úterý 4. ledna 2011

Péče a krmení Android GPU

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EHH8NvG3xqI/story01.htm:
Bonch píše "Charles Ying tvrdí, že Android je UX architektura má vážné technické problémy, protože, na rozdíl od iPhone a Windows 7, Android kompozitů rozhraní v softwaru zachovat kompatibilitu s nižší-třídy zařízení. Navíc, Android běží Java bytecode v průběhu animace a odvoz odpadu bloky výkresu systému. inženýři Google odmítl touhu po hardware-zrychlil kompozici a citují výkonnější hardware a vyhýbání se dočasných objektů jako řešení pro sběr pauzy, ale Ying tvrdí, že bude jen vést k průměrnému životnost baterie v porovnání s prostředky, jako je iPhone. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




45 let později, Má Moorův zákon stále platí?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AZ9wgiro1Hk/story01.htm:
Velcroman1 píše "Intel má zabalené jen uskočit miliardy tranzistorů do 216 čtverečních milimetrů křemíku, které tvoří jeho nejnovější čip, každý z nich daleko, daleko tenčí než kousek lidského vlasu. Ale to mysli-vyfukování strojírenský zázrak není opravdu překvapí nás, že jo? Koneckonců, to je právě Moorův zákon v akci, ne? V roce 1965, článek v "Elektronika" časopis Gordon Moore, budoucí zakladatel čipu molochem Intel, předpověděl, že počítačové zpracování energie zdvojnásobí zhruba každých 18 měsíců. Nebo možná řekl 12 měsíců. Nebo to bylo 24 měsíců? Vlastně, nikde v článku se Moore vlastně píše, že slavný prohlášení, ani slovo "zákona" se objeví i v článku vůbec. Přesto nápad dokázal neuvěřitelně odolný v průběhu doby, která vstupuje do veřejné zeitgeist a ubytování držet jako tvrdohlavý počítačový virus si prostě nemůžete odstranit. Ale to platit? Je s podivem, že vypadá, že závisí víc než cokoli jiného na tom, koho se zeptáte. "Ano, je to stále záležitostech, a ano, my jsme stále sledovat to, "řekl Mark Bohr, senior fellow společnosti Intel a ředitel procesní architektury a integrace." polovodičové čipy nemají vlastně sledovat pokrok předpovídal zákonem Moore po mnoho let, "řekl Tom Halfhill, respektovaný analytik čip s průmyslem bible mikroprocesoru zprávě. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Magellan odhaluje Roadmate 9055 a Explorist 310 GPS jednotky

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/04/magellan-reveals-roadmate-9055-and-explorist-310-gps-units/:
Pamatujte si, že Roadmate 9055, která vyskočila v databázi zpět FCC v září? Vypadá to, že Magellan je pomocí CES oficiálně spustit. Výpis za 299,99 dolarů tady ve Spojených státech, tato monstrózní 7-palcový navigátor balení WVGA dotykový displej, Bluetooth a celoživotní bezplatné dodávky využívat aktualizace dopravních informací. Je to předem s mapami 50 států USA, Kanadu a Puerto Rico, nemluvě o šest milionů bodů-z-zájmu, načte obsah z AAA Tourbook průvodce (včetně Diamond hodnocení a popisy pro USA a Kanadu), a asistenční funkce, která poskytuje své přesné místo, v případě, že potřebujete říct, že některé jemné muž nebo žena na druhém konci tísňového volání. Pokud jste více argonaut, Explorist 310 kapesní navigátor je pravděpodobně více vaší rychlosti. Tohle je maloobchodní prodej za 199,99 dolarů, a zahrnuje 2,2-palcový barevný displej, robustní, vodotěsný kryt, SiRFstar III GPS chipset a zabil funkcí stravování na venkovní navigaci na trhu - věci jako waypoint míst, prémie, předem svět Edice map, aktivní sledování a sledovat shrnutí. K dispozici je také 500 MB uživatelské paměti-dostupné (pro přidávání dalších map), a my jsme řekli, že dvě AA baterie může pohánět jej ohromující 18 hodin. Takže, kde je plánování života, aby vás?

Magellan odhaluje Roadmate 9055 a Explorist 310 GPS jednotek původně objevila na Engadget na út. 04.01.2011 14:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Magellan | Poslat | Komentáře

HP zve stisknutím tlačítka 'vzrušující webOS oznámení' 9. února

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/04/hp-invites-press-to-an-exciting-webos-announcement-on-february/:
Ach jo - jdeme na to. HP má právě vydal výzvu k tisku pro webOS akci v San Francisku 9. února. Minimální email žádá návštěvníkům, aby se 'Think Big. Zelenou malým a středním. Myslíš, že za. ' - A že rozhodně zní jako Multi-produkt startu na nám. Pokud bychom byli sázení druhy, měli bychom dát peníze na telefon (snad pověsti jsme slyšeli o 'je nejmenší na světě' smartphone bude dopadat být pravda), tablety , a mnoho mluvit o budoucnosti webOS. Jedna věc chybí? Název Palm. Vypadá to, že značka by mohla být na cestě ven. Bez ohledu na to, budeme tam žít přináší novinky v pravém móda Engadget ... takže se připravte!

HP zve stisknutím tlačítka 'vzrušující webOS oznámení' 9. února původně objevila na Engadget na út. 04.01.2011 15:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

NASA Jména Nejlepší a nejhorší sci-fi filmů všech dob

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/beircMHjxMA/story01.htm:
MVAr píše "Práce přes rok-end nejlepší / nejhorší film seznamy mohou být čin proporcí Olympic, ale je tu jeden seznam, který je tak zatraceně cool, budete určitě chtít, aby to rej. NASA a Věda a zábava burze sestavil seznam 'nejméně pravděpodobný filmů sci-fi někdy dělal,' a oni zařadil katastrofální (více způsoby než jednu) 2012 jako většina 'absurdní' sci-fi film všech dob. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Iomega Osobní Cloud zařízení hostit vaše data, ne vaše vodní pára

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/04/iomega-personal-cloud-devices-host-your-data-not-your-water-vap/:
A konečně, nová chuť Iomega, že EMC fanboys najdete chutné. Čím větší společnost spotřebované menší zpět v roce 2008 , a zatímco jsme viděli spoustu výrobků od té doby, žádný opravdu přinesl dva spolu, jako nové Osobní vydání oblak Home Media Network Pevné disky. V teorii, tak jako tak. Myšlenka je, že se jedná o chytrý NAS , vytvářet svůj vlastní malý obláček a hosting vašich dat pro všeobecné dostupnosti, ale vyhnout se " neopatrné výpočetní "prokletí tím, že udrží kontrolu nad svými daty. To bude samozřejmě hrát pěkný s novou Iomega televize , a pokud si koupíte dvě věci, můžete mít jednu provést automatické vzdálené zálohování na druhý. To je druh funkce, která by měla pevně-rozpočtované IT manažera uši zvednout náladu. Jak těsný? První dva modely z domova Iomega Media Network pevný disk přístroje Cloud Edition spuštění tento měsíc: 1 TB za 169,99 dolarů, a dvakrát za 229,99 dolarů.

Pokračovat ve čtení Iomega Osobní Cloud zařízení hostit vaše data, ne vaše vodní pára

Iomega Osobní Cloud zařízení hostit vaše data, ne vaše vodní páry původně objevila na Engadget na Út. 04.1.2011 11:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Garmin StreetPilot app dělá "turn-by-turn na iPhone a IPAD za 40 dolarů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/04/garmin-streetpilot-app-does-turn-by-turn-on-the-iphone-and-ipad/:
Při Garmin zkráceny hardwaru partnerství s Asustek koncem loňského roku, bylo nutné vědět, že společnost by se na scénu na mobilní frontě v nějaké formě, móda či formu. Ode dneška, iPhone 3G a IPAD jak si všichni-nový StreetPilot app, který stojí 39,99 dolarů, a nabízí turn-by-turn "navigaci od lidi, kteří vydělávají na živobytí od věci. To podkopává TomTom 49,99 dolarů nabízí pro IOS, a zároveň nabízí real-time provozu datové, hlasové příkazy, lane assist, adresář integrace, takže můžete přejít přímo na kamarády 'adresy vašeho, a multitasking podporují. to vypadá jako docela komplexní software prémie navigace, které by v případě předchozí zvěsti potvrzují, by mělo být přistání na zařízeních BlackBerry stejně brzo. Skočit minulosti přestávka na tiskovou zprávu.

Pokračovat ve čtení Garmin StreetPilot app dělá "turn-by-turn na iPhone a IPAD za 40 dolarů

Garmin StreetPilot app dělá "turn-by-turn na iPhone a IPAD za 40 dolarů původně objevila na Engadget na út. 04.01.2011 11:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje iTunes | Poslat | Komentáře

Google je další výzva, Spam výsledky

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/83pfCfVRs4s/story01.htm:
krou píše "The Guardian tech blog běží zajímavý kousek na další Google je velká výzva, která se zabývá spammeři to pomohlo vytvořit. 'Google je 900-libra gorila vyhledávání, přičemž přibližně 90% trhu (s výjimkou Číny a Rusko), a tam je celý průmysl, které se vyvinulo konkrétně kolem lechtání gorila, aby byl šťastný a obohatit ticklers. ' Oni citují Paul Kedrosky, který konstatuje, že 'Google se stal had, že příliš rychle vybíjí svůj vlastní ocas klíčová slova identifikovat několik slov, které se zobrazují v ziskových vyhledávání -. Od zařízení, na mesothelioma obleky, na kajak lekce - chrlit obsah levně a pravidelně, a máte hotovo. Na webu, ne-jeden ví, že jsi obsahu-mlýnek. ' Ať už hledáte pro recenzi, výrobky, podniky, nebo dokonce provádí akademický výzkum, škrabku stránky jsou žebříčku vyšší než původní obsah. Článku spekuluje, že Google může pokusit vyřešit problém, ale z pohledu společnosti Google, většina z těchto typů stránek používat službu AdSense reklamy, a generovat příjmy pro Google (89% kliknutí pochází z první stránky s výsledky), takže Google nemusí mít motivaci něco změnit příliš mnoho. Jinak, lidé mohli přestat používat Google, 'protože jeho vyhledávání je zatraceně dobře rozdělené .. . Otázkou je, zda to bude dostatečně patrné - tedy zda je dost lidí by to udělat. - že by to ukázat na radaru Google a měla by být prioritou '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Tesla Model S, že 17-palcový infotainment konzole, poháněné Tegra, BMW pomocí NVIDIA tech příliš

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/04/tesla-model-s-to-have-17-inch-infotainment-console-powered-by-t/:
Tesla je vychvalováním největším světovým středové konzole pro své nadcházející Model S dnes: titanic 17-palcový dotykový displej je poháněn Tegra čipu NVIDIA. Infotainmentu, klimatizace a navigace bude vše řídit pomocí rozsáhlé přístrojové desce vládce, zatímco NVIDIA hardware bude také převzít odpovědnost za udržování 12,3-palcový LCD přístrojů aktualizována. Vzhledem k modelu S, stejně jako Roadster před tím, je vše-elektrické vozidlo, které byste očekávat, že energetická účinnost se velmi důležitým faktorem při výběru informačního systému a Tesla body, které se jako hlavní výhodu Tegra, popisovat to jako "moc-lakomý." Jiný motor společnost hákování s NVIDIA je BMW, kdo slibuje, že všechny své nadcházející modely pro rok 2011 budou mít prospěch z Green Teamu GPU pohánět jejich iDrive navigační a informační systémy. Nevíme, co přesné GPU budou použity, ale "vizuálně bohaté" next-gen UI je slíbil, táhnoucí se až 1280 x 600 rozlišení. Zjistíte, jak tiskové zprávy po přestávce.

Pokračovat ve čtení Tesla Model S, že 17-palcový infotainment konzole, poháněné Tegra, BMW pomocí NVIDIA tech příliš

Tesla Model S, že 17-palcový infotainment konzole, poháněné Tegra, BMW pomocí NVIDIA tech příliš původně objevila na Engadget na út. 04.1.2011 10:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

HSTi debutuje StreamStick WiFi adaptérů pro video na vyžádání

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/04/hsti-debuts-streamstick-wifi-dongles-for-video-on-demand/:
Je to náhoda, že "proud" a "extrémní", jako jsou podobně znějící slova? Stačí se podívat na zcela radikální vole to je slathered všude je CES budky HSTi a rozhodnout se sami. Následné-až do loňského Wireless Stick , StreamStick je bezdrátový přijímač zaměřené na výrobci, které jim umožní poskytovat streamování médií z účelového zařízení na libovolný počet USB port-packin 'televizory, DVD / Blu-ray přehrávače, herní konzole a set top boxy, přes-WiFi. Pro koncové uživatele to znamená, že při připojení USB do televizoru, streaming kopii Troll 2 stačí pronajmout od Amazonu (například) se objeví jako soubor, který můžete kliknout a hrát, jako by to bylo lokálně uložené. "StreamStick," říká prezident a výkonný ředitel Ramesh Uppal, "umožňuje poskytovateli obsahu, jakékoliv velikosti, přístup k množství multimediálních přehrávačů, exponenciálně rostoucí svých zákazníků dosáhnout při realizaci nové zdroje příjmů, které by jinak." A my víme, jak moc máte rádi příjmů! Podívejte se na PR po přestávce pro všechny natvrdlý-kostrbatý.

Pokračovat ve čtení HSTi debutuje StreamStick WiFi adaptérů pro video na vyžádání

HSTi debutuje StreamStick WiFi adaptérů pro video on demand původně objevila na Engadget na út. 04.01.2011 10:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

HTC Shift EVO 4G ovládal na video Wirefly

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/04/htc-evo-4g-shift-handled-on-video-by-wirefly/:
Druh neobvyklé pro top-tier-třetí strany prodejce porazit všechny ostatní (včetně výrobce a dopravce) na punč s podrobným live video nového smartphone - ale hej, opravdu, kdo jsme si stěžovat? Wirefly zveřejnil téměř 10-minutové úvod do EVO 4G Shift že Sprint právě vyrobený úředník dnes ráno, srovnávat to jak originální EVO 4G a 2 Droid , takže můžete získat pocit, pro maličký rozměry (relativně vzato, stejně) . Vypadá to docela rychle, z videa, a akcie kvadrantu skóre více než 1400 Zdá se, zálohovat, že dojem - ale samozřejmě, jsme si jisti, že může získat ještě lepší s nějakou pečlivou ROM laděním a včas upgrade na Perník . Postupujte podle přestávka na plné video.

Pokračovat ve čtení HTC Shift EVO 4G ovládal na video Wirefly

HTC Shift EVO 4G ovládal na video Wirefly původně objevila na Engadget na út. 04.1.2011 10:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Wirefly | Poslat | Komentáře

Nadbytek Pošle DRAM ceny k jednomu-leté minimum

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bKsENOa5Pts/story01.htm:
alphadogg napíše "cen DRAM čipů dosáhl jedno-leté minimum v úterý a přiblížil svůj nejlevnější někdy kvůli post-rekreační nadbytku. levné paměťové čipy se tlačí PC nižší ceny i Tchaj-wan-založené obchodní platforma řekl. Ceny komodit 1 -Gbit DDR3 DRAM čipy klesl na průměrných 0,84 dolar na jednotku od historického maxima kolem 2,80 dolar v dubnu a květnu minulého roku, řekl Ivan Lin, publicistka a editor s DRAMeXchange. Ceny Rekordně nízká na 0,81 dolar na čipy v březnu 2009, podle výměna denní průzkumy. "

Více o tomto příběhu na Slashdot.