čtvrtek 24. února 2011

Apple MobileMe odstraňuje z online obchodu, přeruší maloobchodní krabice

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/24/apple-removes-mobileme-from-online-store-discontinues-retail-bo/:
Potřebujete něco víc důkazů, že tam je nějaké velké změny, přichází na MobileMe ? Pak nemusíte hledat mnohem dále, než vlastní prodejny Apple, a to jak on-line a off. Společnost má zřejmě nyní přerušena v krabicové verzi softwaru prodává v maloobchodě, a zdá se, že všechny stopy MobileMe byly také odstraněny z on-line obchodě Apple, i když jste stále schopni přihlásit se na bezplatné zkušební verze prostřednictvím internetových stránek MobileMe . Apple Insider další zprávy, že jak pro jednoho uživatele a rodinné balení MobileMe byly prohlášeny za "konec života" od Apple, a že služba bude podstoupit některé plánované údržby dnes večer, že mohou opustit svou on-line aplikace nepřístupné půl hodiny.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Apple MobileMe odstraňuje z online obchodu, přeruší maloobchodní krabice původně objevila na Engadget na čt. 24 únor 2011 16:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Apple Insider , Mac Pověsti | Poslat | Komentáře

Úřední Android 2.3.3 aktualizace Nexus a Nexus S odkryla, k dispozici netrpělivé

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/24/official-android-2-3-3-updates-for-nexus-one-and-nexus-s-unearth/:
Čekání na hovno, ne? Ano, ano, ano - což je důvod, proč jsme rád, že přímé odkazy na oficiální, poslední aktualizace Android 2.3.3 pro Nexus One a Nexus S byli oba stal se volný. To je obzvláště vzrušující zprávou pro majitele Jeden Nexus, kteří si zůstali na přímé a úzké a nemají se stěhoval do vaření perníku již ROM, protože oni jsou stále na Froyo - ale je to také dobrá zpráva pro vývojáře pracující na NFC aplikací s Nexus S a Android je čerstvě pečené NFC-API, protože to znamená, že budete mít real-svět zařízení začít hrát s. Tak jít dál, dostat se do toho - my víme, vy nebudete čekat na over-the-air "oznámení tak jako tak.

[Díky, bude]

Úřední Android 2.3.3 aktualizace Nexus a Nexus S odkryla, k dispozici netrpělivé původně objevila na Engadget na čt. 24 únor 2011 17:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BriefMobile | zdroje xda-developers | Poslat | Komentáře

PayPal Mrznout Podpora účet pro Bradley Manning

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SVlDBJTKIvE/PayPal-Freezes-Support-Account-For-Bradley-Manning:
Anonymní čtenář píše "on-line platby poskytovatelem PayPal má zmrazený účet odvaha Resist, které ve spolupráci s Bradley Podpora Manning síť je v současné době získávání finančních prostředků na podporu americké armády Pfc. Bradley Manning. 'Byli jsme v jednání s PayPal týdny, a jak sami uznávají, že žádný právní závazek pro ně ukončit náš účet, 'poznamenal Loraine Reitman z Bradley podpory Manning Network (podpora Network).' To byl vnitřní politiky rozhodnutí PayPal. ... Oni řekl, že by unrestrict náš účet, pokud jsme oprávněni PayPal k výběru peněz z naší organizace běžný účet ve výchozím nastavení. I když mohou existovat žádný právní závazek poskytovat služby, tam je etickou povinnost. odstavením z legitimních nezisková činnost, PayPal se projevuje na být morálně zkorumpovaného. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Federálové vám pomůže najít Nejrychlejší Internet Service

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/U0UeSXwRYUk/Feds-Help-You-Find-Your-Fastest-Internet-Service:
jfruhlinger píše "Slashdot dříve vztahovala Národní vysokorychlostní Mapa, navržený americké federální vlády pro ilustraci, kde 'digitální propast' mezi těmi s přístupem k vysokorychlostní internet a ti, kteří jej nemají. Ale, jak blogger Ryan Faas poukazuje na to, můžete používat jej pro mnohem více individualistický cíl: najít svůj nejrychlejší místní kabelové nebo bezdrátové ISP Stačí připojit své jméno a adresu a budete brzy vidět, jaké jsou vaše možnosti jsou "..

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


HTC Thunderbolt odloženo až do 4. března říká, Best Buy obchod s Twitter účet

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/24/htc-thunderbolt-delayed-until-march-4th-says-a-best-buy-store-w/:
Přemýšlel, proč Thunderbolt není v obchodech ještě? Těžko říct - na rozdíl od HTC navíjení a Verizon zaměstnanců by mohlo být dělat s ohledem na Apple / zpravodajství Intel - ale Best Buy v Kalifornii vytekla špatné zprávy na Twitteru včera v noci, že je to teď očekává velký červený je první telefon na LTE 4.března. Jak Android Policie upozorňuje, obchod Zdá se, že zmatený den 4.března padá na (to je pátek, ne ve čtvrtek), ale my jsme zjišťuje, že je mnohem pravděpodobnější datum je správné, a nikoli den v týdnu. A pokud Best Buy má zahájit exkluzivní na tuto věc, to znamená, že by to mohlo být ještě další týden nebo dva po že před telefon objeví v místech Verizon maloobchodu a jinde. Průšvih, co?

HTC Thunderbolt odloženo až do 4. března říká, Best Buy obchod s účtem Twitter původně objevila na Engadget na Čt. 24.únor 2011 15:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Android policie | zdroje @ BestBuy129 (Twitter) | Poslat | Komentáře

Do Kalifornie, zemětřesení systému včasného varování je v provozu

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nYsGZ5WsMbk/For-California-an-Earthquake-Early-Warning-System-Is-Up-and-Running:
autospa píše: "V Coachella Valley Kalifornie kolem Palm Springs, stav-of-the-art, first-in-the-svět zemětřesení systému včasného varování v nainstalována a funkční. Dvanáct umístění jsou nyní na místě se 120 stránek plánuje, všechno znamená k detekci zemětřesení a dát lidem šanci se dostat pod stolem, nebo v případě požární stanice, dostat motory vně budovy. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Mac OS X 10.7 'lev' Developer Preview k dispozici

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FE-y5sQ0Z7s/Mac-OS-X-107-Lion-Developer-Preview-Available:
kwolf22 píše "V současné době Apple nabízí developer preview Mac OS X 10.7 (lev) pro registrované vývojáře Mac Kromě toho se produkt Lev stránka byla aktualizována o nové údaje Mezi aktualizacemi je to vzrušující trochu news:.. Lev Server je nyní součástí Mac OS X lev. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nové vnitřní dutiny X-ray technologii pro Letiště

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pl0xKhKz_z4/New-Internal-Cavity-X-ray-Technology-for-Airports:
Díky novému typu X-ray scanner odhalen v Austrálii, otrávený TSA agenti nebudou muset poslat do nemocnice na kontrolu tělních dutin, mohou to in-house. Úředníci říkají, že více než 4.600 muž-hodiny byly zbytečné loni v nemocnicích čekáním na skenování. Z článku: "ministr vnitra Brendan O'Connor řekl, že skenery by také pomoci nevinných cestujících 'možnost vnitřního těla scan bude rychleji zprostit nevinný a zajistit minimální zpoždění pro legitimní cestující,' pan O'Connor. řekl. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Retro prohlížeče válka: IE6 Vs. Netscape v roce 2011

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ez57TbrdbGc/Retro-Browser-War-IE6-Vs-Netscape-In-2011:
jbrodkin píše: "Co když se syrové, pre-patch, 10-rok-staré verze Internet Explorer 6 a Netscape 6.1 a pokusil se surfovat moderní web? Co by se stalo? Možná si myslíte, střílet do IE6 nebo Netscape by vedlo k okamžitý nápor virů, ale jen pro zábavu, jsem se rozhodl strávit nějaký čas s použitím těchto dvou starých prohlížečů. Ukazuje se, IE6 je stále schopen surfování hodně z moderního internetu, a může hrát Flash a Java obsah, ale Netscape potíže show pravděpodobně zemřel oprávněné smrt. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google vytáhne Recept Pohled z trouby

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/24/google-pulls-recipe-view-out-of-the-oven/:
Dobře, tak to Google oznámení nepřijde s nějakým dezert-themed upgrade, ale zaručit, že budete moci najít recepty na cupcakes , perníku , a možná dokonce i zmrzlinu . Jo, ty vždy-hladový lidi v Mountain View se válí se v ní nový recept na kartu Zobrazení, která bude nejen zúžit výsledky hledání zobrazit kuchařské recepty, ale bude také poskytovat některé dost děsivý způsobů, jak filtr dolů svůj nevyhnutelný dotaz na špagety a karbanátky . Na obrázku výše skoro to vysvětluje vše - můžete filtrovat podle Váš ideální ingrediencí, dobu vaření, a dokonce i kalorie počítat. Google dokonce usnadňuje vývojářům recept webové stránky přidat přirážek na svých webových stránkách tak, že obsah může nakonec objevit všechny pěkně seřazené na nových vyhledávacích stránkách. To by všechny měly být kolejových tak, jak mluvíme v USA a Japonsku, což opravdu znamená, že máte jinou možnost, než vařit večer.

Google vytáhne Recept Pohled z trouby původně objevila na Engadget na čt. 24 únor 2011 13:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Google Recept Zobrazit | Poslat | Komentáře

MacBook Pro (brzy 2011) s Thunderbolt hands-o

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/24/macbook-pro-early-2011-with-thunderbolt-hands-on/:
Právě jsme náš nový 15-palcový MacBook Pro přezkoumání jednotky, a ačkoli to vypadá skoro úplně stejný jako předchozí MBP, to, že fantazie nový Thunderbolt ikonu na straně, která by měla dělat I / O blbeček srdce flutter z celého světa . Bohužel zde nejsou žádné Thunderbolt periferie na trhu dosud, takže nemůžeme opravdu vyzkoušet nové spojení, ale jsme si zprávu, že zpětná kompatibilita s Mini DisplayPort vystupuje jako reklamy a že všechny naše grafické adaptéry pracoval bez problému - - poprvé se nám někdy vzpomenout Apple přepínání standardní a nevyžaduje všechny nové hardwarové klíče.

Pokud jde o výkon, dostali jsme 2.199 dolarů konfiguraci s 2,2 GHz quad-core Sandy Bridge Core i7, diskrétní AMD Radeon HD 6750M grafiky, 4GB RAM a 750 gb HD, který dosáhl předběžné GeekBench skóre 9647. Budeme mít tun více zkoušení v našem úplné přezkoumání, včetně podrobného srovnání diskrétní čip s novými procesory Intel integrovanou HD grafikou 3000.

Apple se nám rychle demo na nový systém s jednotkou prototypu Slib RAID a akcie Cinema Display připojen přes Thunderbolt - pamatujte, Thunderbolt právě používá konektor Mini DisplayPort, takže může být sedmikráska-displeje připoutaný právo dovnitř demo Apple byl variace totéž Intel dělal na chvíli -, že hrál čtyři nekomprimované HD video streamy z RAID současně, což ustálený propustnost Thunderbolt metr na 600-700MBps. Také jsme sledovali 5 GB pro přenos souborů v několika sekundách - to vše velmi působivé, ale my jsme určitě dočkat vyzkoušet některé z těchto věcí sami jednou Thunderbolt zařízení začne prodávat někdy na jaře.

Apple také nám řekl, že blesk je spuštěna na mědi a ne optické kabely (jako světlo protoypes Peak), tak že to může podpořit autobus-poháněl zařízení - tam je 10 wattů k dispozici na autobus, se mírně od 8 wattů FireWire je. Až šest zařízení může být sedmikráska-připoutaný z jednoho přístavu, a protože blesk je založeno na PCI Express, to může dokonce podporovat FireWire a USB adaptéry. To je skvělá zpráva pro budoucnost rozhraní, ale ještě MacBook Pro má dva USB 2.0 a jeden port FireWire 800, takže to není zásadní význam práva tohoto druhého.

Budeme mít mnohem, mnohem více v naší plné hodnocení - podívat za pár dní!

Psy Ops Army jednotky Cílená americké senátory

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IpnhW-1XgI4/Army-Psy-Ops-Units-Targeted-American-Senators:
Weezul píše "americká armáda neoprávněně objednával tým vojáků specializující se na" psychologické operace ", manipulovat s návštěvou amerických senátorů, aby poskytl více vojáků a finančních prostředků pro válku. Důstojníka, který se snažil zastavit provoz byl railroaded vojenskými vyšetřovateli. (Viz také Hatch akt 1939) "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.