pátek 14. října 2011

US Copyright Car Cozied Do mediálního průmyslu

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dJp-vCJlTzk/us-copyright-czar-cozied-up-to-content-industry:
Nemesisghost píše: "Podle získaných prostřednictvím e-mailů, o svobodě informací žádosti, car autorského práva v USA hrál důležitou roli při zprostředkování obchodů mezi ISP a držiteli autorských práv k potrestání účastníků, jejichž IP adresy podílela na porušování autorských práv z článku:". Záznamy ukazují, . Vláda zjevně hlas v zavřenými dveřmi jednání, ačkoli to nebylo signatář historická dohoda, která není aktuální vládní politiky ... [T] on komunikace vyplývá, že celou řadu úředníků - od viceprezident Joe Biden je zástupce náčelníka štábu Alan Hoffman, ministerstva spravedlnosti trestný hlavní Lanny Breuer autorských cara Victoria Espinel - byli v obraze i před Accord odhalení "Tento druh obchodů zázemí dobrovolných jsou docela děsivá, a to zejména proto, že jsou. nepodléhají soudnímu přezkumu. Chtěl jsem zjistit, jakou roli v Bílém domě hrál v jednání, ale bohužel, OMB (Office vedení a rozpočet) zadrženy klíčové dokumenty, které by se vrhnout více světla na to, "řekl Soghoian Na otázku, proč se snažil dokumenty. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Throwable 36-kamery míč toho kulové panoramata

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-xsMJabNGRQ/throwable-36-camera-ball-takes-spherical-panoramas:
MrSeb píše: "Jonas Pfeil, student Technické univerzity v Berlíně, vytvořil robustní, grapefruit velké koule, které má 36 pevné zaostření, 2-megapixelový digitální fotoaparát senzorů zabudovaných uživatel jednoduše hodí míč do vzduchu a Fotografie jsou pořízené současně všech 36 kamer vytvořit plnou, sférické panorama okolní scéna. koule je vyrobena pomocí 3D tiskárny a vnitřnosti (který obsahuje 36 STM VS6724 CMOS kamera senzory, akcelerometr a dva procesory na ovládání kamery) byly přiměřeně polstrovaný, takže pravděpodobně nezáleží na tom, pokud jste špatně házet a chytat. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nokia C5-03, plně Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z vrcholů finské firmy Nokia. Tentokrát je to na přelomu Nokia C5-03 starší bratr Nokia C5, mobilní a představit Vám před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminálu lehké (váží pouze 90 gramů), která doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další caracterísitcas, že ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 je vybaven 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a GPS připojení, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměť, Nokia C5-03 nabízí 40 mega interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ale bude obsahovat standardní 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 pracuje s Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Zařízení menu nabízí dobrou sbírku ikon, které umožňují přímý přístup k e-mailovým účtům a sociální sítě.

Některé aplikace Vrcholem Nokia C5-03 patří přístup na Nokia Music Store a Ovi Store, odkud si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsme se bavili jsem se 170 euro.

Švédský soud dokončuje vězení pro Pirate Bay spoluzakladatel

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0c2cuMmRB5I/swedish-court-finalizes-jail-sentence-for-pirate-bay-co-founder:
Mightee vysílá v tomto výňatku z TorrentFreak: "Stockholmský okresní soud trest proti Pirate Bay zakladatel Gottfrid Svartholm byla dokončena dnes po on nedokázal se objevit u odvolacího soudu Svartholm, také známý jako Anakata on-line, neprokázalo, že by na odvolání soudu poslední. rok, protože on byl hospitalizován v Kambodži a později zmizela. Odvolací soud nyní rozhodl dokončit původní verdikt jednou rok vězení a pokuta ve výši 1,1 milionu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Tajemství Bizarre Instalatérské Marsu

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/31L6jffsLEo/the-mystery-of-mars-bizarre-plumbing:
astroengine píše "Hesperia Planum:. Marsu kdysi prostý - pravidelná, bez překvapení, run-of-the-mlýn prostý, ale nyní, díky výzkumníkům, kteří používají ve vysokém rozlišení snímků ze satelitů armáda nyní obíhá kolem rudé planety, Hesperia Planum drží tajemství. klikatý rilles, společný rys v sopečné oblasti na Marsu a Měsíce, se objeví v Hesperia, ale zdá se, nemají původ a žádný cíl. V případě, že byly vytvořeny lávovými proudy, by se pocházejí v blízkosti sopky? tuto zvláštnost vedlo Tracy Gregg a jeho žák Carolyn Roberts z University v Buffalo předpokládat úplně jiný rille procesu tvorby, které by mohly Hesperia Planum mnohem zajímavější, než vědci vůbec mysleli. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


OpenOffice umírá (a IBM nepomůže)

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pWv0tuu3Lk4/openoffice-is-dying-and-ibm-wont-help:
jfruhlinger píše: "OpenOffice.org, nyní samostatné a to jak z sponzorem Oracle a dokument nadace LibreOffice, je v potížích, se svým týmem hašení dramatickou tiskovou zprávu s podrobnostmi o organizaci potíže. chybějící jeden hráč v tom všem je IBM, který podpořil OpenOffice.org v minulosti. Jedním z možných důvodů mlčení Big Blue je, že by to mohlo být předehrou k zabíjení Lotus Symphony, jeho OpenOffice na bázi Suite. " Apache Software Foundation, na druhé straně, trvá na tom, OpenOffice.org není ohrožena.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


IRS Audit Google

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rOeDip_sfoU/irs-auditing-google:
theodp píše "Bloomberg uvádí, že IRS je audit, jak Google přesunul zisk na moři, aby se zabránilo daně. Podle agentury Bloomberg, Google snižuje jeho daňový zákon o zhruba 1 miliardu dolarů ročně za použití techniky, které přiděluje zisky na jednotku podařilo z advokátní kanceláře Bermudy, kde není žádná daň z příjmu. V roce 2009, posledním roce, pro které záznamy jsou k dispozici, tato dceřiná společnost získané 4,34 miliardy eur (zhruba 6,1 miliardy amerických dolarů) v licenční poplatky od jednotky Google v Nizozemí. Mluvčí Google, jehož uvedl posláním je organizovat světové informace a učinit je univerzálně přístupné a užitečné, "říká IRS sondy" rutinní vyšetřování "a odmítl komentovat."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Má kouření hrnce vám blues? To může být v genech

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/MBInPDjzCSs/does-smoking-pot-give-you-the-blues-it-may-be-in-the-genes.ars:

Tam byli množství kontroverzních studií, které souvisí dlouhodobé užívání marihuany s různými formami duševních nemocí (včetně nejméně jednoho jsme vztahuje ). Nicméně, účinky krátkodobé použití obecně zdálo, že dost malé. Ale nová studie holandských teenagerů ukazuje, že užívání konopí může být spojeno s rozvojem příznaků spojených s depresí, ale pouze v případě dospívajících provádí určité genetické predispozice.

Existuje celá řada důvodů, proč při léčbě tímto výsledkem skepticky. Čísla jsou malé, existuje mnoho potenciálních matoucích faktorů, použité statistické analýze je poměrně neobvyklé, a zejména genetickou variantu, má za sebou dlouhou historii kontroverzní vztahy s různými rysy chování. Ale autoři ověřena jejich práci na druhém populace, která přinejmenším naznačuje, že studie je v návaznosti na cenu.

Autoři nové studie ukazují, že v historii výzkumu pohledu na vztah mezi depresivní chování a užívání konopí, ale záznam je dosti smíšený. Oni pak naznačují možné vysvětlení nedorozumění: konopí může vyvolat tyto příznaky, ale pouze v rámci těchto geneticky náchylný reagovat tímto způsobem.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Sony Ericsson prodat celkem 22 milionů zařízení se systémem Android do dnešního dne Jít Smartphone, pouze v roce 2012

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/GVtUsDPX4Vg/:
se

Den poté, co Google oznámil, že 190 milionů zařízení se systémem Android byl vyroben tak, aby data, Sony Ericsson dnes ráno ukázalo , že 22 milionů obyvatel, kteří, které byly prodány byly jeho Android Xperia smartphony.

Ve skutečnosti 80 procent prodejů společnosti nyní pochází z vyšší třídy mobilních zařízení, což je důvod, proč Sony Ericsson se přesouvá celé své produktové portfolio chytrých telefonů během roku 2012, uvedla firma.

Sony Ericsson odhaduje, že její podíl na globálním systémem Android smartphone trhu během 3. čtvrtletí byl přibližně 12 procent objemu.

Vzhledem k tomu, společnosti prezident a generální ředitel Bert Nordberg řečeno v poslední době: Pravděpodobně se měli vzít iPhone vážněji , když to bylo představeno.

Firma se zlomil dokonce - i když stěží - v průběhu 3. čtvrtletí, po provedení € 49 milionů eur (~ 67,6 milionu dolarů), zisk ve třetím čtvrtletí loňského roku a vykázala malý roku meziroční pokles tržeb. Příjmy za třetí čtvrtletí tohoto roku o € 1.59 miliarda (~ 2,19 miliardy dolarů) ve srovnání s € 1.6 miliard v předchozím roce.

Firma vinila pokles čistého zisku na vyšší daně a nižší marže.

Dodáno během čtvrtletí o 9,5 milionu, což je pokles o 9 procent meziročně roku kvůli poklesu "funkce telefonu" zásilky.

Příjmy přicházejí týden poté, co Wall Street Journal uvedl, že Sony může brzy koupit Ericsson z tohoto partnerství. Společnost odmítla komentovat zmíněné zprávy během hovoru 3. čtvrtletí zisku.


Sony Ericsson Mobile Communications je globální poskytovatel mobilních multimediálních zařízení, včetně mnoha funkcemi telefonů, příslušenství a PC karty. Produkty kombinovat tuto výkonnou technologii s inovativní aplikace pro mobilní zobrazení, hudba, komunikace a zábavy. Výsledkem je, že Sony Ericsson je lákavá značka, která vytváří přesvědčivý obchodní příležitosti pro mobilní operátory a žádoucí, zábava produktů

Motorola Mobilita Akcionáři se a hlasovat na $ 12,5 mld. Google fúze na 17 listopadu 2011

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/CI78yhCP4f0/:
googlemoto1

Mobilitu od společnosti Motorola dnes ráno oznámila, že má rekord datum a setkání termín pro její akcionáře k hlasování o návrhu na přijetí již dříve oznámila fúzi s Google , který navrhoval získat smartphone, set-top-boxy a video řešení pro firmy 12500000000 dolarů (nebo 40 USD za akcii) v hotovosti v srpnu loňského roku.

Motorola Mobilita akcionáři na konci obchodního dne úterý 11.10.2011, bude mít právo hlasovat na zvláštní schůzi.

Tato schůzka se uskuteční ve čtvrtek 17 listopadem 2011, v 10 hodin, v San Diegu.

Celá transakce by měla být dokončena do konce tohoto roku nebo na začátku roku 2012.

Motorola Mobilita je to, co býval Mobilní zařízení divize Motorola až do ledna 2011. Před několika lety se firma vsadit svou budoucnost na trhu mobilních zařízení tím, že jde plné Android.

Předseda Google Eric Schmidt nedávno řekl Bloomberg, že navrhované převzetí společnosti Motorola Mobilita může být ve skutečnosti urychlit soutěž mezi tvůrci smartphone pomocí jeho software Android, a že společnost nebude hrát oblíbeným se svými partnery.

Antimonopolní regulátoři v současné době při zblízka na spojení návrhu.

Zde je Celou tiskovou zprávu, která nabízí o něco více informací:

Mobilitu od společnosti Motorola oznamuje rekordní datum a termín schůzky pro zvláštní zasedání akcionářů v souvislosti s dohodou o spojování Google

14 říjen 2011

Libertyville, Illinois - 14 října 2011 - Motorola Mobilita Holdings, Inc (NYSE: MMI) dnes oznámila ve svém konečném prohlášení o plné moci v režimu 14A, že zavedla dnem záznamu a splnění termínu pro zvláštní schůzi akcionářů zvažovat a hlasovat na návrh přijmout dříve oznámené fúzi, ze z 15 srpna 2011, poskytuje na pořízení Motorola mobility Google Inc a dalších souvisejících záležitostech.

Motorola Mobilita akcionáři záznamu na konci obchodního dne Úterý 11 říjnu 2011, budou mít nárok na oznámení o mimořádné zasedání a hlasovat na zvláštní schůzi. Zvláštní zasedání se bude konat v čtvrtek 17 listopadu 2011, v 10 hodin, místní čas v Hyatt Regency La Jolla na Aventinu, která se nachází na 3777 La Jolla disk Village, San Diego, Kalifornie

O společnosti Motorola Mobilita
Mobilitu od společnosti Motorola, Inc (NYSE: MMI) pojistky inovativní technologii s lidskými pohledy na vytvoření zkušenosti, které zjednodušují, spojit a obohatit životy lidí. Naše portfolio zahrnuje konvergovaných mobilních zařízení, jako jsou chytré telefony a tablets, bezdrátové příslušenství, end-to-end video a doručení dat a řešení pro řízení, včetně set-topy a přístup k datům zařízení. Pro více informací navštivte motorola.com / mobility.


Live Stream: Uvedení Apple iPhone 4S od Flagship NYC v Apple Store

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/0QolxyJ1L8A/:
photo_fifthavenue

To je brzy. Příliš brzy. A já stojím venku, ukázal mobilní telefon kamery na tváře cizích lidí a požádal je, aby se mnou mluvit.

To může znamenat jen jednu věc: Je čas na další iPhone zahájení a neohrožený reportér TechCrunch Jason Kincaid (to by se mi), je živý streaming slavnosti se konají v přední části obchodě Apple. Pokud se historie je průvodce, bude zdarma káva, koblihy a spánek-zanedbaný Apple fanatiků požehnaně.

Pro ty, kteří to uniklo, jsem se pohyboval po celé zemi, takže dnešní trh se představí 5. Ave. Apple Store v New Yorku (to je ten s úžasnou skleněné krychle sedí na něm).

Proud začne v 7:30 ráno EST, a bude pokračovat til krátce poté, co v obchodě otevírá své dveře v 8 hodin ráno.



Sony Ericsson příspěvky nižší 3. čtvrtletí zisk, se přesune "celé portfolio" se smartphony v roce 2012

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/14/sony-ericsson-posts-lower-profits-in-q3-earnings-report-will-sh/:
Bylo to drsné pár byty pro Sony Ericsson , ale co hledáte něco růžovější, podle jeho 3. čtvrtletí zisk zprávu. Dnes společnost oznámila zlomit i meziroční hospodářské výsledky za třetí čtvrtletí roku 2011, svalování viny za výsledek na nižší marže a vyšší daně, které vzrostly od € 12 milionů € 17 milionů EUR na dobu jednoho roku. Podle zprávy, čistý zisk klesl na nulu v tomto čtvrtletí poté, co dosáhl € 49 milionů eur (67.260.000 dolar) za 3. čtvrtletí 2010, zatímco tržby se snížily na € 1.59 miliard eur (2180000000dolar) od € 1.6 miliard eur (2200000000dolar) v loňském roce. Není to zrovna povzbuzující trend, ale je to určitě zlepšení za poslední čtvrtletí, kdy Sony Ericsson Napsal čistou ztrátu € 50 milionů EUR. Co se týče jeho portfolia jde, společnost říká, že jeho Xperia smartphony nyní tvoří 80 procent všech prodejů, s asi 22 milionů telefonů již dodáván spotřebitelům. Prezident a generální ředitel společnosti Bert Nordberg mezitím potvrdil, že jeho společnost se zaměří na tomto trhu s ještě větší intenzitou, v příštím roce: ". Budeme i nadále investovat do trhu se smartphony, přesun celé portfolio chytrých telefonů v roce 2012" Můžete si hrabat pro sebe čísla v plném PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Sony Ericsson příspěvky nižší 3. čtvrtletí zisk, se přesune "celé portfolio" se smartphony v roce 2012

Sony Ericsson příspěvky nižší 3. čtvrtletí zisk, se přesune "celé portfolio" se smartphony v roce 2012 původně objevila na Engadget na Pá. 14 říjen 2011 05:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Robert Galvin, bývalý předseda představenstva a generální ředitel společnosti Motorola, zemřel ve věku 89

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/14/robert-galvin-former-chairman-and-ceo-of-motorola-dies-at-age/:
Jsme velice líto, že zpráva, že Robert W. Galvin, bývalý předseda představenstva a generální ředitel společnosti Motorola , zemřela tento týden v Chicagu ve věku 89 let. V průběhu své téměř tři desetiletí působení u kormidla, Galvin dohlížel Motorola transformace od střední úrovně rádio a Walkie Talkie výrobce do jednoho z předních světových výrobců elektroniky. V procesu, on stmelil jeho dědictví jako jednoho z odvětví nejvíce perspektivní manažery. Marshfield, Wisconsin rodák se poprvé připojil ke společnosti jako sklad učeň v roce 1940, a by pokračoval strávit celou svou kariéru tam (s výjimkou cesty po povinnosti ve druhé světové válce). On byl jmenován předsedou představenstva a generální ředitel v roce 1959, po smrti svého otce a zakladatele firmy Paul Galvin. Za mladší Stewardship Galvin je, Motorola rozšířila hloubku a šíři své činnosti, pohybující se na rozvíjející se trhy a zaměřit hodně úsilí na rychle se rozvíjející mobilní průmysl. Galvin čele tohoto přechodu, který viděl Motorola představí první komerční mobil v roce 1973, a první mobil síť Na začátku roku 1980. Když on nejprve převzal kontrolu, Motorola roční obrat činil kolem $ 290 milionů eur. V době, kdy odešel jako předseda v roce 1990, nicméně, že číslo se nafoukl na $ 10,8 mld. Kč. Galvin pokračoval sloužit na společnosti představenstva a do roku 2001, ačkoli on může odešel, jeho dopad rozhodně nebude zapomenut v dohledné době. "Budeme i nadále ctít Bob Galvin dědictví tady na mobilitu společnosti Motorola," řekl současný předseda představenstva a generální ředitel společnosti Sanjay Jha. "Byl na inovace, a byl zodpovědný za vedení Motorola vytvořením globální mobilní telefon průmyslu." Robert "Bob" Galvin je přežit jeho manželkou 67 let, čtyři děti, 13 vnoučat a deset pravnoučat.

Pokračovat ve čtení Robert Galvin, bývalý předseda představenstva a generální ředitel společnosti Motorola, zemřel ve věku 89

Robert Galvin, bývalý předseda představenstva a generální ředitel společnosti Motorola, zemře ve věku 89 původně objevila na Engadget na Pá. 14 říjen 2011 07:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj The New York Times | Přeposlat | Komentáře