pátek 18. února 2011

Tablety jsou prostě příliš drahé?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BXZ8UrAXsBY/Are-Tablets-Just-Too-Expensive:
Anonymní čtenář píše "Over na PCWorld se ptáte, jednoduchý, ale platnou otázku: Jsou tablet prostě příliš drahé Poukazují na to, že váha-pro-váha, ryzího stříbra je levnější než většina tablet, a že, stejně jako šperky, tablety jsou velmi thievable. nejhorší věc může být, že rodící se platformu tabletu dostane písemné-off jako vysoké ceny-nika pro lidi s více peněz než rozumu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


FBI tlačí pro sledování zadních vrátek v Web 2.0 nástroje

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/N-WaaZxFPzg/fbi-pushes-for-surveillance-backdoors-in-web-20-tools.ars:

FBI tlačil čtvrtek více vestavěný zadní vrátka pro online komunikaci, ale utéci od své dřívější návrh, aby poskytovatelé šifrovaných komunikačních služeb, aby zahrnovala zadní vrátka pro odposlechů vymáhání práva.

FBI generální rada Valerie Caproni řekl Kongresu, že nové způsoby komunikace on-line by mohla způsobit problémy pro úředníky vymáhání práva, ale kategoricky uvedl, že úřad se již tlačí na sílu společnosti jako společnosti RIM, která nabízí šifrování e-mailů pro firemní a vládní zákazníky, aby inženýr díry ve svých systémech tak, aby FBI může vidět holého sdělení na základě soudního příkazu.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


AC130 Pro Android: Turn Ti Benjamins na malé lidi a pak zničit

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/j5nFclHCRxU/:

Samwer Brothers Make Killing po prodeji Facebooku podíl od 2008

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/VGUwjhInUvs/:

Co jsou prezident Obama, Zuck, práce a další Silicon Valley Tech hvězdičky opékání Chcete-li?

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/lBqo2OsRck4/:

Sony Ericsson Xperia vypukne bílá Play, dělá to exkluzivní O2 ve Velké Británii (update: k dispozici za několik týdnů)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/18/sony-ericsson-breaks-out-white-xperia-play-makes-it-an-o2-exclu/:
Budeme se přiznat, jsme viděli, Sony Ericsson execs bliká bílé Xperia Hrát mobilních telefonů během společnosti MWC 2011 tisková konference , ale kupodivu nikdo z těch, dělal jejich cestu k demo oblastí. Nyní jsme se konečně dostali sami některé plně konkretizovat tisk snímků, spolu se zprávou, že O2 bude jediným dopravcem na tento smartphone alabastrové her ve Velké Británii. Ostatní trhy ještě oznámit dostupnost bílé Xperia Play, ale budete vědět víc, hned jak my. Přeskočit kolem přestávce vidět, jak se přední část vypadá.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Aktualizace: O2 je jen naznačil , že Xperia Hra vyjde ve Velké Británii kolem nebo před počátkem března. Ne dlouho jít, kolega Britů!

Pokračovat ve čtení Sony Ericsson Xperia vypukne bílá Play, dělá to exkluzivní O2 ve Velké Británii (update: k dispozici za několik týdnů)

Sony Ericsson Xperia vypukne bílá Play, dělá to exkluzivní O2 ve Velké Británii (update: k dispozici za několik týdnů), původně objevila na Engadget na pá. 18 únor 2011 10:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje @ O2 (Twitter) | Poslat | Komentáře

Nissan ESFLOW zobrazený v těle před Ženevě představí

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/18/nissan-esflow-pictured-in-the-flesh-ahead-of-geneva-unveil/:
Rendery koncepce obrázky nedělá dost, aby uraženost váš zájem v budoucnu-Z koncepce ESFLOW od Nissanu ? Možná, že byste se do nějaké upřímný bože fotografie skutečné věci sedí pěkně na bílém-obezděný fotografie fázi, prepping pro své kouzlo střílet. Všechna auta Electric sada fotografií uvnitř, zdůraznit jeho výrazné linie a rozhodně fantazijní interiéru. Auto je prý řídit 0 - 60 sprint za méně než pět sekund, zatímco také poskytuje 150 míle rozsahu od svého Li-ion baterie, pomáhal lehké kompozitní tělo a hliníkovým rámem. Ať už auto někdy hity výroba se teprve uvidí, ale není pochyb o tom, že je už vypadá dobře.

Nissan ESFLOW zobrazený v těle před Ženevě představí původně objevila na Engadget na pá. 18 únor 2011 10:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Všechny auta Elektrické | Poslat | Komentáře

NoteSlate škádlil s novým produktem výstřely, se pohybuje krůček od vaporware stavu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/18/noteslate-teased-with-new-product-shots-moves-one-step-away-fro/:
Podívejte se, nemůžete říct ne 99 dolarů elektronického inkoustu kreslení tablet, ale věřit, že tady, že jeho NoteSlate nemá šanci maloobchodu za tuto cenu byste také potřebovat naivita dítěte, které přijímá bez bonbóny od cizích lidí. Zatímco my zůstávají skeptičtí, uvedl tabletu web byl právě aktualizován s novou skrýš produktu záběrů a in-hloubkové průchod, které jsou docela přesvědčivé, pokud budete ignorovat cenovka. Mono-barevné modely jsou zde k pobytu stejně, i když bychom měli zdůraznit, že tam je 30 dolarů alternativu, již k dispozici, od Improv Elektronika pro ty, kteří potřebují nic víc, než jen kreslit. Jinak dávat pozor na NoteSlate přijdou června.

[Díky, Eddie]

Soubor pod:

NoteSlate škádlil s novým produktem výstřely, se pohybuje krůček od vaporware status původně objevila na Engadget na Pá. 18 únor 2011 11:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje NoteSlate | Poslat | Komentáře

Intel CEO: Nokia měli jít s Android

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZQqyBhT7j6Q/Intel-CEO-Nokia-Should-Have-Gone-With-Android:
nk497 píše "CEO společnosti Intel Paul Otellini uvedl, Nokia udělala chybu výběrem Windows Phone 7, a měl by šli s operačním systémem Android -. ale připustila, že peníze v nabídce může být příliš ignorovat 'bych se rozhodli, že se , asi bych už na Android, kdybych byl na jeho místě, 'říká.' MeeGo by bylo nejlepší strategii, ale on uzavřel, nemohl si to dovolit. ' Paul Otellini uvedl, že některé uzavřené mobilní platformy 'určitě přežije,' ale řekl otevřených systémů 'vyhrát' na konci. " Čtenář c0lo poznámky reakci na včerejší zprávu, že open source software byl zakázán od Windows Marketplace. Zdá se, že dokonce i Microsoft vlastní MS-RL open source licence, se dostává do střetu poskytovatele aplikace dohody (PDF). Tento článek naznačuje, že tato pravidla by měla dát pauzu Nokia o svém novém partnerství.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Taneční hry pravidlo americké diagramy, 360 tvrdí, dominance

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_v_TqW5tYwk/dancing-games-xbox-360-appear-to-rule-charts.ars:

Microsoft tvrdí, že "vedoucí konzole" v hardwaru tržby za leden 2011 381.000 prodaných kusů, a protože nikdo jiný se rozhodl podělit se o své čísla, budeme mít společnost na jeho slovo. Snažím se dát dohromady ucelenou představu o prodeji od nyní-neúplných údajů NPD Group je náročné, protože musíme spolehnout na samotné společnosti, aby self-report prodej. Pokud nemáte dobré zprávy, budete držet jazyk za zuby.

Na vědomí, podívejte se na best-selling hry za měsíc. Jsem jediná osoba, která se cítí starý?

  1. Call of Duty: Black Ops (360, PS3, Wii, NDS, PC)
  2. Just Dance 2 (Wii)
  3. Dead Space 2 (360, PS3, PC)
  4. Little Big Planet 2 (PS3)
  5. Zumba Fitness: Přidejte se k Party (Wii, 360, PS3)
  6. NBA 2K11 (360, PS3, PSP, Wii, PS2, PC)
  7. Assassin Creed: Brotherhood (360, PS3)
  8. Dance centrální (360)
  9. Michael Jackson zážitek * (Wii, DS, PSP)
  10. DC Universe Online: Další legenda je vy (PS3, PC)

Podívejte se na všechny ty taneční hry! Dance Central Microsoft Kinect ukazuje, jak dobře chápe Harmonix hardware a to, co lidé chtějí od tohoto druhu zkušenosti. Opravdu, to zůstane jedním z mála, musí-mít tituly pro platformu. Ale kolik z vás hráli některý z těchto dalších tanečních titulů? Bychom měli být, která je kryjí? Jsem upřímně na rozpacích: to je jeden z těch časů, kdy mám pocit, jak mé vlastní vkus a naše základní publikum mají velmi málo co do činění s tím, co se zbytkem herního vesmíru hraje.

Tam je velký širém světě tam venku, a lidé tráví hodiny každý den tance před svými televizory. Jak rytmus hry pád ze slušnosti, taneční hry vzít jejich místo.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Google Android MWC 2011 budka turné

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/18/googles-mwc-2011-android-booth-tour/:
To bych se bez nadsázky říci, že Google Android stánek zde na MWC 2011 byl nejoblíbenější ze všech. Mountain View Tajemství tohoto preeminence byla nějaká kombinace uvedení cutesy kostýmů na jeho nyní ikonický robot logo, instalace skluzavka pro unavené maniaky připojit ke své dětství s, a provozní plnohodnotné koktejl bar , který nabízí až volný voštinová elixíry. Stručně řečeno, má Ye Olde Google chtěl být v první řadě zábava a davy reagovali tím, že drží jeho stánku stále obsazeno. Sakra, dokonce jsme viděli náš kamarád Stephen Elop chůze, i když jeho Panther-jako rychlost byla příliš pro naše fotoaparáty dokumentovat moment. Nevadí, my jsme pořád ještě tuny fotek a videa pro vás níže, tak proč ne kopat do těch, zatímco oni jsou ještě horké?

Pokračovat ve čtení Google Android MWC 2011 budka turné

Google Android MWC 2011 budka turné původně objevila na Engadget na Pá. 18 únor 2011 09:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Netgear představil dvojici 42Mbps HSPA + směrovače, a jeden pro LTE

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/18/netgear-unveils-a-pair-of-42mbps-hspa-routers-and-one-for-lte/:
Nejsme si jistí, jak se cítí v zemích, kde optické připojení tok jako víno, ale ve většině rozvinutých zemích až 42 megabitů za sekundu připojení k internetu se cítí silný v pořádku. Jemný dost, ve skutečnosti, že to může dávat smysl, aby sdílet se svými vrstevníky, a to je důvod, proč Netgear nové MBR1310 a MBR2000 routery jsou tady. Jsou to quad-band DC-HSPA + jednotky, které rozdělovat, že drahé 3G data přes 802.11n WiFi, nebo přes čtyři 10/100 Ethernet porty, s přidáním MBR2000 ADSL2 + pro kabelové volbu zálohování. Pokud máte štěstí, že můžeme spolupracovat s LTE v Evropě, je tu MBR1517 stejně, prakticky totožné s modelem oznámen pro Verizon , ale pravděpodobně s různými dopravci podporu. Ani slovo o tom, kdy, kde, ani jak moc kterékoli z těchto možností připojení nouzového bude stát. PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Netgear představil dvojici 42Mbps HSPA + směrovače, a jeden pro LTE

Netgear představil dvojici 42Mbps HSPA + směrovače, a jeden pro LTE původně objevila na Engadget na Pá. 18 únor 2011 10:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink HotHardware | zdroje Netgear | Poslat | Komentáře

Egyptský 'Čistá zabit Zastrašování, ne Switch

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YWqPLy66UPY/Egyptian-Net-Killed-By-Intimidation-Not-a-Switch:
jfruhlinger píše "V brázdě egyptské revoluce v posledních týdnech, má hodně Tech Buzz zaměřena na 'kill switch', že Mubarakova vláda používá, aby se pokusili zastavit Internet-založené síťování. The New York Times uvádí podrobnosti. Jako blogger Kevin Fogarty poukazuje na to, že proces účastní méně high-tech odvaze a ještě víc zastrašováni tech pracovníků režimem kriminálníky. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Řidič žádal o aktualizaci Facebooku Ve smrtelné nehodě

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jF_7crpFumc/Driver-Sued-For-Updating-Facebook-In-Fatal-Crash:
Anonymní čtenář píše: "21-rok-starý Chicago motorista Araceli Beas byl obviněn z pokusu o aktualizaci své Facebook stránce na její mobilní telefon, když se údajně udeřil a zabil 70-rok-starý Raymond Veloz. Oběti dcera, Regina Cabrales, má podal neoprávněné smrti soud v Cook County obvodního soudu, žádat o blíže nespecifikované množství peněz. Cabrales tvrdí ve svém obleku, který Beas provozuje vozidlo bez její udržování správné a dostatečné zaměření, řídil při použití elektronických komunikačních zařízení, a nedokázal zpomalit aby se zabránilo úrazu. Jako důkaz, že poukazuje na skutečnost, že Beas 'Facebooku stránce ukázal aktualizace vyvěšeny na 07:54 dne 7. prosince 2010, což je stejné době, kdy Veloz záznamy mobilní telefon ukázal volání, které činí 911 . "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google, Best Buy a Sony spojence proti Velkému kabel

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/c4V4tR-9uFc/google-best-buy-and-sony-ally-against-big-cable.ars:

Víte, že to bude souboj po nějaké komunikační technologie problém, když Google, Best Buy, Mitsubishi, Sony, TiVo a další dvě velké firmy začít novou skupinu se slovem "aliance" v něm. Jistě by stačilo, septet má oznámila, že jsem spojil hájit Federal Communications Commission je nový návrh pro "AllVid" standard, který by usnadnit spotřebitelům sledovat placené televize a video, které si ze své širokopásmové sítě domů na stejném obrazovce.

Tak se narodil "AllVid Tech společnost Alliance"-pojmenovaný na počest navrhl FCC brána rozhraní.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku