pátek 7. října 2011

Hotovou věc: EU schválila Microsoft 8,5 miliardy dolarů Pořízení Skype

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/uiBi4aX3pN4/:
microsoft

Evropská komise schválila společnosti Microsoft 8,5 miliardy dolarů navrhovanou akvizici společnosti Skype. Jak bylo oznámeno v květnu, Microsoft vstoupil smlouvu o koupi Skype za $ 8.5 miliarda v hotovosti. S tímto souhlasem, může nyní dojít k akvizici.

Dohoda má regulačních orgánů v USA souhlas FTC v červnu. V době akvizice, Microsoft a Skype řekl, že "doufají, že získají všechny potřebné odbavení v průběhu tohoto kalendářního roku." Jasně své přání splnilo.

Skype bude nové obchodní divize v rámci společnosti Microsoft, a jeho současný generální ředitel Tony Bates převezme titul Prezident divize Microsoft Skype, reportovat přímo k CEO společnosti Microsoft Steve Ballmer. Mnoho věřil, že Microsoft přeplatil pro Skype, a to zejména s ohledem na fakt, že Facebook a Google také větřit kolem společnosti VoIP. A to byl Microsoft je největší akvizicí doposud.

Zde je EU prohlášení o nabytí:

Evropská komise schválila podle nařízení EU o spojování navrhované převzetí pro internetové hlasové a video komunikace poskytovatele Skype Microsoft, protože dohoda zásadně nenaruší účinnou hospodářskou soutěž v Evropském hospodářském prostoru (EHP) 1 nebo jeho podstatné části.

V oblasti ochrany spotřebitele komunikace, Šetření ukázalo, že se činnosti stran překrývají především pro video komunikaci, kde Microsoft je aktivní prostřednictvím Windows Live Messenger. Komise se však domnívá, že žádné obavy ohledně hospodářské soutěže na tomto rostoucím trhu, kde mnoho hráčů, včetně Google, jsou přítomny.

Pro podnikové komunikace, šetření potvrdilo, že Skype má omezenou přítomnost na trhu s těmito produkty a není přímo konkurovat komunikace společnosti Microsoft Enterprise Lync, který je používán především velké podniky.

Šetření Komise se také zaměřila na případné konglomerátní účinky, protože Skype a Microsoft jsou aktivní v sousedních trzích.

Transakce byla oznámena Komisi za regulační schválení v EHP, dne 2. září 2011.



1 komentář:

  1. s Benjaminem bylo naprosto skvělé pracovat. byl velmi jasný, důkladný a trpělivý, když prováděl mou ženu a mě procesem půjčky. byl také velmi aktuální a tvrdě pracoval, aby se ujistil, že je vše připraveno jít před uzavřením půjčky. pan benjamin je úvěrový úředník spolupracující se skupinou investorů, kteří nám pomáhají získat prostředky na nákup našeho nového domu, můžete ho kontaktovat, pokud chcete získat půjčku za dostupnou nízkou sazbu 2 rio e-mailem. 247officedept@gmail.com nebo whatsapp chat: + 1-989-394-3740

    OdpovědětVymazat