pondělí 24. ledna 2011

<em>Příroda</em> Vydavatel Spustí <em>PLoS ONE</em> konkurent

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SNF8hzAgmpc/emNatureem-Publisher-Launches-emPLoS-ONEem-Competitor:
Linhares píše "Příroda je Publishing Group uvádí na trh nový časopis, vědeckých zpráv, oznámil počátkem tohoto měsíce tiskové zprávy je jasné, že to je tvarovaný po PLoS ONE:. 'vědeckých zpráv bude zveřejňovat doklady původního výzkumu v zájmu odborníků v daném oboru . v přírodních vědách Nebude to nastavit prahové hodnoty vnímané důležitosti pro dokumenty, které zveřejňuje, spíše bude vědeckých zpráv publikovat všechny dokumenty, které jsou považovány za technicky platné a originální, aby Společenství zhodnotit význam papírů post. -peer review, bude vědeckých zpráv webové stránky obsahují nejvíce-stažení, většinou-e-mailem, a nejvíce-blogged seznamů. Všechny výzkumné práce budou těžit z rychlého peer review a publikace, a bude uložen v PubMed Central. ' Snad čtenáři mohou najít to ironický, že PLoS ONE, nejprve zamítl Příroda jako 'on-line databáze', 'se spoléhat na hromadnou levné publikování nižší kvality prací dotovat své hrstku high-kvalitní vlajková loď časopisů' Zdá se, že stanovení norem pro ' nové éry ve vydávání. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Exkluzivně: Barnes & Noble vyřazení kout 3G, cituje nedostatečné hromadné poptávky

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/24/exclusive-barnes-and-noble-phasing-out-the-nook-3g-cites-lack-of/:
Barnes & Noble lze prodávat milióny výrobků kout , ale je to znít jako 3G varianta není opravdu udělal své strany pomoci tyto údaje. Obdrželi jsme svědectví od uvnitř B & N, že kout je přerušena, v souvislosti s prodejem zdánlivě pokračovat až do vyčerpání zásoby. Outfit je povzbuzující obchodními partnery na neposlal žádnou "hromadné žádosti" pro kout 3G, protože prostě "nebudou dostatečné množství na splnění těchto příkazů." Samozřejmě, my jsme řekli, že firma nikdy skutečně obdržela obrovské množství kout 3G hromadné objednávky začít, takže možná WiFi je opravdu všude v těchto dnech. V každém případě, urvat si kout 3G post-spěch, pokud jste myslel, že je nad - jakmile jsou pryč, jsou pryč nadobro. Nebo můžete počkat na next-gen verzi s displejem Pearl . Jen říkám '.

Exkluzivně: Barnes & Noble vyřazení kout 3G, cituje nedostatečné hromadné poptávky původně objevila na Engadget na po. 24 leden 2011 17:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Jak reagoval na Facebooku tuniský Hacks

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ADpqREHA-g0/How-Facebook-Responded-To-Tunisian-Hacks:
jamie píše "Facebook bezpečnostní tým otevírá, vrhá světlo na revoluci, která by se mohla stát podobenství pro Internet aktivismus Citovat:. 'Po více než deseti dnech intenzivního vyšetřování a studie, Facebook bezpečnostní tým si uvědomil něco velmi, velmi špatné se děje. země poskytovatelů internetových služeb, byl spuštěn nebezpečný kus kódu, který byl záznam přihlášení uživatelé 'informace, když šli do lokalit, jako je Facebook. Do 5. ledna, bylo jasné, že celá země stojí hesel byly v procesu bytí ukradený práva . Uprostřed největšího politického pozdvižení v posledních dvou desetiletích Sullivan a jeho tým rozhodli, že potřebují země-úroveň řešení -. a rychlá Přestože Sullivan řekl Facebooku zjistil celou řadu bezpečnostních problémů a byl zapojen do různých politických situacích, které by Nikdy neviděl nic podobného, co se děje v Tunisku. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Magic Box MagSafe mod kit přináší externí baterie zpět do vašeho počítače Mac (některé požadované sestavy)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/24/magic-box-magsafe-mod-kit-brings-the-external-battery-back-to-yo/:
To není zrovna pájecí pistole za úsvitu , ale vypadá to, HyperMac prochází několik přemetů, aby zajistila, že její produkty, zůstanou na trhu, aniž by porušilo právní tým na Apple. První tam byl auto HyperJuice / letecké adaptér , a nyní Magic Box bere věci do ještě invazivní úrovni. První krok: snížit napájecí kabel od napájení vašeho Mac adaptér MagSafe na polovinu. Druhý krok: krmivo kabel, který můžete snížit na polovinu do MagicBox ... a nyní máte svou vlastní HyperMac baterie pro ty, extra-dlouhá liveblogging zasedání. Zdá se, že mrtvý jednoduché, ne? A v současné době, je společnost přihodil zdarma autonabíječky dohodu přisladit. K dispozici za 50 dolarů v březnu.

Magic Box MagSafe mod kit přináší externí baterie zpět do vašeho počítače Mac (některé požadované sestavy), původně objevila na Engadget na po. 24 leden 2011 15:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmodo | zdroje HyperMac | Poslat | Komentáře

Počítačové Incident Response a bezpečnost výrobků

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5Mgm6AHSFbY/Computer-Incident-Response-and-Product-Security:
brothke píše: "Když někdo zavolá 911 v panice hlásit mimořádné události, během několika vteřin odesílatel ví, kde je volání z, a pomoc je často jen pár kroků. Pokud jde o případy počítačové bezpečnosti, společnosti, často nejsou tak odolné v jejich schopnosti rychle reagovat. Vezměte například TJX Cos data porušení, kde byly nejisté bezdrátových sítí ohrožena po celé měsíce, odhalující miliony osobní rekordy, než byli vymezeny a konečně zabezpečil. Jakmile vědomi problému, trvalo TJX Další několik měsíců, dokud se situace byla zcela pod kontrolou a zabezpečené. V počítačové Incident Response a bezpečnost výrobků, autor Damir Rajnovic poskytuje čtenáři s výbornou a praktickou příručku o základy budování a provozování bezpečnostní Incident Response Team. Kniha je zaměřena na získání čtenáře až do rychlosti tak rychle, jak je to možné a je zabalena s cenným real-svět a na vlastní kůži vedení. " Přečtěte si o zbytek přezkoumání Benova.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Verizon ladění low-end data plány, pomocí &#39;3 rozdíl G &#39;na příplatek k LTE

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/24/verizon-tweaking-low-end-data-plans-using-3g-distinction-to-u/:
No, to netrvalo dlouho vůbec: vypadá jako Verizon, je odrovnat svou 15 dolarů datový tarif 150megabajt pro smartphony celkem, místo toho corralling lidé do 30 dolarů neomezené možnosti. Samozřejmě, že s nárůstem dat-hladový smartphone aplikace na Android ( a brzy, iPhone ), 250 megabajty za měsíc používání je stále méně a méně přiměřenou ze dne na den, takže nemůžeme říci, že jsme strašně překvapilo. Mezitím, 9,99 dolarů 25MB funkce telefonu data možností je dostat ránu až 75MB s 10 dolarů za 75 MB nadsazení, mírný pokles z 20 centů / nadsazení MB, že tito zákazníci se zabývají v současné době. Nakonec zjistíte, že 30 dolarů neomezené plán je nyní kvalifikováno jako vztahující se na "vlastnost telefonů a smartphonů 3G", nikoli pouze "chytré telefony", jak oni byli předtím - kývnutí na skutečnost, že Verizon nadcházející LTE telefonů nebude nárok na stejnou cenu. Co si myslíte, že jste byli bude planoucí na Thunderbolt na 20 nebo 30Mbps bez péče ve světě?

[Díky, anonymní sázkař]

Verizon ladění low-end data plány, pomocí '3 G 'rozdílu na příplatek k LTE původně objevila na Engadget na po. 24 leden 2011 14:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Teroristé Bomb Moskva letiště

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gsGeOoiQxN0/Terrorists-Bomb-Moscow-Airport:
jayme0227 píše "teroristé odpálili bombu na nejrušnějším letišti v Moskvě v pondělí, zabíjet 35 lidí a zranil dalších 152, ruské úřady řekl. prezidenta Dmitrije Medveděva, který volal bombardování teroristických útoků, nařídil další bezpečnostní na jiných letištích v Moskvě a dopravních uzlů, a Moskva policie šel na vysoké pohotovosti v případě dalších bomb. " Podle New York Times, "letiště zůstala otevřená v pondělí večer, a cestující i nadále proudit haly, kde vybuchla bomba."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Digitální Storm je tenký Enix ploše se Sandy Bridge na 4.7GHz

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/24/digital-storms-slim-enix-desktop-takes-sandy-bridge-to-4-7ghz/:
Přetaktovaný, vlastní-postavený PC jsou nic nového , a ani se 4.7GHz z továrny . Ale Digitální Storm se podařilo jednu z nejnovějších čipů Intel Sandy Bridge se, že výška, a to je dělá tak v případě, že je mnohem uhlazenější než většina věží venku. Všichni-nový Enix se spoléhá na Micro-ATX základní desce, vertikální odvod tepla a mobo, která je otočná o 90 stupňů - ". Využít teplo přirozenou tendenci stoupat" pohyb, který je se provádějí za účelem Spotřebitelé mohou objednat již dnes, s 1.132 dolarů základní jednotka se může pochlubit Core i3-2100, 4 GB DDR3-1600 pamětí, 1 GB NVIDIA GeForce GT 220, 1TB pevný disk a kopie Windows 7 Home Premium. High-end model, hraničí na severu jen dva velké, s každým modelem nabízí hot-swap zálivu a dvojice portů USB 3.0. Pastvou pro oči je dole, a zdroj odkazu by neměl být pustil se, pokud si nejste docela imunní vůči impuls kupuje.

Pokračovat ve čtení Digitální Storm je tenký Enix ploše se Sandy Bridge na 4.7GHz

Digitální Storm je tenký Enix ploše se Sandy Bridge na 4.7GHz původně objevila na Engadget na po. 24 leden 2011 13:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Digitální Storm | Poslat | Komentáře

Kinect Hack Staví 3D mapy Real World

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mGohxaW66sE/Kinect-Hack-Builds-3D-Maps-of-the-Real-World:
Lanxon píše "poznamenal Kinect-Tinkerer Martin Szarski používá auto, notebook, smartphone Android, a výše uvedené Xbox 360 periferní udělat DIY-ekvivalent Google Street View. Kinect multi-kamera uspořádání mohou být použity k zachycení některých fuzzy , ale překvapivě snadné 3D mapy v reálném světě míst a objektů. Jak jsme viděli v Oliver Kreylos 'brzy hack, můžete využít data z hloubky-citlivá kamera Kinect je zmapovat 3D bod-mrak, se skutečnými vzdálenostmi. Potom použijte Barevná kamera obraz vidět, které RGB pixel odpovídá všem hloubky bodu, a nakonec dospět k barevným, texturovaný model. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Bílý iPhone 4 v AT & T účet systému řízení teď taky

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/24/white-iphone-4-in-atandts-account-management-system-now-too/:
Hot na paty portréty v různých Vodafone Německo a Best Buy systémy, mýtický bílý iPhone 4 je ukazovat někde jinde - a pro mnohé z vás, tenhle hity zejména v blízkosti domova. Ukázalo se, že všechny AT & T účastník se může přihlásit ke svému účtu a podívejte se jak 16 GB a 32 GB verze telefonu, uvedené v daném modelu sběrač, což by mohlo naznačovat, že rozhodně tihle kluci jsou stále připraveni konečně zpřístupnit je spolu se všemi ostatními. Pak znovu, jsme také slyšeli, že bílý iPhone 4 nikdy opustil některé z AT & zásob T systémy na prvním místě, takže by to mohlo znamenat velmi málo - ale teď jedeme s "kde je kouř, tam je oheň "úhel. Verizon, na řadě .

Bílý iPhone 4 v AT & T na účet systému řízení teď taky původně objevila na Engadget na po. 24 leden 2011 13:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje BGR | Poslat | Komentáře

HP / Palm 9,7-palcový Topaz tablety užívat 1.2GHz Qualcomm MSM8660, 220 adreno GPU

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/24/hp-palms-9-7-inch-topaz-tablet-to-use-1-2ghz-qualcomm-msm8660/:
Vypadá to, že ti šeptá jsme slyšeli o HP Topaz s 1.2GHz procesor Qualcomm byla pravda. Lidí více než v před centrální právě vstřelil interní dokument podrobně předpokládané specifikace nadcházející HP 9,7-palcový tablet, a vypadá to, že výše uvedené CPU budou spojeny pomocí integrovaného adreno 220 GPU, 512 MB DDR2 paměti, Bluetooth 2.1 + EDR, front-čelí 1,3 megapixelovým fotoaparátem a dual-kapela 802.11b/g/n WiFi. Jsme řekl očekávat oleofobní Gorilla Sklo obrazovky se standardním rozlišením XGA (1024 x 768) rozlišení, možnosti 16GB, 32GB nebo 64GB skladování, volitelně WWAN, akcelerometr, gyroskop, světelný senzor, mikrofon a baterii, která se bude trvat asi osm hodin v ideálních okolností. Je přirozené, že webOS je na palubě, a my jsme slyšel, že WiFi-pouze model bude skutečně narazí na trhu v určitém okamžiku. Pokud jde o připojení verze? HSPA, LTE a CDMA varianty jsou říkalo, se první dvě by mohly být SIM-uzamčen, zatímco všechny tři nesou A-GPS.

Je třeba poznamenat, že tyto dokumenty byly zřejmě čerstvá jak loni na podzim, takže je vše jasně podléhají změnám. To znamená, že jsme kopat hlásí, že HP bude dělat vše pro to, aby plně podpořily Flash na tohle břidlice, a to může také zvážit partnerství s Blio pro digitální knihomolové v návštěvnosti. Samozřejmě, že cloud služeb je tvarování až bude obrovský problém, a to bude rozhodně podporovat indukční nabíjení prostřednictvím Touchstone v2. Tyto dokumenty také potvrzují to, co jsme slyšel o Klepněte pro sdílení, s druhým-gen Touchstone se zpracovávat i bezdrátové sdílení fotografií, bezdrátový audio streaming a postroje-video zdarma zářil (jen abychom jmenovali alespoň některé). Hit zdroj odkaz plné hubený, a nebojte se tlak HP přesunout 9.února o něco blíž k současnosti.

[Díky všem, kdo poslal to v]

HP / Palm 9,7-palcový Topaz tablety užívat 1.2GHz Qualcomm MSM8660, 220 adreno GPU původně objevila na Engadget na po. 24 leden 2011 12:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Předem Centrální | Poslat | Komentáře

Mozilla navrhuje &#39;Not Sledovat&#39; HTTP hlavičky

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FTOjCzY1hPk/Mozilla-Proposes-Do-Not-Track-HTTP-Header:
MozTrack píše "vznik dolování dat třetí strany inzerentů způsobil celonárodní debata ze soukromí odborníky, zákonodárci a prohlížeč příznivců. Mozilla Firefox, populárního prohlížeče společnosti, navrhl novou funkci, která bude předcházet osobní lidí informace dostaly těžil a prodával pro reklamu. funkce by uživatelům nastavit prohlížeč preference, který bude vysílat jejich touhu opt-out z třetí strany, reklama-založené sledování. Bylo by to přes "Do Not Track" HTTP hlavičky při každém kliknutí nebo zobrazení stránky v Firefox. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Robo-kytara ostuda! Gibson Firebird otevření X platformu vývojářům třetích stran, App Store bezprostřední

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/24/robo-guitar-shocker-gibson-opening-firebird-x-platform-to-third/:
Viděli jsme budoucnost kytary, a to je App Store. Alespoň, že to, co Gibson by nás rádi přesvědčili, jak to oznamuje, že je to otevření Pure-analogové motoru a celého Firebird X platformu pro třetí strany vývojářů. Nevěděl, že je to platforma, viď? Myslel jsem, že to bylo více než-ceny kytaru s vlastnostmi, které jsme nepotřebovali (a vřeteníku jsme nijak zvlášť starat o)? Stejný zde. Zřejmě společnost bude brzy rozpoutání všechny druhy Pure-Analogový kytary na světě, ve všech různých cenových bodů. Nevíme, co to znamená pro rock'n'roll, i když jsme se docela jistý, že ten chlap od Muse již vlastní tři z nich. Hit zdroj odkaz pro všechny úžasné deets.

Robo-kytara ostuda! Gibson Firebird otevření X platformu vývojářům třetích stran, App Store bezprostřední původně objevila na Engadget na po. 24 leden 2011 12:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Gibson | Poslat | Komentáře

Windows 7 Telefon jailbreak vývojářů &#39;skutečně nadšený&#39; podle plánu společnosti Microsoft

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/24/windows-phone-7-jailbreak-devs-genuinely-excited-by-microsoft/:
Microsoft to už hraje to opravdu cool s rodící Windows Phone 7 hackerské komunity tak daleko, což je vítězný nich přátelé v nejrůznějších významných míst - v neposlední řadě je ChevronWP7 tým sám. První kluci rozdělit platforma otevřená pro homebrew aplikace byla nedávno vyzval k Redmond pro powwow s klukama na starosti, a zdá se, že setkání bylo plodné přinejmenším, ačkoli hodně z toho, co viděli, byl pod NDA, říkají jsou to "opravdu nadšeni", tím, co Microsoft má v pracích. Navíc, Microsoft byl tak laskav, aby tým heads-up, že nadcházející platformu aktualizace by narušila stávající ChevronWP7 nástroj, když tvrdí, že jsou "spolupráci se společností Microsoft o prozatímní řešení, které bude i nadále podporovat homebrew vývoj po aktualizaci . " Vzhledem k tomu, že jsem už natáhl jailbreaker mimořádný geohot stejně, je jasné, že Microsoft nevěří, že se jedná o černou-a-bílé situace - ChevronWP7 kluci si myslí, homebrew má místo někde na platformě budoucnosti, to jen zbývá být viděn, jak to bude hrát ven.

Windows 7 Telefon jailbreak vývojářů 'skutečně nadšený' podle jeho plánu Microsoft původně objevila na Engadget na po. 24 leden 2011 12:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink GeekSmack | zdroje ChevronWP7 | Poslat | Komentáře