ale jejich hlavním partnerem MasterCard je oficiálním sponzorem.

Zpět v květnu, kdy byl Google peněženku a nabídne nejprve odhalil , Google uvedl, že polní pokusy o peněženka by beging okamžitě a že oficiální zahájení přijde letos v létě. Počáteční zprávy namířenou 1.září startu. Technicky vzato, léto trvá až do 22. září, takže to vypadá, že Google bude hit jejich termínu se několik dní navíc.

I když to bude oficiálním zahájením samotného výrobku může být stále poměrně omezený. Pouze oficiálně kompatibilní telefon Nexus S 4G, který je k dispozici pouze sprint v USA, Google NFC nálepka produkt , aby TAP-a-platí do jiných telefonů, ale není jasné, jestli bude připraven na startu, nebo ne . Hardware k tomu, aby platby na obchodní konci je také zapotřebí. A opět, MasterCard je oficiálním partnerem pouze na straně kreditní karty věci tak daleko. Možná, že Google bude mít co říct, že na zítra. Ale výše uvedené dokumentace ukazuje stále na PayPass MasterCard Citi s povoleným jako jediný způsob, jak používat službu nyní.

To také dává smysl pro Google dostat peněženku tam teď před příštím vlajkové lodi Android, Nexus Prime, uvádí na trh příští měsíc. Je to také bude mít NFC možnosti výstavby a přinese funkci peněľenky na mnohem větší základnu zákazníků Verizon.


Společnost: Google
Datum spuštění: 09.7.1998

Tiny infračervené LED diody mohou najít domov v ultra-tenké multitouch obrazovce

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/18/tiny-infrared-leds-could-find-a-home-in-ultra-thin-multitouch-sc/:
Osram Opto Semiconducters
Společnost s názvem firmy Osram Opto Semiconductors vytvořil nový infračervené LED, které lze použít ve spojení s detektory vytvořit ultra-tenké dotykové obrazovky. Viděli jsme infračervené používané v dotykového displeje dříve, a to zejména v Microsoft povrchu a poslední e-čtenáře od Barnes & Noble a Kobo . Ale Osram řešení je dostatečně složité pracovat v multitouch tablet, zatímco je v úsporném zForce . Na pouhých 0,45 mm vysoká může diody a senzory snadno být obsaženy v rámečku kolem displeje a popíjet jen 35mW při pravidelném používání. Nyní společnost prostě musí přesvědčit někoho, aby malé IREDs ve svých produktech.

Tiny infračervené LED diody mohou najít domov v ultra-tenkých obrazovek multitouch původně objevila na Engadget na ne. 18 září 2011 17:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Pirátská strana vyhraje sídlem v Berlíně

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7DEJanF27QQ/Pirate-Party-Wins-Seat-In-Berlin:
Anonymní čtenář píše: "The Pirate Party získala první místo ve státě volbách v Berlíně s téměř 9% hlasů z článku: '." Budeme si právo na práci, "top Pirate kandidát, Andreas Baum, řekl televizi ZDF. "Je to všechno pro nás nové." "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony uvolňuje XBA Balanced Armature sluchátka, jedenáctkrát více než

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/18/sony-releases-xba-balanced-armature-headphones-eleven-times-ove/:
Toto závratné pole se může zdát jako zbytečná, ale Sony premium "Zkušenosti Balanced Armature" (XBA) "telefony jsou pečlivě zaměřeny na různých cenových bodů a typy posluchačů. Máš entry-level XBA-1 obsahuje jeden širokopásmový řidiče. Přidat woofer pro větší basy a dostanete XBA-2. XBA-3 také v ždímá tweeter pro vysoce-frekvence perkiness, zatímco XBA-4 kola to všechno pryč s super woofer. Každá dvojice má také dvojče smartphone s in-line kontroly, označil IP příponou. A konečně, je tu trojice jednoho řidiče specialisty: s potlačením šumu XBA-NC85D, sportovní XBA-S65 se základní izolaci pro pot a déšť, a Bluetooth XBA-BT75. Je to jasné, když tyto budou hit naší polokoule, ale my jsme při pohledu na uvolnění v listopadu v Hong Kongu a Tchaj-wanu, s cenami od 3000 do 14000 TWD ($ 100 až $ 475) v závislosti na modelu. Potřebujete další podrobnosti? Máme produkt fotky a info diapozitivů pod laskavým svolením našich Bros na Engadget Číňan.

Sony uvolňuje XBA Balanced Armature sluchátka, jedenáctkrát více než původně objevila na Engadget na ne. 18 září 2011 15:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

"Co tady bylo" Projekt přidává špetku historie rozšířené reality

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/18/what-was-here-project-adds-a-pinch-of-history-to-augented-real/:
Takže to funguje jako takový. Můžete vyhrabat staré fotky - na několik generací, které předcházely, nebo dokonce před několika desítkami let - scan 'em v roce, a značka je na jejich právoplatné místo v Mapách Google. Pak budou lidé, kteří navštíví "Co tady bylo" na webových stránkách projektu nebo stáhnout IOS aplikaci (všechny spojený dole) být schopni vidět, jaký svět, že budou bydlet v Pokud strýc Rico je stroj času funguje. "Samozřejmě, že iniciativa vás potřebuje, a vy se účastnit, pokud to má být nazván úspěch, takže bych doporučil používat, co je nalevo od víkendu přispívat. A pak poslat maminku "myslí si" dopis s použitím velmi mapu, kterou jste zlepšení . Kdo řekl, že musel být retro retro, vlastně je?

"Co tady bylo" Projekt přidává špetku historie reality původně objevila na Engadget na ne. 18 září 2011 16:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmodo | zdroj Co se tam , iTunes | Přeposlat | Komentáře

Ohromující odstupem Zemi z ISS

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2vgeZRnxOW4/Stunning-Time-Lapse-of-the-Earth-From-the-ISS:
Bad Astronom píše: "Věda pedagog James Drake se 600 fotografií z Mezinárodní kosmické stanice, jak obíhal Zemi, a vytvořil fantastický časosběrný animace z nich musí být vidět, být oceněn,. Bouře a měst létají kolem níže v úžasné jasnosti. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Masterpiece: Tony Hawk Pro Skater 2 je pro Dreamcast

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/KEpLS-Lq0pg/masterpiece-tony-hawk-2-for-the-dreamcast.ars:

Je těžké mluvit o důležitých hry bez ponoří do ošklivé světa autobiografii, ale jsem pevně přesvědčen, že nejlepší hry jsou ty, které jsou důležité nejen do světa her, ale také vlastní vývoj. Tituly, které se protínají v okamžiku, kdy oba průmyslu a naše životy změnily vždy bude ty, které rezonují s, a to je důvod, proč může být řada Masterpiece hit a slečna se čtenáři. Někteří lidé sdílejí, že načasování se spisovateli, kteří se trhlina na konkrétní titul, zatímco jiní ne.

Tony Hawk je hra, kterou jsem objevil v suterénu domu mého dobrého přítele Scotta, a zkusil jsem to jen proto, že jeho bratr opustil ji na PlayStation. Scott a já jsme dělat něco, co den, ale nakonec jsem hrát hru celé hodiny, dokonce nacházet jsem zůstal sám v suterénu Scotta. Na konci dne, jsem měl svou vlastní kopii.

Hry někdy trvat několik hodin ponořit své háčky na nás, ale Tony Hawk byl první zápas, který byl schopný dělat i nejneohrabanější blázni věří, že skateboarding měl být největší zábavu, kterou by mohl mít. Tony Hawk byl rytmus hry dlouho předtím, než kytara Hero přišel, když jste začal nehty trik za trikem, hry a řadič zmizel. Bylo to jen ty a vzduchu.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


99 dolarů TouchPad Vrací se k činnosti zaměstnance HP kupní Program na 28.září

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AMH3Gbm_G5c/:
john-biggs-touchpad-1

Není to moc často jsem si napsat, že je to dobrý den, aby se zaměstnanci společnosti HP. Ale to také není běžné, že zaměstnanci společnosti HP jsou nabízeny některé z posledních touchpady.

Společnost je stanoveno na poslední dávku na $ 99 / HP 149 dolarů na zaměstnance touchpady od 28.září v 09:00 PDT. To je na e-mail jsem dostal od pracovníka společnosti HP (embedded po skoku), která uvádí, touchpady jsou k dispozici na první přijde, ten dřív mele a zaměstnanci mohou pouze koupit TouchPad - což někteří pravděpodobně seznamu na eBay, kde touchpady v současné době prodávají za více než 200 dolarů. Slunce zapadá na touchpadu život a HP je pravděpodobně připraveno k pohybu vpřed, důkladně hořel jejich podniku do země iPad.

To je, jak je uvedeno v e-mailu, protože HP je HP již dříve zrušena TouchPad a dovolil obchodníkům odbavení na ně na adrese ohromující cenu "vyklízet zásob i likvidací výrobních operací.": 99 dolarů za 16GB a 149 dolarů za 32 GB. Obchody vyprodány téměř přes noc, takže někteří věří, že HP by se uvolnila další dávku. Bohužel jsem obdržel e-mail není detail jiných TouchPad maloobchodní tržby, i když jsem se věnovat velkou pozornost Best Buy, Amazon a HP internetových stránkách dní před a po 28.. Je to jako dobrý obchod.


Produkt: HP TouchPad
Společnost Hewlett-Packard

TouchPad funguje jako žádný jiný tablet. To umožňuje uživatelům přecházet mezi aplikacemi, viz související činnosti seskupeny automaticky si zorganizujete, přijímat hovory a textů ze smartphonů HP pre3, podíl na webové stránky s ostatními zařízeními HP webOS, zkušenosti více na webu Adobe Flash Player 6 a 7 . TouchPad tablet obsahuje základní produktivity aplikace přímo z krabice. Uživatelé mohou spolupracovat s kolegy pomocí Google Docs či Box.net, bezdrátově tisknout na kompatibilních síťových tiskáren HP, ...

Sequoia je Doug Leone: jsme "potěšeni" To Be Investoři v barvě, "Zůstaňte v kontaktu" pro Pivot

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mSTuKBoo6d0/:
color

Není žádným tajemstvím, že tam bylo velké množství diskuse kolem Color, sdílení fotografií aplikace, která zahájila začátkem tohoto roku s $ 41 mil. financování ze Sequoia Capital, Bain Capital, a Silicon Valley banky (Sequoia zřejmě dát 25 milionů dolarů). Barva je debutovat byl jeden z nejvíce medializovaný uvádí tech svět zažil za poslední rok, a od té doby je společnost sužována výkonným odjezdy a snaží výrobek . Sequoia partnera Doug Leone , který zasedá na barevné představenstvo a vedl investiční, sedl si k nám minulý týden na TechCrunch Disrupt mluvit o tom, co se týká jeho nejzajímavější investice za poslední rok (on začne mluvit o barvu na 4 minuty označit ve videu níže).

Leone říká barvy a její zakladatel Bill Nguyen , po spuštění má "vášnivý zakladatele, kteří hlasitě zavedení produktu, který nedopadl na trh nebo býčí oko," říká upřímně. "Ale dej mi podnikatel hodně odvahy, a kdo opakuje gusto rychle, a já budu zpátky, že osoba, den co den."

Jasně Leone nemá žádné lítosti o jeho investici. Ale také přiznává, že věci se nedaří se startem barvy. Prozradil, že Sequoia pouze investovala tři dny před plánovaným zahájením barev, a že debut aplikace se některé slabiny.

On říká, že negativní Tiskové barvy získal po startu, "Hlavním důvodem, který společnost získala zpětnou vazbu je možné díky velké šplouchnutí oznámení s ne moc, aby to stálo za to brzy." Dodává, že Nguyen a jeho tým byli iterace v očích veřejnosti, což je obzvláště těžké pro spuštění.

Ale Leone stále zdá pln optimismu ohledně budoucí barva je. Řekl, že Sequoia je "nadšený", aby se investor ve společnosti, a varuje nás, abychom "Zůstaňte s námi o tom, jakou barvu má v rukávu." On se odkazuje na Blue, což je barva jeho další projekt . Nemáme příliš mnoho podrobností o tom, co je modré, ale víme, že je to nové mobilní aplikace s hlubokými vazbami na Facebook fotografií. Mohli bychom se dozvědět více tento nadcházející týden na F8 Facebook Developer Conference .

Nguyen se musí cítit obrovské množství tlaku se nadcházejícího startu. Barva osud může být vázáno na Blue. Jedním z vadného produktu je přijatelná, ale dva neúspěšné produkty mohou být těžké pro všechny startu (i s $ 41 mil. podložky) k odrazu od. Leone vlastně mi řekl, že po rozhovoru, že on byl testování barva je nový produkt, a řekl: "Je to úžasné." Jasně, že je zaujatý, ale pozitivní, že má pro společnost celkově je pro mě myslím, že bez ohledu na barvy má v rukávu mohlo být přesvědčivé. Budeme snad Další informace tento týden.

Víkend Sledujte zaokrouhlit nahoru

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5ncA_pZYRds/:
Montblanc-Timewalker-TwinFly-17

Nadčasový Timewalker od Montblanc dostane fantastickou nové hnutí zcela z in-house od Montblanc ve Švýcarsku. Je to Timewalker TwinFly Chronograph, a to je pokryto a revidovány tady v DLC titanové.

Vždycky jsme milovali žádný nesmysl nástroje sledovat přístup, který Sinn používá při svých hodinek. Ultra Durable a trochu retro, Sinn EZM 10 je novou vlajkovou lodí pro využití hodinky značky jako my nechceme.

Podívejte se na tyto high-end jediná svého druhu zázraků . V roce 2011 jen sledovat charitativní aukce se blíží, s asi 40 unikátních nové hodinky od světových značek nejlepší.

Naše oblíbené venkovní sledovat linka je Casio Pro Trek (dříve Pathfinder). Novinky v modré a černé, digitální a analogové dostane PRW-5000Y sledovat a přezkoumat zde .