sobota 30. července 2011

DNA na bázi umělé neuronové sítě je primitivní mozek ve zkumavce (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/30/dna-based-artificial-neural-network-is-a-primitive-brain-in-a-te/:
Neuron a DNA
Mnoho jednodušších forem života na této planetě, včetně některých z našich nejstarších předků, nemá vlastní mozek. Místo toho oni mají sítě neuronů , aby požár v reakci na podněty, což vyvolalo reakci. Vědci z Caltech skutečně na to, jak vytvořit takové primitivní před mozku pomocí vlákna DNA. Vědci v čele s Lulu Qian, seřazeny molekuly DNA k vytvoření bio-mechanických obvodů. Sekvenováním čtyři základy našeho genetického kódu určitým způsobem, byli schopni naprogramovat reagují odlišně na různé vstupy. Aby dokázal, že jejich úspěch tým zkoušel organické obvodu, v podstatě hraje 20 otázek, krmit je klíč k identitě konkrétního vědce použití více vláken DNA. Umělé neuronové sítě přibitý odpověď pokaždé. Podívejte se na PR a pár videí, které kopat trochu hlouběji do experimentu po přestávce.

Pokračovat ve čtení DNA založené na umělé neuronové sítě je primitivní mozek ve zkumavce (video)

DNA na bázi umělé neuronové sítě je primitivní mozek ve zkumavce (video) původně objevila na Engadget na so. 30 červenec 2011 16:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Discovery News | | Poslat tuto | Komentáře

Zeptejte se Slashdot: Vyrovnávání se s Business Software Alliance?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lorugyLo66U/Ask-Slashdot-Dealing-With-the-Business-Software-Alliance:
Kagetsuki píše: "Právě jsme dostali dopis od právního zástupce zastupuje Business Software Alliance uvádí, že někdo (Jsme si jistí, že je nespokojený bývalý zaměstnanec), předložené informace, které používáme nelegálně kopírovat software. Jde o to, ... nejsme pomocí nelegálně kopírovat software. Máme licence pro všechny komerční software, který používáte. Přesto, v souladu s články na BSA, je to irelevantní a budou nakonec žalovat nás tak jako tak. tak my teď potřebujeme právníka řešit jejich požadavky a nemáme peníze - to bude jistě konec společnosti, do které jsem se potopila všechny své úspory a tři roky svého života se někdo zabýval Business Software Alliance před Jaké kroky mám udělat, je.? Existuje nějaký druh finanční postih, nebo alespoň způsob, jak pokrýt naše právní zastoupení? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Denní Crunch: koule

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/9Q03PPdWaPk/:

Pixeet: Kompletní panoramatické fotografie s téměř kamkoli
SpaceX Pro spuštění ISS vázaný zásobovací lodi v listopadu
Head-to-Head Recenze: Canon T3i Vs. Nikon D5100
Recenze: Roku 2 XS aplikace Internet Streaming Media, Pohybové hry v miniaturním balení
Isostick je výsměchem optickou hegemonie
Video: Ten chlap hraje Air bicí, které skutečně dělat muziku



BMW představuje nové i3 a vylepšen I8 pojmy, očekáváme naši budoucnost automobilového průmyslu (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/30/bmw-unveils-new-i3-and-revamped-i8-concepts-we-await-our-automo/:
BMW to už škádlení nás se svou vizí pro elektrické motoroing let, a dnes, přátelé, tento trend pokračuje. Německá automobilka představila dva koncepty z připravované i sub-značky : města-obydlí i3 a Staronový verzi svého I8 . Toto je poprvé, co jsme viděli oficiálně menší z obou, jak auto dříve známý jako Megacity jen byl viděti v oficiální render a během rutinního testování v polárním kruhem . To bude táhnout čtyři peeps s jeho 150 km rozsahem (asi 100 mil) a zrychlení 0-60mph asi 8 sekund. Pokud jde o ty, u řady úzkosti , bude německá společnost uklidnit tyto obavy s volitelným rozšířením rozsahu-motorové daboval "Rex". Buď variantou by mohly být pozemky ve vaší garáži v roce 2013, kde si budete moci vrcholu je do 6 hodin při standardní zásuvky, nebo až osmdesáti procent za hodinu, pokud jste houpací vypadající vysokokapacitní nabíječku.

I8, který budete vzpomínat pro své radikální Aerodynamický design a hybridní diesel-elektrické hnací ústrojí, získal houf aerodynamických vylepšení a vyhodili jeho hořáky, které se rozhodly pro benzinové své vůle. Motor vyměnit stranou, sportovních kupé prý pije jen 2,7 litrů na 100 km - 87 mpg pro amíky (!) - Což je nereálné v autě, které bude zrychlení na 62 mph za 4,6 sekundy. Zní příliš dobře, aby to byla pravda? Budeme muset počkat až do roku 2014, jestli München může mít štěstí na ty sliby, ale do té doby bez obav prohlédnout galerie, videa a PR po přestávce.

Galerie: BMW i rodina

Pokračovat ve čtení BMW představila nový i3 a vylepšen I8 pojmy, očekáváme naši budoucnost automobilového průmyslu (video)

BMW představuje nové i3 a vylepšen I8 pojmy, očekáváme naši budoucnost automobilového průmyslu (video) původně objevila na Engadget na so. 30 červenec 2011 14:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše

Letadlo z 3D tisku

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FaAAcm9doqQ/Aircraft-Made-From-3D-Printing:
countertrolling tipy zprávy o projektu, prováděné na univerzitě v Southamptonu, kde inženýři navrhli a vytvořili fungující UAV pomocí neobvyklých postupů. Cituji: "Bylo to tištěné na EOS EOSINT P730 slinování nylon laserový přístroj, který vymýšlí plastové nebo kovové předměty, budování položky vrstvu po vrstvě žádné upevňovací prvky byly použity a veškeré zařízení byla připojena pomocí" snap fit "techniky tak, aby celá. letadla, je možné sestavit bez použití nářadí za pár minut. elektrický-poháněl letadla, s 2-m rozpětí, má maximální rychlost skoro 100 kilometrů za hodinu, ale když v režimu plavby je téměř mlčí. Letoun je také vybaven miniaturní autopilot vyvinutý Dr. Matt Bennett, jeden ze členů týmu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm počítačový monitor s 3D

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který má v současné době v módě technologie v 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latencí 2 ms, 300 cd jasu, kontrastu a 20.000.000:1 obnovovací frekvenci 120Hz, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle je součástí dodávky monitoru.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v Eurech, ale UK se prodává za cca 330 liber, což při současných směnných kurzů bude asi 376 eur, ačkoli my nemůžeme tuto cenu, když se dostanete být v prodeji ve Španělsku.

Více informací | Viewsonic

Týden v Apple: baterie hack, Hulu pověst, a další

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/SEsXaB_p8Dw/week-in-apple-battery-hack-hulu-rumor-and-more.ars:

Se všichni zotavili ze svých post-Lion instalaci kocovinu ještě? Nebo jste byli uvedení ho v naději, že nový OS vyhnout bolesti hlavy? Ať tak či onak, tento týden to nejlepší Apple novinky na Ars bylo nádherně svítí Lion, místo toho se zaměřuje na baterie Apple "hack", aktualizace čtením iOS aplikace, pevný disk odvolání, a nový MacBook Air vnitřnosti. A to je jen začátek!

Jak bezpečnostní výzkumník objevil baterie Apple "hack" : Bezpečnostní výzkumník Charlie Miller našel způsob, jak hack "inteligentní" baterií do notebooků Apple, která by mohla mít za následek nefunkční, nebo ještě hůře, výbuchu baterie. Hack bylo možné díky jednoduché bezpečnostní chyba na Apple, a Miller podrobné, Ars, jak narazil na ni na prvním místě.

iOS čtení aplikace začne nouzové přistání na vodě mimo obchod Odkazy houfně : Apple v červnu termínu 30. na základě obsahu aplikace do příkopu jejich propojení mimo prodejny přišel a odešel. Ale jak na konci července se blíží, vysoký tvůrci uživateli aplikace začali dělat tak v celých houfech, což signalizuje, že Apple je konečně tím, že své nohu na nová pravidla.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Proč veřejnou e-mailovou potřebuje policie

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q4Qtyp0G_HM/Why-Public-Email-Needs-a-Police-Force:
jfruhlinger píše: "Ti z nás, kteří e-mailové adresy v prvních dnech vývoje ve věku internetu Nezapomeňte odesílání poznámek k e-mailové adresy, webmaster hlásit nebezpečný e-mail chování. - A skutečně dostat odpověď zpět, ale dnes, velká většina z pošty pochází z veřejných služeb jako je Gmail nebo Yahoo Mail, a jak se někdo na ty společnosti, aby převzali odpovědnost za urážlivé uživatele je téměř nemožné. "Pokud by se dohodnout na služby třetích stran, které by mohly být zásuvky na 24 / 7 základ pro rychlé pozastavení účtu, 419 Problém podvodů může zmenšovat až na hrstku rychle. Chtělo by to důvěru mezi poskytovateli služeb elektronické pošty na to, ale to by také zmírnit velké problémy, že příslušníci donucovacích orgánů jsou obvykle schopni zvládnout. Říkejme jim e-mail policajti. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Vědci Vystavit sledování služby, které nelze uhnul

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AJAbsjkenyQ/Researchers-Expose-Tracking-Service-That-Cant-Be-Dodged:
Worf Maugg píše tento výňatek z pevné: "Vědci z Kalifornské Univerzitě v Berkeley zjistili, že některé čisté nejoblíbenějších lokalit pomocí sledování služby, které nemohou být obešel - i když uživatelé blokovat cookies, vypněte skladování ve Flash, nebo použijte . prohlížeče "funkce" inkognito "Služba s názvem KISSmetrics, je používán stránkách sledovat počet návštěvníků, co si návštěvníci na místě, odkud pocházejí, a na místo před - a firma tvrdí, že má komplexnější práce než jeho konkurenti, jako je Google Analytics. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Týden ve hrách: indie RPG, laser značku, a Masterpiece

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/rjF5ZwOeW0k/week-in-gaming-indie-rpgs-laser-tag-and-more.ars:

7 fantastická indie RPG stojí za to hrát : Těchto sedm samostatně vyrobené RPG hvězda širokou škálu postav, z vyplavené basketbalisté do Peppy obchodníků, a měl by jít dlouhou cestu směrem k sytící své RPG opravit.

Trávník válčení: Light Strike přináší laser tag domů : nové světlo Strike série zbraní nabízí moderní přijmout tag laserový paprsek, který může znamenat jen jediné: náš vlastní Kuchera Ben se musí zapojit se do nějaké totální válku dvorek k přezkoumání je správně . Jeho verdikt: zatímco zbraně jsou slušné, periferie neobyčejně skippable.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku