neděle 16. října 2011

Snížení tření, zvýšení štěstí

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/VtTav2AtwcI/:
2669139336_d665188381

Poznámka editora: Brenden Mulligan je podnikatel, který vytvořil Onesheet , ArtistData , MorningPics a PhotoPile . Je to učitel na 500 Startups , Advise.me a několika startech. Najdete ho na Twitteru @ bmull a blogování na Spuštění .

Tam byl znovu objevuje téma On My Mind v poslední době, jak jsem radil začínajícím na oblasti zaměření. Jedná se točí kolem cílem snížit tření.

Snížení tření v produktu vede ke snížení frustrace uživatelů, vysoké konverze, a celkovou uživatelskou štěstí. Chtěl bych používat několik příkladů pro ilustraci, co tím myslím.

Taxi / Uber

Pojďme začít s Uber , který umožňuje spuštění můžete objednat černé auto z mobilního telefonu v San Franciscu, New York, Seattle, Chicago, a rostoucí seznam měst. Protože vím, že v týmu, jsem byl po tomto startu, neboť trh. Vlastně jsem si auto Uber na oslavu prodej svého prvního startu v jednom z jejich prvních týdnech v beta verzi.

Když jsem poprvé slyšel o službě, jsem se zaměřil na luxusní aspekt cestování v černé auto s řidičem. Kdo by nechtěl? Je to v jejich slogan ("Každý má soukromé Driver"), a zní to skvěle. Ale po mé první zkušenosti Uber, zjistil jsem, že když pěkné, luxusní zařízení, je podivně bezvýznamné ve srovnání s jejich mnohem větší závislosti na snížení tření odjet někam.

Dovolte mi, abych komplikované. Třecí místa jsou kurzívou.

Zde je obecně to, co musíte udělat, aby se kabina:

  • Najít Auto: Stand na ulici mávali na taxi jako oni pohon naději, že jednoho zastaví (to může trvat delší dobu v SF), nebo volejte na jeden, který obvykle trvá 15-30 minut dorazí.
  • Nastavit cíl: řekne řidič, kam jdete.
  • Ride: Mnoho taxi není nejklidnější řidičů.
  • Pay: Vyjměte peněženky a zaplatit v hotovosti (nebo kreditní kartou, pokud ji přijmout - mnoho dělat ne).
  • Tip: Spočítejte tip přidat do jízdného.

Zde jsou zkušenosti Uber:

  • Hledat auto: Otevřete aplikaci a narazil mě vyzvedl. Vůz je obvykle doručena do 10 minut, někdy i za 5.
  • Nastavit cíl: řekne řidič, kam jdete (i když je možné nastavit předem)
  • Ride: téměř vždy tiché, klidné zkušenosti.
  • Plaťte: kreditní karty je automaticky dobíjí.
  • Tip: Tip se počítá pro vás a jsou zahrnuty do jízdného.

Uber snížila všechny tření. Jaký byl zdlouhavý proces, než je bezproblémové, příjemné interakce. Nejdůležitější Uber poskytuje svým uživatelům je to, že bez tření zkušenosti. Skutečnost, že je to černé auto znamená, že je obecně esteticky hezčí zážitek (a SF taxi, které mohou znamenat velký rozdíl), ale to je maličkost ve srovnání s ostatními výhody použití této služby.

Zipcar / GetAround

Mnoho lidí zná Zipcar . Je to docela jednoduché. Existuje spoustu Zipcar-o

Siri, Quora, a budoucnost vyhledávání

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/9iCqDvEmUNQ/:
Question mark

Poznámka redakce: Přispěvatel Dan Kaplan vede produktového marketingu pro Twilio a občas píše o extrapolaci současného do budoucnosti.

Se vzestupem Google +, pokles kontroverzní Aktivita podle tech slavných lidí a půvab dalších zbrusu nové věci, většina z tech stiskněte změnil zaměření své pohledy od Quora , můj oblíbený spuštění v roce 2010.

No teď, že Apple je pryč a integrované nejnáročnější část AI někdy vidět světlo na spotřebitelském trhu do svého iPhone 4S, jsem si myslel, že je na čase, aby kartáč některé nečistoty z ramen Quora a posvítit na to, co budoucnost společnosti mohla držet.

To, co většina lidí, kteří nedostanou Quora nechat ujít, když odepsat jako "další Q & A místo" (nebo co to je, že řekneme, že odepsat), je toto: Když se poprvé zahájen Quora na podzim roku 2009, zakladatelé Quora je a jejich první splátky Designer Rebeka Cox vytvořené jádro z nejpůsobivějších "subjektivní extrakci znalostí" stroj někdy postavila. (Ano, Wikipedia zaslouží svém kontě jako první kolos tohoto prostoru, ale Quora je umístěn nakonec využili jeho plášť. Mezitím můžete tvrdit, že celý internet je nejvíce působivý subjektivní extrakci znalostí technologií někdy postavené, ale to je jen sémantika) .

Tím, že kombinuje odpověď hlasovací mechanismus a za odměnu závislosti smyčky (upvotes jsou crack) s přísným identity požadavek a jeden s mnoha následovníka modelu, Quora začal řešit problém získávání kvalitních zkušenostní poznání z lidské kolektivní hlavu a dostat do strukturované podobě na internetu. A co víc, Quora je také použití lidstva kolektivní moudrost, aby jej řadí.

S tímto motorem, Quora je budování databáze lidské zkušenosti, která mohla obsahovat odpovědi na spoustu otázek lidí s iPhone v budoucnosti může mít.

Což mě přivádí zpět k Siri.

Pro ty z vás, kteří si přes to ještě ani nebyla hráli s iPhone 4S, Siri je převratnou technologii: co umí převést zkomolit lidského jazyka do cíleného volání API, které následně vytáhněte správné informace z potenciálně stále se rozšiřující řadu databází (za předpokladu, že Apple jeden den integrovat do jiných databází Siri, který jsem si jistý, že bude). Hlavní věc, která stojí mezi Siri a nejlepší odpověď na naše otázky pravděpodobné je, že databáze, která obsahuje odpovědi na tyto otázky je stále ve vývoji.

To work in progress, je Quora, což je pravděpodobně důvod, proč jsem slyšel zvěsti, že některé rozsáhlé vyhledávání a reklamu společnosti, která bude jít do nejmenované následující odstavec údajně nabídl zaplatit více než $ 1B k jeho získání.

Pokud to fáma je pravda, znamená to, že Google se podíval na Quora a pochopil závažnost hrozby. Pokud je to pravda, znamená to, že někdo dělat na vysoké úrovni strategického rozhodování na Google nevěnuje pozornost. Jak jsem psal v příspěvek o Quora a Google v březnu:

Zvažte internet, na kterém nejlepší odpovědi na většinu našich dotazů pocházet z obrovské, stále hlučný rozlohy World-Wide-Web, ale z koncentrované znalosti a zkušenosti svých m

RIM říká, vývojáři se připravit na BlackBerry Curve Touch a Bellagio

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/16/rim-tells-devs-to-get-ready-for-blackberry-curve-touch-and-bella/:
Pokud se chystáte dát své DEVS zrnko informace o některé z vašich neohlášených zařízení na veřejně přístupné stránky, doufáme, že nebude tak překvapen, že slovo vlastně dostane ven o nich. To je přesně to, co se stalo s Research in Motion, jak společnost nechat "vyklouznout" na DEVS, že dva další OS7 BlackBerry smartphone - Bellagio 9790 a 9380 křivka dotykové - jsou příchozí. Celý bod ve zprávě bylo seznámit vývojáře, jaké rozlišení lze očekávat v displejích nových telefonů. Od kousky jsme daný, zdá se, že Bellagio bude mít 2,4 palcový displej s použitím 480 x 360 rozlišení pro seriózní 245 PPI, křivky Touch, na druhé straně, bude obsahovat stejné rozlišení na Větší 3,2-palcový displej, což v PPI na 189. Pravděpodobnost jednání oficiální oznámení tohoto týdne je poměrně vysoká, ale my bychom říci, určený (a pravděpodobně nezamýšleným) zpráva prošla hlasitě a jasně pro tuto chvíli, ne?

RIM říká, vývojáři se připravit na BlackBerry Curve Touch a Bellagio původně objevila na Engadget na ne. 16 říjen 2011 14:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink UnwiredView , N4BB | zdroj RIM | Přeposlat | Komentáře

Sirius XM Lynx přijímač uniká zásluhou Best Buy

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/16/sirius-xm-lynx-receiver-leaks-out-courtesy-of-best-buy/:
Je to od té doby byla odstraněna, ale seznam pro pořádek malý balíček, který jste viz výše byla na internetových stránkách Best Buy dost dlouho na to, aby v tomto týdnu nejvíce podrobností o Sirius XM je dosud neohlášených družicové Lynx přijímač. Jak můžete vidět, že se spoléhá na dotykové rozhraní pro nejvíce se rozdělit, a co je zajímavé, že zřejmě spustí nějakou vlastní verzi OS Android - i když bych nedoporučoval, jak se vaše naděje na Android přístup k trhu nebo jako . Také dostanete kartu microSD slot nahrát s vlastní hudbu, a lze jej použít ve spojení s Vaší volby do auta, sada domácí nebo přenosný reproduktor Dock (není součástí dodávky). Za předpokladu, že se nic nezměnilo, můžete očekávat to, kdo vám zpět $ 250, ale tam bohužel žádné označení datum vydání.

Sirius XM Lynx přijímač uniká s laskavým svolením Best Buy původně objevila na Engadget na ne. 16 říjen 2011 11:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Hudba dřez | Přeposlat | Komentáře

Jak chytit zloděje notebooku?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kOG1PUtK6TE/how-to-catch-a-laptop-thief:
Poprvé přijal zadavatel otaku244 píše: "Strávil jsem den ve Vancouveru tento týden při práci v Seattlu. Když jsem si užil v oblasti, někteří občané Vancouver rozhodl užít Macbook Pro. Bohužel jsem nezjistil, dokud jsem byl už zpátky My Seattle hotelu. Netřeba dodávat, že jsem docela naštvaná na celý zážitek. Naštěstí jsem LogMeIn nainstalován na tomto počítači. I za předpokladu, že IP adresu VPD, ale říkají, že zákony neumožňují zaručuje pouze na fyzické Adresa vázané na IP. Zní to jako stříbrná kulka je vyfotit osoby používající laptop. Naskýtá se otázka, jak se mám přesvědčit, ten spustit skript, který bude mít jeho fotku a SMTP mi ? Slibuji, že místo fotky chlapa, pokud to dostat se úspěšně rozjel! "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


NVIDIA uvádí na trh 3D Vision 2

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ocs4tj9TfTU/nvidia-launches-3d-vision-2:
MojoKid píše: "NVIDIA právě oznámila novou generaci 3D Vision technologie, která tvrdí, že poskytují větší realismus a ponoření pro 3D hry, filmy a fotografie. 3D Vision 2 je velmi podobný originálu NVIDIA 3D Vision. Technologie je zpětně kompatibilní s prvním Gen NVIDIA 3D vysílač technologie. Nicméně NVIDIA učinil řadu fyzikálních a technických vylepšení, které zvyšují technologie v několika klíčových ohledech. NVIDIA aktivní, brýlemi byly přepracovány s 20% větší čočky a firma pracovala s partnery přinést nové, větší, full-HD 3D Vision kompatibilní s monitory na trhu. NVIDIA také vyvinul novou technologii nazval LightBoost, které nakonec vede k jasnějším na obrazovce snímků a lepší ekologické parametry osvětlení v 3D obsahu také. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Australská vláda Redacts Anti-Piracy konzultačního dokumentu

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Sd3FMhaKuiE/australian-government-redacts-anti-piracy-consultation-paper:
Poprvé přijal zadavatel coolstoryhansel píše: "Možná jste slyšeli australského generálního prokurátora zveřejnila konzultační dokument, uvažuje o zavedení zjednodušení procesu získávání osobních informací o účastníků od ISP? No asi ne. Zástupce generálního oddělení mají nyní zřejmě redigován, že dokument, odstranit všechny zmínky o kontroverzní návrh, aniž by to kdokoli. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sprint odkup ad považuje HTC Přílet příliš starý, iPhone strana lehce naznačuje, že si Chuck

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/16/sprint-buyback-ad-deems-htc-arrive-too-old-iphone-page-lightly/:
Připraveno k obchodování s tímto telefon, který právě máte? Sprint si myslí, že jsou si legraci ze svého iPhone vstupní stránku "Go Green a získat zelenou" recyklací si pravděpodobně ještě ve smlouvě HTC Přílet . Jistě, může jeho zpětný odkup 73 dolarů úplatek vám dotovat něco čerstvější , ale nejste unaveni Metro už, ne?

Sprint odkup ad považuje HTC Přílet příliš starý, iPhone strana lehce naznačuje, Když si Chuck se původně objevila na Engadget na ne. 16 říjen 2011 13:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink WMpoweruser , WPcentral | zdroj Sprint | Přeposlat | Komentáře

Vědci Objevte mechanismus, který dává tvar života

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uLkC08lHBNc/scientists-discover-mechanism-that-gives-shape-to-life:
Poprvé přijal zadavatel mcswell píše: "Daniel a Denis Noordermeer Duboule, dva výzkumníci na Ecole Polytechnique Federale de Lausanne a Ženevské univerzity tvrdí, že zjistili, jak se dostat obratle postaven v pořadí, v embryí (a potažmo, jak žebra, ruce a tak dále vítr na správném místě). příběhu je, že DNA obsahuje lineární série genů HOX, a že prameny pomalu odpočinout po dobu dvou dnů postupně vystavovat každý gen HOX, což umožňuje, aby byl přepsán do formy . segmenty hadů obratle, zdá se, mají vadu, která způsobí, že systém nebude vypnout, nakonec to dojde pára. " Stejný proces se říká, že platí v mnoha bezobratlých, včetně červů (pravděpodobně rozdělené červy) a hmyzu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Kindle 3 dostane upgrade softwaru, připraven vznést do oblak

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/16/kindle-3-gets-software-upgrade-ready-to-soar-into-the-cloud/:

Amazon je vytlačena novou aktualizaci pro Kindle 3 , nyní působící pod druhým jménem Kindle klávesnice. To dává dobré knoflíky e-reader přístup k některé z vlastností, které jsou mraku na jeho čerstvě krabičky mladšího bratra , a zahrnuje možnost zobrazit všechny archivované dokumenty, poznámky a upozorní vás, že jste přidali do nehmotného hromadu knih a článků. Budete muset postroje Kindle do počítače, přejděte ve webovém prohlížeči na Amazon, a stáhněte si soubor odpovídá správné regionu a model. Vzrušivé annotators můžete urvat nyní přejít na zdroje níže uvedeném odkazu.

Kindle 3 dostane upgrade softwaru, připraven vznést do oblak původně objevila na Engadget na ne. 16 říjen 2011 08:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear | zdroj Amazon | Poslat tuto | Komentáře

Jsou Facebook ID karty v naší budoucnosti?

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/V-84zrLVit8/:
photo1

Facebook má požádala o ochrannou známku na použití "Facebook", na vizitky a více zvědavě, "non-magneticky kódované" ID karty, kromě jiného. V případě kladného vyřízení ochranné známky bude chránit používat slovo Facebook v zadaném formátu, není žádný skutečný vynález.

Co na tom, Facebook chce jen, aby zabránila lidem v tom, aby falešných Facebook vizitek? No, vypadá to, že tato ochranná známka by se kryt, a ještě mnohem více, včetně "vizitku a služeb identit, design karty," "tiskové služby" a zlověstné, "usnadnění sociální a obchodní sítě prostřednictvím poskytování dat pro použití na vlastní podnikání a identifikační karty. "

Je to také vypadá, jako ochranná známka by pokryla QR kód a NFC / RFID použití - které fungují pomocí magnetické indukce, nikoliv výše uvedené magnetické kódování - podobně jako přítomnost karty a photobooths, která dovolila si nahrávat a záznam fotografií na F8 (viz vlevo).

Je snadné si představit nějaký hlavní plán, kde Facebook Facebook by uživatelům levné fyzické ID, které by mohly být čteny inteligentní čtenáři a používá pro nejrůznější praktické účely. Když zeptal se lidé seznámí s záležitost Facebook neměli tušení, zda to byl vlastně v pracích. Je také jasné, jak často firmy jako něco, co ochranná známka Facebook a pak ho ve skutečnosti využít ochranné známky.

Je-li Facebook se vyvíjet nějakou fyzickou ID systému, bylo by to skvělé pro marketing a velmi praktický, Představte si, že na koncerty nebo filmy, zakoupení vstupenek přes Facebook a bít přes hlavní průkazu FOB.

Facebook tak bude hrát větší roli v tom, jak se nám daří v našem online identity v budoucnu? No myšlenka není tak přitažená za vlasy - konec konců, Facebook je již dominuje systém identity na internetu.

Obrázek přes: Gsharma


Firma: Facebook
Datum spuštění: 02.01.2004
Financování: $ 2.34B

Facebook je největší sociální síť s více než 500 mi

Týden v Apple: iOS 5 propuštěn, iCloud přechod začíná

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CUWQ1jRkhBg/week-in-apple-ios-5-released-icloud-transition-begins.ars:

IPhone 4S byl právě propuštěn a je nyní v našich rukou malé špinavé. Buďte připraveni na naši recenzi příští týden! Do té doby, když si na našich Top News Apple za poslední týden. Napsali jsme rozsáhlý přehled iOS 5 a jeho nové funkce, diskutoval, co jste získali, a ztratit přechodu z MobileMe na iCloud, kde Siri se bude v budoucnosti, podíval se na útrob iPhone 4S, a mnoho dalšího.

iOS 5 Revize: Oznámení, iMessages a iCloud, oh my! : Dlouho očekávané veřejné vydání iOS 5 pro iPhone, iPad a iPod touch byl propuštěn. Díky lepší oznámení, nový způsob, jak se vyhnout posílání SMS zpráv, a nově se zaměří na cloud Sync, je to jedna z nejlepších aktualizací iOS dosud.

Co získáte a ztratit tím, přechodu z MobileMe na iCloud : Stávající MobileMe mohou uživatelé přepnout na iCloud kdykoliv mezi podnikem a červnem 2012, ale některé funkce jdou pryč, takže budete chtít zvážit pro a proti před provedením switch.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Watch Me Talk To My iPhone 4S (Siri Demo)

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/MxSS2gG0m-o/:
siri demo

Pokud je iPhone 4S má jednu standout funkci, je to Siri osobního asistenta . Ptáte se Siri se dělat věci, které mluví k němu, a to může kohokoli ve vašem seznamu kontaktů, odesílat textové zprávy nebo e-mail, domluvit si schůzku, přehrát skladbu, nastavit připomenutí pro sebe, cestu, nebo jen položit otázku. Je to, jak navázat hovor ve více než jedním způsobem. Siri je druh funkce, která vás nutí vytasit telefon ukázat přátelům, nebo úplně cizí.

John Biggs a jsem přikryl Siri ve včerejším Fly, nebo Die epizoda na iPhone 4S, ale já jsem nahrával tento extra video jít do větší hloubky. Je to jen lepší vidět v akci Siri, který si můžete přečíst o tom. Siri není dokonalý. Někdy se to dostane do sítě, problémy, zvedne hluk v pozadí, nebo se špatnou otázku, protože instinkt je začít mluvit dříve, než bude připraven. Ale je to nejpůsobivější hlasové rozhraní počítače se tam právě teď.

V demo výše jsem nastavit připomenutí vyzvednout nějaké květiny pro mou ženu (oznámení později vyskočil na můj telefon v určený čas), diktovat poznámku, najdete v blízkosti parku na mapě, a domluvit si schůzku s Biggs. Když se domluvit si schůzku, Siri i pošle e-mail na jiné osoby, a dá to v kalendáři. Zjistil jsem, že obzvláště působivé, protože to je případ, kdy mluví s Siri má mnohem méně času než dělat tyto akce sám.


Společnost:

Colorware rozlije své barvy na iPhone 4S, poplatky, draze za to

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/16/colorware-spills-its-inks-on-your-iphone-4s-charges-dearly-for/:
Nemyslíte si, že nejnovější iPhone bude zachráněn od Colorware na barvy, ponoří ruce, co?
Ejhle, společnosti vzorníky jsou v současné době připraven k použití na 4S . Podobně jako jeho iPhone 4 ošetření, budete moci okořenit zařízení - a jeho pecky - se směsí lesklé, kovové a soft-touch nátěry (s výjimkou především průčelí, které je stále skladem černá nebo bílá) . Colorware'll rádi prodat nové 16 nebo 64 GB. Modelu neuvěřitelných 1.500 dolarů a 1.700 dolarů, respektive, nebo můžete poštu tvoje dostat Benetton-esque člověka za pouhých 250 dolarů.

Colorware rozlije své barvy na iPhone 4S, poplatky, draze za to původně objevila na Engadget na ne. 16 říjen 2011 05:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Colorware | Přeposlat | Komentáře

Zeptejte se Engadget: Jaký je nejlepší dual-SIM telefon na trhu?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/15/ask-engadget-whats-the-best-dual-sim-phone-on-the-market/:
Víme, že máte otázky, a pokud máte dost odvahy, aby požádal Světovou odpovědi, tady je na výstupu, aby tak učinily. Tento týden Zeptejte se Engadget dotaz přichází k nám z Damian, který prostě není spokojen pouze s jednou SIM v jeho telefonu. Máte-li zájem zaslat dotaz svůj vlastní, napište nám linku na prodeji [at] Engadget [dawt] com.

"Díval jsem se a vzdali, takže jsem zvonění na Oracle. Jaký je nejlepší dual-SIM telefon?"

Budeme potřebovat nějaké závažné informace od našeho mezinárodního čtenáře na tento jeden. Dual-SIM telefony prostě nejsou "věc" v Americe, a dokonce i najít ten je trochu otrava. Ale pro ty, kteří na jiném místě, jaké je vaše preferované zařízení pro třímající asi simíky na dva národy?

Zeptejte se Engadget: Jaký je nejlepší dual-SIM telefon na trhu původně objevila na Engadget na so. 15 říjen 2011 23:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

V ringu: problémy, problémy všude

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Q8cr4OJRukg/:
Seth Sternberg | CrunchBase Profile

Seth Šternberka je CEO a spoluzakladatel Meebo . Píše to host sloupci, v ringu, z pohledu generálního ředitele.

Když se rozhodnete, že budete start, nebo spustit, spuštění, jste přihlášení do problémů. Spousta problémů. Jsou všude. Noví konkurenti. Klíčový pracovník odchází. Vy jste to hit vaše čísla. Posun na trhu poskytování služeb své ničemu za rok nebo dva.

Při prvním spuštění, jsou to skoro zábavné. "Ach, jak budu řešit to je?" Nebo ještě lépe, "Všechny tyto rizikového kapitálu se chtějí dostat do mého řešení!" Samozřejmě, že také mají tendenci vypadat existenciální. Nemáte moc na začátku, takže dobrý pocit, že může udělat, "Jen jsme přistáli úžasné partnerství. Právě jsme se stali milionáři! "A špatné pocit, že může zničit" Do prdele, Facebook zahájení, co? Jsme mrtví. "

Jak jste měřítko, více problémů, zdá se vyskytnout hodiny. Systém, který pracoval super dobře, jako například jak si inženýři výběru projektů, mohou všichni náhlý zlom, jakmile se tip posledních 12 inženýrů. Kdo věděl, že by se stalo pak? To dělalo, a cítil jsem, jako se to stalo z ničeho nic. Než se nadějete, vaše inženýři pocit nemotivovaný, systém se zdá rozbité, a to už není legrace

Pro generálního ředitele, může získat ohromující rychle. Pokud máte skvělý tým, získat většinu problémů vyřešit dříve, než jste někdy slyšeli o nich. Ale tam jsou dost velké problémy, které uslyšíte o tom, alespoň jeden den. A to není jednoduché problémy, které je po tvém. Ty, které již má vyřešeny. Spíše jsou to nejobtížnější problémy, které lidé přinášejí vaši pozornost. Den co den. To je, přátelé, může být únavné.

Už jste chytili nastavení ještě? Velké, masivní, mohli byste přijít o své zaměstnání druh nebezpečí číhá v tomto příběhu ještě? Je to velmi snadné, aby se stal generálním ředitelem, který telegrafuje "nepřináší mi každý zatracený problém, jsi inteligentní, řeší své vlastní problémy. To je důvod, proč jsem si najal! "To ve skutečnosti se může zdát zvláště efektivní. Přijmout tuto pozici a problémy, se zřejmě o sebe postarat sami ... dokud se všechny ty problémy, které číhá nikdy vám to, ze strachu, že nebude chtít slyšet, mít za následek klesající společnosti. Buh-bye.

Takže co dělat? Za prvé, samozřejmě, odolat pokušení stát, že generální ředitel, který nikdo nechce říct, co se opravdu děje. Jen to nesmí být, že kluk nebo holka. To znamená, že musíte poslouchat na problémy, které přijdou do cesty, a, stejně jako je to možné, hrát dopravní ředitel. Pomozte jim zjistit, kdo k práci s jejich problémy řešit. Je to neuvěřitelně posílení Pokud můžete pomoci ostatním naučit se řešit jejich problémy, než řešit problémy za ně.

Za druhé, je to všechno o vzdělání. Je třeba naučit lidi, jak identifikovat a řešit problémy, když jsou rodící se, spíše než nechávat je hnisat a stát velký problém. Chytání problémy včas (např. náš systém pro rozhodování o tom, co inženýři pracují na zlomil) často vede z větší problémy stále vyskytují (např.: naše hvězda inženýr chce odejít). Výuka tohoto, jak se ukázalo, je překvapivě složitý

Jednou jsem si začal uvědomovat, že jsem potřeboval aktivně mluvit lidi na Meebo o identifikaci a řešení problémů, myslel jsem, že by bylo zjevně dost říct: "Kluci, nenechte problémy hnisat. Pokud si všimnete problém, opravit nebo ho někomu, kdo může! "Je to wasn't, nějak problémy stále zanícený, aniž by byl vyřešen. Tak jsem začal telegraf proces řešení problému.

1. Určit, že problém existuje.

2. Identifikovat příčinu problému.

3. Hypotézu řešení.

4. Implementace řešení.

Přemýšlíte o problémech v ulici

Hacking Nissan Leaf EV

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RYmg1lrDtfc/hacking-the-nissan-leaf-ev:
Anonymní čtenář píše: "The New York Times běží příběh o lidech hacking Nissan Leaf elektrická vozidla." Pomocí pana Giddings je doma vaří EV paliva použití displeje, Leaf řidiči získat důvěru rozšířit jejich driving range o 10 procent více. Jeho rozchod, který zobrazuje aktuální stav nabití, ukazuje, že Leaf palubní desky je "nulová bary" displej se rozsvítí pokud je baterie již několik kilometrů ostatní. " Zde je zajímavý citát jednoho z hackerů, Phil Sadow, který byl dotazován pro příběh:. "Nemám rád termín hacking, protože byl zobrazen médii jako něco zlého pro mě, hacking je vlastně velmi amerických Go. do garáže. rozebrat. Ať je to lepší. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Americký systém vede globální LTE přijetí jízdy Verizon coattails

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/16/us-leads-global-lte-adoption-rides-verizons-coattails/:
Není pochyb o tom, poptávka po mobilních širokopásmových vyletěl po celém světě, ale USA stojí v čele LTE poplatek (S) - množné číslo, protože víte, životnost baterie na hovno a. .. Nevermind. Podle výzkumu pyramid, do konce roku, budou Spojené státy tvrdí 47 procent LTE předplatné po celém světě. Je to díky velké části tří mobilních operátorů: Verizon , MetroPCS a AT & T vytvořila sedm milionů připojení po celé zemi. V kombinaci s faktem, že 71 procent všech mobilních telefonů LTE bude v kapsách amíci do konce roku, a máte recept na domácí LTE nadvládu. To přijde jako žádné překvapení, že VZW je největší LTE operátor v USA, jak to bylo, jak vydělat peníze překot v poslední době - což jí umožnil rozšířit vysokorychlostní železniční síť v závratným tempem . My Zdravím vás, Big Red, pro plnění banner pro ol 'USA, hořící stezka plná vybité baterie a přes-pracoval telefon nabíječky.

Americký systém vede globální LTE přijetí jízdy Verizon coattails původně objevila na Engadget na ne. 16 říjen 2011 02:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Telefon Arena | zdroj Výzkum pyramidy | Přeposlat | Komentáře