čtvrtek 30. června 2011

Amazon vypnout Kalifornie poboček na nových prodejních daňových předpisů

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/g261OQeSPSc/amazon-to-shut-down-calif-affiliates-over-new-sales-tax-law.ars:

Je-li to pokračovat se svou současnou cestu, Amazon affiliate program nakonec zanikne v USA. Pozdní Středa, Kalifornie se připojil k rostoucímu seznamu států, se snaží vybírat daň z obratu z on-line prodejci, jako je Amazon ve snaze pomoci v blízkosti státní obrovský rozpočtový deficit. Amazon, v typické módě, se agresivně vytlačuje, jeho varování se sídlem v Kalifornii poboček, které budou mít své zdroje příjmů přerušil k 30. září, pokud zákon nakonec byl přijat.

Kalifornie je nový zákon, který podepsal guvernér Jerry Brown ve středu, vyžaduje, aby on-line prodejci vybírat daň z obratu, i když nemají žádné fyzické přítomnosti ve státě. Jak to funguje, když federální zákon říká, že mají mít cihel a malty obchod se kvalifikovat? Stejně jako mnoho jiných států, než je v Kalifornii počítá Amazon poboček, kteří bydlí v Kalifornii jako "fyzické přítomnosti." Takže, když Joe Blow provozuje osobní blog s affiliate odkazy na Amazon produkty (víte, aby se pár babek na boku), on je skutečně "prodává" Amazon produktů a vydělávat peníze z nich prostřednictvím svého domova v Kalifornii.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


PayPal Žaluzie Fond peněžního trhu pro obchodníky

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/91jWYGT-c2c/:

PayPal se vypíná jeho Fond peněžního trhu, oznámí účastníkům, že fond bude ukončí činnost z 29. července letošního roku.

PayPal uživatelé mohli dříve dát peníze, které získal z PayPal do fondu peněžního trhu se úročí. PayPal zákazníci mohli vybrat si své volné peněžní zůstatky zametl do fondu, aby se vydělávat peníze, dokud se používá. Akcie fondu mohou být vyměněny platit za transakce, jako jsou platby, nákupy a další elektronické převody peněz z klientských účtů PayPal.

Jak minulý týden fondu vlastněném 471 milionů dolarů a vrátil 0,04% investorů zatím v tomto roce, zprávy SmartMoney. PayPal rep řekl SmartMoney, že "podmínky na trhu, finanční výhody z fondu peněžního trhu se zmenšil" pro své obchodníky.

Investičních nástrojů má problémy již dříve. V minulosti byl fond vidí kolem 5 procent v roce vrátí. Ale v poslední době fond vydělal kolem 0,15% v roce vrátí.

Zde je zpráva odeslána do fondu účastníků:

Dobrý den [],

Děkujeme za používání PayPal a PayPal fondu peněžního trhu. Bohužel, jsme se rozhodli uzavřít Fond peněžního trhu, efektivní 7/29/11.

Co to znamená pro vás? PayPal převede veškeré nevyplacené dividendy, které jste získal do svého PayPal účtu do 7 pracovních dnů po ukončení fondu. Nebojte se, nemusíte dělat vůbec nic.

Vaše 2011 daňových dokladů bude nadále k dispozici na stránce Přehled fondu ve svém PayPal účtu během roku 2012. Obdržíte daňové přiznání z PayPal pouze v případě, že jste vydělal $ 10 nebo více dividend v roce 2011.


MOG vyjela Slick HTML5 Player, s novým důrazem na základě doporučení a playlistů

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/oHHkxHbwuU8/:

On-line hudební závod je nyní totální sprint: Amazon, Google a Apple jsou nyní nabízejí (nebo se připravují na spuštění) služby, které vám umožní nahrát své hudební sbírky do oblak, takže můžete poslouchat hudbu, kterou vlastní, ať jste kdekoliv jsou. Ale nejsou jen navzájem konkurují - další skupina služeb, která zahrnuje MOG, Rdio a (nakonec) Spotify umožňuje uživatelům stream nějaká píseň tak často, jak by chtěl za rozumnou měsíční poplatek kolem 10 dolarů za měsíc.

Začíná to být zábavné. A dnes, MOG dělá závodu všechno, mnohem blíž.

Služba je právě představila novou beta verzi přehrávače, která zjednodušuje uživatelům MOG zkušenosti, dávat mnohem těžší důraz na budování se seznamy skladeb a doporučení, než tomu bylo dříve.

Až dosud MOG uživatelé používají Flash na hráče, který se objevil v popup - procházení webu v hlavním panelu prohlížeče s tím, písně as you go, a ty písničky jsou přidány do seznamu skladeb, které kontrolu malé vyskakovací okno. Funguje to dobře, ale než aby využívali služeb, které přijaly více iTunes-jako rozhraní, to může být trochu matoucí.

Nový hráč opravy. To bude vypadat známé každému, kdo používá MOG Web App Store na webu Chrome, která byla zahájena v prosinci (je to variace na toho hráče). Ale zahrnuje některé klíčové dodatky, a to je také vyvalit jako beta možnost všem uživatelům MOG (dříve jediný způsob, jak získat přístup to bylo přes obchod Chrome, který mnoho lidí neví o).

Nový hráč má méně funkcí než ten starý - to je chybějící kvalifikace a schopnost vidět profily ostatních uživatelů, například. Ale až na intuitivnější a rychlejší rozhraní HTML5, ale přidává další funkce, které jsou možná ještě důležitější: totiž, doporučení a lepší tvorbu playlistu.

Nyní, když se přihlásíte do nové verze MOG, bude služba vypadat na Facebook máte rádi (a má rád své přátele) začít doporučení umělce okamžitě. Jsem přihlášen s testovací účet obydlený s některými z mých oblíbených kapel, a opravdu, služby okamžitě prezentovány mi alba The Darkness a Stevie Ray Vaughan.

MOG CEO David Hyman říká, že tým opravdu měl nějakou pomoc od Facebook, když to přišlo k integraci této funkce. Hyman by se říci nic o iniciativě říká hudební Facebook, který je v pracích, než říci, že "doufá, že si další skvělé věci s nimi do budoucna".

MOG a další all-you-je-jedí hudební služby jsou stále soutěží na funkce, jako je rychlost, doporučení a sociální sdílení, než jsou na velikost jejich knihovny. MOG již nabízí solidní mobilních aplikací, a tato aktualizace je práce s počítačem podstatně atraktivnější, a to zejména pro nové uživatele, kteří se dnes setkali s personalizovanou domovskou stránku, nikoli obecný seznam populární hudby.



Apple Thunderbolt kabel vykuchaná, tucet dalších věcí, našel v

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/30/apple-thunderbolt-cable-gutted-a-dozen-other-things-found-withi/:
Víte, rigamarole touto dobou - produkt dostane představil , produktu trvá věčnost na lodi, a konečně, produkt hity rukou několika málo šťastných duší. A pak, pokutu lidi po dobu iFixit vytrhnout uvedený výrobek úd po údu ve jménu vědy. V tomto případě zmáčkněte "kola, zjistili, že dvanáct větších čipů a dalších komponent bufet Bantam během prvních Apple Thunderbolt kabel a neváhali tvrdit, že 50 dolarů požadovaná cena byla alespoň do určité míry oprávněná. Grant je hodnota pitvy fotografií na vás čekají ve zdroji.

Apple Thunderbolt kabel vykuchaná, tucet dalších věcí, našel v původně objevila na Engadget na čt. 30 červen 2011 12:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroj iFixit | Přeposlat | Komentáře

Sprint aktualizace Galaxy tab Samsung s Gingerbread 5. července

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/30/sprint-updating-the-samsung-galaxy-tab-with-gingerbread-on-july/:
Je to těžké se tam Galaxy tab Samsung majitel, sledování Honeycomb břidlice hit trhu bušl, přičemž několik málo šťastlivců, posílení na Android 3.1 a jeho resizeable widgety. Sprint, přinejmenším, je ještě dávat "ol Tab některé lásky - podle anonymního tipař, nyní síť bude tlačit ven aktualizaci Gingerbread, co majitelé karty v zahraničí již těší . Upgrade se očekává na zavedení od 5. července a bude obsahovat nejen Android 2.3, ale krok k HID Bluetooth stejně. Jo, a když je u toho, bude Sprint také vydat opravu chyby v Samsung transformace , která zasahuje do PRL a datový profil aktualizuje. Zní to jako v pořádku tak jako každý porazit po víkendu blues.

Sprint aktualizace Galaxy tab Samsung s Gingerbread 5. července původně objevila na Engadget na čt. 30.červen 2011 12:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Microsoft: Evropská cloud data nemusí být imunní vůči Patriot Act

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/30/microsoft-european-cloud-data-may-not-be-immune-to-the-patriot/:
Pokud jste si myslel, že vyhnout se americké tajné služby, že se do Evropy a ukládání malé špinavé tajemství Microsoft cloud služeb , hádejte znovu. Během tohoto týdne je spuštění Office 365 , Gordon Frazer, generální ředitel společnosti Microsoft UK, přiznal poprvé, že cloud data uložená na evropské datových center může ještě být předán americkým úředníkům, jak je uvedeno zákony USA. Na otázku, zda Microsoft může zaručit, že EU uložených dat by se nikdy opustit kontinent (i v případě podle Patriot Act), Frazer odpověděl: "Microsoft nemůže poskytnout tyto záruky Ani jiné společnosti.." Vzhledem k tomu, sídlo společnosti je v USA, je to povinen dodržovat americké zákony, což znamená, že každý z dat uložených na jeho serverech, jsou kořistí pro orgány, aby využily a kontrolovat. Frazer trval na tom, že cílové uživatele "by byla informována, kdykoli je to možné," ale tvrdí, že Microsoft ani žádné jiné americké společnosti, je zárukou oznámeny předem. Sečteno a podtrženo: vy jste lépe skrývat ty hanebné soubory postaru - v offshore trezorem.

Microsoft: Evropská cloud data nemusí být imunní vůči Patriot Act původně objevila na Engadget na čt. 30.červen 2011 13:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj ZDNet | Přeposlat | Komentáře

Spamování Stát finančně nemožné

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ph4n3RP4Yyc/Spamming-Becoming-Financially-Infeasible:
. itwbennett píše: "Vydělávání peněz na spam není tak jednoduché, jak to bylo" Není to něco, finančně proveditelný pro každého, kdo se ještě uvažovat, "řekl Robert Soloway, který v jeho rozkvětu z 20.000 dolarů / den jako spammer" Spam. - Internet je dědičný hřích -. klesly poprvé na konci roku 2010. "píše IDG News Služby Robert McMillan" V září, Cisco soustavy IronPort skupina sledování 300 miliard spamových zpráv za den dubnu objem klesl na třicet čtyři miliard za den, významný pokles. " Soloway říká, že spamové filtry se příliš dobře. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


IBM vytváří Multi-Bit Phase Change paměť

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3a-U2sAMnI8/IBM-Creates-Multi-Bit-Phase-Change-Memory:
Lucas123 píše: "V čem je pravděpodobné, že bude silný soupeř pro NAND flash pamětí, IBM dnes oznámila, že se podařilo úspěšně uložit více než jeden bit dat na buňku ve stabilnější non-volatile paměť tzv. phase-change pamětí (PCM ). Na rozdíl od NAND, již dříve, mohl PCM se vypořádat s bleskem, protože jeho nízké kapacitě míst. PCM nevyžaduje, aby údaje byly vymazány, než nová data je psaný na něj, což snižuje zesílením zápisů nebo opotřebení, a to 100 krát výkon při zápisu na flash. vědci IBM tvrdí, že plán na licenci technologie pamětí výrobce, místo výroby sami. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Pozlacení Groupe A Gogo nabídnout výhradní za letu nabídky k WiFi Uživatelé

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/9MrRbglo4Pc/:
No to je zajímavé. Pozlacení Groupe je partnerství s in-flight wifi poskytovatele Gogo cestujícím nabídnout exkluzivní ve vzduchu nabídky na prodej blesk webu. Takže když se přihlásíte do Gogo WiFi na všech Delta, United, Virgin America, Alaska Airlines a US Airways letadla, najdete exkluzivní nabídky pozlacená. Budete mít také možnost přístupu pozlacená zdarma (na rozdíl od zaplacení 4,95 dolarů minimální cena pro přístup k Gogo wifi). Gogo did podobná dohoda s Facebook dříve v roce, kde cestující mohou přihlásit na Facebook zdarma (ale musel platit za přístup na jiné stránky.)

Yobongo Cíle až Interakce s "kolem" a "Posunout"

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/TTO5039ugAk/:
Yobongo má problém, který není snadná řešení. Chtějí vytvořit v reálném čase, nástroj komunikace soustředěné kolem umístění. Ale když lidé kolem vás nejsou vždy na Yobongo, co uděláte? Dvě nové funkce, které mají za cíl řešit klíčový problém. "Around" a "pošťouchnout". Oba nové funkce startu dnes v nejnovější verzi aplikace. A dělají velký smysl z hlediska interakce. "Okolo" vám umožní zjistit, kdo byl v nedávné době působí na Yobongo ve vašem okolí. To znamená, že i když má uživatel zavřel aplikaci, ukážou se jako někdo, kdo byl v nedávné době, a on hledá konverzaci. A můžete jim zprávy. "Posunout" je více přímočará. Víte, Facebook "hrabat"? Jo, je to, že pro Yobongo. Pokud chcete, aby někdo on-line hovořit s nimi, můžete použít tento.

Tictacti Zabezpečuje financování přijmout Heyzap Ve hře agregace

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/FrjCtSHA28s/:
Mnoho společností by se rádi dostali na flash hry rozjetého vlaku, ale nemají základní schopnosti, jak to udělat. Z Izraele je nové řešení s názvem White Label Tictacti . Po spuštění se nyní také zvýšil 500.000 dolarů kole vedl o Kima Ventures a dalších nezveřejněných investory. K dnešnímu dni spuštění se vytáhl na $ 1,6 m ve financování tak daleko. Tictacti chce soutěžit se stávajícími hráči Media Mochi a heyzap , platformu, která umožňuje vývojářům her zpeněžit své hry na mobil, web nebo IPTV s jedním API / SDK, nebo, v případě her typu FLASH. Ale klíčovým aspektem je, že to mohou udělat, aniž byste museli používat API.

Moto záhad je mnoho: Droid HD místa, Flickr, nové vačkové rozmazané fotky

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/30/moto-mysteries-abound-droid-hd-posts-to-flickr-new-blurry-cam/:
Droid HD? Bionic? Targa?
Gadget novinky, jako je datování a bedny kopání, je o vzrušení z lovu. Jistě, velké tiskové konference, kde se dostanete do přemístit objekty vašeho přání jsou zábavné, ale dejte nám pan rozmazané Cam a některé EXIF ​​dat každý den. S tímto vědomím jsme se představit vám mimo záběr pic, co vypadá, že vylepšil Bionic a odkaz na Droid HD na Flickr, pocházející přímo z areálu společnosti Motorola v Libertyville, Illinois (od roku odstraněna). Nyní, dvě věci nemusí nutně souviset, ale je možné, že dual-core LTE telefon je dostat nové jméno, aby odpovídala jeho aktualizaci vnitřních a rekonstruovaný exteriér (i když, pokud je to jiné uvnitř, venku, a má nové jméno, je je to opravdu Droid Bionic víc?). Víme, že to, co začal život jako Targa , může zachytit 1080p video, které se hodí dobře se moniker HD. Je také možné, že pic příjemce je dosud neviditelná zařízení a naše (moto), rozmazané přítel je prostě nad Bionic jsou určeny pro jiný dopravce. Ať tak či onak, jsme závislý - alespoň do PR hity naší složky Doručená pošta, pak je to opět v Mystery Machine.

Pokračovat ve čtení Moto záhad je mnoho: Droid HD místa, Flickr, nové vačkové rozmazané fotky

Moto záhad je mnoho: Droid HD místa, Flickr, nové vačkové rozmazané fotky původně objevila na Engadget na čt. 30 červen 2011 11:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Android střední , Electronista | zdroj Pop Herald , PocketNow | Přeposlat | Komentáře

Nokia žaluzie on-line a maloobchodních prodejen ve Velké Británii, USA internetového obchodu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/30/nokia-shutters-online-and-retail-stores-in-uk-us-web-store/:

Nokia se vstupem 3. čtvrtletí bez přímé a spotřebiteli kanály prodeje v USA a Velké Británii. Finská smartphone výrobce uzávěrkou zbývající UK obchodech počátkem tohoto měsíce (s výjimkou letiště Heathrow, který zůstává otevřený), a také přerušit prodej na USA a UK on-line obchodů - spojení Francie, Španělsko a Nizozemsko, které všechny šel offline minulý měsíc . Mluvili jsme s bývalým Nokia UK maloobchodní zaměstnance, citoval chudý marketing, vysoké ceny, zpomaluje provoz a vysokou kvalitu produktů návratnosti je několik důvodů, proč obchody uzavřené - návraty N8 a E7 dominují jiné telefony, se zákazníky stěžovat zařízení srážek a korupce, selhání hardwaru, a otázky týkající se použitelnosti. Uvedl, že obchody byly také jen schopný prodávat zařízení na Vodafone a T-Mobile, Vodafone a jen mohou zákazníci upgradovat v obchodě Nokia. Většina zákazníků přišla do obchodu na podporu, spíše než k nákupu.

"Poslední dva měsíce byly mimořádně tichý. I když je obchodní centrum bylo obsazeno, že v obchodě Nokia se možná více než 30 osob dveřmi den, obvykle jde o technickou pomoc. A to bylo to, že byly všechny obchody zavřené náhle 20.června. "

Jsme si představit, ceny hrál velkou roli při rozhodování o uzavření Velké Británie a USA on-line obchody, stejně jako tomu bylo s obchody UK maloobchodní a on-line v jiných zemích. Obě země on-line obchody byly nahrazeny s uzávěrem oznámení, v obchodě v USA režii zákazníkům Amazon a obchodu Velké Británie odkazovat návštěvníky osm maloobchodních partnerů, místo toho.
[Díky, Karl]

Nokia žaluzie on-line a maloobchodních prodejen ve Velké Británii, USA internetového obchodu původně objevila na Engadget na čt. 30 červen 2011 11:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Nokia

Samsung oznámil 32gb microSD kartu schopnou 12Mbps zápis rychlostí

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/30/samsung-announces-32gb-microsd-card-capable-of-12mbps-write-spee/:
Přejít nakupování on-line na microSDHC karty a zjistíte, že i když výrobce netají rychlost specifikace, že to není přesně to, kokrhání o nich jeden. Nenechte se mýlit, ale Samsung je mocný, hrdý na svůj nový 32GB číslo, které se může pochlubit třídy 10 rychlosti a čtecí / zapisovací rychlosti 24Mbps a 12Mbps - ideální počet pro ty z vás, kteří hodlají dělat dobré použití telefonu 1080p fotoaparátu. Pokud jste fanoušek storage, víte, že třídy 10 je nejvyšší kategorie rychlosti pro SD karty, v současné době, a že to sedí výše uvedených tříd 4 a 6 - vrstvy pokrývající mnoho dalších microSDHCs na trhu. Ani slovo zatím na ceny, ale myslím, že to je bezpečné říkat, budete rozdávat prémie.

Pokračovat ve čtení Samsung oznámila 32 GB microSD karta s rychlostí 12Mbps zápis

Samsung oznámil 32gb microSD karta s rychlostí zápisu 12Mbps původně objevila na Engadget na čt. 30 červen 2011 12:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Tvrzení soudu <em>LegalZoom</em> praktikuje právo bez licence

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rg5ENJQd6fE/Lawsuit-Claims-emLegalZoomem-Is-Practicing-Law-Without-a-License:
Bob píše: Super Hamste "Fortune je zajímavý kus o federální zákon třídy žalobu proti LegalZoom tím, že jeho software je nelegální vykonávat advokacii bez licence. Soudním procesu se snaží získat peníze z LegalZoom pro všechny obyvatele v Missouri, který využil LegalZoom ohledu na to, jak jsou spokojeni uživatelé byli této služby. Missouri v současné době zákon stanoví, že osoba, která vyplácí peníze bez právního zástupce za právní služby, má právo žalovat poskytovatele 3 krát zaplacené částky. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.