úterý 5. července 2011

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z nových prvků finské firmy Nokia. Tentokrát je to na přelomu Nokia C5-03 Nokia staršího bratra C5, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminálu lehká (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další caracterísitcas, že ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykového displeje 3, 2 palce, Nokia C5-03 je vybaven 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 má 40 MB interní, která může být přeměněna až na 16 GB, pokud používáte kartu microSD, i když řada obsahuje 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 pracuje s Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Menu přístroje nabízí dobrou sbírku ikon poskytuje přímý přístup k e-mailovým účtům a sociální sítě.

Některé aplikace Vrcholem Nokia C5-03 jsou přístupová na Nokia Music Store a Ovi Store, odkud můžete nakupovat hudbu nebo mobilní aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsme se bavili, budete je 170 eur.

Google jako značku Blogger a Picasa pro Google + integrace

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XXLzoH7oL6o/Google-To-Rebrand-Blogger-amp-Picasa-For-Google-Integration:
dkd903 píše: "Google chce přejmenovat jeho sdílení fotografií platformy Picasa a blogování platformy Blogger a znovu zavést jako Google Fotografie a Google Blogy. To vše je součástí rozsáhlé funkce kromě nových Google je sociální síť, Google +."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Firma pokutu € 25,000 pro Změna Wikipedia

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Tip6ujA6p3c/Company-Fined-euro25000-For-Altering-Wikipedia:
hcs_ $ restartu píše: "Francouzský soud nařídil společnosti zaplatit 25.000 eur na jiného soutěžitele, o kterých si odnesl jméno Wikipedia vstup věnuje své oblasti. Hi-Media, obžalovaný, byla identifikována díky své IP adresy nalezeno na stránce Wikipedie. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Patriot Act vs Ochrana dat směrnice EU

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-dqV8sW43uA/Patriot-Act-vs-the-EUs-Data-Protection-Directive:
itwbennett píše: "Minulý týden Microsoft varoval, že podle Patriot Act společnosti nesmí být nucen k předání dat evropského zákazníka na novou cloud služeb americkým úřadům. - a také, aby přenos dat tajemství To je samozřejmě v rozporu na evropské směrnice o ochraně údajů, který stanoví, že organizace musí informovat uživatele, když zveřejnit osobní údaje. "Microsoft je již přenos údajů EU do USA v rámci programu Safe Harbor dohody. Ale právní experti varovali, že tato dohoda je jen stěží cenu papíru, je to popsány, "píše IDG News Služby Jennifer Baker." Existuje sedm zásady bezpečného přístavu, včetně přiměřené zabezpečení dat, a jasně definované a účinné prosazování. Nicméně to vše je vyloučena, jestliže Patriot Act je použil. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Cisco pomáhá Číně dávat pozor na své občany

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rGz8N0h1b30/Cisco-Helps-China-Keep-an-Eye-On-Its-Citizens:
doperative píše "západní společnosti, včetně Cisco Systems Inc jsou připraveny pomoci vybudovat novou ambiciózní projekt sledování v Číně - celoměstské sítě až 500.000 kamery, které budou úředníci říkají, že zabránit trestné činnosti, ale zastánci lidských práv varují, by se mohly zaměřit politického disentu. Zkoumání Mírové Chongqing projekt The Wall Street Journal ukazuje, Cisco se očekává, že dodávky síťové zařízení, které je nezbytné pro provoz velkých a složitých systémů ostrahy, podle lidí zná řešení. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Americká armáda utratila 2,7 miliardy na počítač burácení

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S6HKf3hYKS4/US-Army-Spent-27-Billion-On-Crashing-Computer:
Anonymní čtenář píše: "Podle dva bývalí armádní důstojníci americké tajné služby, multi-miliarda-dolar DCGS-vojenský počítačový systém, který byl navržen tak, aby pomohl americké armády v Iráku a Afghánistánu, prostě nefunguje. DCGS-A je určen pro připadá zpravodajství, sledování a průzkum, a poskytovat real-time analýzy bojiště a aktuální polohu s vysokou přidanou hodnotou cíle - ale místo toho, to je překážkou pro válečné úsilí, nikoli pomáhal generálmajor Michael Flynn, nejlepší zpravodajský důstojník v Afghánistánu. říká, že DCGS-chyby se dokonce vedla ke ztrátě na životech (PDF). "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Anonymní italské Hacker Mobilní zatčen

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bK7RODAOHlU/Italian-Anonymous-Hacker-Cell-Arrested:
jojo_it píše: "Tři hackeři, která je součástí Anonymní Hacker Group, byly identifikovány a zatčeni, když italsko-švýcarské vyšetřování. buněk provedli několik útoků proti italské vlády internetových stránek a" příslušné italské společnosti. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Anti-PowerPoint strana tvořila ve Švýcarsku

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/n-sSydU3hbE/Anti-PowerPoint-Party-Formed-In-Switzerland:
zlobí tapír píše: "Mnoho lidí se nelíbí Sezení setkání jede s prezentací software. Microsoft PowerPoint je možná nejznámější a nejvíce nenáviděný programů prezentace tam, ale jen málokdo by se politické stojí nad ním. Nicméně to je přesně to, co Švýcarska Anti-PowerPoint strana (APPP) se snaží dělat z článku:. "Podle APPP, využití prezentační software stojí švýcarské ekonomice 2,1 miliardy švýcarských franků (2,5 miliardy USD) ročně, zatímco v celé Evropě, prezentace software způsobí ekonomickou ztrátu € 110 miliard eur (US $ 160 miliard). APPP zakládá své výpočty na neověřené předpoklady o počtu zaměstnanců attending prezentací každý týden, a předpokládá, že 85 procent těchto zaměstnanců nevidí žádný účel prezentace. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Realistický robot navržený pro zubní studenty

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uvTWSvxCCe0/Realistic-Robot-Designed-For-Dental-Students:
Zothecula píše: "Tokio Showa univerzita představila svůj nejnovější robotické zuby pacienta. University zabývá Robotics společností Tmsuk na výrobu realistických bot, který je navržen tak, aby simuloval několik typických pacientů gest a reakcí, což zubní studenti vyzkoušet, jaké to je pracovat s skutečného pacienta. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


První WebCL Dema přicházejí z Nokia a AMD

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sAEELwNZZ04/First-WebCL-Demos-Arrive-From-Nokia-and-AMD:
Anonymní čtenář píše: "Samsung a Nokia zveřejnily první implementace WebCL pro webové prohlížeče. Nokia verzi Firefox 4 a AMD App SDK pro Windows Vista / 7 32-bit a Samsung je verze pro Mac OS X 10.6.7 se Safari a Nvidia . OpenCL GPU implementace má malý k žádné použití pro průměrného uživatele, ale je tu pár videí na YouTube, která představí výkon GPU výpočtů ve fyzice. - uvnitř okna prohlížeče "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


NYT Aktualizace Přestávky iPad App, trápí předplatitele

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BGrsNl9kfmk/NYT-Update-Breaks-iPad-App-Annoys-Subscribers:
jbrodkin píše: "The New York Times, který nedávno začal nabíjení iPad readers 20 dolarů za měsíc, má hodně rozhněvaných digitálních účastníků po aktualizaci rozbil NYTimes pro iPad aplikace. aktualizace byla navržena pro usnadnění pro čtenáře objednat Times přes iTunes (irony!), ale místo toho odešel čtenáři nemají přístup k žádné články. Horší je, že Times neobtěžoval opravit aplikaci na prodloužený víkend nebo odpověď pro uživatele, kteří si stěžovali na Twitteru. Není to poprvé, vývojáři mají rozbité iPad aplikace se špatně postavený update, ale čtenář stížnosti poznamenal, že na velikosti New York Times a vysoká cena, poplatky, aby to gaffe k vzteku. Rozzlobení uživatelé řízené aplikace v hodnocení na méně než dva z pěti hvězd. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.