pondělí 26. září 2011

Má slavný exoplanety "Fomalhaut b" skutečně existují?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WjBJwd3CGdk/Does-Famous-Exoplanet-Fomalhaut-b-Really-Exist:
astroengine píše: "První exoplanet někdy přímo imaged HST nemusí existovat v roce 2008, svět byl v úctě slavnou" Eye of Sauron "image prachový prstenec hvězdy Fomalhaut je -. a pomalu se pohybující objekt, který byl identifikován jako Fomalhaut b, plynný obr světě přibližně třikrát hmotnější než Jupiter. Nicméně, kvůli podivné orbitální misstep zjištěna v letech 2008 a 2009 fotografií, je platnost detekce Fomalhaut b je zpochybňován, vytváří nějakou polemiku v exoplanet Společenství . "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Aneb zapálil tablet údajně na čepu ve středu, nastavit lodi v listopadu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/26/kindle-fire-tablet-purportedly-on-tap-for-wednesday-set-to-ship/:
"Kindle Fire." Nelze říci, že je to jméno bychom si hodili dohromady, pokud k pěti minut přebývá a ujistil, že bychom se na absolutně žádná rizika pro to selhává, ale hej - kdo jsme, aby otázka, Jeff Bezos TechCrunch je? zachování pověsti Kindle tablet svěží s novou porci Intel, bít dráty jen dva dny před jeho vybavení 28.září tiskové konferenci . Podle publikace, byl "Fire" (posmívali nahoře) zvolit, aby se odlišil to od E-ink sourozenci, které vám prodat spolu s ní, a my jsme řekli očekávat otupující množství obsahu nabídek, které by aby bylo stále více atraktivní v oblasti, která v současné době dominuje iOS. Navíc je dual-core Texas Instruments OMAP chip nyní nahnuté, a pokud vše půjde dobře, měl by sub-300dolarů zařízení lodi v listopadu. Mezitím se B & N inženýři údajně dřeli dál na kout Barva 2, a my bychom se překvapit, co nejméně vidět, že spěchá do oznámení jen proto, aby Phunk With toku Amazon. Budeme tam žít ve středu rozbít všechno se - vodní sprinklery v závěsu, přirozeně.

Aneb zapálil tablet údajně na čepu ve středu, nastavte na lodi v listopadu původně objevila na Engadget na po. 26.září 2011 17:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj TechCrunch | Přeposlat | Komentáře

VLC Player pro Android je téměř Reality

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0dZADMYxclA/VLC-Player-For-Android-Is-Almost-a-Reality:
Anonymní čtenář píše: "Android, jako platforma, vždy klesla trochu krátký, pokud jde o přehrávání médií. Nativní aplikace, které jsou součástí každého zařízení Android nedělají snadno sledovat filmy. Pouze nativní aplikace, která umožňuje navigovat filmů je Galerie aplikace, což je skvělé pro fotografie, ale špatné pro film. Mezi mnoha příspěvky na ekosystém Android provedené Austen Dicken jsou jeho vývoji na podporu řady Motorola Droid telefonů pro CyanogenMod, Embedded Gentoo pro Android , a jako zábavné vedlejší projekt, on hraje s VLC pro Android. Austen popisuje svou práci na VLC pro Android bude pre-alfa v tuto chvíli, ale on je ještě schopný ukázat některé působivé výsledky týkající se základními funkcemi. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Doritos tvůrce umění West mrtvý u 97

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/riv1l85IXck/Doritos-Creator-Art-West-Dead-at-97:
Tvůrce Doritos zemřel v Dallasu ve věku 97 let. Přesto, že je prokletím klávesnice a myši kol, umění West slavné občerstvení se staly základem ve stravě geek. Doritos oficiálně přijel do USA v roce 1964 a od té doby rozšířil na 23 příchutích. Umění dcera Jana Hacker řekl Dallas Morning News, že rodinné plány na "házet Doritos žetony předtím, než špínu na urnu."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Bude kvantová práce na počítači dělat to z laboratoře?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iTdC8VvdAno/Will-Quantum-Computing-Make-It-Out-of-the-Lab:
alphadogg píše: "Vědci pracují na kvantových systémů již více než deset let, v naději, že vývoj super-malé, super výkonné počítače. A když tam je ještě spousta vzrušení kolem kvantová práce na počítači, významné překážky způsobují některé k otázce, zda kvantová práce na počítači nikdy dělat to z laboratoře. "Artur Ekert, profesor kvantové fyziky, Matematického ústavu na univerzitě v Oxfordu, říká, že fyzikové dnes mohou kontrolovat jen pár kousků kvantové, který je vhodný pro kvantovou komunikaci a kvantové kryptografie, ale nic víc. Poznamenává, že to bude trvat ještě několik domácký qubits vyrábět kvantové opakovače a kvantové paměti, a ještě více pro ochranu a správné kvantové data. "Přidat ještě několik qubits, a my bychom měli být schopni spustit kvantové simulace některých kvantových jevů a tak dále. Ale když tento proces přijde "praktický kvantový počítač" je do značné míry otázkou vymezení toho, jaké "praktický kvantový počítač" ve skutečnosti je. Nejlepším výsledkem našeho výzkumu v této oblasti by bylo zjistit, že nemůžeme budovat kvantový počítač pro některé velmi zásadní důvod, možná bychom se naučit něco nového a něco hlubokého o zákonech přírody, "řekl Ekert."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Linus "lekce Management Software Dev

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Vg7SQZ2t3Xs/Linus-Lessons-On-Software-Dev-Management:
Esther Schindler píše: "V tomto rozhovoru se Stevenem Vaughan-Nichols, Linus Torvalds akcie těžce vydobytou moudrostí o řízení projektů vývoje softwaru, včetně podpory strany Společenství, že je důležité, programovací nástroje a zajistit, aby projekt zůstane na správné cestě. Například, pokud jde o získávání lidé přispět do projektu, říká: "Máte-li začít s nějakou" Kumba-ya pocit ", kde si myslíte, že lidi z celého světa přijedou společně, aby se svět lepší díky společné práci na projektu, budete pravděpodobně nebude jít velmi daleko. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Groupon ztrácí COO, drasticky řezy vykázala tržby

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8encvZXg0T0/-Groupon-Loses-COO-Drastically-Cuts-Reported-Revenue:
itwbennett píše: "Groupon COO Margo Georgiadisem má skončil po pouhých 5 měsíců na práci a vrací se do Google, aby se prezident společnosti pro americký kontinent. Groupon zakladatel Andrew Mason, napsal na svém blogu, že společnost prošla reorganizací s Georgiadisem "odchodu, a teď prodeje, kanály, mezinárodní a marketing bude podřízen přímo na něj. V dalších špatných zpráv Groupon, společnost odhalila v podání SEC pátek, že je to příjem zpráv před tím, než zaplacené poplatky pro obchodníky s použitím Groupon." Vliv korekce vedlo ke snížení dříve nahlášené tržby a odpovídající snížení nákladů příjmů v těchto obdobích, "v závislosti na podání."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Káva-Powered rozbije auto světový rekord

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/g-AhrEBiqH8/Coffee-Powered-Car-Breaks-World-Record:
MrSeb píše: "banda pití čaje severní Britové si vytvořil nový zemní rychlostní rekord pro zplyňování poháněné vozidlo, poháněné pouze kávová zrna. Automobil se jmenuje Káva Auto, a to bylo vytvořen ochraně dobrovolníky Teesdale z Durham , Anglie předchozí zplyňování-Powered rychlostní rekord -. drží někteří Američané nazývají "Beaver energie" - byla pouhých 47 mph, poháněný dřevěné pelety Káva auta v průměru nejméně 66,5 mph a byla jí poskytnuta Guinness světový rekord na oplátku.. zplyňování je proces, při kterém se organická paliva se změnil na "syntézní plyn," směs oxidu uhličitého / uhelnatý, vodík a metan, který může být použit v běžných spalovacích motorech. káva auta byla vytvořena pouze za účelem prokázat, že obnovitelné zdroje / zelené zdroje energie mohou motorové vozy - a vypadá to, že se podařilo! "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Samsung Série 7 Laptop je nyní k dispozici pro pre-order na Best Buy

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/26/samsung-series-7-laptop-now-available-for-pre-order-at-best-buy/:

Asi před měsícem jsme handsy s jistou 15,6-palcový Samsung Série 7 laptop . Nyní se zdá, že štíhlý, quad-core notebook je připraven k povodňové hmotnosti trhu. Pro předběžnou objednávku na Best Buy, se Sammy je 4G WiMAX s povoleným vstupem pro "design vědomé" stát asi 880 dolarů - již pokácené z blízké 1.000 dolarů cenovka. V případě, že pár Benjamins, můžete se těšit na 2,2 GHz Core i7-2675QM, 1600 x 900 HD matný displej, 750GB skladování, 6 GB DDR3 RAM, dva USB 3.0 porty, optickou mechaniku a Windows 7 Hlavní předinstalovaný. Pokud jste doufali, že si hru na, pak bychom vám doporučujeme držet se za její další člen rodiny Series 7 kritizovaný hit letošního podzimu. Můžete si náskok anorektických zboží tím, že udeří do zdrojového odkaz níže.

Samsung Série 7 Laptop je nyní k dispozici pro pre-order na Best Buy původně objevila na Engadget na po. 26 září 2011 13:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Best Buy | Přeposlat | Komentáře

HP strávil více než $ 80M se zbavit svého generálního ředitele

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/t3vynNXEHFU/HP-Spent-Over-80M-To-Get-Rid-of-Its-CEOs:
Hapworth píše: "Analýza byla dnes zveřejněna ukazuje, že společnost Hewlett-Packard skořápky z více než 80.000.000 dolarů, aby se zbavili tří generálních ředitelů od roku 2005. První CEO, aby ji drahé exit, Carly Fiorina, získal přes $ 42 mil. Kč, jednou akcií, opcí a penzijní jsou zapracovány palců Mark Hurd, po pouhých čtyřech letech, obdržel 12,2 milionu amerických dolarů, aby se jeho konec, a teď, po 11 měsících, bude Leo Apotheker chodit ven s reportoval 25,2 milionu amerických dolarů na odstupné eBay Meg Whitman jako nový CEO společnosti. HP, analytik Robert McGarvey píše, že dnes "koncert HP může pomoci Whitman doplnit svou osobní pokladny, vyčerpán čerpání 119 milionů dolarů v marné snaze, aby se stal guvernérem Kalifornie."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Stěhování je Apple iPad výroby do Brazílie?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kRL4i-Jlxn0/Is-Apple-Moving-iPad-Production-to-Brazil:
zacharye píše: "Podle analytiků JP Morgan Marka Moskowitz a Gókulu Hariharan, Apple snížil ve čtvrtém čtvrtletí iPad zakázek o 25%, poprvé došlo k poklesu výroby. Tento pokles vedl některé spekulovat, že tento krok je více než reakce na nižší poptávky, nebo chtějí pracovat s snížily zásoby. Někteří zasvěcenci vnímají jako krok ve výrobě z Číny do Brazílie. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ZTE Inteligentní Tab 7 Google odhaluje jeho záda tetování pro FCC

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/26/zte-smart-tab-7-reveals-its-google-back-tattoo-for-the-fcc/:
Další den, další tablet Android na stránkách FCC. Jedná se o ZTE inteligentní Tab 7 - nebo zadní, přinejmenším. Nevíme mnoho o tablet, za co je k dispozici na výše uvedeném obrázku, včetně Bluetooth, WiFi a 3G loga. Je to také houpací Google tramp razítko na spodní části zad, a co se zdá být chovat-stát před kamerou nahoře. Soudě podle zvolené jméno, zdá se pravděpodobné, že zařízení bude nabízet až 7-palcovým displejem, a vzhledem k nedávné oznámení na kartě Vodafone inteligentní 7 a inteligentní Tab 10 na IFA, mohli bychom být zírali na rebranded verze tohoto zařízení pro státy. Čas se říct, ne?

ZTE Inteligentní Tab 7 Google odhaluje jeho záda tetování pro FCC původně objevila na Engadget na po. 26 září 2011 12:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj FCC | Přeposlat | Komentáře