sobota 4. prosince 2010

Bublinu ve tvaru-Speak-er nyní na prodej, jsme se naslouchat

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/04/speech-bubble-shaped-speak-er-now-on-sale-we-take-a-listen/:
Dokonce i pro renomované zásuvky, jako je umění Lebeděva Studios , je těžké se dostat nepředvídatelný, design-centrické produkty v komerčně, závod-na-na-dno světa. Až příliš často, sny umírají na výrobní lince, a některé z nejlepších navržen zařízení na světě, stánky na rýsovacím prkně. Nějak nebo jiný, Sherwood Forlee a Mihoko Ouchi podařilo překonat tradiční výrobní omezení a podat tuto konkrétní fantazie k životu. Pokud budete připomenout, slyšeli jsme o tom. 'S Speak-er v lednu tohoto roku, a zároveň jsme věděli, že plány byly na místě začít lodní 'em na konec-uživatelům před úsvitem roku 2011 jsme udržovali zdravé úroveň skepticismu - není nic zas až tak srdce-kroutit jak mít vaše bublina praskla po ratcheting své naděje až příliš vysoká, víš? Dnes, jsme nadšeni, říkají, že Speak-er se nyní prodává na ty s 99,95 dolarů nazbyt, a pokud vám záleží slyšet, co si myslíme o ty úžasné soubor stolu reproduktorů této planety, které kdy poznal, vedoucí přímo na minulost přestávce.

Pokračovat ve čtení řeči bublina-tvarovaný Speak-er nyní na prodej, jsme se naslouchat

Bublinu ve tvaru-Speak-er nyní na prodej, jsme se naslouchat původně objevila na Engadget na so. 04.12.2010 17:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Speak-er | Poslat | Komentáře

Čína Zobrazení internetu je "ovládat"

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/A8KkXW-9GLc/story01.htm:
Radcliffe_V píše "Podle unikly kabelu přes Wikileaks, čínská vláda považuje internet za velmi ovladatelný, přes western názory jinak. The New York Times článek také vrhne světlo na to, jak se týkala čínská vláda je v kybernetické útoky proti majetku USA a společnosti, jako jako Google. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Lufthansa zahajuje v-letu WiFi na mezikontinentální lety, zřízenci v 'budoucnosti'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/04/lufthansa-launches-in-flight-wifi-on-intercontinental-flights-u/:
Je tu prostě žádná dva způsoby, jak o něm: co Lufthansa se podařilo dosáhnout zde není nic menšího než neuvěřitelné. Zatímco zanícený smetánka byly těší v-letu na WiFi (vyberte) vnitrostátní lety po několik let, v-letu legrace byla přicházející k náhlému zastavení při vstupu na palubu letu vyžaduje cestovní pas. Sen o dlouhé vzdálenosti-v-letu internet má pocit, jako vzdálený, ale zdá se, že budoucnost je opravdu děje dnes. Dopravce FlyNet služba byla zahájena tento týden, a s pomocí od Panasonic a 802.11n bohům, že bude, je to nyní nabízí širokopásmový přístup k internetu na mezikontinentálních trasách. Zpočátku bude služba omezena na výběr Severoatlantické trasy, ale přístup by měl být k dispozici na "téměř celé Lufthansa mezikontinentální síť do konce roku 2011."

Žádné specifické ukazatele výkonnosti jsou uvolněny, ale společnost se nazývají to "extrémně rychlé" a dostatečně rychlé otevření velkých příloh "bez prodlení." Ještě lepší je, bude tato letecká společnost je umožnit přístup k datům mobilních telefonů (GSM a GPRS) na jaře příštího roku, což bombastický 'pohlaváry schopnost posílat a přijímat textové zprávy nejdražší jejich života. Deutsche Telekom bude poskytovat aktuální internetové služby, se ceny nastavit jako takový: € 10.95 (nebo 3.500 míle) na jednu hodinu nebo € 19.95 (nebo 7.000 mil), pro 24-hodinový pass, který umožňuje také patroni k přístupu na internet na " na všech linkách společnosti Lufthansa připojení vybaven hotspot během doby platnosti i po letu v saloncích Lufthansy. " Jo, a jsme zmínit, že je to zcela zdarma přes 31 ledna 2011? To je.

Pokračovat ve čtení Lufthansa zahajuje v-letu WiFi na mezikontinentální lety, zřízenci v 'budoucnosti'

Lufthansa zahajuje v-letu WiFi na mezikontinentální lety, zřízenci v 'budoucnosti' původně objevila na Engadget na So. 04.12.2010 15:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gadling | zdroje Lufthansa |

Vchody Sneak Chcete-li Non-výchozí porty pirát serverů

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rTqAWzT7QxE/story01.htm:
. UnmaskParasites píše "Chcete-li řídit provoz na svých internetových obchodů, softwarové pirátství hack renomovaných legitimní webové stránky injekčních skryté spamování odkazy a vytváření dveřích stránkách Google výsledky vyhledávání jsou vážně otrávený jako vchody nedbalosti webmasterů z napadených stránek je tento systém životaschopný. - Dveře zůstávají bez povšimnutí roky. Není tomu tak dávno, hackeři začali re-konfiguraci Apache na napadené servery, aby se jim sloužit portálové stránky off non-výchozí porty, stále využívat prostřednictvím zavedených doménových jmen. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Právo a Multiverse

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZHkFCRZGZDU/story01.htm:
Anonymní čtenář píše "jwz zaslán odkaz na tuto intenzivně nerdy blog co-napsaný dva advokáti, kteří píší o uplatnění v reálném světě-zákon komiksů. Příklad témata zahrnují mutanti a anti-práva diskriminace (tři části seriálu!), Je Batman stát hercem?, a federalismus a Keene zákona. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Flix na Stix stáncích již brzy: je to jako Redbox, ale s flash disky USB

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/04/flix-on-stix-kiosks-coming-soon-its-like-redbox-but-with-usb/:
Pojetí je daleko od nového - Warner a Paramount podepsal se cesta zpět v době rozkvětu známý jako "2009" nabízet filmy na karty SD a zvolte senzace pronájem stánků byly odprýskávání 'em se od té doby. Ale Flix na Stix se očekává twist na modely, které jsou již venku, a to je ten, který bude bezpochyby čelit určité potíže při dosažení stejné úrovně uznání jako Redbox . Zjednodušeně řečeno (nebo co nejjednodušeji), spotřebitelé waltz až do kiosku, vyberte TV show, hry nebo filmu, a pak se rozhodnout, zda by chtěl koupit nebo pronajmout titul. Vybavení má zatím přijít s konkrétními čisté ceny, ale (pravděpodobně až zesměšňoval) video vložené po přestávce ukazuje pronájem sazby ve výši $ 1, $ 2, $ 3 a $ 4 na 3, 6, 9 a 12 dní. Tam je také žádný jasný údaj, jak se bude TV epizod a hry budou probíhat, ale my jsme slyšel, že uživatelé mohou buď přinést své vlastní USB flash disk (USB 3.0, je přijat!), Nebo se rozhodnou získat jedno přímo z počítače. Přesuňte Visa nebo Mastercard (pojď, žádný objev, nebo AMEX?), A pak ... počkat.

Ve skutečnosti je to apt být největší překážkou. Jaké jsou usnesení nabízena? Co když vyberete 1080p film, který má 7GB, a jen na 4 GB USB disk? Nebo ještě lépe, co když máš 8GB USB 2.0 disk a k lékaři za deset minut? Komicky dost, demonstrační video skutečně ukazuje patron hraní pokeru, zatímco ona čeká na převod dokončit - něco nám říká, že to nebude jít přes dobře s potenciálními zákazníky čekající ve frontě. Jsme hádat, že většina lidí se bude přímo na míru, zda počkat s koupí něco od krabice přesahuje několik minut, a vzhledem k povaze tohoto režimu, to zní jako, že scénář je téměř zaručeno, že se stalo ad nauseum. V každém případě očekávat, že první z těchto vyskakování do dvou až tří měsíců, a mezitím budeme kopat pro bližší informace o cenách a distribuci plánů.

Pokračovat ve čtení Flix na Stix stáncích již brzy: je to jako Redbox, ale s disky USB palec

Flix na Stix stáncích již brzy: je to jako Redbox, ale s USB flash disky původně objevila na Engadget na so. 04.12.2010 14:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Yahoo! Tech | zdroje Flix na Stix | Poslat | Komentáře

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

Apple iPhone 4 (oprávněně) na prodej poprvé: $ 50 vystoupit na Radio Shack

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/04/apple-iphone-4-legitimately-on-sale-for-the-first-time-50-of/:
Chyběl na Černý pátek ? Dobrý na vás. Nyní, stále ještě na trhu pro iPhone 4 ? Pokud ano, měli byste místo svého vozidla do nejbližšího Radio Shack, STAT. Poprvé od začátku prodeje v červnu, Apple iPhone 4 je oprávněně v prodeji od prodejce, který skutečně existuje a nebude prodávat vaše osobní informace k některým zabijákem v offshore ráje, které jste nikdy neslyšeli. (Ne, Walmart je 2 dolarů úspor se nepočítá.) jsme řekli, že $ 50-pryč prodej se děje na rampě se povědomí o okolním Radio Shack (pravda low-key) bezdrátové podnikání, a když jsme museli hádat, my ' d říkají, že to bude pravděpodobně pracovat k dokonalosti. Od chvíle, kdy sluchátko začala dodávat letos v létě, bude sazba je $ 199 (na smlouvu) za 16GB model nebo $ 299 (i na zakázku) pro 32 GB variantu, tato dohoda hacks 50 dolarů od každého, a dokonce i 8GB iPhone 3GS za $ 49 pokud hledáte brát věci ještě nižší. Ještě lépe, Shack 's nabídkou 75 dolarů obchod-in úvěr na jakékoliv funkční / non-popraskané iPhone 3G, stejně jako 125 dolarů na 3GS podobným stavu, což znamená, že byste mohli chodit v dnešní, ruce nad 3GS, a chodit ven s iPhone 4 za $ 25 (plus aktivačních poplatků). Samozřejmě, že dohoda je k dispozici pouze ve cihla-a-malty lokalitách (čti: není on-line), a zábava se uzavírá dne 11. prosince. Takže, kdo je v?

Apple iPhone 4 (oprávněně) na prodej poprvé: $ 50 vystoupit na Radio Shack původně objevila na Engadget na So. 4.12.2010 14:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Radio Shack | Poslat | Komentáře

Android Market Aktualizace přináší dlouho očekávaný 'Související' kartu, podobnou app návrhy

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/04/android-market-update-brings-long-awaited-related-tab/:
Pamatujte, že "Související" kartu jsme spatřili ve vlastním Google Perník video ? Vypadá to, jako když nebudete muset čekat na Android 2.3, aby si zkazí s El GOOG třídit, co podobné aplikace můžete chtít po stažení jednoho. Dnes ráno, vlny loajalistů Android nacházejí novou kartu na svém trhu, s Droid 2 a Nexus Jeden jak vidí aktualizace zde na Engadget HQ. Samozřejmě, že to funguje jen jako ekvivalent App Store, ale to zbývá být viděn, jak přesný je poradenství. Když se podíváme na 'Související' pro (i nedávno aktualizované) app Engadget, jsme najít položky bychom raději být uvedeny v první řadě na stránce nebo tak dolů, ale jsme si jisti, mix-a-match inženýrů v horských Zobrazit již doladit věci, jak mluvíme. Víte, během krátké chvíle nejsou připravují na úterní velký Chrome odhalit .


[Díky všem, kdo poslal to v]

Android Market Aktualizace přináší dlouho očekávaný 'Související' kartu, podobnou app návrhy původně objevila na Engadget na so. 4.12.2010 13:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

OpenSUSE Chcete-li nabídka Kolejová verze Repository

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AilJNAEhGH8/story01.htm:
dkd903 píše "Zatímco pověsti o Ubuntu se stěhuje do kolejových propuštění byly zarazilo, další hlavní distribuce Linuxu se snaží poskytnout kolejových vydání. Ve zprávě k projektu opensuse-mailing listu, openSUSE vývojář Greg Kroah-Hartman oznámil nový projekt -. openSUSE Tumbleweed OpenSUSE Tumbleweed poskytne kolejových propuštění pro ty uživatele, kteří openSUSE přeje mít kolejových verzi to bude v podstatě repo obsahující nejnovější stabilní verze aplikací "..

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.