neděle 20. března 2011

Creative 7-palcový ZiiO tableta dostane Froyo tento pátek, 10-palcový model následovaly

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/20/creatives-7-inch-ziio-tablet-gets-froyo-this-friday-10-inch-mo/:
Pokud jste náhodou být jeden z hrstky Creative ZiiO uživatelů tabletu, pak máme pro Vás dobrou zprávu: přišel pátek, 7-incher bude první z dvojice Ziio obdržet její Froyo aktualizace, zatímco jeho 10-palcový sourozence Očekává se, že následovat v dubnu. Takže co je nového? No, seznam zahrnuje větší jazyková podpora, nové heslo možnosti, možnost instalace aplikace na externí úložiště, a text-to-speech engine. Jednou k dispozici, můžete tuto aktualizaci získat od Creative stránky buď nebo tablety 'ZiiO prostoru portálu, ale všemi prostředky, neváhejte a máslo se lidé více než na xda-developers se plácnout nějakou voštinová na tyto ZiiOs místo.

Pokračovat ve čtení Creative 7-palcový ZiiO tableta dostane Froyo tento pátek, 10-palcový model následovaly

Creative 7-palcový ZiiO tableta dostane Froyo tento pátek, 10-palcový model, aby je následovaly původně objevila na Engadget na ne. 20 březen 2011 18:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Creative | Poslat | Komentáře

Používání Kinect s vaší PS3

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FaSAm-xP3Z0/Using-Kinect-With-Your-PS3:
baxpace píše "tutoriál zaslán na Shantanugoel tech blogu ukazuje, jak můžete používat Microsoft Kinect snímač s PS3. příspěvky Jak naznačují, že software je na pre-alfa kvalitní stavu, což znamená, že některé knihovny je třeba zlepšit, aby se zvýšit výkon a vlastnosti, ale je to začátek přesto. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Ebook prodeje v USA dvojitý rok-na-rok, papírové knihy trpí double-místné ztráty

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/20/ebook-sales-in-the-us-double-year-on-year-paper-books-suffer-do/:
Máme pochybnosti svět bude někdy dostanete do stadia, kdy to bude úplně příkopu ty knihy Olde papír, ale spotřebitel na americkém trhu se zdá jednoznačně jeho srdce nastavit na elektronické druhu právě teď. Čisté tržby ebook v lednu byl tento týden oznámily, že nahromaděné 69.900.000dolar v příjmech za jejich vydavatelů, což představuje 116 procentní nárůst od minulého roku celkem za měsíc. Během téhož období, pro dospělé vázané klesly 11,3 procenta na 49,1 milionů amerických dolarů a brožované čelil podobnému snížení poptávky a klesl na 83,6 milionu dolar, strmý pokles o 19,7 procenta ročně-na-rok. Vzdělávací a knihy pro děti nebyly ušetřeny od tohoto jatečné fyzické tome, a to buď - přeskočit kolem přestávce vidět úplné statistické rozpis.

Pokračovat ve čtení Ebook prodeje v USA dvojitý rok-na-rok, papírové knihy trpí double-místné ztráty

Ebook prodeje v USA dvojitý rok-na-rok, papírové knihy trpí double-místné ztráty původně objevila na Engadget na ne. 20 březen 2011 17:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | | Poslat | Komentáře

Samsung Galaxy II S Mini uniká pro tři, plus Nokia X7, Flyer a scénáře datum vydání ve Velké Británii

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/20/samsung-galaxy-s-ii-mini-leaks-out-for-three-uk-plus-nokia-x7/:
Ne, ne Galaxy Mini , že low-end Android sadba - to vypadá jako menší alternativa Samsung na nadcházející Galaxy II S superphone. Právě jsme podal UK dopravce Tři celý jaro-léto lineup, a Android 2.3 sluchátko jistě vyniká, předstírat, že je i přes miniaturní 3,7-palcový displej (myslím Droid ), 1.4GHz procesor (myslím před 3 ) a 21Mbps HSPA + připojení. Ale to je špičku ledovce ve srovnání s tím, co je v obchodě pro tři - vypadá to, že Nokia X7 je živý, dobře, a sledování pro uvolnění června (nemluvě o LG Optimus 3D), a tablet sníží také s může přinášet HTC Flyer a WiFi-pouze BlackBerry scénáře zahájení v červnu. Viz specifikace a kritizovaný okna startu v naší galerii níže, a společně s námi doufat, že tyto dokumenty jsou předzvěstí rychlé americké vydání.

[Díky, Anonym]

Samsung Galaxy II S Mini uniká pro tři, plus Nokia X7, Flyer a scénáře datum vydání ve Velké Británii původně objevila na Engadget na ne. 20 březen 2011 16:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Zeptejte se Slashdot: Online Věda Pro 8. třídy studenty?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JEGq0G1-uiE/Ask-Slashdot-Online-Science-For-8th-Grade-Students:
Peterus7 píše: "Jsem student učitel v osmé třídě vědy ve třídě, a jste si všimli, že studenti jsou velmi motivováni cokoliv online. Poté, co si uvědomil, že jsem hledal způsoby, jak začlenit internetové zdroje se mi do výuky, a snaží se najít pohodě projekty občan vědy, činnosti a simulací, které by byly vhodné pro třídou základní školy pro výuku přírodovědných předmětů, jako jsou galaxyzoo a fold.it. Takže, ptám se slashdot více zdrojů, které by mohly pomoci přiblížit vědu na jejich životy. Díky! "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Webové stránky pro dospělé bude brzy získat vlastní. XXX nevěstince, ale ne všichni jsou nadšeni

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/TZ26LVARt1s/:
Řada

Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

Push oznámení

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/l_GxT55rUDQ/:
Řada

AT & T kupuje společnost T-Mobile od společnosti Deutsche Telekom

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/y52vSbuwLvk/ATampT-To-Acquire-T-Mobile-From-Deutsche-Telekom:
teh31337one píše "AT & T a společnosti Deutsche Telekom vstoupily do konečné dohody o prodeji T-Mobile USA za 39 dolarů miliardy v hotovosti a akcií. Tisková zpráva zde." Reptání jeden anonymní čtenář: "Američané budou mít ještě menší výběr hned, když přijde na dopravce mobilní telefon říkat dobrý-bye na ten, který měl nejlepší služby zákazníkům a byl nejvíce přátelský k Android a zakořenění.."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Righthaven Copyright Spor selže

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xO2ulXzZkJk/Righthaven-Copyright-Lawsuit-Backfires:
Hugh Pickens píše "Steve Green zprávy v Las Vegas, že americký okresní soudce James Mahan se rozhodl, že Centrum pro mezikulturní Organizování, Oregon neziskové, neporušil autorská práva na to, když vyslán celý Las Vegas Review-věstníku příběhu na své internetové stránce povolení, a že nedošlo k újmě na trh pro příběh. Mahan zdůraznil, že jeho rozhodnutí závisel z velké části na neziskový statut CIO a řekl, že autorské právo soudní proces bude propuštěna, protože neziskové používal to ve vzdělávacím způsobem, nepokusil se používat Příběh získat peníze, a protože příběh otázka byla především věcné jak protichůdný k bytí kreativní. 'trh (sloužil CIO) není RJ na trhu,' říká Mahan. Jedná se o druhou fair use porážkou Righthaven a je významný, protože to zahrnovalo celý příběh post spíše než dílčí příběh post. zelených říká, že Righthaven strategie žalovat 250 webových stránek a náročné 150.000 dolarů jako náhradu škody a propadnutí webových stránek doménové jméno má jasně selhal a nyní Righthaven, self-jmenoval ochránce novin průmyslu, opustil novinový průmysl s méně ochrany autorských práv, než kdyby nikdy podán jejich soudy vůbec. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Intel slibuje next-gen čipy Atom v IDF v Pekingu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/20/intel-promises-next-gen-atom-chips-at-idf-beijing/:
My jsme ještě získat více než závan Intel Oak Trail čipy, ale Cedar Trail procesory jsou skoro tady - ve skutečnosti je to hledá like Chipzilla hodlá představit svůj nejnovější Atom v IDF Peking tomto roce. procesor UMPC Portal si všiml, že Intel dostal relaci s názvem "Návrh nové generace netbooků s procesory Intel Atom platforma" na akci dubna, která slibuje dát účastníkům pohled na "příští generace procesoru Intel Atom platformě." Podrobnosti jsou vzácné, ale existuje pár odrážek, které by mohly uchopit vaši pozornost. Za prvé, bude Intel hovořit o "řešení WiFi, které poskytují nové využití modely netbooků", které zní tak trochu jako Widi , a za druhé, společnost bude mluvit až "fanless netbook vzorů." Naše představy jsou hyperaktivní již v práci - jsme na pohodlné pohovce, surfování na internetu na velké obrazovky-TV, bez teplé, objemný notebook hmotnost nám dolů a nární postroje na starosti. Nebo možná loď.

Intel slibuje next-gen čipy Atom v IDF v Pekingu původně objevila na Engadget na ne. 20 březen 2011 14:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje UMPC portálu | Poslat | Komentáře

HTC Přílet nyní k dispozici za 200 dolarů z Sprint, $ 150 na Amazon

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/20/htc-arrive-now-available-for-200-from-sprint-150-at-amazon/:
Je to 20 března, a právo na plánu , Sprint již začala brát objednávky na svůj první Windows Phone 7 sluchátko. HTC 7 Pro, přejmenoval Přijeďte na síti teď, může být nyní měli za 200 dolarů za slevu, když si koupil s obvyklým dva-leté smlouvy. Amazon dělá své obvyklé věc vlastní podbízení dopravců 'ceny tím, že nabízí to až 50 bankovky méně na $ 150, a máme podezření jiných online maloobchodníků bude následovat. Takže dostupnosti by neměl být problém, ale pokud jste stále přemýšlel, jestli se investice bude stát za to, budeme mít naši recenzi tohoto telefonu začátkem příštího týdne - těsně před Sprint dělá to irelevantní fouká dveře pryč CTIA .

[Díky, Justin]

HTC Přílet nyní k dispozici za 200 dolarů z Sprint, $ 150 na Amazon původně objevila na Engadget na ne. 20 březen 2011 14:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Sprint , Amazon | Poslat | Komentáře

AT & T souhlasí, že koupí od T-Mobile Deutsche Telekom za 39000000000 dolarů

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/20/atandt-agrees-to-buy-t-mobile-from-deutsche-telekom/:
Wowzers! AT & T a společnosti Deutsche Telekom vstoupily do konečné dohody o prodeji T-Mobile USA za 39 dolarů miliardy v hotovosti a akcií. Tisková zpráva následuje po přestávce.

Pokračovat ve čtení AT & T souhlasí, že koupí od T-Mobile Deutsche Telekom za 39000000000 dolarů

AT & T souhlasí, že koupí od T-Mobile Deutsche Telekom za 39000000000 dolarů původně objevila na Engadget na ne. 20 březen 2011 14:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Big údaje musí myslím, že větší

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hq2ZB60JOug/:
Řada

Beetailer Pomáhá Online prodejci Nastavit Shop na Facebook

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/WYeKcicJz9c/:
Řada

RSA říká hack neumožní "přímý útok" na tokeny SecureID

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/yGTvfIJnecw/rsa-says-hack-wont-allow-direct-attack-on-secureid-tokens.ars:

Bezpečnostní firmy RSA byl obětí "extrémně důmyslný" útoku, který vyústil v průsaků vody na některých soukromých informací, oznámil předseda představenstva umění Coviello v otevřeném dopise zveřejněna včera. Společnost také podala poznámku u SEC, varování před možnými riziky v důsledku útoku. Od roku 2006, RSA je součástí EMC.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Mini E polní pokus končí, pro 40 testery hledání nového vozu začíná

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/20/mini-e-field-trial-ends-for-the-40-testers-a-search-for-a-new-c/:
Mini E polní pokus končí, pro 40 testery hledání nového vozu začíná
Lidé, kteří milují daný automobil tendenci udržet to auto na chvíli, delší, než by měly někdy, ale to není vždy možné. Někdy budete muset dát to zpátky, a tak je tomu v případě 40 "průkopníci", kteří byli mezi prvními, kdo si jejich prstů na popáleniny a na elektrický prototyp Mini E ve Velké Británii. Že flotila vozidel test byl povolán zpět domů, ale naštěstí ne trpět stejný osud připomněla GM EV1 - z nichž většina byli rozdrceni v 90. letech. Namísto toho se většina z těchto Minis najít nové domovy u firemních vozových parků, i když testovací program sám o sobě je z velké části u konce. Z tohoto programu BMW se dozvěděl, že většina řidičů dostal spolu v pohodě, i přes naprostý nedostatek veřejných nabíjecích stanic, i když někteří říkali studenou temps dát házet klacky pod nohy o řidičské návyky - možná kontrapunkt k jednomu EV tester Mini na této straně rybníka nalezeno. Všechny tyto údaje se používá k míru na nadcházející BMW i3, které jsme již viděli hooning asi v některých, spíše chladný počasí, ale nebude vidět hooning na ulicích až do roku 2013 nebo tak nějak.

Mini E polní pokus končí, pro 40 testery hledání nového vozu začíná původně objevila na Engadget na ne. 20 březen 2011 12:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Německá auta scény | Poslat | Komentáře

Citace mapa ukazuje Nejlépe Věda Města

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/unRu_otao7s/Citation-Map-Shows-Top-Science-Cities:
mikejuk píše "Která městech po celém světě vyrábět nejen největší, ale nejlepší vědecké práce? Pomocí databáze a Google Maps Odpověď je zřejmá. papíru arXiv fyziky popisuje, jak dva vědci spolu citace dat s Google maps vytvořit spiknutí ukazující jak důležité městech po celém světě byly z hlediska jejich přínosu pro fyziku, chemii či psychologie. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Proč ženy Pravidlo internetu

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ZU58HuZ2vkE/:
Řada

Je pozdní fázi Nový brzy? Za Ohromující Návrat $ 1B Venture Fund

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/e0IyLg3-x0c/:
Řada

Na RMS hlavičky a odvozená díla

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VlDiuObtRNk/RMS-On-Header-Files-and-Derivative-Works:
tomhudson píše "V tomto e-mailu od roku 2003, Richard Stallman říká 'Já jsem mluvil s naším právníkem o jeden specifický problém, který zvedl:. že použití jednoduchých materiálů z hlavičkových souborů Někdo nedávno, včetně tvrzení, že hlavičkový soubor vždy dělá odvozená díla. To není FSF názor. Náš názor je, že jen pomocí struktury definice, typedefs, výčtové konstanty, makra s jednoduchých těles, atd., není dost, aby se odvozená díla. Bylo by trvat značnou část kódu (přichází z inline funkcí nebo maker s podstatným orgánů) na to. ' To by mělo pomoci konci poslední FUD o Android 'čisté hlavičky.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.