čtvrtek 10. února 2011

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z novinek finského firmy Nokia. Tentokrát je to na přelomu C5-03 Nokia starší bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměť, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Pokud jde o operační systém Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace Vrcholem Nokia C5-03 patří přístup do obchodu Ovi Nokia Music Store a obchod, ze kterého si můžete koupit hudbu a aplikací pro mobilní Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

Kabely unikly Odkrýt USA si myslí, že Saúdská Olejové rezervy mohou být nadhodnoceny

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WFK7Rfa55BA/Leaked-Cables-Reveal-US-Thinks-Saudi-Oil-Reserves-May-Be-Overstated:
Mr.Intel píše s tímto výňatek ze zprávy UPI, které mohou být zajímavé ty z vás, s vozy, elektřina, předměty z plastu, atd: "Odhady zásob ropy v Saúdské Arábii jsou nadhodnocené, což znamená, surový výstup mohlo vyvrcholit v příštím desetiletí, unikly americké diplomatické kabely odhalit. Washington se obává Saúdská Arábie přecenil své zásoby ropy až o 40 procent a přiblížilo se království, nemůže být dostatečně tok ropy pro kontrolu cen, americký diplomatický kabely získané WikiLeaks a publikoval The Guardian v Londýně odhalit. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Učitel zavěšený nad Blog O Studenti

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/x82zq-CLG_8/Teacher-Suspended-Over-Blog-About-Students:
Anglický učitel Natalie Munroe je trochu horké vody poté, co ona popsala drahé sněhové vločky ve své třídě jako: "strašně slabé," "Rat-jako", "Am o vaše dítě bude otevřený oheň na škole", "já Nenávidím vaše dítě, "a" Zdá se, že chytřejší než ve skutečnosti je, "na svém blogu. Centrální Bucks školní čtvrť má pozastaveno poté, co rodiče stěžovali Natalie správci. "Je těžké vědět, že jste seděli ve své třídě za hodinu a půl denně, a pro ni pocit, že tak je to jako, je to strašný pocit," řekl student Alli Woloshyn.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


HP před 2 k dispozici pro pre-order za $ 100 na Verizon, lodní doprava z 17.února

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/10/hp-pre-2-available-to-pre-order-for-100-on-verizon-shipping-ou/:
Pokud si prostě nemůžete přemýšlet nad příští týden a je třeba dostat své nové Předem opravit co nejdříve, HP, co hledáte. Jak slíbil, Jon Rubinstein včera, před 2 ( sans krásné Palm branding) je dnes k dispozici pro pre-order na $ 100 na dva-leté smlouvy Verizon. Nedotovaných a smluvně osvobozen cena je 450 dolarů. webOS 2.0, "Vivid" dotykový displej a samozřejmě, že známý portrét jezdec klávesnice čekají na ty, dost odvahy, aby vlastní smartphone HP.

HP před 2 k dispozici pro pre-order za $ 100 na Verizon, lodní doprava z 17.února původně objevila na Engadget na čt. 10.02.2011 15:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Předem Centrální | zdroje HP | Poslat | Komentáře

LG VL600 LTE modem pro Verizon nyní oficiálně Mac-kompatibilní

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/10/lgs-vl600-lte-modem-for-verizon-now-officially-mac-compatible/:
Verizon zákazníkům používajícím Pantech je UML290 LTE modem (nebo čekají ji používat) dostal jejich oficiální ovladače Mac minulý měsíc , a nyní - jak slíbil - těmi, kteří volí LG VL600 LTE dongle místo toho se konečně dostali někteří Mac řidiči z jejich vlastní. Hit se zdrojem odkaz níže najít ty v pohodlné, snadno stravitelné, stažení formuláře.

[Díky, Manuel]

LG VL600 LTE modem pro Verizon nyní oficiálně Mac-kompatibilní se původně objevila na Engadget na čt. 10.02.2011 14:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Verizon | Poslat | Komentáře

Post-Oracle Nákup, jak je Sun Software Doing?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qDG4RymSs_I/Post-Oracle-Purchase-How-Is-Suns-Software-Doing:
GMGruman píše "Oracle neustále provokoval open source komunitě, protože jeho získání Sun, vyvolávat otázku, zda tento krok bude jednoduše zničit Slunce, ale jak poznamenává Pavel Krill, Oracle byl vytrvalý v modernizaci Sun-odvozených technologií -. A což je rentabilní , který by měl znamenat, že se bude držet kolem na dlouhou dobu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


NYU profesor nepřekvapivě odstraňuje fotoaparát od zátylku, citovat bolesti a nevolnost z lifecasting

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/10/nyu-professor-unsurprisingly-removes-camera-from-the-back-of-his/:
No, tohle není opravdu překvapení. NYU profesor / umělce Wafaa Bilal měl ar emovable kamery instalovány do zadní části jeho hlavy přes implantovány titanové desky, aby mu pomohli s jeho lifecasting . Ukazuje se, že fotoaparát způsobit slušné množství bolesti způsobené jeho tělo odmítat cizí předmět - opět žádné velké překvapení. Bilal, nicméně, se zdá docela unfazeed, a slibuje pokračovat v projektu, který říká, je "komentář k nedostupnosti času a neschopnost zachytit paměti." Cokoliv, máme podezření, že prostě chtěl být známý jako chlap, který měl kameru implantované v zátylku, a to je v pořádku u nás.

[Foto Brad Farwell ]

NYU profesor nepřekvapivě odstraňuje fotoaparát od zátylku, citovat bolesti a nevolnost z lifecasting původně objevila na Engadget na čt. 10 únor 2011 14:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gearlog | zdroje NBC | Poslat | Komentáře

Un-bricking Počítače Linux Plug

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XVRk2TIccvE/Un-Bricking-Linux-Plug-Computers:
Anonymní čtenář píše: "Náhodou 'bricking' malý linuxový počítač konektor nemusí být navždy. To je dobrý howto na opravu non-startem Linuxu konektor počítače. Například, pokud používá uBoot životní prostředí, pak již má nějaké dobrý vestavěný nástroje pro obnovení. Článek také zmiňuje ESIA, instalátor SheevaPlug, OpenOCD, a GuruPlug. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

3net 24 / 7 3D kanál zahajuje tento víkend, ale jen na DirecTV

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/10/3net-24-7-3d-channel-launches-this-weekend-but-only-on-directv/:
Počet 24 / 7 vysílání 3D kanálech v USA půjde jeden až tři příští týden, teď, že Sony, Imax a Discovery oznámila spuštění svého kanálu, 3net , na DirecTV vedle svých stávajících n3D kanál a ESPN 3D , který začne smyčkování své sportovní videa 24 / 7 na Den svatého Valentýna . Naplánováno jít žít na dvacet hodin v neděli večer na kanálu 107 slibuje svěží debutuje celý měsíc s novou show přidán do rotace každý večer v 9 hodin Je to velký příslib je "nabídnout divákům největší knihovna nativní 3D zábavu na světě Do konce roku 2011 ", ačkoli žádné 3D TV majitelé, kteří nemají DirecTV by pravděpodobně být jen rádi, pokud se dostal přidáno do jejich kanálu lineups dohledné době, zkontrolujte tisková zpráva po přestávce pro všechny detaily.

Pokračovat ve čtení 3net 24 / 7 3D kanál zahajuje tento víkend, ale jen na DirecTV

3net 24 / 7 3D kanál zahajuje tento víkend, ale pouze na DirecTV původně objevila na Engadget na čt. 10 únor 2011 14:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Online-Only měny BitCoin Dosah Dollar Parity

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fv0j7iv_V68/Online-Only-Currency-BitCoin-Reaches-Dollar-Parity:
IamTheRealMike píše "BitCoin peer to peer měna krátce dosáhla parity měny s americkým dolarem poté, co dnes bodec poptávky po mincích tlačil ceny mírně nad 1 USD:. 1 BTC BitCoin byl zahájen počátkem roku 2009, tak během pouhých dvou let tento otevřený zdroj měna šlo od mít žádnou hodnotu k jednomu s nejen otevřený trh konkurenčních výměny, ale možnost zakoupit skutečné zboží a služby, jako je web hosting, gadgets, organické kosmetické výrobky a dokonce i alpaky ponožky. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Internet Explorer 9 RC je nyní k dispozici ke stažení, sledování ochrany v závěsu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/10/internet-explorer-9-rc-now-available-to-download-tracking-prote/:
Internet Explorer 9 beta příjemně nás překvapil s obnovenou konkurenceschopnost společnosti Microsoft ve válce prohlížečů webu, a pinnable, hardware-zrychlil zážitek je stále ještě lepší, dnes - si můžete stáhnout IE9 release candidate právě teď, která zjednodušuje a zkrášluje prohlížení v panelech rozložení značně přidává dříve slíbil, plně přizpůsobitelné ochraně seznamy sledování soukromí a volně přepínat ActiveX filtry, stejně jako aktualizovaný Javascript motor, Geolocation podporu prostřednictvím HTML5, možnost připnout webových aplikací na hlavním panelu, a řadu nejrůznějších rychlosti a funkčnost zlepšení. Najít soubory, které potřebujete na náš zdroj odkaz níže, a dejte nám vědět, pokud Krása na webu uchvátí vás tentokrát.

Internet Explorer 9 RC je nyní k dispozici ke stažení, sledování ochrany v závěsu se původně objevila na Engadget na čt. 10 únor 2011 13:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Stáhnout Squad | zdroje Microsoft | Poslat | Komentáře

Obama oznámí plán, aby se uvolnily 500MHz spektra, investovat do 4G pro venkovské oblasti, a budovat celostátní veřejné bezpečnosti sítě

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/10/obama-announces-plan-to-free-up-500mhz-of-spectrum-invest-in-4g/:
Věděli jsme, že Bílý dům byl na palubě s FCC přání, aby se uvolnily další 500MHz stojí spektra přes příští desetiletí od soukromých a federálních držáky, jak bylo oznámeno v minulém roce, a nyní Obama oznámil plán na to. V plánu je motivovat stávající spektrum squatteři se podíl z příjmů získaných z dražeb mimo spektrum - většinou pro mobilní širokopásmové použití - což jen zdá spravedlivé, a teď se zdá, tato aukce bude dobrovolná. Ale to je jen špičkou ledovce, Plán také obsahuje 5 miliard dolarů investic do budování 4G sítí ve venkovských oblastech (s cílem dosáhnout alespoň 98% Američanů se službou), 3 miliardy amerických dolarů fondu pro 4G výzkumu a vývoje na pomoc zavádění, a 10,7 miliardy dolarů pro bezdrátové sítě veřejné bezpečnosti. Krása tohoto plánu je, že všechny tyto navrhované náklady jsou kompenzovány spektra aukce, který je odhadován získat 27,8 miliardy amerických dolarů, z čehož bude 9,6 miliardy dolarů bude věnována na snížení schodku. Jo, a ty nejlepší zprávy? Vláda již našla 115MHz stojí spektra Federal, že to může uvolnit pomocí její ostatní spektrum účinněji, a má jiný 95MHz stojí v jeho památky. Hit se zdrojem odkaz se zobrazí prezidenta Obamův projev na téma, které právě začalo, nebo se podívejte na to embedded po přestávce.

Pokračovat ve čtení Obama oznamuje plán, aby se uvolnily 500MHz spektra, investovat do 4G pro venkovské oblasti, a budovat celostátní veřejné bezpečnosti sítě

Obama oznámí plán, aby se uvolnily 500MHz spektra, investovat do 4G na venkovských oblastech, a vybudovat z celostátní veřejné bezpečnosti sítí původně objevila na Engadget na čt. 10 únor 2011 13:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CBC zprávy | zdroje Bílý dům Tisková zpráva | Poslat | Komentáře

Microsoft uvolnil Internet Explorer 9 RC

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5oeMRJub_6I/Microsoft-Releases-Internet-Explorer-9-RC:
Anonymní čtenář píše: "Společnost Microsoft vydala Internet Explorer 9 Release Candidate. Novou RC budovat zahrnuje sledování ochrany rys, který dává uživatelům možnost kontrolovat, co třetí-party obsah stránky můžete sledovat, když jsou online, stejně jako nové možnosti filtrování ActiveX, který uživatelům umožňuje zapnout / vypnout ActiveX plug-iny Nejlepší ze všeho je, Microsoft má řešit to, co bylo pravděpodobně největší stížnosti s novou verzí:. pokud chcete, aby vaše karty na samostatný řádek od adresního řádku, tam je nyní k dispozici možnost zapnout, že na z pravé tlačítko menu v horní části prohlížeče. Zároveň, IE9 RC je výrazně rychlejší než beta verze. Navíc, mnoho stránek problémy s vykreslováním byla opravena, i když nemůžeme říkají, že to funguje perfektně. neposlední řadě, nové sestavení obsahuje stovky chyb. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Qualcomm dostane oficiální s TouchPad-pohánět procesor Snapdragon APQ8060

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/10/qualcomm-gets-official-with-touchpad-powering-snapdragon-apq8060/:
HP již uhasit první oficiální slovo o nový procesor Qualcomm Snapdragon APQ8060 včera, když se ukázalo, že jeho TouchPad byl založen na tom, ale Qualcomm nyní také vyjít a řádně oznámila nový procesor sám. To je, samozřejmě, dual-core procesor, a přichází spárován s Adrene 220 GPU, že Qualcomm říká, že pomáhá vytvářet "bezprecedentní zpracování a 3D grafický výkon." A co víc, zatímco TouchPad je první zařízení na využití procesoru, to zřejmě nebude poslední, a Qualcomm má nyní také nám představu o tom, jaký druh schopností těchto zařízení (včetně smartphonů kromě tablet) může mít - a sice, kamery až 16 megapixelů, a schopnost zachytit a zobrazit 1080p stereoskopických 3D video nebo 8 megapixelový stereoskopických snímků. Hlava na minulost přestávka na kompletní tisková zpráva.

Pokračovat ve čtení Qualcomm dostane oficiální s TouchPad-pohánět procesor Snapdragon APQ8060

Qualcomm dostane oficiální s TouchPad-pohánět procesor Snapdragon APQ8060 původně objevila na Engadget na čt. 10.02.2011 13:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Qualcomm | Poslat | Komentáře