sobota 18. června 2011

Kilobots - Levné Swarm Roboti z Harvardu

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/USg10_ZzzO8/Kilobots-mdash-Cheap-Swarm-Robots-Out-of-Harvard:
Anonymní čtenář píše se zprávou výzkumného projektu, na Harvardu v řízení velkého hejna malých robotů. Tento článek popisuje, co říkají Kilobots. (Které jsou pro přehlednost, nemá nic společného se zabíjením Ale..) Cituji: "Jsou to velmi jednoduché něco roboty o velikosti čtvrtletí, které je možné se pohybovat na vibrační nohou, jejich světla blikat, a komunikovat s ostatními . individuálně, to není nijak zvlášť působivé, ale Kilobots nejsou určeny k použití na individuálním základě. Costing pouhých 14 dolarů a každý buildable asi za pět minut, to není jen získat si jeden Kilobot. nebo deset. nebo sto. Jsou navrženy tak, aby roj v tisících. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Týden v tech: plnou parou vpřed na LulzBoat

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/N4Vvpn9shFE/week-in-tech-full-speed-ahead-on-the-lulzboat.ars:

Proč společnost Microsoft provedla vývojáři zděšeni o kódování pro Windows 8 : Microsoft Windows 8 demonstrace na D9 konferenci vypadal pěkně, ale provádí mrazivé poselství pro vývojáře: pokud by chtěli psát pro nový operační systém, si musejí používat HTML5 a JavaScript. To by se mohlo zdát šílený krok od společnosti, která je hrdá na zpětnou kompatibilitu, ale varovné příznaky byly tam docela nějaký čas.

Titanic převzetí Úterý: LulzSec rušný den hacking eskapády : Nejde jen o úniku osobních údajů, které baví hackeři Lulz Security: dnes je jejich pátrání po lulz vedly k zaklepat na webové stránky a servery hry v sérii distribuované odmítnutí služby útoků. 4chan uživatelé jsou naštvaní, ale LulzSec je odbývat je jako bandu ", / b / tards."

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Týden v Apple: iPhone odemčený a soud novinky habaděj

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_EzlFMThRK0/week-in-apple-unlocked-iphones-and-lawsuit-news-galore.ars:

Už jsme všichni vzpamatoval z WWDC vyvolané zákalem ještě po minulém týdnu Apple oznámení? Pokud nemáte, a budete muset dohnat na tento týden hlavní zprávy Apple, jsme tady pro Vás. Nejen, že jsou tam nový iPhone 5 a iPad pověsti sítnice displej, iPhone 4 kupci v USA mohou nyní získat odemčené verze. Apple také vyrovnala své patentové spory s Nokia zatímco stojí nová značka soudní spory, a jsme udělali rozhovor nezávislý hudební label o tom, proč si myslí, že Apple se vyrovnat s iCloud je špatné řešení. Čtěte dál!

Zpráva: iPhone 5 v závěrečné zkoušky, může být nedostatek 3G FaceTime na Verizon : Příští generace iPhone je pravděpodobně na cestě k vydání září, protože je údajně v posledních stádiích testování. Verizon zákazníci mohou zkrátka, i když, jak dopravce ještě dokončit podporu FaceTime hovory nebo OTA aktualizace softwaru.

Unlocked iPhone 4 k dispozici v USA, ale to vás bude stát : Už je to dlouho, než přišel, ale Apple se konečně začalo prodávat odemčené verze iPhone 4 ve Spojených státech. Přístroj je k dispozici v černé a bílé, ale jen verze GSM je prodáván jako odemčené.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Týden ve hrách: Duke Forever, Battlefield 3, Skyrim

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/tcY_tIhWQ3A/week-in-gaming-duke-forever-battlefield-3-skyrim.ars:

Takže ... hrál nějaký dobrý hry v poslední době? Naši sice kruté hodnocení Duke Nukem Forever nakreslil výrazné myšlenky z obou stran debaty, stejně jako výsledné PR imploze, kdy firma pracuje na hře publicity hrozil blacklist určitých prodejnách na základě špatné hodnocení. Kdybych si myslel, že jsem měl špatný muset hrát tuto hru, a pak se neustále mluví o tom, musím přiznat, že nic vedle ztráty zaměstnání, že se snaží bránit.

V lepší zpráva, Skyrim vypadá skvěle, a my víme něco víc o síle Wii U. To bylo docela v týdnu, tak zastavit a vidět, jaké příběhy si mohli minout.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Firefox 5 vyklouzne před plánovaným termínem, dostane oficiální 21.června

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/18/firefox-5-slips-out-ahead-of-schedule-gets-official-june-21st/:
Firefox 5 vyklouzne před plánovaným termínem, dostane oficiální 21.června
Mozilla slíbil vyšší obnovovací cyklus jeho lstivý webový prohlížeč, po vydání Firefoxu 4 , a to z dobrého tento slib naplnit. Dostali jsme slovo, dnes ráno, že finální verze Firefoxu 5 je nyní k dispozici ke stažení na FTP serveru Mozilly, pouhých 12 týdnů po poslední re-up. Poslední inkarnace s sebou přináší podporu pro CSS animace a dostupnější Do-Not-sledovat nastavení - je nyní k dispozici v horní části panelu Ochrana osobních údajů - ale nebude vidět hodně ve způsobu vylepšení GUI. Samozřejmě, pokud chcete hrát na jistotu, a vyhnout se na poslední chvíli vylepší, vždy můžete odložit, až dostane oficiální verze 5, ale to, co je legrace v tom? Pokud jste se již dostali do ruky Sly Fox, dejte nám vědět své myšlenky v komentářích níže.

[Díky, Haseeb]

Firefox 5 vyklouzne před plánovaným termínem, dostane oficiální 21.června původně objevila na Engadget na so. 18 červen 2011 16:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechnoBolt | zdroj Mozilla (Linux) , (Mac) , (Windows) | Přeposlat | Komentáře

Nintendo říká jeden Wii ovladač na U konzole, okrádá hráč dva další obrazovky

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/18/nintendo-says-one-wii-u-controller-per-console-robs-player-two/:
U Wii podporuje vícenásobné obrazovky, ovladače, hry, bude používat pouze jeden na dnes
Nintendo tablet ve stylu Wii ovladače U vyvolal několik otázek, když to bylo oznámeno na E3. Otázky typu "Co je to za šílené hry budou používat tu věc," a "Kolik bude stát druhá řadič stojí?" Druhá, přinejmenším, byla zodpovězena. Nic. Ty nepotřebují. Nintendo Satoru Iwata nedávno prohlásil v rozhovoru, že hry získávat více než jeden Wii ovladač U nejsou považovány za zatím - i když je to možné. Naše vlastní Ittosai nám říká, že Iwata řekl Diamond Online, že Wii U technicky možné podporovat více obrazovce ovladače, ale že další desky by bylo příliš drahé k prodeji na vlastní pěst. Iwata dále řekl, že konzole by se loď s jedním, a že herní vývojáři by měly navrhnout tituly za předpokladu, že každá konzole pomocí jediného ovladače Wii U. Hráč číslo dvě bude muset spokojit s dobrou "ol Wiimote, a dokonce i Satoru sám připouští, že existuje spousta z těch okolo.

Nintendo říká jeden Wii ovladač na U konzole, okrádá hráč dvě další obrazovky původně objevila na Engadget na so. 18 červen 2011 15:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Diamond Online | Přeposlat | Komentáře

USA varuje před problémy v čínské Software SCADA

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/s0r2KkjY5fY/US-Warns-of-Problems-In-Chinese-SCADA-Software:
alphadogg píše: "dvě chyby nalezené v software řídícího systému průmyslových vyrábí v Číně, ale používá na celém světě může být vzdáleně zneužít útočníci, podle varování vydal ve čtvrtek (PDF) americkým Průmyslové řídicí systémy řešením naléhavých Cyber ​​Team. zranitelnosti byly nalezeny v dva produkty z Sunway ForceControl Technology, Peking, založená společnost, která vyvíjí SCADA software pro celou řadu průmyslových odvětví, včetně obrany, petrochemický průmysl, energie, vody a výrobě. Sunway produkty jsou většinou používány v Číně, ale také v Evropě, Americe, Asii a Afriky, podle agentury poradenství. SCADA software se dostal pod stále větší pozornost z bezpečnostních výzkumníků, protože software často neprošla přísné bezpečnostní kontroly bylo použití pro správu kritické infrastruktury a výrobních procesů. SCADA systémy jsou stále připojeni k Internetu, která se otevřela možnost hackerů na dálku vniknutí do systému. loňském roce, výzkumníci objevili vysoce sofistikovaný červ nazvaný Stuxnet to bylo později zjištěno, že cílem společnosti Siemens WinCC průmyslové řídicí software. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nová zobrazovací metoda pomáhá vysvětlit Bezvědomí

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nnyaMcp2gcA/New-Imaging-Technique-Helps-Explain-Unconsciousness:
smitty777 píše: "nové zobrazovací techniky zvané fEITER (pro funkční elektrická impedanční tomografie v Evokované Response) pokouší se vysvětlit proces sklouznutí do bezvědomí. fEITER je přenosné zařízení, které vytváří 3D obrazy založené na měření evokovaných potenciálů několiksetkrát za vteřinu. Zajímavým zjištěním z těchto studií je, že nevědomí se zdá být výsledkem nahromadění inhibitor neurony z článku:. "Naše zjištění naznačuje, že bezvědomí může být zvýšení inhibiční sestavy po mozkové kůry Tyto nálezy poskytovat podporu pro hypotézu zelené louce v nervových. sestav, které jsou vědomí. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Rádio a záznamy: nemůžeme všechno jen vyjít?

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1EDSSyqcNUQ/:
Řada

My Angel Investor Checklist

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/REEniO3Qblw/:
Řada

Web her

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Nz60oFjbU-U/:
Řada

ChevronWP7 Labs se útěk z vězení své Windows Mobile se souhlasem společnosti Microsoft

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/18/chevronwp7-labs-will-jailbreak-your-windows-phone-with-microsoft/:
ChevronWP7 Labs
Microsoft získal jen sám lodní náklad geek-Cred a udělal Apple a Sony vypadají dost špatně v procesu. Věděli jsme, že Windows Phone tým hrál pěkný s jailbreakers z ChevronWP7, ale netušil, jak příjemné dva byl dostane. Dnes oznámila, že vývojáři ChevronWP7 Labs se otevře brzy, se souhlasem Redmond, která uživatelům umožňuje načíst homebrew aplikace na svých mobilních telefonů. Na rozdíl od nástrojů z iPhone Dev Teamu , bude tato služba není zadarmo. Místo toho budou mít zákazníci k vykašlat malý poplatek přes PayPal - ale my jsme si jisti, že mnozí z vás jsou více než ochotni zaplatit za rozumnou cenu, aby se zabránilo řazení na kočku a myš Hra o jablko hraje s hackery od roku 2007.

ChevronWP7 Labs se útěk z vězení své Windows Mobile s Microsoft souhlasem původně objevila na Engadget na so. 18 červen 2011 13:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj ChevronWP7 | Přeposlat | Komentáře

NanoNote bude bezdrátové

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MgQ491bKM2o/NanoNote-Goes-Wireless:
dvdkhlng píše: "I když zcela copyleft, NanoNote ruční platformu Nepodařilo se získat pozornost mnoha díky své nízké specifikace a nedostatek možnosti bezdrátové konektivity. cílem udržet věci otevřít si svou cenu, a bezdrátové technologie je důl- . oblasti patentů a NDAs Nyní, několik talentovaných hackerů určen add-on kartu aby Wireless na NanoNote Není to to, co byste očekávali;. WLAN kompatibilitu byl obětován, jít na méně zatížený IPv6 přes 802.15.4 standard místo . Výsledné klíčů nevyhraje cenu za největší šířku pásma, ale vynikají v jednoduchosti, energetické účinnosti a vyrobitelnosti. Chceš vidět ošklivé podrobnosti? vzory, zdrojový kód a výrobní dokumentace jsou publikovány pod open source licencí. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


NYU Medical Center jde sci-fi, skenování dlaně pacientů

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/18/nyu-medical-center-goes-sci-fi-scans-patients-palms/:
PatientSecure NYU Medical Center v Langone je stále náskok, že celé 21. století péče o nouzové přistání na vodě, co Podložky na psaní a papírování pro Palm skenování a digitální databáze. 5. června v nemocnici hodil přepínač pro elektronické sledování pacienta program od Epic Systems a spárovat ho s biometrické identifikační technologie z PatientSecure, která snímá žil v rukou osob, pomocí blízké infračervené světlo. Místo toho, aby byli nuceni vyplňovat formuláře s vaší pojišťovny info a číslo sociálního pojištění při každé návštěvě, jednoduše položíte ruku na skener a - ta-da - Vaše zmínky pocházejí až. Spojením cévním vyšetření (které jsou ještě více než jedinečné otisky prstů), s pacientem fotky, NYU musí být schopen minimalizovat chybné identifikace, a snížit na duplicitní záznamy. Spíše než jít na nějaký laciný vtip o čtení Palm, tak necháme se dalo předpokládat, slovní hříčky, aby lidi na ABC News - podívejte se na jejich pokrytí po přestávce spolu PR od Langone Medical Center.

Pokračovat ve čtení NYU Medical Center jde sci-fi, skenování dlaně pacientů

NYU Medical Center jde sci-fi, skenování dlaně pacientů původně objevila na Engadget na so. 18 červen 2011 11:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Insert Coin: Air Guitar tah pro iPhone (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/18/insert-coin-air-guitar-move-for-iphone-video/:
V Insert mince, se podíváme na novou vzrušující tech projekt, který vyžaduje finanční prostředky před tím, než mohou zasáhnout výroby. Pokud se chcete na hřišti projekt, prosím pošlete nám tip s "mince Insert" jako předmět.


Nejsme si jisti správnou vzduchu kytaristů by někdy zvážit přidání bonafide vybrat své drahocenné imaginární zábava, ale co když drobná plastové trsátko by zase ty tahy na strunné akustiky, že více než jen slyšíte? To je myšlenka přesunout kytara Air, 50 dolarů detekce pohybu kytara vybrat, který spojí s vyhrazeným iPhone aplikace pomocí jednoho doku připojené řetězce. Myslích za Přesun nejsou ničím novým designu výrobku - Colin Karpfinger vytvořil Thumbies, přísavky na základě ovládání her, příslušenství pro iPhone, a Ronald Mannak zahájila další freestyle elektronické hračky, včetně V-Beat AirDrums a AirGuitar - tak Pokud se splní jejich 25.000 dolarů finanční cíle jsme si představit, že budeme mít velmi solidní iPhone příslušenství na našich rukou.

39 dolarů slib se dostanete za tah s 20 procentní slevu, a slib 49 dolarů bude bez vás vybrat z první zásilky, a tak budete brnká pryč měsíc před lidi v první skupině. Tvůrci mají zatím zavázat k datum odeslání, ale přes hlavu na Kickstarter Pokud chcete učinit závazek, nebo skok přes přestávku intro video a aktuální informace o našem posledním Nejlepší produkt ZionEyez .

Pokračovat ve čtení Insert Coin: Air Guitar tah pro iPhone (video)

Insert Coin: Air Guitar tah pro iPhone (video) původně objevila na Engadget na so. 18 červen 2011 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Kickstarter | Přeposlat | Komentáře

První útoku na kvantovou kryptografii Potvrzeno

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4-BDzipzz9g/First-Exploit-On-Quantum-Cryptography-Confirmed:
Vadim Makarov píše: "Fyzika Světové zprávy o výzkumníci prokázat plnou odposlouchává na kvantovou distribuci klíče odkaz. Na rozdíl od konvenčních využívá bezpečnostních chyb, které jsou často jen kus softwaru, špehovat kvantová kryptografie požadované krabici plnou optiky a mixed-signal elektronika . Podrobnosti jsou zveřejněny v komunikaci Nature, a jako volný Tiskové chyba byla známa dříve, ale toto je první skutečný pracovní využití s ​​tajným klíčem záznamu potvrdil Oprava tuto mezeru v průběhu zveřejnění:... Já jsem jeden z výzkumníků , kteří pracovali na tomto. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.