pátek 9. září 2011

Adobe představuje nové softwarové nástroje, dodává iOS kompatibilní streamované video volby

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/09/adobe-unveils-new-software-tools-adds-ios-compatible-streaming/:
Adobe Na Mezinárodní úmluva vysílání (IBC) v Amsterdamu včera, Adobe představila zabil nová softwarová řešení, včetně Adobe Pass, Flash Access 3.0 a Flash Media Server 4.5. Pass umožňuje kabelových operátorů a dalších poskytovatelů obsahu, aby streamování TV z více zdrojů pomocí jednotného přihlášení řešení, a přístup je ochrana obsahu platforma, která nyní může dodávat streamování videa na mobilní zařízení. Ale je to Media Server 4.5, která byla sbírat největší pozornost tisku, díky jeho podpoře IOS. Nyní nejsou příliš nadšeni, stále nemůžete vlastně používat Flash na iPhone. Ale poslední verze softwaru nabízí možnost streamovat video pomocí Apple-protokolu HTTP Live Streaming formátu. Takže, ještě žádný Kongregate pro iPhone uživatele, ale partnery, jako MediaPlatform nyní dát živě vysílá na iPad. Podívejte se na PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Adobe uvádí nové softwarové nástroje, dodává iOS kompatibilní streamované video volby

Adobe představuje nové softwarové nástroje, dodává iOS kompatibilní streamované video volby původně objevila na Engadget na Pá. 09.09.2011 16:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Apple konečně odstraňuje DigiNotar certifikáty v prohlížeči Safari

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/z6HZ-fCpM54/Apple-Finally-Removes-DigiNotar-Certs-In-Safari:
Trailrunner7 píše: "Apple konečně vydal opravu pro vydání osvědčení o důvěru v důsledku útoku na DigiNotar, více než týden poté, co byly identifikovány falešných osvědčení a jiných dodavatelů prohlížeč se stěhoval do zrušení důvěra v ně. Zatímco Microsoft, Mozilla a Google byl komunikace s uživateli o této problematice, a tlačí na nové verze a aktualizace k odstranění ohrožena certifikační autority ze svých prohlížečů, Apple byla maminka o útoku a nedal žádný náznak, kdy by to mohlo vydat aktualizaci pro Safari. V pátek Společnost vydala informační zpravodaj zabezpečení pro uživatele Mac OS X s tím, že to bylo odstranění DigiNotar certifikáty od jeho důvěru seznamu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nová legislativa by potrestal Špatné zacházení soukromých údajů

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i4BS2STqIAU/New-Legislation-Would-Punish-Mishandling-of-Private-Data:
Anonymní čtenář píše: "Bill představil ve čtvrtek senátor Richard Blumenthal (D-CT) by se upravují nakládání spotřebitelů soukromých dat a trestat firmy, které pokazit (např. Sony)." Tato pravidla budou vyžadovat, aby společnosti dodržovat určité zásady skladování a zajistit, aby osobní údaje jsou uchovávány a chráněny správně. Společnosti, které nedodržují tyto bezpečnostní pokyny by mohly být předmětem k vysokým pokutám. " Blumenthal řekl New York Times: "Cílem navrhovaného zákona je v zásadě hnát k zodpovědnosti společnosti a subjekty, které ukládání osobních informací a osobních údajů a zabránění narušení dat. Při pohledu na minulost narušení dat, jsem byl udeřen s kolika se dá předejít. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Zaniklé satelit padají z nebe

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aVjI_prSwdI/Defunct-Satellite-To-Fall-From-the-Sky:
Přední strana nováčka pošle EmLomBeeNo slovo 6,5-ton satelit, který bude brzy dělat rychle a ohnivý vrátí na Zemi. Od Space.com: "Obrovský horních vrstvách atmosféry výzkum Satellite (UARS) Očekává se, že znovu zadat zemskou atmosféru v nekontrolovaném pádu koncem září nebo začátkem října Hodně z kosmické lodi se očekává, že shoří při návratu, ale některé. kusy se očekává, že aby bylo neporušené až k zemi, NASA prohlásili. US kosmická agentura bude přijímat opatření k informování veřejnosti o kusů kosmické lodi, která se očekává, že přežije návratu. " Podle NASA Tisková konference dnes, máte 1-v-21000000000000 šance, že bude zasažen padající trosky. Kdo je pocit štěstí?

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Je to konec Righthaven?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZrFEHCZoNkM/Is-This-the-End-of-Righthaven:
Nové předkladatel Hadi píše: "nové vedení MediaNews Group (vlastník Denver Post), se rozhodl ukončit smlouvu s Righthaven. Doposud neslavný copyright troll ztratil veškeré soudní spory, které jste podal (i když se zdá, že jsem se podařilo vyřešit mimosoudně v tuctu případů nebo tak). Je možné to bude nakonec kouzlo Righthaven je doom? " Novým generálním ředitelem MediaNews uvedl, že autorská práva jsou skutečné, účast Righthaven byl "hloupý nápad od začátku."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


IRL: Nexus One, Sansa Clip Zip, DeLorme PN-60 a HP TouchPad

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/09/irl-nexus-one-sansa-clip-zip-delorme-pn-60-and-the-hp-touchpa/:
Vítejte v IRL, probíhající funkci, kde mluvíme o gadgets, aplikace a hračky používáme v reálném životě a vzít druhý pohled na produkty, které již má formální přezkoumání léčby.

Vítejte zpátky v IRL, nový sloupec, kde jsme pitvat, bránit a brblání o gadgets používáme v reálném životě. Tento týden Dante dostane firesale TouchPad, Dana příkopů jí Shuffle na Zip Sansa Clip, Tim se na lodi s DeLorme PN-60 a Darren vysvětluje, proč přesně, pořád lpí na své Nexus One.

Pokračovat ve čtení IRL: Nexus One, Sansa Clip Zip, DeLorme PN-60 a HP TouchPad

IRL: Nexus One, Sansa Clip Zip, DeLorme PN-60 a HP TouchPad původně objevila na Engadget na Pá. 09.09.2011 14:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Německý soud Podporuje Zákaz Samsung Galaxy tab

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8unNuSeuKjs/German-Court-Upholds-Ban-On-Samsung-Galaxy-Tab:
S jeho Zaslal podání ctusch píše: "Zdá se, že Samsung konečně ztratil v boji proti Apple v Německu. Dnes Okresní soud v Düsseldorfu rozhodl, že Samsung se nesmí prodávat své Galaxy tab 10,1 v Německu. Dále je zakázáno Samsung Německu prodávat Galaxy tab 10,1 kdekoli v Evropě. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Jsou hry, Foto stěžují?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RMCUnzZbcpk/Are-Games-Worth-Complaining-About:
Před několika dny, opposable palci blog běžel s názvem kus, "při hraní, všechno je úžasné, ale nikdo je rád." Myšlenkou článku je, že diskuse o moderních her se zaměřuje téměř výhradně na vady, které jsou často sfouknutý poměru. "Každá hra je příliš krátká, i když jsme nikdy dokončit hry, které hrajeme. Každá hra je příliš drahý, i když poptávka stále rostoucí úrovně interakce, věrnost grafické a délka. Stejní lidé, kteří tvrdí, každý zápas byl 80 hodin dílo před 10 lety je 10 let od říct, že dnes byla zlatá doba, po jejich vzdálenost potřeboval vyčistit špatné hry z paměti. " Dnes herní stránky Rock, papír, Shotgun nabízí kontrapunkt s tím, že videohry vyžaduje aktivní kritiku pro průmysl s cílem zlepšit. "Všechno je úžasné, a někdy jsou lidé šťastní. Tak to bude vždy. A měli bychom si asi využít, a pak se snažit, aby to lépe."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Algoritmické obchodování rychle nahrazuje Need For lidí

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RG_OQzJgjy4/Algorithmic-Trading-Rapidly-Replacing-Need-For-Humans:
DMandPenfold píše: "Algoritmické obchodování, také známý jako vysoké frekvence obchodování (HFT), velmi rychle nahrazuje rozhodování lidí, podle britské vlády panel, který varoval, že právo pravidla musí být zavedena na ochranu akciových trhů. Přibližně jedna třetina z obchodování s akciemi ve Velké Británii se provádí pomocí počítače fulfilling příkazů na základě složitých algoritmů, řekl předvídavosti panel na pracovní dokument zveřejněný včera. Nicméně, tento podíl je výrazně nižší než ve Spojených státech, kde se tři čtvrtiny z vlastního jednání, je na počítači. předvídavost panel, pod vedením paní Clara Furse, bývalý výkonný ředitel London Stock Exchange, argumentoval, že tam jsou výhody a závažným rizikům pro algoritmické obchodování. Tam byl "žádný přímý důkaz," že počítač obchod sám o sobě zvýšené volatility, se říká, ale za určitých okolností bylo možné na sérii akcí s "nežádoucích interakcí a výsledků" nastat a způsobit obrovské škody. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


DoT Granty $ 15M na test auta do automobilu komunikace

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EoIh3aiOw8w/DoT-Grants-15M-To-Test-Car-To-Car-Communication:
itwbennett píše: "Car-vozidlo komunikace je dostat své první velké, reálné zkoušce v Ann Arbor ve státě Michigan, kde University of Michigan dopravy je Výzkumný ústav bude dávat tolik na 3000 aut vybavených krátkodobé Rozsah radio na silnicích, a to díky 14,9 milionů dolarů grant to jen dostal od amerického Ministerstva dopravy. DoT zprávách předpovídají, že až 82 procent vážných nehod u řidičů nesnížené může být odstraněna nebo snížena o malé auto do auta jednání, nebo včasnou výstrahu, že sedan tři auta před námi jen šlápl na brzdu, i když není vidět přes obří SUV přímo před vámi. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Vodafone Xone výzkumné a vývojové centrum otevírá své dveře v Silicon Valley, chce pomoci začínajícím růstu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/09/vodafone-xone-randd-center-opens-its-doors-in-silicon-valley-want/:
Verizon to dělá , tak proč ne Vodafone taky? To je pravda, lidi, velké červené telco ze zahraničí, se rozhodla dostat se do swingu věcí v Silicon Valley s novou Vodafone Xone centrum výzkumu a vývoje v Redwood City v Kalifornii. Na rozdíl od aplikací VZW inovační centrum jen pár mil severně od San Franciska, je zaměřena na identifikaci Xone začínající s potenciálem a uvedení jejich nápadů na nejlepší cestě k proof-of-concept pokusy. Aby bylo možné učinit, centrum poskytuje odborné znalosti, obchodní poradenství a přístup k jeho laboratoře, aby zajistily, že produkty jsou kompatibilní s globálními 2G Vodafone, HSPA a LTE sítě. Toto centrum výzkumu a vývoje je v souladu s Verizon zařízení v Massachusetts , a tak začínající podnikatelé mít přístup k infrastruktuře americký LTE, taky. Dostali jsme možnost vyzkoušet nový podnikatelský inkubátor sami, tak čtěte dál více.

Galerie: Vodafone Xone

Pokračovat ve čtení Vodafone Xone výzkumné a vývojové centrum otevírá své dveře v Silicon Valley, chce pomoci začínajícím růstu

Vodafone Xone výzkumné a vývojové centrum otevírá své dveře v Silicon Valley, chce pomoci začínajícím růstu původně objevila na Engadget na Pá. 09.09.2011 12:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Vodafone | Přeposlat | Komentáře

Velká Británie připojila k projektu Laser jaderné fúze

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AEbwEX9baCU/UK-Joins-Laser-Nuclear-Fusion-Project:
arisvega píše s tímto citátem z BBC: "Britská společnost AWE a Rutherford Appleton Laboratory se nyní přidal se [National Ignition Facility v USA] napomoci tomu, aby laser fúze životaschopné komerční zdroje energie ... Část problému. bylo to, že technické schopnosti dosáhnout "nulového" - bod, ve kterém je energie vyrobená, než se spotřebuje - vždycky zdály vzdálené Kritici myšlenku, tvrdili, že "energie z jaderné syntézy je 50 let, bez ohledu na to, co rok, se zeptáte. , "řekl David Willetts, britské ministryně pro vědu." Myslím, že to, co se děje i ve Velké Británii a ve Spojených státech ukazují, že jsme nyní dělat významný pokrok v této technologii, "řekl." Nemůže to už být odmítnuty jako něco daleko vzdáleném obzoru. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.