pondělí 3. října 2011

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z vrcholů finské firmy Nokia. Tentokrát je to na přelomu Nokia C5-03 Nokia staršího bratra C5 mobilní a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminálu lehká (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další caracterísitcas, že ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykového displeje 3, 2 palce, Nokia C5-03 je vybaven 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 má 40 MB interní, který může být přeměněn na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ale bude obsahovat standardní 2 Gb

Jako operační systém je Nokia C5-03 pracuje s Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí dobrou sbírku ikon, které poskytuje přímý přístup k e-mailovým účtům a sociální sítě.

Některé aplikace Vrcholem Nokia C5-03 jsou přístupová na Nokia Music Store a Ovi Store, odkud můžete nakupovat hudbu nebo mobilní aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsme se bavili, budete je 170 eur.

Spojené království, aby si 50 milionů liber graphene výzkumným střediskem

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iPwLUyEFpKU/UK-To-Get-pound50m-Graphene-Research-Hub:
twoheadedboy píše: "Britská vláda učinila velký závazek k rozvoji" zázrak materiál "graphene, nejvíce pravděpodobný kandidát nahradit křemíkové čipy do počítačů v budoucnosti. 50.000.000 liber graphene Globální výzkum a technologie Hub byl vyhlášen kancléřem státní pokladny George Osborne. Doufáme, zařízení pomůže komerčně graphene. University of Manchester, kde byl objeven materiál, uvítal oznámení a bude jedním z možných míst náboje. Právě teď, bude univerzity se chystá požádat o jejich šanci hostit graphene hubu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Devíti kruhy pekla IT

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Kx5rW6m9Su8/The-Nine-Circles-of-IT-Hell:
snydeq píše: "Dan Tynan nás vezme na prohlídku devíti kruhů pekla IT, místo" není na rozdíl od podsvětí popsal Dante ve své Božské komedii. " "Ale tady, v datových centrech, konferenčních místností a skříní, IT verze v tomto pekle není alegorie. Jedná se o velmi skutečným testem každé IT pro jeho rozum a duše," Tynan píše. Z IT Limbo, na tech chtíč , zúčastněných stran, obžerství, tech-pro zradu, je IT Peklo nebude pohřben hluboko v zemi, je to jen na konci chodby. "Naštěstí, jak v poetickém vesmíru Dante, existují způsoby, jak uniknout devíti kruhy peklo. Ale IT profesionálové pozor: Možná budete muset čelit vlastní Devils k tomu musí sejdeme ".?

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Proč Linux je dobré pro low-end smartphone

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ul4v6rCB8ak/Why-Linux-Is-Good-For-Low-End-Smartphones:
jfruhlinger píše "Nokia oznámila, že to byl vývoj Linux distro pro low-end smartphone, krátce poté, co opustil linuxové Meego OS na Windows Phone 7, byl trochu zarážející. Ale je to vlastně dává dobrý obchodní smysl smartphone světě. Zatímco WP7 usiluje o high-end, tam je trh pro levnější a méně komplexní telefony, které ještě porazit nudných funkce telefonu, a to zejména v rozvíjejících se ekonomikách. A na rozdíl od Symbian a silně vylepšené Meego, Linux může být rychle a levně přinesl na trh jako low-end smartphone OS. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sotva viditelná Bluetooth sluchátka od Novero hře na FCC

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/03/barely-visible-bluetooth-earphones-from-novero-spotted-at-the-fc/:
Procházka podél této hranice mezi řídké headset Bluetooth a perlový náhrdelník, a budete nakonec narazili na společnost s názvem Novero. Specializuje se na nejasně směšné Bejeweled bezdrátové věci, ale to má nějaké vážné produktů taky - včetně tato skryté malé Rockaway sluchátky, které byly právě schválila FCC. Budou se vyrovnat s hands-free volání, 5,5 hodiny stereo hudby a 250 hodin v pohotovostním režimu - a navíc váží pouhých 10 gramů. Ideální pro všechny, kteří chtějí NYC taxikář porušením pravidel v 50MPH.

Sotva viditelná Bluetooth sluchátka od Novero hře na FCC původně objevila na Engadget na po. 3.října 2011 12:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj FCC | Přeposlat | Komentáře

BranchOut přináší Facebook zaměřené na profesionální sítě na platformě Volná místa CareerBuilder

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/u408HdXAiTc/:
branchout-picture

BranchOut, odborné sociální síť Facebook, oznamuje partnerství s pracovními místy a pokračovat v místě CareerBuilder, které pomohou uživatelům přinést do sociálních sítí zkušenosti při hledání zaměstnání. Finanční podmínky této transakce nebyly zveřejněny.

Zahájen v červenci 2010, BranchOut je něco jako LinkedIn na Facebook , protože to umožňuje síť a najít zaměstnání prostřednictvím své přátele v sociální síti. BranchOut na Facebook aplikace umožňuje vyhledávat firmy a pak můžete vidět všechny své přátele, kteří buď pracují, nebo se znáte někoho, kdo dělá. Aplikace v podstatě otevírá obrovské množství kariéry data o sociální graf na největší světové sociální síti.

V průměru BranchOut, která je podpořena tím, Accel, Norwest, zdymadlo a Redpoint, říká, že síť 300 přátel Facebook překládá do 30.000 profesionální připojení. Náboráři, pak použijte BranchOut na podporu pracovních míst a zdroj talentů z různých pracovních odvětvích.

Prostřednictvím partnerství může uchazeč o zaměstnání na CareerBuilder Prohlédnout nabídky práce zájmu a okamžitě vidět lidi v jejich rozšířené sítě, prostřednictvím aplikace BranchOut to, koho se mohou obrátit na případné doporučení nebo rady ohledně získání interview.

Společnosti říkají, že integrace Facebook zaměřených technologií BranchOut je perfektní pro uchazeče o zaměstnání. Podle studie CareerBuilder 2011 ve Spojených státech, 40 procent pracovníků, kteří hledají práci řekl, že výzkumné společnosti, že zájem je na Facebooku Před aplikací do pozice, a jedna ku pěti (21 procent) používají Facebook kontaktovat přátelům pracovních příležitostí.

A další tradiční on-line práce platformy jsou určitě chytat na sociální trend, pokud jde o vytváření sítí a hledání zaměstnání. Fellow při hledání zaměstnání portál netvor nedávno nedávno zahájila BranchOut-klon volal BeKnown. Otázkou je, když nakonec LinkedIn Facebook integrovat do své odborné sociální síti.


T-Mobile a Walmart nabízí 4G bez dlouhodobé smlouvy, aby se zabránilo bolesti rozvodu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/03/t-mobile-and-walmart-offer-4g-with-no-long-term-contract-avoidi/:
Strom-Mobil ... Je nám líto, T-Mobile a Walmart nabízejí až exkluzivní "No roční smlouvy" dohoda o závazku-panický zákazníky, kteří chtějí získat 4G mobilní datové . Za 30 dolarů měsíčně Monthly4G plán umožňuje neomezený mobilní data, z nichž první 5GB sestupuje prostřednictvím tzv. americké největší 4G síť . Poté, co projdou, že limit, data zamíchá se na 2G rychlostí. Můžete také získat neomezené SMS zpráv a včetně 100 minut hovoru, ale ty jsi asi větší zájem na získání té data, ne? Služba bude k dispozici od 16. října se shodovat s Walmart otoky svou nabídku telefonů T-Mob rozpočtu na šest, včetně jeho první předplacené 4G telefon. Po přestávce jsme dostali nějaké oficiální hledají slova, přehledně uspořádaných do tiskové zprávy.

Pokračovat ve čtení T-Mobile a Walmart nabízí 4G bez dlouhodobé smlouvy, aby se zabránilo bolesti rozvodu

T-Mobile a Walmart nabízí 4G bez dlouhodobé smlouvy, aby se zabránilo bolesti rozvodu původně objevila na Engadget na po. 3.10.2011 10:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Walmart | Přeposlat | Komentáře

Svět je nejvíce silný dalekohled začíná Hledat počátku vesmíru

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/C2_yzkvMipc/Worlds-Most-Powerful-Telescope-Begins-Search-For-Origin-of-the-Universe:
MrSeb píše: "největšího astronomického zařízení na světě, je nyní v provozu ALMA, nebo Atacama Large Millimeter Array, je obrovský radioteleskop vyrobený z 66 12 -. 7 m, jídlo antény leží 5000 metrů nad mořem, v Chile. Jejím cílem je hledat nové formy života a nové civilizace a odvážně jít kde žádný dalekohled už předtím, ale ne, vážně:. Jejím úkolem je nahlédnout do minulosti a vyšetřování starých hvězd a mlhovin, peer na exoplanety, která by mohla podporovat lidská ( . nebo cizí) život, a doufejme, že se dozvědět více o vzniku a zániku mezihvězdného zatím jen 20 z 66 antény jsou na místě, ale když to je kompletní - koncem příštího roku - bude mít rozlišovací schopnost daleko větší než Hubble, podle Evropská kosmická observatoř (ESO), která provozuje ALMA. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


HTC Android Backdoor úniku Soukromé uživatelských dat

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XSarfa3jaXc/HTC-Android-Backdoor-Leaks-Private-User-Data:
Trailrunner7 píše: "Existuje vážné bezpečnostní záležitost s mnoha Android telefony HTC, která umožňuje veškeré aplikace s internetovým oprávnění pro přístup k obrovské množství osobních údajů o zařízení, včetně protokolů hovorů, e-mailové adresy, SMS zprávy, poslední známou polohu a GPS více. Problém byl představen prostřednictvím aktualizace HTC telefony, které nainstalován nástroj s názvem HTCLogger, který shromažďuje data. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Kindle požáru předběžné objednávky zahřívá, údajně dosáhnout 95.000

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/03/kindle-fire-pre-orders-heat-up-reportedly-reach-95-000/:

Kindle Oheň nebude z til listopadu, ale už je vydávat nějaká silná pre-order kouřové signály. Podle digitálního marketingu firmy eDataSource, Amazon první tablet vyvolalo dost Buzz vyzvednout těsně pod 100.000 objednávek - odhad na základě vzorku 800.000 uživatelů e-mailu. I s těmito odhady růžové, ale Amazon ještě dlouhou cestu, než je dostihne Apple, který prodal 300.000 Tablety na svůj debut. Ale my jsme hádat, že oheň je 199 dolarů cenovka pravděpodobně nebude bolet své šance.

Kindle požáru předběžné objednávky zahřívá, údajně dosáhnout 95.000 původně objevila na Engadget na po. 3.10.2011 11:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink T3 | zdroj eDataSource | Přeposlat | Komentáře

Energy Star 5.3 nyní ve skutečnosti, někteří robustnější televize odešel v zimě

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/03/energy-star-5-3-now-in-effect-some-chunkier-tvs-left-out-in-the/:
Vylepšenou sadu Energy Star požadavků vstoupil v platnost minulý týden, hodně k mrzutosti a velkých plazmových televizorů po celém světě. Podle nové specifikace (verze 5.3), stanoví, že s vychvalovaný modré nálepky bude muset být v průměru o 40 procent nižší spotřeby energie než standardní modely, zatímco větší displeje se bude konat ještě přísnější požadavky. Nejnovější verze také vyžaduje pro kvalifikaci televizory dodržovat "hard cap" ve výši 108 wattů (bez ohledu na velikost), v podstatě diskvalifikuje jakékoliv plazmy minimálně 50-palců a nějaké větší, non-LCD s LED podsvícením. Mezi ty soubory, které postoupily k uznání podle verze 4.2 , celých 14 procent více než spotřebuje 108 wattů (většinou modelů 2010), a pouze tři LED LCD-umístěný (včetně Samsung UN65D8000 ). Některé nové modely 2011 vyloučen, ale může být ještě nosí modré samolepky, vzhledem k probíhajícímu Energy Star v procesu přechodu. "Se záměrem vidět výrobků, které splňují nejnovější požadavky na pulty obchodů, kdy nabude účinnosti 5.3, EPA zastavil Certifikace nových televizorů, které splňují požadavky na 4.2 (ale ne 5,3 požadavků), 31. května 2011," Energy Star produktový manažer Katherine Kaplan vysvětlil CNET. "Všechny nové produkty s certifikací od 31.května splňuje požadavky 5.3. Produkt nově vyroben a certifikován v červnu musel splnit 5.3 Požadavky být označen." Hit se zdrojem níže uvedený odkaz pro více informací.

Energy Star 5.3 nyní ve skutečnosti, někteří robustnější televize odešel v zimě původně objevila na Engadget na Po. 03.10.2011 11:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroj Energy Star | Přeposlat | Komentáře

Wiki Editor Pomáhá Reveal Pre-9/11 CIA chyby

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Yx7h4_Ff5dk/Wiki-Editor-Helps-Reveal-Pre-911-CIA-Mistakes:
Anonymní čtenář píše: "Kevin Fenton četl ministerstvo spravedlnosti v roce 2004 inspektor zprávu generálním pre-9/11 inteligenci selhání. Části toho nedávalo smysl s ním, a tak se rozhodl přidat informace ve zprávě Paula Thompsona 9 / 11 časové ose na wiki stylu stránky historie Commons. Nakonec, Fenton práce vedla jej, aby odhalili totožnost manažera CIA, který provozoval Bin Ladin jednotky před 9 / 11, kdy agenti tam úmyslně odepřena informace o dvou 9 / 11 únosců z FBI. že manažer byl jmenován Richard hrabě Blee a on je nyní předmětem dokumentárního Ray Nowosielski a John Duffy, v secrecykills.org, který potvrdil jeho totožnost pomocí technik přímo z filmu 70. let Všichni prezidentovi muži. Blee , spolu s Cofer Black a George Tenet, našli práci dost znepokojující vydání společného prohlášení popírá některé z obvinění. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Facebook Přidá nebezpečný odkaz ochranu

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CSKZNjTLkDo/Facebook-Adds-Malicious-Link-Protection:
wiredmikey píše: "Jako každá bezpečnosti IT oddělení ví, že sociální sítě představují významnou hrozbu pro uživatele na všech úrovních, jak slepě na odkazy, které často vedou ke spamu nebo jiných škodlivých stránek, které by mohlo vést k infekci malware. V pohybu, aby byl chráněn uživatele z největších světových sociální sítě, Facebook přidává nové funkce pomáhá chránit uživatele před rozcestník na tyto škodlivé weby. Počínaje dnešním dnem, kdy se Facebook uživatel klikne na odkaz, budou kontrolovány proti databázi od Websense databáze ve snaze zjistit, zda je odkaz nebezpečný. Pokud je odkaz odhodlaný být riskantní, uživatel bude mít možnost pokračovat na vlastní nebezpečí, návrat na předchozí obrazovku nebo získat více informací o tom, proč to byla označena jako podezřelá. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Divadlo Professor <em>Firefly</em> Plakát Deklarovaná Vyhrožování

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cKX86pJfgvo/Theater-Professors-emFireflyem-Poster-Declared-Threatening:
ocean_soul píše: "Asi proto, že nic víc ohrožuje se děje a potřebují prokázat svoji užitečnost policejní škole na University of Wisconsin-Stout rozhodl plakát Firefly s citátem:" Neznáte mě, synu, tak mi dovolte vysvětlit, aby Ještě jednou vám: Jestliže se někdy zabít, budete vzhůru. Budete se proti mně. A budete mít ozbrojený, "byl hrozbou pro bezpečnost na akademické půdě. Nebylo to citát o ne zabíjet lidi?"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.