středa 26. ledna 2011

NY Times považuje Vytvoření WikiLeaks typ stránek

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wv1Hl7XbWQw/NY-Times-Considers-Creating-a-WikiLeaks-Type-Site:
eko3 píše "The New York Times zvažuje možnosti vytvořit in-house podání systém, který by mohl usnadnit pro-by být leakers poskytnout velké soubory na papír Z článku:. 'výkonný redaktor Bill Keller řekl, že on Cutline nemohl jít do detailů, "zejména proto, že není nic přibité." Ale když se zeptal, zda by mohl představit systém, jako je transparentnost jednotky Al-Džazíry, Keller uvedl, že dokument byl "při pohledu na něco, co v tomto směru." '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Editorial: chyby na unreleased telefony nevadí

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/26/editorial-bugs-on-unreleased-phones-dont-matter/:
Je to příběh děje kolem dnes v souvislosti s údajným problém v řídicí jednotku energie ovlivňuje Motorola první dva dual-core smartphonů - AT & T Atrix 4G a Verizon Droid Bionic - to vede k mišmaš otázek: přehřátí, podivné RF fluktuace, seznam jde dál. Zní to jako tragédii v rozhodování, ne? Nejhorší ale je problém PMU řekl, aby byl "hlavní unfixable chybu, že se bude deska [sic] to navždy." Průšvih!

Ale pojďme zpět nahoru a zvážit fakta zde. Za prvé, jak nejlépe můžeme říct, že zdroje jsou dva plakáty v HowardForums vlákno, z nichž jeden nemá ani informace z první ruky - je testování zařízení. "Mu údajně vzhledem ke zpravodajství" tím, že byl někdo, kdo Kromě toho, že to opravdu nic takového jako "unfixable" bug, co byste mohli potřebovat, aby slupka pryč několik vrstev softwaru a hardwaru opravit problém v závislosti na tom, jak zásadní vadu vyklube, ale inženýři ukázalo znovu a znovu, že "unfixable" není ve skutečnosti v jejich slovníku ( bílá barva stranou , samozřejmě).

Pokračovat ve čtení Editorial: chyby na unreleased telefony nevadí

Editorial: chyby na unreleased telefony nevadí původně objevila na Engadget na st. 26 leden 2011 14:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje HowardForums | Poslat | Komentáře

Android 3.0 SDK voštinová náhled vejde

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/26/android-3-0-honeycomb-sdk-preview-goes-live/:
Je to stále to bude trochu dříve, než se můžete dostat své ruce na Xoom , ale pokud byste chtěli začít hrát s voštinová SDK právě teď - a hele, vývojáři, tak vám doporučujeme udělat právě to - - Google nyní bylo možné. Verze Android 3.0 SDK účtovaný jako "náhled" je nyní k dispozici ke stažení, představovat "non-final" a systém API obrázky, které vám pomohou rádoby Android tableta vývojáři dostat své nohy mokré, jak se připravují na nevyhnutelný nápor tyto věci v průběhu několika příštích měsíců. Takže dál, si to zároveň dostání je dobrý.

[Díky, D]

Android 3.0 SDK voštinová náhled vejde původně objevila na Engadget na st. 26 leden 2011 14:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Android Vývojáři | Poslat | Komentáře

Hack přináší USB uvazování na HTC Windows 7 Telefon zařízení, Dell Místo Pro

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/26/hack-brings-usb-tethering-to-htc-windows-phone-7-devices-dell-v/:
Prorážející zpět a dále kolem Windows 7 Telefon uvázání jsou dva nové hacky, s jedním se výrazně jednodušší, než ostatní realizovat. Po zjištění možností v jeho Focus Samsung Omnia a 7 koncem loňského roku, inženýrské mozky než na xda-developers se nyní odhalili metodu umožňující USB Internet uvazování na to povrchní znalost HTC na Windows 7 sluchátek telefon. Bohužel, budete muset odemknout přístroj před některým to bude fungovat, ale případ je určitě odlišná pro Dell Místo konání Pro . U že jeden, budete prostě muset upravit INF soubor -. Není nutné odemknout. Hit na níže uvedené odkazy pro ďábelské detaily, a pokusit se vytvořit farmu P2P pomocí telefonu 3G připojení. Slyšeli jsme, že dopravci jsou nepříliš rádi, že ztřeštěností.

[Díky, Lake]

Hack přináší USB uvazování na HTC Windows 7 Telefon zařízení, Dell Místo Pro původně objevila na Engadget na st. 26 leden 2011 15:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Mobilní Tech World (1) , (2) | zdroje xda-developers | Poslat | Komentáře

BGR: BlackBerry scénáře k možnému použití Androidu Dalvik virtuální stroj může spustit Android aplikací

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/26/bgr-blackberry-playbook-to-possibly-use-androids-dalvik-virtua/:
RIM byl humbuk kolem AIR aplikace a webové aplikace pro scénáře na chvíli teď, ale je tu šance, mnohem větší věci, na kterých se pracuje: BGR říká, že firma chce přidat na kompatibilitu Javy pro starší aplikace BlackBerry, a to mimo jiné možnosti, že je s ohledem pomocí Dalvik virtuální stroj nachází v Android se tam dostat. To dělá hodně smysl - Dalvik je jedním z nejpokročilejších Java (ish) virtuálních strojů tam, a je to open-source, takže by klidně mohly RIM si to a vyladit se do práce s již existujícími aplikacemi BlackBerry, které jsou postaveny v Java. Chytré, chytré.

Ale to není vše: BGR dále spekulovat, že pomocí Dalvik také umožní scénáře a budoucí QNX zařízení rovně-nahoru provozovat pravidelné Android aplikací, což je samozřejmě mnohem větší, než řešit jednoduše pomocí stejného virtuálního stroje. Přesně tak, jak nebo proč to dělat BGR, že skok je nejasný, protože OS Android aplikace na scénáře by vyžadovalo přenesení mnohem víc než jen Dalvik, ale je to tam venku. Ve skutečnosti, to bylo tam od 7. prosince, kdy Fortune sebral poznámku z Gleacher & Company analytik Marek McKechnie což naznačuje, že RIM se chystá nabídnout Android kompatibilitu, tak jsme zvědavý, jestli tuto pověst jen s jinou cestu přes internet maso brusky. Upřímně řečeno, naše sázka je, že společnost RIM je příliš hrdý na to, nabídnout Android kompatibilitu a že je to právě vyšetřuje Dalvik jako prostředí Java, ale my bychom rádi, aby se prokazuje špatné - uvidíme, co se stane.

BGR: BlackBerry scénáře k možnému použití Androidu Dalvik virtuální stroj může spustit aplikace Android původně objevila na Engadget na st. 26 leden 2011 14:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje BGR , Fortune | Poslat | Komentáře

Senátoři Bash ISP a Push Rozsáhlé Net Neutrality

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D9gsZXz0sPw/Senators-Bash-ISP-and-Push-Extensive-Net-Neutrality:
eldavojohn píše "Pamatuješ, když žaloval Verizon FCC přes síťové neutrality pravidla? No, senátoři Maria Cantwell (D-WA) a Al Franken (D-MN), vidět to trochu jinak a autorem nové pracovní návrh zákona s názvem" Internet Svoboda, širokopásmové propagace, a zákona o ochraně spotřebitele v roce 2011 "(PDF). zákona stanoví některé příkrém jasnost o tom, co je míněno Net Neutrality o úplně zakazující ISP v tom mnoho věcí, včetně '(6) poplatek [ing] obsah, aplikace nebo poskytovatele služeb pro přístup ke koncovým širokopásmového připojení k internetu přístup poskytovatelů služeb 'uživatelům na základě různých úrovní kvality služby nebo priority doručování paketů internetového protokolu; (7) prioritiz [ing] mezi nebo mezi obsahem, aplikacemi a službami, nebo mezi, nebo mezi různými typy obsahu, aplikací a služeb, pokud koncový uživatel požaduje, aby byly tyto priority ... (9) Refus [ing] propojit na spravedlivé a přiměřené podmínky. ' A to se nepočítá pro pakety odeslané přes jen připojení k internetu, ale také bezdrátové připojení, rádio, mobilní telefon nebo holub dopravce. Franken se neustále opakuje, že se jedná o svobodu projevu tématem naší doby a Cantwell řekl: 'Jestliže my jsme nechali telekomunikační oligarchy řízení přístupu k Internetu, bude spotřebitelé ztrácejí. opatření, která FCC a Kongres se nyní budou stanoveny základní pravidla pro hospodářskou soutěž na širokopásmového připojení k internetu, které mají dopad inovací, investic a zaměstnanosti pro nadcházející roky. Můj účet vrátí širokopásmového policajt zpět do rytmu, a vytvoří stejný soubor povinnosti bez ohledu na to, jak spotřebitelé si své širokopásmové připojení. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


AppToyz iPhone-řízené RC auto a vrtulník jsou další důvody, proč se bavit s telefonem (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/26/apptoyz-iphone-controlled-rc-car-and-copter-are-more-reasons-to/:
AppToyz iPhone-řízené RC auto a vrtulník jsou další důvody, proč se bavit s telefonem (video)
My, stejně jako vy, se podíval na toužebně Parrot AR.Drone . Měli jsme spoustu legrace experimentovat s jeho způsoby rozšířené reality her a strávil hodně času na své vzdychající 299 dolar cenu. Naštěstí je tu nyní mnohem levnější varianta - mnohem méně sofistikované, ale ten, který je však levnější. Je to vrtulník AppToyz, přicházející do maloobchodu a brzy stojí (relativně) dostupné 50 liber, tedy přibližně 80 dolarů. Vypadá to, že se bude vyvíjet od standardní, malý, IR-řízené vrtulníky, které jsou všude teď, ale tohle je řízen váš iPhone nebo iPod touch s laskavým svolením přílohu, která klipy do sluchátkového portu, stejně jako sada univerzálního dálkového iPhone dongles jsme viděli v průběhu let. K dispozici je také auto RC přichází o něco dostupnější na 30 liber, i když pouze helikoptéra je demonstrován na videu vestavěné níže. Nestyď se a sledovat, a pak začít netrpělivě čeká na své vydání, v současné době plánováno na duben.

Pokračovat ve čtení AppToyz iPhone-řízené RC auto a vrtulník jsou další důvody, proč se bavit s telefonem (video)

AppToyz iPhone-řízené RC auto a vrtulník jsou další důvody, proč se bavit s telefonem (video) původně objevila na Engadget na st. 26 leden 2011 13:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Oh Gizmo! | zdroje Pocket-cupanina | Poslat | Komentáře

Microsoft: 'přes 2 miliony' Windows 7 Telefon licence prodány výrobcům tak daleko

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/26/microsoft-over-2-million-windows-phone-7-licenses-sold-to-man/:
Microsoft snížil jen pár kousky poznatků o nás o Windows 7 Telefon výkon na trhu doposud. Zde je to, co jsme dostali:
  • 'Brzy výzkum' říká 93 procent WP7 zákazníci jsou 'spokojený' a 90 procent by doporučit platformu pro ostatní. Nevíme podrobnosti o výzkumu, i když - počet dotázaných zákazníků, časový rámec, a tak dále.
  • V průměru 100 nových aplikací v Marketplace za den, a více než 6.500 celkem jsou k dispozici právě teď.
  • A co je nejdůležitější, "přes 2 miliony" licence byly prodány výrobcům zařízení po celém světě.
Co to vypovídá? Dobře, pojďme slon v místnosti z cesty: iPhone 4 prodal 3 miliony prodaných kusů v malý pod měsíce po jejím zahájení, takže Microsoft má zjevně dostatek prostoru dohnat - ale to přijde jako žádné překvapení nás, analytici, nebo Microsoft sám. K prodeji licence na OEM není stejné jako prodávat telefon na zákazníka, protože mnoho z nich vyrobených prostředků sedí na pultech obchodů, je to jasné, přesně kolik WP7 zařízení jsou vlastně v kapsách uživatelů 'hned, ale číslo je jistě menší než "přes 2 milióny."

Microsoft výdělku hovor je zítra, kde očekáváme získat více podrobností o platformě výkon, ale společnost říká, že dnes to vidí spoustu důvodů, aby byl "býčí o základ pro dlouhodobý úspěch" zde - a vzhledem k tomu, že oni prostě Nemůžeme si dovolit selhat v mobilní hře, doufáme, že mají pravdu.

Microsoft: 'přes 2 miliony' Windows 7 Telefon licence prodány výrobcům doposud původně objevila na Engadget na st. 26 leden 2011 13:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Korejských vědců ukazují, LTE-Upřesnit ve vlastní RV, skóre 600Mbps ke stažení

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/26/korean-researchers-demonstrate-lte-advanced-in-a-custom-rv-scor/:
Korejských vědců ukazují, LTE-Advanced v nadávání RV, skóre 600Mbps ke stažení
Jsme prostě závratné jako děti na cestě do Disney World na vyhlídky na LTE a WiMAX zametací jako požár po celé zemi, ale někdo vždy musí přijít a být tím, sedativum předváděl ještě něco chladnější. Ty děti jsou hráči, u Koreje elektronika a telekomunikace Výzkumný ústav , stejné lidi, kteří nám přinesli Body Area Network v roce 2006, a to strašidelné hledá koala . Teď se pracuje na LTE-Advanced, reálné pravda, 4G , která dodává 600Mbps ke stažení. To je šestkrát, co můžete doufat, že lze očekávat od LTE a 40 krát rychlejší než 3G - stačí si stáhnout 700 MB soubor na 9,3 sekundy, nebo stream 3D HD záznam na cestách, výkon ty šílené kočky se v jejich vozového člověk ukáže jeskyně výše. Bohužel nemáme žádné fotky, co na vnější straně, ale vidíme antény. Spousta antén.

[Díky, Andy]

Korejských vědců ukazují, LTE-Upřesnit ve vlastní RV, skóre 600Mbps stahování původně objevila na Engadget na st. 26 leden 2011 13:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Telekomunikace Korea | Poslat | Komentáře

Čtyři útoky Technici potřebujete vědět o stavu Unie

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mGHKGnzt4KI/Four-Outrages-Techies-Need-To-Know-About-the-State-of-the-Union:
Mr.Intel píše "Poslední noc státu Evropské unie adresy obsažené deset věcí (a čtyři útoky) technické profesionály potřebujete vědět o plánech prezidenta a jeho politiky, jak vás může postihnout, svého zaměstnavatele, a vaše rodina i do budoucna."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


100 P2P Uživatelé Nahrát 75% obsahu

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2kDhuhkbIvY/100-P2P-Users-Upload-75-of-Content:
Anonymní čtenář píše: "Výzkumníci říkají, že asi 100 lidí (tzv. piráti v článku) jsou odpovědné za 75 procent všech stažení na stahování (a stejné skupiny se 66 procent z všech nahrávání), a říká, že způsob, jak vypnout p2p sítí je jednoduše odrazuje, že relativně malý počet lidí. další velká skupina identifikovány ve studii byli lidé (např. z agentury prosazování autorského práva), který nahrál falešný obsah frustrovat ostatními uživateli. Žádné návrhy byly o tom, jak zabránit lidem nahrávání falešný obsah - ale to bylo navrhl, že první skupina by mohla být jejich příjem z reklamy řezu nebo by mohla být přísně trestat. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Exkluzivně: Sony Ericsson Xperia Play (PlayStation telefon) náhled

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/26/sony-ericsson-xperia-play-playstation-phone-preview/:
Ach ano. Po tom všem nesnesitelné škádlení, protože jsme odhalil první fotografie PlayStation Phone, jsme konečně podařilo sehnat reálné řešení pro in-hloubkové náhledu. Upřímně řečeno, my jsme nemohli čekat s touto věcí kolovat v Číně; bychom jinak museli čekat, až MWC , kde očekáváme, že telefon bude vypuštěn jako " Xperia Přehrát "(a my se odkazovat na tento název napříště ). Než začnete pop korku pro nás, to si uvědomit, že to, co jsme viděli tady je předmětem změny, takže se nemusíte být znepokojeni tím, chybějící funkce nebo vystavené kabely v našem preview. Až budete připraveni, zamiřte vpravo kolem přestávce zjistit, co Sony Ericsson vaření nahoru.

Pokračovat ve čtení Exkluzivně: Sony Ericsson Xperia Play (PlayStation telefon) náhled

Exkluzivně: Sony Ericsson Xperia Play (PlayStation Phone) náhled původně objevila na Engadget na st. 26 leden 2011 12:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Smile efektivně s Emotikonu klávesnice

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xpu7TJNwrjw/Smile-Efficiently-With-the-Emoticon-Keyboard:
Pokud je kmen neustále psaní emotikony je zabíjení prsty, a vy jste byli pokáráni při práci na psaní :-(, když jste měl na mysli :-) emotikony klávesnice může být odpověď na vaše modlitby. Malá klávesnice připojuje pomocí rozhraní USB a zajišťuje, už nikdy typu špatné emoce znovu. Jedinou vadou vidím, je nedostatek obří klíče LOL.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nokia předseda chtěl Vanjoki pro generálního ředitele, americké investory donucen vybrat Elop?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/26/nokia-chairman-wanted-vanjoki-for-ceo-american-investors-forced/:
Milujeme nám nějaké firemní intrik, a tam je nějaký intriky nejvyššího řádu přichází z Finska dnes: Nokia Jorma Ollila předseda nyní tvrdí, že on by chtěl, aby otevřený Anssi Vanjoki , aby zvýšily, ale místo toho byl nucen souhlasit Microsoft výkonné Stephen Elop jako Olli-Pekka Kallasvuo je nástupce vést angažovanou společnosti tým amerických investorů, kteří požadovali CEO z levé strany Atlantiku. Jak "vynucené", přesně? Ollila říká, že on byl říkal, že by mohl být vyloučen sám, pokud neměl hodit jeho váhu Elop, což - jak zdůrazňuje IntoMobile ven - je trochu zvláštní, za to, že sám Ollila opouští příští rok. Všichni říkali, co se zdá rybka tady, je to možné, že Ollila je prostě snaží zachránit tvář s Finy (a / nebo Vanjoki sám sebe), jak se připravuje k odchodu Nokia ... nebo je možné, že hordy začarovaného Američanů s kůží na trh společně dotáhnout vice rukojeti. Ať tak či onak, Elop Zdá se, že úklid domu s ohledem na Symbian pohybu , takže to bude zajímavé sledovat, zda může řídit loď zpátky na hřiště tady v roce 2011.

Nokia předseda chtěl Vanjoki pro generálního ředitele, americké investory donucen vybrat Elop? původně objevila na Engadget na st. 26 leden 2011 11:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink IntoMobile | zdroje Kauppalehti.fi | Poslat | Komentáře