pondělí 14. února 2011

Paul Haggis vs scientologické církve

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/im_KCD35-jc/Paul-Haggis-vs-the-Church-of-Scientology:
eldavojohn píše "Je to zdlouhavé čtení, ale Lawrence Wright v New Yorker vydala 26 stránkách vystavit na Scientology. Ve světě, kde ', veverky' takový neškodný znějící slova jako 'bezpečnostní-zkontrolovat', 'odpojení', 'contra- přežití ',' potlačovací osoby ',' jasný 'a' Lovecká sezóna 'přenášet velmi vážná a těžká zavazadla, režisér Paul Haggis vystoupil po třiceti čtyřech letech členství a masivní finanční prostředky. Teď se hovoří v délce diskusí Scientology. z toho, jak celebrity byli přijati s 10% provize, které pracovník v Beverly Hills Playhouse na aktuální vyšetřování FBI fyzického týrání a obchodování s lidmi, Wright kreslí kolem historie a účetnictví církve, včetně křížové výpravy Anonym '. Délka tohoto článku odráží neobvykle velký počet jednotlivců (12 případů fyzického násilí), citováno jako svědectví inurement Scientology Leader David Miscavige a fyzického násilí případ zůstane otevřený i FBI shromažďuje data a svědectví -.. zejména ve vztahu k moři Org Nejvíce znepokojující jsou zmizení lidí že výčet Nový kus Yorker. díl uzavírá s autorem interakce s církví, která vyústí v několik protichůdných základním prohlášení svůj postoj k homosexualitě (Haggis 'původní důvod pro veřejně ponechat) na téměř všechny údaje o námořní služby, L. Ron Hubbarda . absolutorium a článek končí s Haggis 'citace:' Byl jsem v kultovním pro třicet čtyři roky Všichni ostatní mohli vidět, že já nevím, proč jsem nemohl '... Naleznete shrnutí obšírný článek a jeho podezřelé výsledky spolu s odpovídajícími zprávami výpis politici spojené s církví. Práci chráněný autorskými právy, unikly vládních dokumentů, PS3 šifrovací klíče a vše, co byl vyslán na Slashdot, ale pouze Scientologické církve donutila komentáře z existence. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Intel Committed Chcete MeeGo Přes Nokia zběhnutí

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ed_bM8j8cWg/Intel-Committed-To-MeeGo-Despite-Nokia-Defection:
CWmike píše "Intel kladen na statečnou tvář pondělí na Mobile World Congress v Barceloně, naléhat, že tam je pokračující silnou podporu, a mnoho společností pro MeeGo, open source softwarové platformy, která Nokia minulý týden řekl, že by opustit ve prospěch společnosti Microsoft Windows 7 Telefon. 'Intel je zklamán Nokia, ale život jde dál,' řekl Intel Renee James. 'Naše rozhodnutí a odhodlání na MeeGo je jen silnější.' Ukázala na dlouhý seznam společností podílejících se na vývoji MeeGo, včetně konkurentů AMD, TI a ST Ericsson, včetně operátorů Orange, Telefonica a Sprint,. A softwarových společností včetně společností Novell a Wind River Intel očekává, že se MeeGo tablety dopravy v letošním roce na základě jeho Atom čip. telefony budou následovat, řekl James. Navzdory své nadšení, nicméně, Intel je určitě negativně ovlivněn rozhodnutím Nokia je. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Best Buy rozšiřuje zdarma Prodám Zpět propagace na smartphony a tablety do 26.února

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/14/best-buy-extends-free-buy-back-promotion-on-smartphones-and-tabl/:
Nedostal kolem využití Best Buy nové Bieber / Ozzy-podporoval program Buy Back před post-Super Bowl zdarma-pro-všechny lhůta uplynula 12. února? Pak to vypadá, že máte štěstí - společnosti, právě oznámila, že je to rozšíření bezplatné nabídky až do 26.února. Na rozdíl od stejně jako předchozí reklamní kampaň, která působí na celou škálu elektroniky, nicméně, toto poslední rozšíření se vztahuje pouze na smartphony a tablety, které se ale můžete samozřejmě i nadále koupit Buy Back pokrytí pro další zařízení (notebook nebo netbook poběží vám 69,99 dolarů). Ti, kteří se rozhodnou pro to budou moci prodávat své zařízení zpět do Best Buy za "až" 50 procent z původní kupní ceny, kterou si přirozeně dostávají v podobě Best Buy dárkové karty. Lepší než eBay? Možná, že ne - ale není to nejhorší možnost mít zároveň je to zdarma. Hlava na minulost přestávka na kompletní tisková zpráva.

Pokračovat ve čtení Best Buy rozšiřuje zdarma Prodám Zpět propagace na smartphony a tablety do 26.února

Best Buy rozšiřuje zdarma Prodám Zpět propagace na smartphony a tablety do 26.února původně objevila na Engadget na po. 14.února 2011 16:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Sony Shuhei Yoshida kapky nějaké znalosti NGP: PSP lepení kolem, PS3 hry snadno do přístavu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/14/sonys-shuhei-yoshida-drops-some-ngp-knowledge-psp-sticking-aro/:
Podrobnosti o-gen Sony je další přenosné Playstation, NGP, byly vzácné, protože jsme hovořili s SCEA předseda-generální ředitel Jack Tretton o novém zařízení. Nicméně, v rozhovoru v nadcházejícím vydání EDG e, Shuhei Yoshida - kdo se stane být prezident SCEA Worldwide Studios - odhalila několik tidbits o to NGP strategie Sony (bohužel ještě žádný oficiální cena ). Zdá se, že se bude držet kolem PSP i po vydání NGP to kvůli vysoké poptávce po starších handheld, nemluvě o nižší ceně. Pro ty z vás, obavy o nedostatek titulů při debutu na NGP - la PS3 - nebojte se, jak Yoshida uvedl, že přenesení hry na PS3 byl cíl od samého počátku a procesu bude jednoduché (relativně řečeno, samozřejmě). Spojit, aby se tlačit, aby se NGP vývoje životního prostředí "tak jednoduché, jak je to možné," a my doufáme, vidět spoustu dostupných titulů na zařízení vydání. Ach jo, Yoshida-san také řekl, že NGP je právě konzole codename, a skutečné jméno bude oznámeno později v tomto roce - PSP2 právě nedrží na jazyku, teď ne?

Sony Shuhei Yoshida kapky nějaké znalosti NGP: PSP lepení kolem, PS3 hry snadno port původně objevila na Engadget na po. 14 únor 2011 17:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CVG (1) , (2) , Videogamer.com | | Poslat | Komentáře

Windows 7 Telefon Chcete-li si multi-tasking, IE9, Xbox integraci

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6Ck3cHU8bOU/Windows-Phone-7-To-Get-Multi-Tasking-IE9-Xbox-Integration:
geek4 píše "Microsoft plánuje zavést multi-tasking a plná integrace s aplikací Internet Explorer 9 v budoucích změnách svého Windows 7 Telefon mobilní operační systém později v tomto roce. IE9 na Windows 7 Telefon bude používat stejný motor jako základní prohlížení na PC. Microsoft také mluvil o významu multi-tasking, a tvrdí, že může nyní nabídnout rychlé přepínání úloh aniž by způsobily vážnou újmu na životnost baterie. především Microsoft řekl to zlepší zkušenosti s používáním aplikací třetích stran. V demo, Microsoft inženýr ukázala, jak hudební aplikace s názvem 'Slacker' by se mohla udržet přehrávání hudby na pozadí, zatímco uživatel pohybovat mezi různými aplikacemi. Přidržením tlačítko 'Zpět', mohou uživatelé také zobrazit všechny své nedávné době přistupovali aplikace, které jim umožní snadno přepínat mezi nimi. " Microsoft také ukázala, jak jsou s integrací WP7 konzol Xbox 360, což ukazuje na video hráčů pomocí svých telefonů jako pomocný dotykový ovladač pro interakci s hrou Kinect.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


LG revoluce dostane Fulton indukční nabíjení zpět, HTC a Samsung telefony vstup do strany brzy

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/14/lg-revolution-gets-fulton-inductive-charging-back-htc-and-samsu/:
Právě jsme snesl cestu přes Fulton inovací stojí zde na MWC a našel, seděl vedle známých světlo-nahoru obilí box , zvláštní verze Verizon LTE sítě na koni-LG revoluce. Silnější než jeho CES oznámil- protipól (pouze 1,5 mm, v případě, že Fulton opakování mají být věřil), tato revoluce nabízí bezdrátové nabíjení Qi -kompatibilní zpět, což se děje jít velmi pěkně s Verizon-značkové indukční nabíjecí stanice. Můžete rozsahu působnosti ty v galerii níže. Jsme řekl zadní kryt, který dělá to možné, bude k dispozici jako příslušenství v příštích 30 až 60 dny, ale vzrušení pro nás byl v jednání, že Samsung má také neohlášené telefon, který bude obsahovat podobné add-on, který bude přistání ve stejném časovém rozmezí. Zatímco na stánku, jsme také ukázal, zadní kryt na HTC Thunderbolt - byli jsme neřekli Thunderbolt bude dělat, jako je revoluce a dostává své vlastní robustní bezdrátové nabíjecí adaptér, ale nebuďte překvapeni, když to dělá.

Pokračovat ve čtení LG revoluce dostane Fulton indukční nabíjení zpět, HTC a Samsung telefony vstup do strany brzy

LG revoluce dostane Fulton indukční nabíjení zpět, HTC a Samsung telefony spojující strana brzy původně objevila na Engadget na po. 14 únor 2011 15:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Qualcomm slibuje Netflix streaming podporu na 'budoucnosti Android zařízení' s Hledík

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/14/qualcomm-promises-netflix-streaming-support-on-future-android-d/:
Qualcomm má zřejmě přišel na to, co to znamená dostat Netflix Android, oznamovat "budoucí zařízení" s jeho Snapdragon procesory mobilní (stejně jako LG Revolution ) bude splňovat všechny požadavky na DRM hodinky okamžitě . Bohužel, že se nezdá nevěstí nic dobrého pro své stávající Android zařízení, ale alespoň budoucí telefony nebudou muset podívat na Windows Phone 7 a IOS se závistí. Kromě klíč balíček pro výrobce Netflix podporu v jejich zařízení, ale také slibuje spoustu věnované dekódování moci zvýšit výdrž baterie a zvýšení kvality obrazu, které lze pozorovat, jak to dema app Netflix (doufám, oni přinesli jejich vlastní proxy) na Mobile World Kongres tento týden.

Pokračovat ve čtení Qualcomm slibuje Netflix streaming podporu na 'budoucnosti Android zařízení' s Hledík

Qualcomm slibuje Netflix streaming podporu na 'budoucnosti Android zařízení' s Snapdragon původně objevila na Engadget na po. 14 únor 2011 15:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink VentureBeat | zdroje Qualcomm | Poslat | Komentáře

E-Book Úvěry obstojí firmy mongering

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zAAAF3kTaBM/E-Book-Lending-Stands-Up-To-Corporate-Mongering:
phmadore píše "Vydavatelství výhledu se mluví dnes o vzestup e-půjčování knih, které by se dalo doufat, povede ke zvýšení výslechu přesně, jak daleko něčí digitální práva prodloužit. Ačkoli články jsou většinou mluví o povolených úvěrových programů prostřednictvím Kindle a kout ('mechanici jsou jednoduché: ebook majitelé se zaregistrovat a seznam knih, které chtějí umožnit ostatním půjčit Když někdo půjčuje jeden z ebooks máte uvedeny, získáte kredit Kredity lze zakoupit také pro tak málo.. jak 1,99 dolarů z eBook Fling '), musíme se ptát sami sebe, proč jsme najednou platit vydavateli více za méně peněz. V případě, iBooky, nemůžete ani převést své knihy do jiného zařízení, natož jiný uživatel, ale pak alespoň Ceny jsou poněkud kontrolovány V případě míst, jako BooksOnBoard, máš směšně Out-of-kontroly cen se výrazně snížily náklady na dodání Není to úplně špatný, Nechápejte mě špatně,.. Kobo nabízí konkurenční ceny, které nikdy opustit mě pocit, ošizen nebo přilepená s nižší produktu Přesto, nemůžu si pomoct, ale myslím:. správa digitálních práv, zda-li jsou moje práva jako spotřebitele, a kdo je jejich řízení by mi nevadilo prodej!? práva zpět na vydavatele nebo úložiště pro in-store úvěru;. Také bych neměl být strašně vadilo, kdyby se v přiměřené odříznout prodej výrobku na někoho jiného, co jsem se to nebude líbit, je-li, že nikdy nedovolí nebo pokračovat, aby to pro mě nemožné prodat to, co je právem moje. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Apple údajně jedná s Samsung koupit 7,8 miliardy dolarů v hodnotě z komponentů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/14/apple-said-to-be-in-talks-with-samsung-to-buy-7-8-billion-worth/:
To není jasné, jestli je to spojené s tímto tajemným 3,9 miliard dolarů " strategickou investici ", nebo ne, ale vypadá to, že Apple by mohlo být asi hodit některé vážné hotovost směr Samsung. Podle zprávy zveřejněné v Korea Economic Daily, je Apple očekává, že nákup některých 7,8 miliardy dolarů v hodnotě z komponent od společnosti Samsung se v tomto roce, včetně displeje, aplikace procesory, a NAND flash čipy - to vše určené pro použití v telefonech iPhone a iPads. Jako papír poznámky, by se Apple stal Samsung jeden největší zákazník v případě, že dohoda projde, ačkoli dva zřejmě nejsou cizí masivní nabídky - Apple již běží skvěle Samsung paměti flash dodává suché několikrát .

Apple údajně jedná s Samsung koupit 7,8 miliardy dolarů v hodnotě z komponent původně objevila na Engadget na po. 14 únor 2011 14:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

T-Mobile 4G Galaxy S hands-o

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/14/t-mobile-galaxy-s-4g-hands-on/:
Co dostanete, když budete jemně masírovat HSPA + podporu a front-VGA kameru pro videohovory do Bohaté na zadek s použitím technologie, věda, a výběr éterických olejů? No, dostanete Galaxy S 4G - a v případě zaměřila akce Samsung americko-dnes večer tady na MWC , dostanete Galaxy S 4G na oranžové drcené sametu. Telefon se cítí úplně stejně jako živé - tenký, ale stále téměř směšně lehké pro svou velikost - a vypadá úplně stejně zepředu. Stejně jako parmice, ačkoli, to je tam, kde Galaxy S 4G začíná na straně: T-Mobile přešel do levné-vypadající lesklé černé plasty na Pulzující za trik šedé optický kryt účinek baterii, která se zdá, že svítí třpytivě, jak budete pohybovat kolem . Rozhodně je o krok dál, a to necháme T-Mobile nadšenci kolem víte, že máte na mysli podnikání.

Video následující brzy!

T-Mobile 4G Galaxy S hands-o původně objevila na Engadget na po. 14 únor 2011 13:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Filmař říká Motorola Super Bowl reklamy nese některé nápadné podobnosti jeho krátký film

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/14/filmmaker-says-motorolas-super-bowl-ad-bears-some-striking-simi/:
Není to běžný jak daleký jak říkat, že Motorola (nebo jeho reklamní agentura) bezostyšně udeřil jeho nápad, ale LA-filmař Mike Sarrow si myslí, že společnosti nedávné Super Bowl reklamy nese několik příliš mnoho podobností s jedním z jeho krátkých filmů jednoduše uklouzlo se bez komentáře. , Že film, "Do Not Disconnect" byl natočen již v roce 2009 (a nakupovala kolem za pár let před), a zahrnuje svět plný "drones" na sobě bílé sluchátka, kteří nehledí na skutečný svět kolem nich a neschopné lidského interakce. Nyní, že samo o sobě samozřejmě není z nejoriginálnějších myšlenek, ale Sarrow konstatuje, že existuje několik "stávkující" podobnosti za obecný koncept mezi reklamou a jeho krátký film, a to zejména pokud jde o konec (který jsme nezkazí pro vás zde). Oproti tomu, co byste si mohli myslet, ale Sparrow se nepožaduje náhradu od společnosti Motorola (nebo dokonce přiznání), on jen chce, aby lidé viděli jeho filmu a doplňte svůj vlastní názor. Posuďte sami po přestávce.

Pokračovat ve čtení Filmmaker říká Motorola Super Bowl reklamy nese některé nápadné podobnosti jeho krátký film

Filmař říká Motorola Super Bowl reklamy nese některé nápadné podobnosti jeho krátký film původně objevila na Engadget na po. 14 únor 2011 13:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TUAW | zdroje CNET | Poslat | Komentáře

IPhone nano se zřeknout místního úložiště? Zdravý rozum říká, že 'ne'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/14/the-iphone-nano-to-forgo-local-storage-common-sense-says-no/:
No, MWC je v plném proudu, kde se lidi jako LG, Samsung, Sony a Nokia proudí jejich duše se před námi ve formě zařízení. Takže, samozřejmě, jsou zvěsti o víření ... iPhone nano. V reakci na Wall Street Journal 's velký příběh , Kult Mac je prohlašovat, že nějaké další informace uvnitř ze zdroje s "velkým traťový rekord." Hlavní myšlenkou je, že iPhone nano by se spoléhat na oblaku do takové míry, že zařízení by ve skutečnosti neměli žádné lokální ukládání mluvit, mimo vyrovnávací paměti streamingu. To by samozřejmě měly jít ruku v ruce s MobileMe / Lala-poháněl streamování hudebních služeb, a vedla k významným úsporám nákladů složky (flash paměti je stále dost spendy). I když to zní jako krásný sen, to nedává moc smysl v roce 2011. Streamování veškerou hudbu a další média přes limitovaného 3G připojení nezní příliš spotřebitele-přátelský, a tam jsou ještě spousta situací, kdy mají pěkný offline skrýš hudby je zachránce. Ale je tu větší problém: kam umístit vaše aplikace bez místního úložiště? Android Historické nedostatek skladovacích app opravdu trochu ji do zadku, a máme pochybnosti Apple chce jít dolů, že cestou. Jistě, můžeme vidět 4 GB nebo tak ultracheap zařízení, se silná závislost na streamování médií (mnoho lidí si většinu z jejich hudby z Pandory v těchto dnech, tak jako tak), ale paměť-volný iPhone prostě nezní možné na tomto místě v čase.

IPhone nano se zřeknout místního úložiště? Zdravý rozum říká, že 'ne' původně objevila na Engadget na po. 14 únor 2011 13:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Kult Mac | Poslat | Komentáře

NXTBee umožňuje dlouho-vzdálenosti pro bezdrátové Mindstorms NXT, vtipné málo RC auta (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/14/nxtbee-enables-long-distance-wireless-for-mindstorms-nxt-funny/:
NXTBee umožňuje dlouho-vzdálenosti pro bezdrátové Mindstorms NXT, vtipné málo RC auta (video)
Lego Mindstorms NXT je robotický demokratizace, DIY navrhování pro Everyman, ale je přilepená pouze s technologií Bluetooth nebo IR bezdrátových může dát trochu klapky na rovnostářských cílů. Nic víc. Dexter průmysl (který předtím nám přinesl sluneční-poháněl Mindstorms ) vytvořil NXTBee, který používá XBee rádio posílat data mnohem dále: 300 stop za základ 55 amerických dolarů NXTBee, až do míle, pokud se rozhodnete pro 78 dolarů NXTBee-PRO . Budete pravděpodobně potřebovat dvě věci, i když, takže ujistěte se, že rozpočet. Tam je určitě nějaké zpoždění evidentní v video dalekonosný auta RC níže, ale nejsme si jisti, jestli je to bezdrátově nebo samotný stroj. Bez ohledu na to, že je určitě design problém, který nezabrání tomu, abyste od baví s tímto.

Pokračovat ve čtení NXTBee umožňuje dlouho-vzdálenosti pro bezdrátové Mindstorms NXT, vtipné málo RC auta (video)

NXTBee umožňuje dlouho-vzdálenosti pro bezdrátové Mindstorms NXT, vtipné málo RC auta (video) původně objevila na Engadget na po. 14 únor 2011 13:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Dexter Industries | Poslat | Komentáře

Jak se Vaše uživatelské jméno květnu Zradit můžete

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z656OCM6-bY/How-Your-Username-May-Betray-You:
Anonymní čtenář píše: "Tím, že vytvoří výrazný uživatelského jména-a opakované ho na více webových stránkách-můžete být on-line marketingu a dávat podvodníky jednoduchý způsob, jak sledovat vás. Čtyři vědci z francouzského Národního institutu informatiky (INRIA) studoval přes 10 milionů uživatelských jmen-shromážděné z veřejných profilů Google, eBay účty, a několika dalších zdrojů. Zjistili, že asi polovina uživatelských jmen je používán na jednom místě by mohla být spojena s jinou on-line profilu, potenciálně umožňuje obchodníkům a podvodníky vybudovat komplexní obraz uživatelů. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.