pátek 7. října 2011

Comcast slibuje Xfinity VOD dělení na více zařízení, nové Xcalibur průvodce v roce 2012

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/07/comcast-promises-xfinity-vod-streaming-on-more-devices-new-xcal/:
Neočekávejte, že Comcast zastavit jeho Xfinity VOD streaming na zavádění obývací pokoj s právě Xbox 360 letos o Vánocích , jako výkonný Sam Schwartz slíbil během panel CTAM, že plány na vývoj aplikací pro PS3, Wii, Roku a další připojené TV platforem. Vícekanálový zpravodajství není v plánu nasadit do vysílání co nejvíce platforem jako Netflix, tak budeme muset počkat a uvidíme, kam to první podnik do IPTV zastaví. Myslete ve velkém kabel je strach z přehnané služby? Možná, že ještě není, protože tvrdí, Comcast Netflix účastníky bývají většinou žravé uživateli jeho VOD. Také v budoucnu Comcast je jeho zcela novou podobu Xcalibur průvodce software s připojením na internet a sociální sítě tie-ins (podívejte se na naše brzy nahlédnout zde ), které Schwartz zopakoval bude k dispozici celostátní někdy příští rok.

Comcast slibuje Xfinity VOD dělení na více zařízení, nové Xcalibur průvodce v roce 2012 původně objevila na Engadget na pá. 07.10.2011 11:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Vícekanálový Novinky | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat