čtvrtek 13. října 2011

Dennis Ritchie: obr, jehož ramenou stojíme na

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/PcyWU_X1zyA/dennis-ritchie-the-giant-whose-shoulders-we-stand-on.ars:

Linus Torvalds kdysi řekl, v odkazu na vývoji Linuxu , že "se zvedla [se] až na ramenou obrů." Mezi těmi obry, Dennis Ritchie (aka DMR) byl pravděpodobně nejvyšší. Ritchie, tvůrce programovacího jazyka C a spolutvůrce operačního systému Unix zemřel 8. října ve věku 70 let a zanechal po sobě dědictví, které vrhá velmi dlouhý stín.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Hledá E-Ink aplikace Za Laptopy

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZyxqjJxnmiI/Looking-For-E-Ink-Applications-Beyond-Ebook-Readers:
Anonymní čtenář píše: "Když se z MIT Media Lab původně přišel s E-Ink v roce 1997, pochybuju, že očekává, technologie, která bude tuto velmi populární. Dnes vidíme, E-Ink je aplikace o krok dále než jen e-book. Od streamování videa do vašeho šatníku na maskování tanků, různé společnosti byly experimenty s technologií odhalit jeho další velké přijetí. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Kickstarter hity milion příznivců, chudých studentů designu se radují

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/13/kickstarter-hits-a-million-backers-impoverished-design-students/:

Přes tyto nejisté ekonomické době lidé ještě mají čas - a peníze - pro modded Arduino soupravy , iPhone objektivu a mods vzduchu kytaru . Kickstarter uživatelé mají nyní slíbil, přes 100 milionů dolarů na projekty, s množstvím sponzorů skokem z asi 250,000 v roce září loňského roku na více než jeden milion. Dav financování webu je označení příležitosti s vizualizací své absolutní údaje, které ukazují, mimo jiné, že jednorázové podporovatelé tvoří většinu investic. S více než 13.000 projektů na zelené osvětlené tak daleko, projekty stále soupeří o naše investice dolarů patří housenka-sledoval smartphone robot , na kole světlo, které se váže k vaší paprsky generuje 8-bit světelnou show a energie, rekuperační jednotka, která navazuje na teplo ze sušičky výfuku. Je-li idea tepla výměny dostane vás všechny hot pod límcem, podívejte se na Kickstarter pomoci dát tvůrcům finanční oporu.

Kickstarter hity milion příznivců, chudých studentů designu radovat původně objevila na Engadget na čt. 13 říjen 2011 13:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Core77 | zdroj Kickstarter | Poslat tuto | Komentáře

AT & T Ralph de la Vega: LTE telefonů štíhlejší, udržet nabití déle

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/13/atandts-ralph-de-la-vega-lte-phones-to-be-leaner-retain-charge/:
Mohlo by to být nakonec bezdrátové případě želva a zajíc? Podle Ralph de la Vega , který zní odpověď ano. Ve svém proslovu na CTIA , AT & T oznámila, mobilita CEO plánuje na trh uvést řadu tenčí, méně energeticky náročné smartphony své nedávno zahájené, pravda 4G síť . Jak je to možné? Využití technologie popsal jako "nouzový vypínač okruhu," telefony běžící na sítě operátora bude využívat jednoho rádia jezdit po LTE vlnách, a ve výchozím nastavení "zapojení přepínače založené na 3G" signál, když je mimo rozsah. Pokud tyto požadavky vyjít, byl by to dát pomalu na trh, druhé místo operátora nohu na průmysl soupeře Verizon a Sprint, které obsahují samostatně napájeným 3G / 4G rádia v next-gen mobilních telefonů. Budeme vědět, zda volat de la Vega je podvodný koncem tohoto roku, kdy první várku LTE telefony jsou určeny pro spotřebitele vydání. Do té doby je to jen výkonný omračující v celé své kráse. Telefony nebo se to nestalo, Ralph.

AT & T Ralph de la Vega: LTE telefonů štíhlejší, udržet náboj už původně objevila na Engadget na čt. 13 říjen 2011 13:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj CNET | Přeposlat | Komentáře

Americký senátor Wyden zvyšuje ústavních otázek o ACTA

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8q6uoqWHJ80/US-Senator-Wyden-Raises-Constitutional-Questions-About-ACTA:
bs0d3 píše: "V psaný dopis, který naleznete zde, americký senátor Ron Wyden otázky prezidenta Obamy orgánu k podpisu dohody ACTA bez schválení Kongresu." Může to být možné, aby Spojené státy implementovat ACTA nebo jiné obchodní dohody, jednou platně vstoupil, aniž právních předpisů, pokud dohoda nevyžaduje změnu v USA zákon, "píše Wyden." Ale bez ohledu na to, zda je dohoda vyžaduje změny v právních předpisech USA ... exekutivy nemá ústavní pravomoc k zadání závazné mezinárodní dohody týkající se záležitostí přenesené Ústavou do Kongresu "úřad, chybí schválení Kongresu."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Funkce: Die, VPN! Jsme všichni "dálku" nyní a musí přizpůsobit

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/gKGW1MejVkw/die-vpn-were-all-telecommuters-nowand-it-must-adjust.ars:

Kdysi dávno, "telecommuter" šlo snadno definovat: je to někdo, kdo byl nepracuje, kde všichni ostatní, ale kdo třeba ještě vše, přístup k síti. Obecně platí, že nastavení bylo jednoduché, elektronické pošty a VPN, a to bylo také centralizovaná. Vydala jste laptop. IT nastavit VPN připojení. Pokud vaše společnost bylo všechno drsně a měl Server BlackBerry, vydala jste BlackBerry. VPN software zpomalil téměř nejrychleji potrubí k procházení, což bylo v pořádku, protože 99 procent své práce podle tohoto nastavení je e-mailing Microsoft Office dokumentů v kanceláři. Dokonce i BlackBerry mohla zvládnout.

Nikdo opravdu rád tento přístup, koupit uživatelé nechtěli doporučujeme používat vlastní věci místo toho. Nastavení e-mailem na non-BlackBerry byl zdlouhavý postup, a žádný telefon prohlížeče mohla začít řešit webmail na takové úrovni, by někdo chtěl použít, i když obrazovkách mohl s ním zacházel. A IT oddělení nenáviděl tyto druhy žádostí. Opravdu. Dělám z domova nastavení různými způsoby od počátku / polovině 90. let. Je to sál pro IT, stejně jako ne-li víc než tomu bylo u uživatele.

Výsledkem byla centralizovaná, vysoce regulovanému, overcontrolled bordel, že všichni chtěli pracovat, ale tam byl žádný skutečný podnět, aby se to stalo na nějaké úrovni, než "Sakra, nebylo by skvělé, kdybychom mohli ..."

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Microsoft reaguje na nespokojené uživatele, odhaluje změny v uživatelském rozhraní Windows 8

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/13/microsoft-responds-to-disgruntled-users-unveils-changes-to-wind/:
Můžete vybalit kufr a kapky, které opatrovnictví, protože Microsoft slyšel vaše Windows 8 stížností, a je ochoten změnit své chování. Včera, v dlouhé na svých budov Windows 8 blog, společnost uznala, že je to obdržel spoustu zpětnou vazbu od rozpoutání Developer Preview operačního systému minulý měsíc, a slíbil reagovat s řadou změn. Pro začátek je možné zobrazit v rámci aplikace Windows 8 App obrazovce teď budou uspořádány do skupin, spíše než abecední uspořádání (viz obrázek výše). Aplikace se také zobrazí ve vyšší hustotě, a tím šprtání více obsahu ve stejném prostoru. Podnikové uživatele, mezitím budou moci přizpůsobit zahájit jejich společností obrazovek a jejich sjednocení napříč sítěmi, ale je tu ještě nepadlo ani slovo o tom, zda administrátoři budou moci zvolit ze softwaru kachlová rozhraní ve prospěch větší Windows 7-esque Desktop App - jedna z nejvíce požadovaných funkcí. To jsou jen dva z mnoha relativně granulární změny, které Microsoft se provádí s cílem pomoci uživatelům maximalizovat efektivitu své nové úvodní obrazovce a zřejmě nebude poslední. Kopat do Nitty odvážný, podívejte se na plné post, na zdroje níže uvedeném odkazu.

Microsoft reaguje na nespokojené uživatele, odhaluje změny v uživatelském rozhraní Windows 8 původně objevila na Engadget na čt. 13 říjen 2011 06:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Stavební Windows 8 | Přeposlat | Komentáře

Panasonic, Tesla rekindle romantika, stávka dohody o dodávkách baterií S Model

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/13/panasonic-tesla-rekindle-romance-strike-supply-agreement-for-m/:
Panasonic a Tesla obnovili své firemní svatební slib včera, s novou smlouvu o dodávkách na lithium-iontové baterie. Pod dohodou, bude Panasonic poskytne Tesla s buňkami některých 80.000 vozů v příštích čtyřech letech, efektivně zajistit, že výrobce splní svůj vytažené z odstupňované činnosti výrobní cíle pro rok 2012 - včetně více než 6000 objednávek na svůj Model S EV. Co se týče baterií sebe, budou se používat Panasonic nikl katody typu technologie, které podle společnosti, nabídne nejvyšší energetickou hustotu znám. Samozřejmě, že jsme stále ještě čeká na Model S skutečně vstoupit plné výroby, ale můžete povzbudit své elektrické chuť s plnou Panasonic tisková zpráva je k dispozici po přestávce.

Pokračovat ve čtení Panasonic, Tesla rekindle romantika, stávka dohody o dodávkách Model S baterií

Panasonic, Tesla rekindle romantika, stávka dohody o dodávkách baterií S Model původně objevila na Engadget na čt. 13 říjen 2011 07:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Australský soud bloky Prodej Samsung Galaxy tablet

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MO2_0n2POYI/Australian-Court-Blocks-Sales-of-Samsung-Galaxy-Tablet:
jimboh2k píše: "Apple se podařilo blokovat prodej Galaxy tab Samsung 10,1 tablet v Austrálii až do závěrečném slyšení může být slyšen v případě dolů. rozsudek ve čtvrtek by mohla fakticky zničit šance tablet někdy zahájení řádně v Austrálii poté, co Samsung dále tvrdila, zpoždění výrobek ohrozí naděje na získání trakce. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Kyocera DuraMax pro Sprint hands-on (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/13/kyocera-duramax-for-sprint-hands-on-video/:

Zavolejte nám, co chcete, ale nemohli jsme odolat rychlý pohled na DuraMax Kyocera , které (spolu s DuraCore) představuje první mobilní telefony Sprint na podporu Direct Connect pro CDMA. Není to smartphone, jistě, ale byli jsme fascinováni její certifikace pro armády 810G standard, který slibuje odolnost vůči prachu, nárazům, vibracím, vodě, nízký tlak, extrémní teploty a slunečního záření - mimo jiné ošklivé prvky.


Od samého začátku se telefon zobrazí černé pivo a neskladné. Je to opatření plně jeden palec tlustý, ale vypadá to, že ještě více. Možná je to kvůli drážkované gumy povrch, nebo možná je to véčko tvar, ale budete chtít pouzdro pro tento jeden, protože vysunutí v kapse by těžké ignorovat. Kdo tedy je tento přístroj určen? Rádi bychom si představit, že je zaměřen na děti, které si hrály s kamiony Tonka jako děti, kteří se jízdy buldozery a zalijte horkou dehtu na střechách. Ano, tento telefon navržen tak, aby některé trest, což je nepochybně jeho největší síla. Poté, co pečlivě každou kontrolu úhlu, pokukování pod kryt baterie a testování "Walkie Talkie" feature - který vypadá, že práce krásně - jsme začali rozdávat nějaké seriously špatné chování. Podívejte se na video po přestávce, aby viděli, co máme na mysli.

Pokračovat ve čtení Kyocera DuraMax pro Sprint hands-on (video)

Kyocera DuraMax pro Sprint hands-on (video) původně objevila na Engadget na čt. 13 říjen 2011 03:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Ventil Boss očekává, že Apple Challenge herní konzole

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SuUM6UIJ2hU/Valve-Boss-Expects-Apple-To-Challenge-Game-Consoles:
Ve svém projevu na panelu na konferenci WTIA TechNW, ventil CEO Gabe Newell měl nějaké zajímavé věci říkat o jeho očekávání pro konzolu podnikání. Cituji: "V obývacím pokoji je doménou konzolí, a jeho schopnost existovat nezávisle na ostatních platformách je pryč, Newell řekl Newell očekává, že Apple narušit obývacího pokoje platformu s novým produktem, který je výzvou pro konzole, i když mu to. "nemám žádné zvláštní znalosti tohoto nového produktu." Domnívám se Apple zahájí obývací pokoj produkt, který nově definuje očekávání lidí to opravdu silně a ponětí o samostatné konzole platformy zmizí, "řekl. Newell zopakoval své obavy z uzavřeného modelu být "špatný filozofický přístup," ale, že lidé budou napodobovat, protože úspěch Apple a Xbox Live. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


CyanogenMod pro TouchPad vydal alfa, je kupodivu funkční (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/13/cyanogenmod-for-touchpad-alpha-released-is-surprisingly-functio/:


Unavený vidět TouchPad Android dema, které nelze úplně dostat své ruce na ? Buck se pryskyřník, CyanogenMod 7.1.0 je jedinečnou chuť Gingerbread se konečně dostal k popřel břidlice HP, ale pozor - jsou to volání je tento "nižší vaše očekávání" vydání z nějakého důvodu. Nové video a fórum aktualizací belabors té míry, že alfa je brzy, buggy budovat, která není určena pro širokou veřejnost. Nicméně, pokud máte dost odvahy k instalaci CyanogenMod Mimochodem, budete vítr s elegantní sortiment použitelných funkcí, včetně podpory spouštění, deset bodů multitouch, funkční WiFi, kamera podpora pro video chat, omezené GPU akceleraci a ton dalších funkcí, které jsou buď již funguje, nebo je blízko dokončení. Tým říká, že existuje příliš mnoho funkcí, které správně nefunkční seznam v tuto chvíli, ale radí statečný testery očekávat nekompatibility aplikací a špatně optimalizovanou spotřebu energie. Připraven hodit opatrnost za hlavu? Hit zdroj odkaz níže, protože je přeplněný varovné příběhy, pokyny k instalaci a odkazy na stažení.

[Díky všem, kdo poslal to v]

CyanogenMod pro TouchPad vydal alfa, je kupodivu funkční (video) původně objevila na Engadget na čt. 13 říjen 2011 04:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj RootzWiki | Přeposlat | Komentáře

Firma představila Osobní Anime Robot Girl

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nhgYkIzasY4/Company-Unveils-Personalized-Anime-Robot-Girl:
MrSeb píše: "Zdá se, jako kultura, máme hluboce zakořeněné zájem o roboty, automaty, a pokud můžeme milovat zvířata nebo jiné humanoidní bytosti, co se zastavit nás zamiloval robota? Představujeme Meka Robotics "S2 Humanoid. HLAVA: má sedm stupňů volnosti, s vysokým rozlišením FireWire kamery v každém oku, s nulovou vůlí harmonické jednotky převod na krku, a tuna unnervingly, lidské pohyby a držení těla Váží 7,6 kg (16,7 libra ), má pár světelných, vrtící se psí-jako uši, a mohou být připojeny k trupu a paží Meka, chcete-li své roboty, aby se o něco hmotného holčičí, anime tvář je jen vlastní kůži, mimochodem:. Meka se přizpůsobit prostředí, aby vypadala jako něco, co touží jsme řekli, že si váží svých klientů tajemství. - A co je důležitější, že nesoudí Powered by open-source software a rozšiřitelná kontrolu M3, S2 hlava (a tělo. paže) může být poměrně snadno upgradovat na použití Hooman Samani na umělé žláz s vnitřní sekrecí a psychologické modely - a pokud byste měli při výběru zamiloval amorfní, rozhodně podivný furball, nebo roztomilý, živý anime dívka, kterou byste si vybrali? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.