čtvrtek 13. ledna 2011

Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

Ohrožení-Hra Superpočítač Beats lidí

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qCDzh9ZAmWk/story01.htm:
Anonymní čtenář píše: "Ok, to byl jen cvičné kolo. Ale v krátké ukázce dnes Ohrožení-hrát superpočítač IBM, svist jménem Watson, důkladně překonal dva talentovaní lidské soutěžících. IBM pracuje na tomto umělé inteligence projektu . roky prokázat, že počítač může být naprogramován tak, aby pochopili konverzační řeči a slovní hříčky V dnešní demo, Watson se zdá k ukázala bod:. Začalo to na roli v kategorii 'Chicks Dig Me,' o ženách a archeologii skutečný člověk versus stroj tvář-off (ve kterém soutěžící stejné soutěži o $ 1 milión ceny) bude nahraný zítra, a vysílaný v únoru. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Google vs Bing - kvazi-empirické studie

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MB278boIOdA/story01.htm:
eko3 píše "SearchEngineLand.com je představovat článek, který porovnává Google výsledek dotazu relevance výkon Bing Microsoft. Přes autora metodiky a velmi malých vzorků, on se dohaduje o Bing vrátí o něco více relevantní výsledky než Google. článku naznačuje, že Google je na koni jeho aktuální úspěch na trhu na základě jeho jmenovec dědictví při vyhledávání na internetu používá se mnohem více bolestivé než je tomu dnes. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




První Stropní systémy nainstalované světlo internetu

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5EDmxXUcTKM/story01.htm:
Anonymní čtenář píše "jsme naposledy slyšeli o LED LVX je stropní svítidlo optických komunikačních systémů v prosinci, a nyní má zlomené zprávy, že společnost nedávno implementovala technologii na několika městských úřadech v St Cloud, Minnesota. LVX / stropní svítidlo systém je schopen předávání údajů na asi tři megabity za sekundu, což je zhruba stejně rychle jako rezidenční DSL linku. Funguje to tím, světlo-emitujících diod (LED) ve standardní velikosti-svítidla. To se pak přenáší kódované binární zprávy na speciální modemy připojené k počítači, který také reagovat pomocí světelných vln. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Virgin Mobile opouští neomezená data ve prospěch uškrtil 5GB plánu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/13/virgin-mobile-abandons-unlimited-data-in-favor-of-throttled-5gb/:
No, byla to legrace, zatímco to trvalo, ale vypadá to, Virgin Mobile zákazníkům v USA bude brzy muset obejít bez své skutečně neomezený datový tarif 40 dolarů . Počínaje 15. února, který bude nahrazen novým plánem, který vám dává 5GB neomezené použití údajů, a škrtil šířku pásma pro něco použít i mimo tento limit. Pro jeho část, Virgin říká, že většina zákazníků, kteří používají plán BB2Go pro "internet surfování a stahování rozumné pravděpodobně nebude mít vliv / žádný rozdíl," ale jsme si jisti, je tu spousta lidí tam, že se bude Dovoluji si nesouhlasit. Jak jste si možná vzpomenou, T-Mobile také představil některé šířky pásma vlastní minulý rok, ale to vlastně dělal, takže namísto nadsazení poplatků , což je o něco snazší, než přijmout škrcení plácl na vrcholu kdysi neomezený plán.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Virgin Mobile opouští neomezená data ve prospěch škrtil 5GB plánu původně objevila na Engadget na čt. 13 leden 2011 15:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Reg Hardware | zdroje PC Magazine | Poslat | Komentáře

Buffalo PC-TV1/HD adaptér Intel Wireless Display přináší podporu pro Japonsko

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/13/buffalos-pc-tv1-hd-adapter-brings-intel-wireless-display-suppor/:
Takže jste to udělal. Jste šel ven a koupil Widi -umožnil notebooku. Blahopřejeme. Potíž je v tom, jste žádný způsob, jak dostat ty bezdrátové přenosy na vaší televizi, a to je místo, kde Buffalo přichází palců Už jsme viděli několik bezdrátových adaptérů Zobrazit hit na trhu zde v USA, ale máma vždycky říkala, že více se věci veselejší. Buffalo PC-TV1/HD je poměrně jednoduché, stačí zapojit do vašeho televizoru přes HDMI nebo kompozitní video kabel, synchronizace s počítačem Widi, a vychutnat si zkazí pozorování (většinou) lag-volný tok HD obsah z vašeho notebooku do HDTV. Zkontrolujte, zda je tento pochod za 12500 jen ($ 150), nebo jen to, co všichni ostatní - koupit 4 dolary HDMI kabel, a spolknout fakt, že žijí v budoucnu prostě nestojí za to, že by zkrachovala nad.

Buffalo PC-TV1/HD adaptér Intel Wireless Display přináší podporu v Japonsku původně objevila na Engadget na čt. 13 leden 2011 16:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Akihabara Novinky | zdroje Buvol | Poslat | Komentáře

IDT přenášet informace přes dotykový pomocný kanál, DisplayPort je

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/13/idt-transmit-touch-information-over-displayports-auxiliary-chan/:
Stále přemýšlel, jestli budoucnost displeje vazby skutečně spočívá v DisplayPort ? Těžko říct jistě, ale to rozhodně dělat IDT dobrý důvod pro to s jeho poslední demonstraci. Integrovaná zařízení Technologie zdánlivě přišel na to, jak se informace shuffle kontaktu prostřednictvím stávajících DisplayPort je pomocný kanál, který zjednodušuje a snižuje náklady na integraci dotykovou technologií do tablet, notebooky, AIO počítače, monitory, atd. Je to bytí oslavován jako první na světě využití DisplayPort AUX kanálu nést data dotykové obrazovky, a pokud se prokáže pevné prototypu, bude to umožňují výrobcům notebooků k odstranění rozhraní USB komunikace z hostitele na panelu a snížení počtu vodičů, které musí projít displeje závěs. A víte, co to znamená - štíhlejší, pružnější vzorů . IDT není štěkání o datum vydání jeho poslední trik, ale my jsme hádat, to bude mít displej tvůrci prosit o přístup v žádném okamžiku bytu.

Pokračovat ve čtení IDT předávat informace přes dotykový pomocný kanál, DisplayPort je

IDT přenášet informace přes dotykový pomocný kanál, DisplayPort je původně objevila na Engadget na čt. 13 leden 2011 16:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje IDT | Poslat | Komentáře

Sony PSP2 říká "tak silný jako PS3"

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/clQIEcxndIQ/story01.htm:
Jason píše "Sony je údajně pitching PSP2 jako high-end mobilní ekvivalent k jeho PS3. Herní obsah na platformě bude jasně rozlišovat handheld od Apple a Google mobilních produktů, stejně jako hry k dispozici na App Store a Android na trhu. společnost odhalí první konkrétní detaily týkající se handheld v Tokiu na 27. ledna. Jedná se o měsíc dříve, než Nintendo 3DS platforma jde na prodej v Japonsku. Sony už plánuje, že odhalí více na GDC a E3 po prvotním oznámení tohoto měsíce . "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Mozilla Firefox verze Pro 4 Následující měsíc

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iPlHThtWlqA/story01.htm:
Neil píše "Damon Sicore, vrchní ředitel platformy inženýrství na Mozilla, oznámil, že společnost je téměř připraven k vydání Firefoxu 4. Na jeho seznamu adresátů, Mozilla ukázal, že má asi 160 těžce blokátory opravit, než přikročí k vydání fázi Candidate . Oba RC a finální verze by dorazit v únoru, podle Sicore. Mozilla byl původně v plánu s Firefox 4 se na konci loňského roku, ale to muselo odložit vydání do roku 2011. minulý měsíc Firefox 4 Beta 8 byl propuštěn pro Windows, Mac OS X a Linux 32bitový/64bitový, s podporou 57 jazyků. Mozilly plán říká, že ještě chce uvolnit beta 9, Beta 10, a nejméně jeden Release Candidate stavět před finální verzi. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Pioneer inženýři Android-poháněl cyclocomputer, může připomínat Landis k zastavení dopingu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/13/pioneer-engineers-android-powered-cyclocomputer-might-remind-la/:
Myslíš, že Android narazila na své hranice, pokud jde o aplikace? Zamyslete se znovu. Pioneer má přišla s novým cyclocomputer , a ve srovnání s předpotopní soupeři k dispozici na trhu dnes, to vypadá jako bona fide superpočítač. Je určen pro montáž na řídítka motocyklu, kde jezdci pak vidět rychlost, kadenci, tepovou frekvenci, a moc na první pohled. Přístroj je navržen tak, aby hrát pěkný s ANT + bezdrátové specifikace, a to může také stáhnout data z volitelných kliky senzory, které mohou být instalovány sledovat něčí šlapání v platnost. Navíc, je to vybavené GPS, a my jsme hádat, že je hlavním kandidátem pro provoz společnosti Google vlastní My Skladby app. Není čas na uvolnění stolu, ale my jsme hádat Mezinárodní cyklistické unie bude mít jeden v žádném okamžiku ... ten, který průběžně testy jezdců pro nedovolené látky, samozřejmě. Video je po přestávce, když jste se pro více.

Pokračovat ve čtení Pioneer inženýři Android-poháněl cyclocomputer, může připomínat Landis k zastavení dopingu

Pioneer inženýři Android-poháněl cyclocomputer, může připomínat Landis k zastavení dopingu původně objevila na Engadget na čt. 13 leden 2011 13:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje DigInfo | Poslat | Komentáře

Wikipedie slaví 10. výročí, co-zakladatel Jimmy Wales soudí o app obchody

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/13/wikipedia-celebrates-10th-anniversary-co-founder-jimmy-wales-op/:
Věděli jste, že Wikipedie slaví své 10. výročí v tomto týdnu? Je 15. ledna! Je těžké uvěřit, že 'upravil everyman' encyklopedie byl asi tak dlouho ... nebo možná jsme jen stárnu. Ať tak či onak, co-zakladatel webu (a muž mnoha osobních odvolání) Jimmy Wales se chopil příležitosti odpovědět na některé otázky o minulosti, přítomnosti a budoucnosti Wikipedia, a, když žádal o rostoucím výskytu mobilní aplikace a aplikace obchody , dobře, Wales měl hodně co říci, včetně toho, že modely jako je například iTunes App Store mohou představovat nebezpečný "chokepoint" a že oni mohli být "hrozbou pro různorodé a otevřený ekosystém." Dodal také, že mobilní zařízení jsou ve vlastnictví osob, a ti lidé by měli řídit jejich vlastní zařízení. Můžeme vidět, kde Jimmy je z v některých ohledech - aplikace jsou zcela nové, nevyzkoušené způsobu požití obsahu, ale my se jen těžko polykání velkoobchodní, že App Store model by mohl ohrozit volný přístup k internetu více než problém, jako je neutralita sítě. Ale víte, pokud se zeptáte nás hezky, Jimmy, my bychom mohli jen vzít za slovo. Hit se 'větší pokrytí odkaz' se podívat na video z Jimmy Wales voskování filozofické o oslavu narozenin.

Wikipedie slaví 10. výročí, co-zakladatel Jimmy Wales soudí o cca obchody původně objevila na Engadget na čt. 13 leden 2011 13:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Tech.Blorge | Poslat | Komentáře

Jimmy Wales prohlašuje Modely App Store hrozba

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SMIIAOj59P8/story01.htm:
Anonymní čtenář píše "Wikipedia šéf říká, že modely jako je App Store na IPAD jsou nejen nebezpečné chokepoint na volný přístup k internetu, ale že se jedná o skutečné a okamžité problém, který je větší obavy než přehnané co když je čisté neutrality diskusi . "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.