čtvrtek 30. prosince 2010

Co můžete udělat pro právníka Open Source?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/REcMAGvwwMk/story01.htm:
zolltron píše "Mám kamaráda, který chodil na práva. On si opravdu užila práva duševního vlastnictví, a on vypadá, že skutečně litovat, že neměl skončit jako právník IP. Ale, co se stalo, stalo, a on to nebude radikálně změnit kariéru drah nyní. Ale myslím, že on by mohl být zájem o dobrovolnictví trochu svého času, pokud tam byl zajímavý projekt by mohl dostat za sebou. počítačů lidé stále snaží přijít na to, jak se zapojit do open source, i když to nebude jejich práce na plný úvazek. Tak, teď jsem se zeptat, Slashdot, jak může můj přítel používat jeho odborné znalosti k pomoci open-source projekt? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Nové App Směsi New Nápoje na co jste se

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DSN1pdQOAFs/story01.htm:
Pickens píše "kouzlo nového aplikaci s názvem 'Top Shelf' je, že pokud chcete namíchat nový nápoj, app si myslí, že způsob, jakým většina z nás - místo toho, aby šel ven na nákup surovin, to vám ukáže, jak stavět Nový nápoj s přísadami máte k dispozici? Pocit nerozhodný? Let Top Shelf vybrat náhodný recept pro vás. Můžete si náhodně nápoj z celé databáze, zvláštní kategorie, ale vaše oblíbená, výsledky vyhledávání, nebo likér skříň. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Demokraté Crowdsourcing Chcete-li hlasovat Palin v primárkách

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pvI6tRIN5d8/story01.htm:
SharpieMarker píše "V čem by mohla být nejextrémnější a vlivné crowdsourcing projekt vůbec, demokraté se začínají organizovat, aby cíleně hlasovat pro Palin v roce 2012 republikánské primárky. Jejich teorie je tím, že Palin jako soupeř, bude mít Obama nejlepší kurzy na vítězství znovuzvolení. Nedávné průzkumy veřejného mínění ukázaly, že Obama vede pohodlně Palin o 10-20 bodů, ale Obama je statisticky svázané s Romney a Huckabee stěží dopředu. Mají i stav-by-stát primární hlasování průvodce na pomoc demokratů navigaci pravidla jednotlivých států ' pro hlasování Palin v primárních voleb republikána. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Engadget největší příběhy roku 2010

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/30/engadgets-biggest-stories-of-2010/:

Co rok to bylo! To z nás dělá závrať jen přemýšlet o tom, tak my jsme dělali to, co umíme nejlépe: Udělali jsme si seznam. To byl rok významný sociální otřes pro průmysl, s novými kategoriemi kvetení a nekontrolovatelné zastarávání hrozící pro vše ostatní. Přesto obvyklé podezřelé zdálo se, že na vině za většinu hluk, s Apple, Google, Microsoft a dominující titulky. Postupujte podél po přestávce, jak jsme se spustit vás, co se stalo, jen v případě, víš, stačí se probudil z kómatu 365 den. Nebo snad máte rádi seznamy. Nebo dotekem retrospektivy. Nechceme péči, stačí kliknout.

Pokračovat ve čtení Engadget největší příběhy roku 2010

Engadget největší příběhy roku 2010 původně objevila na Engadget na čt. 30 prosinec 2010 15:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Engadget Podcast, žijí v 16:45 UTC!

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/30/the-engadget-podcast-live-at-4-45pm-est/:
Je konec roku, takže je čas na kluky podívat se zpět a zamyslet se nad ... ach, kdo jsme si legraci, budeme pravděpodobně jen dělat víc parodií. Připojte se k nám níže!

PS A nezapomeňte, že Ustream má Android a iPhone klienty stejně, pokud jste mimo a kolem, a nemůžete připojit se na Flash-založené zábava níže.

Pokračovat ve čtení Engadget Podcast, žijí v 16:45 UTC!

Engadget Podcast, žijí v 16:45 UTC! původně objevila na Engadget na čt. 30 prosinec 2010 16:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Android Trojan Nalezeno, šířící se z čínské App Obchody

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jRYzsZU0Cd4/story01.htm:
wiredmikey píše, že výzkumníci z Lookout Mobile objevili důmyslné Trojan cílení zařízení se systémem Android, který "říkají mobilní malware je 'nejnáročnější Android malware jsme viděli doposud, Geinimi je také první Android malware ve volné přírodě, který zobrazuje botnet- jako schopnosti. Jakmile je malware je nainstalován na uživatele telefonu, že má potenciál získat příkazy ze vzdáleného serveru, který umožní majiteli tohoto serveru ovládání telefonu. ' Co dělá Trojan odlišný od většiny 'standard' mobilní malware, je to, že Geinimi je 'naroubován' na přebalení verze legitimní aplikace, především hry, a distribuovaný ve třetích stran čínský-app trhy Android ... "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Jak se připojit a nastavit váš nový HDTV: všechny kabely, obsah a kalibraci potřebujete

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/30/how-to-connect-and-set-up-your-new-hdtv-all-the-cables-conten/:
Ať si zábaly z vašeho prvního HDTV, nebo vaše páté je tu pár snadno vyhnout překážkám, které mohou zabránit vám těší, že zbrusu nový displej v celé své kráse. Nyní, s novým internetovým připojení TV a 3DTVs v mixu, je tu ještě více, aby zvážila, ale budeme vás provede minovém poli zjišťuje, jak se připojit, že nové televize se, co ji připojit k, a dokonce hodit za několik návrhy o tom, kde najít věci, které chcete sledovat většinu.

Pokračovat ve čtení Jak se připojit a nastavit váš nový HDTV: všechny kabely, obsah a kalibraci potřebujete

Jak se připojit a nastavit váš nový HDTV: všechny kabely, obsah a kalibrace musíte se původně objevila na Engadget na čt. 30 prosinec 2010 15:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

VoIP nyní technicky nezákonné v Číně

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/exw_lXOWlYo/story01.htm:
ironfrost píše "nedávném rozsudku čínským ministerstvem průmyslu a informačních technologií (MIIT) prohlásil, že VoIP služby jsou nezákonné, s výjimkou těch, provozované státem-vlastnil telekomunikační operátoři China Telecom a China Unicom. Podle článku," rozhodnutí se očekává, že Skype, UUCall a jiné podobné služby dostupné v Číně ", a je široce viděn jako způsob, jak chránit zisky tradičních telekomunikačních operátorů '. Zde je více in-hloubkové příběhu v čínštině (Google Translate verze)."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Kuřecí-založené fotoaparát stabilizace účinnější než lidská hlava držák (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/30/chicken-based-camera-stabilization-more-effective-than-the-human/:
Jak jste jistě dobře vědom, kuřecí vestibulo-oční reflex a pohled stabilizační funkce (Google to!), Je vysoce vyvinutý, takže je jen věc pro uklidnění vašeho fotoaparátu. Samozřejmě, budete potřebovat přístup k živé drůbeže, malý fotoaparát, jakési gumičku, a trpělivost a dovednosti se spřátelit kohouta a přivést ho do svého filmu střílí. Už jste viděli jeden loajální Engadget čtenáře fledgling pokusy na kuře Powered Steadicam [TM], ale můžete si být jisti, že tento gadget slepice (povzdech) je stále ve vývoji. Podívejte se na naše video přítel Jeremiášova po přestávce vidět srovnání záběrů mezi kohout vačka, ruční kamera, a jeden jen trochu připoután k hlavě Jeremiášova.

Pokračovat ve čtení Kuře-založené fotoaparát stabilizace účinnější než lidská hlava držák (video)

Kuřecí-založené fotoaparát stabilizace účinnější než lidská hlava držák (video) se původně objevila na Engadget na čt. 30 prosinec 2010 14:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

HTC HD2 dostane stabilní populace Android stavět pro vnitřní paměti

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/30/htc-hd2-gets-a-stable-stock-android-build-for-internal-storage/:
Běžící Android na to úctyhodný HTC HD2 je starý klobouk - ale historicky, jste měli spustit ho microSD skladování, což není optimální situace pro operační systém, který by mohl doufat, používat jako primární. Nyní jsme se konečně dostali to, co se zdá být na první řešení, která vám umožní pokles zásob o téměř Android na HD2 interní paměti NAND, uvolnit externí úložiště pro svou obvyklou sbírku rodinných fotek, showtunes a prezentace v PowerPointu zbyly z Vaše WinMo 6,5 dnů. My jsme žádnou pochybnost, že tento hack je trochu riskantní - zejména s ohledem na olbřímí úroveň úsilí hacker, který šel do výroby se to stalo - ale pokud máte HD2 povalovat, že potřebuje novou chuť do života, to by mohlo se stojí za pokus.

[Díky všem, kdo poslal to v]

HTC HD2 dostane stabilní populace Android stavět pro vnitřní paměti původně objevila na Engadget na čt. 30 prosinec 2010 14:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje xda-developers | Poslat | Komentáře

Nejočekávanější Tech produkty roku 2011

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yTGgcp7tmzc/story01.htm:
adeelarshad82 píše "2011 je hned za rohem, a s novým rokem přichází očekávání. základě humbuk a nedávné oznámení, PCMag dát dohromady seznam dvanácti nejvíce očekávaných tech produktů roku 2011. Některé z nich jsou nové, stejně jako technologie Wi-mostu fi, PowerLine, a Ethernet nebo 3D kamery, které vám umožní vytvářet obsah pro 3D televizi. Jiní se jen přenést z toho, co jsme očekávali v roce 2010, ale nikdy se zhmotnil, jako je iPhone v síti Verizon nebo telefony s dual-core procesory. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Vyrůstat Geek: Vlad Savov

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/30/growing-up-geek-vlad-savov/:
Vítejte na Vyrůstat Geek , nová funkce, kde se podíváme zpět na naši mládež, a vyprávět příběhy o vyrůstání za podivína, že jsme. Tento týden máme vlastní redaktor, Vlad Savov .

Ano, já jsem vyrůstal v monochromatické národě Bulharska. Jako geek začíná jít, pochybuji, někdo mohl přijít s více pravděpodobné, že jeden než se narodil ve vesnici v jihozápadním rohu země, známý více pro jeho sportovní a kulinářské vývozu než nějaký druh technických znalostí. To není říci, že Bulharsko bylo tech stojaté vody, ale je to druh místa, kde jste strávili více času čtením o miniaplikace, než ve skutečnosti jejich použití. Naštěstí pro mě, moje matka pracovala v místním počítači klub, kde je jasné mládeže dne se scházeli k použití Pravetz stroje - jemně crafted bulharská Apple II KIRFs - a to bylo na místě, že bych nutně ustoupit až po důkladné regimented školní den. To je další věc, o dospívání v bývalého komunistického bloku: vzdělání bylo intenzivní a důsledné, i když byste neměli dopustit, aby se obrátil až vzpurně límec na obrázku výše zmást, byl jsem šíleně zamilovaná do mého studia (jak nějaký opravdový blbeček by být). Někde mezi tím chlapec tlačení tlačítka a stržení diskety pro zábavu a aktuální Londýn-založené cynik chrlí kopii pro Engadget během americké noční směně, můj život se stalo.

Pokračovat ve čtení Vyrůstat Geek: Vlad Savov

Vyrůstat Geek: Vlad Savov původně objevila na Engadget na čt. 30 prosinec 2010 13:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Rusko je první telefon GLONASS 'iPhone 4 konkurenta,' výjimkou není opravdu (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/30/russias-first-glonass-phone-an-iphone-4-competitor-except-no/:
Jak příběh se odehrává, Rusko-založené AFK Sistema dceřiné společnosti Sitronics (spolu s 'Qualcomm USA a Číny a ZTE) vyvinuly první smartphone používající GLONASS - konkrétně jeden s 90nm GPS-GLONASS čip. Říká se, v tolika slovech, "ruská odpověď na iPhone 4" u moci, a aniž by se na klíčové detaily jako platformu a specifikace, víme, že oficiálně je telefon bude v prodeji v ruštině někdy v březnu 10.990 rublů (asi 360 dolarů v USA).

Pro další podrobnosti na zařízení, hledáme další neoficiální (a proto není 100 procent potvrzeno) zdroje, jako je zejména dobře-připojen Eldar Murtazin. Podle něj se díváme na ZTE model A918, analogový A916 s operačním systémem Android 2.1, 3,2-palcový QVGA displej, FM rádio, 2 megapixelový fotoaparát - jo, sotva iPhone 4 soutěžící, pokud se zeptáte nás. Tato verze je prý zahajuje na MTS za 7.500 rublů ($ 246), což znamená, že GLONASS-vybavené ekvivalentu 3490 rublu ($ 114) značení. A uvolnění března? Zřejmě v omezeném množství, s masovou výrobou, kteří nepřicházejí do druhé poloviny roku 2011. Bohužel nejsme jisti, že to bude dělat one'll vystoupení na CES pro další inspekci. Podívejte se na video po přestávce na portrét zařízení představovat Putin, ruský miliardář (a hlava AFK Sistema) Vladimír Yevtushenkov, a místopředseda vlády Sergej Ivanov.

Pokračovat ve čtení Ruska je první telefon GLONASS 'iPhone 4 konkurenta,' výjimkou není opravdu (video)

Rusko je první telefon GLONASS 'iPhone 4 konkurenta,' výjimkou není opravdu (video) se původně objevila na Engadget na čt. 30 prosinec 2010 13:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink AppleInsider.ru , Bloomberg | zdroje Moskva zprávy , NTV.ru | Poslat | Komentáře