středa 30. března 2011

Harvard fyzik staví požáry s elektřinou hůlku, doufá, že podíl na HarvardConnection

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/30/harvard-physicist-puts-fires-out-with-electrified-wand-hopes-to/:
Dobře, tak možná Ludovico Cademartiri bude nucen sdílet dobré zprávy na Facebooku (nebo připojit od, jestli je to do hraní role rebel), ale alespoň je vázán vidět více než pár set hitů. Podle Harvard Crimson, uvedené fyzik a houfem dalších výzkumníků narazil na novou cestu k uhašení plamenů: elektřina. Cílem je umožnit nakonec hasiči k požárům squash, aniž by museli uhasit doma nebo v objektu s vodou a pěnou - když hit s paprskem šťávy, tam je alespoň kousek naděje, že něco může být zachráněný. Zatímco specifika projektu jsou samozřejmě daleko nad našimi hlavami, podstata je poměrně jednoduché - plameny obsahuje částečky sazí, které se stávají "elektricky nabité během spalování." Vzhledem k tomu, že tyto částice velmi reagují na elektrické pole, může dost silný paprsek twist věci, dokud je to zcela uhašen. Zcela upřímně, to je hands-on zkušeností jsme zoufale snaží domluvit, ale do té doby, vypadá to, že další kolo Harryho Pottera bude muset udělat.

Harvard fyzik staví požáry s elektřinou hůlku, doufá, že podíl na HarvardConnection původně objevila na Engadget na st. 30 březen 2011 17:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink NPR , spínaný | zdroje Harvard karmínový | Poslat | Komentáře

USA poslat záření-kalená roboty do Japonska

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oL4V8X5GTmM/US-To-Send-Radiation-Hardened-Robots-To-Japan:
CWmike píše "Spojené státy se zasláním specializovaných robotů v Japonsku pomoci úředníkům, že získat kontrolu nad Fukushima jaderných elektráren poškozených tento měsíc v ničivé zemětřesení a tsunami. Dr. Peter Lyons, jedná asistent tajemníka pro jadernou energii s DoE, řekl robotů, které by mohly být zaslány do oblastí, které by bylo nebezpečné pro člověka vstoupit, protože vysoké hladiny radiace, by mohla začít dávat úředníkům četby na životní prostředí uvnitř jaderné elektrárny. Lyons řekl americký Senát v úterý, 'My se stěhujeme neprodleně dopravit nejen roboty, ale také subjekty, které snad budou použity na vlak japonské operátory. Nevíme ještě, jak blízko operátoři budou muset být na místě. ' Zeptal se o získání informací o stavu poškozeného reaktorů, Lyons řekl, že roboti by mohl poskytnout nějaké informace. 'Určitě ne vše, co potřebujeme, ale někteří,' řekl. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Kosmická loď Pošle První obrázek z Merkuru Orbit

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/guMdEtApd2w/Spacecraft-Sends-First-Image-From-Mercurys-Orbit:
adeelarshad82 píše "NASA vydala snímek Merkuru zachytil jeho Messenger kosmická loď. - vůbec první získaný z oběžné dráhy planety První obrázek přišel v 5:20 hod. dopoledne východoamerického včera, a během následujících šesti hodin Messenger zachytil další 363 snímků, které jsou stále předány Messenger tým na Zemi. V následující tři dny bude sonda zachytit jinou 1.185 snímků, s cílem štěkat 75.000 v průběhu příštího roku. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google dostávat pravidelné audity soukromí následující otázku FTC na Buzz

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/30/google-to-receive-regular-privacy-audits-following-ftc-ruling-on/:

No, vypadá to, že přízrak Buzz bude rýsující velké přes Google nějakou dobu přijít - společnost má právě dosáhl dohody s FTC, že bude vidět, že obdrží nezávislý audit ochrany soukromí každé dva roky na dalších dvacet let po rozhodl, že našel Google porušil své vlastní zásady ochrany osobních údajů služby. V blogu dnes, Google také říká, že to bude teď "požádat uživatele, aby nám kladně souhlas", než to dělá jakékoli změny v tom, jak to sdílí své osobní údaje, a dodává, že by chtěl "omluvit znovu chyby, které jsme vyrobené s Buzz. " Pokud jde o FTC, předseda Jon Leibowitz popisuje osídlení jako "tvrdý" jeden, a říká, že prostě, že "když se společnosti, aby soukromí sliby, které potřebují, jim dostát."

Google dostávat pravidelné audity soukromí následující otázku FTC na Buzz původně objevila na Engadget na st. 30 březen 2011 16:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Oficiální Google Blog , FTC | Poslat | Komentáře

Recenze knihy: The Art of Computer Programming. Objem 4A: Kombinatorické algoritmy

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FehhusxwA9Q/Book-Review-The-Art-of-Computer-Programming-Volume-4A-Combinatorial-Algorithm:
asgard4 píše "Desítky let v rozhodování, Donald Knuth představuje nejnovější několika kapitol ve své už klasické knižní série The Art of Computer Programming. informatiky průkopník nejnovější kniha o kombinatorických algoritmů je jen prvním v za-z-dosud neznámý počet dílů, které následují. Zatímco tyto přesto-k-být-povolený části budou diskutovat o jiných kombinatorické algoritmy, jako je graf a síťové algoritmy, zaměření této knihy s názvem Volume 4A kombinatorických algoritmů Část 1 je výhradně na kombinatorické algoritmy vyhledávání a generování. Stejně jako ostatní knihy v sérii, to poslední kus je bezpochyby okamžitá klasika, nesmí chybět v knihovně žádného závažného počítačové vědy nebo knižního fondu. " Pokračujte ve čtení pro zbytek asgard4 o přezkum.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ASUS Eee Pad Transformer a Eee Břidlice EP121 dostat oficiální britské ceny

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/30/asus-eee-pad-transformer-and-eee-slate-ep121-get-official-uk-pri/:
Slyšeli jsme férové ​​množství pověstí a spekulací o blížícím se vydání a ASUS 'poslední možná nejšílenější nové břidlice, a teď nám dává jeho skutečné detaily - pro Spojené království nejméně. Divoce unikátní Eee Pad Transformer , první svého druhu houpací voštinová, je se na pre-order nyní, s oficiálním datem vydání z dubna 6. a cenu £ 379 pro 16 GB verzi a 429 libra za 32GB verzi, každý na jeho osamělý - můžete získat 16GB iterace s dokovací klávesnice za £ 429. Jeho méně honosné společník, Eee Břidlice EP121 , sportovní Windows 7 a procesor Intel Core i5, hity Británie 10.dubna za £ 999, a je připraven pro pre-order výhradně přes Amazon UK přes 1. května. Bohužel, my jsme stále nejsou jisti, kdy bude přes rybník, nebo kolik bude stát, když se sem dostali, ale my jsme stále poměrně některých Transformer přijde někdy v průběhu příštího měsíce.

ASUS Eee Pad Transformer a Eee Břidlice EP121 dostat oficiální britské ceny původně objevila na Engadget na st. 30 březen 2011 15:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Slashgear | Poslat | Komentáře

Boxee podrobnosti příští aktualizaci Box s IPAD podpory a května

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/30/boxee-details-next-box-update-with-ipad-support-and-more-in-may/:
Boxee Box IPAD app
Odmítáme být překvapeni , že příští Boxee Box aktualizace není vlastně přijíždějící do konce března , ale jen proto, aby příliv nám přes CEO Avner Ronen se zvedl blogů pero a odhalil mnoho změn na cestě. Jak již bylo uvedeno, že na australské podcast, prohlížeč bude rychlejší, stejně jako nový on-screen display pro ovládání FF / RW, možnosti pro třídění místní soubory a další jazykovou podporu. Smajlíky je vyhrazena pro zprávy, že podpora pro Boxee IPAD budou zahrnuty, než se přestěhovali na seznam chyb, které budou vymýtit. Včasný přístup uživatelé by měli očekávat, že test vychází z kolejových brzy, s plány pro hlavní aktualizován na Boxee Box (a " ostatní Boxee založená zařízení ") jednou za tři měsíce nebo tak, takže bychom měli očekávat, že tento v květnu - ani slovo o nic pro PC klienty. Do té doby hit zdroj odkaz na všechny podrobnosti, nebo jen prožít naše speciální CES hands-na čas s Boxee pro IPAD v galerii.

Boxee podrobnosti příští aktualizaci Box s IPAD podporu a další května původně objevila na Engadget na st. 30.březen 2011 15:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Boxee Blog | Poslat | Komentáře

ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Google Fiber přijde do Kansas City

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GFd3Ek2WRb4/Google-Fiber-Comes-To-Kansas-City:
tekgoblin píše "Vzpomínáte si na kampaň Google oznámil dlouhou chvíli zpět, aby vlákno do vašich dveří? No, vypadá to, že oni dělají některé skutečný pokrok teď a zahájení části sítě v Kansas City, Kansas. městě Topeka měl vlastně dočasně přejmenoval sám Google, Kansas, hlavní město vláknové optiky, v pohybu se dostat Google položit vlákna tam. Zdá se, že pracoval, protože dohoda byla právě podepsána zavádění vláken ve městě, které by měly být k dispozici každému v této oblasti do roku 2012. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


FCC rozdávání Wi-Fi routery pro širokopásmové Testy

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/t-cIa0WICZM/FCC-Giving-Away-Wi-fi-Routers-For-Broadband-Tests:
Anonymní čtenář píše "Federal Communications Commission (FCC) se bude rozdávat 10.000 Wireless-N směrovačů jako součást jejich programu, provést řadu testů širokopásmového připojení, ve prospěch lepší spojení v budoucnosti. Oni se snaží pracovat na zlepšení řadě otázek, včetně latence, ztráta paketů, rychlost připojení a mnohem více. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


MS Globální strategie vedoucí: Tablety jsou výstřelek

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/e8y1GCufXC8/MS-Global-Strategy-Chief-Tablets-Are-a-Fad:
jfruhlinger píše "Nevíte, proč Microsoft není skokem do rozpálený tableta na trhu? No, možná je to proto, že Craig Mundie, muž zodpovědný za globální strategii společnosti, není si jistý, jestli 'velké obrazovce tabletu pad kategorii' má vytrvalost. Samozřejmě, je možné, že tablety půjde cestou netbook, ale blogger Chris Nerney volání Microsoftu vypadat celkem nečinnost tváří v tvář horkou trhu 'mysl-vrávorání.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Uvnitř obří megawatt baterie, které budou moci Ruska v Soči Zimní olympijské hry (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/30/inside-the-giant-megawatt-batteries-that-will-power-russias-soc/:
Čisté a konstantním výkonem je něco, co považujeme za samozřejmost tady v Americe. Jistě, jsme viděli výpadky proudu v Kalifornii předtím, a že odstávka na severovýchodě v roce 2003 bylo rozhodně nudný, ale to jsou výjimky z normy. Právě teď mnoho japonských občanů zabývajících se problémy s napájením v důsledku ničivé vlny tsunami, ale v některých částech Ruska nespolehlivé energie je rozhodně spolehlivější část ze dne na den život.

Takže, co se stane, když pár-sto-tisíc fanoušků z celého světa přepadnout do Soči v roce 2014, spolu s flotilou mezinárodních médií a všech největších světových sportovců? Zimní olympijské hry se bude dít, a moc poteče. Je, a bude to díky tomu, že hledáte nenáročný přepravního kontejneru výše. To je montován v Ener1 'zařízení mimo to v Indianapolis, a je to vlastně obří baterie drží úžasný megawatt-hodinu síly. To je dost šťávy energie 1.000 průměru domovy na hodinu, nebo se chovat jako matka všech UPS. Přidejte se k nám podívat dovnitř a video ukázat, jak je každý z těchto balíčků.

Pokračovat ve čtení Uvnitř obří megawatt baterie, které budou moci Ruska v Soči Zimní olympijské hry (video)

Soubor pod:

Uvnitř obří megawatt baterie, které budou moci Ruska v Soči Zimní olympijské hry (video) původně objevila na Engadget na st. 30 březen 2011 13:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře