čtvrtek 7. dubna 2011

Time Warner Cable se Viacom k soudu nad jeho TWCable TV IPAD app; Viacom reaguje

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/07/time-warner-cable-takes-viacom-to-court-over-its-twcable-tv-ipad/:
Zatímco tam je již hodně mluví o tom, zda nebo ne Time Warner má právo zahrnout kanály kabelových kanálů vysílá v novém TWCable TV app , kromě společnosti dobrovolné odstranění několika sítí, tam bylo velmi málo akce až do teď. Time Warner Cable oznámila dnes odpoledne, že podal žádost ve Spojených státech okresní soud pro jižní obvod New Yorku pro určovací rozsudek týkající se Viacom kabelových sítí. Time Warner si nadále udržuje přepravy dohody jí dávají právo na to, aby účastníci přístup na libovolné obrazovce v jejich domově, ne jen TV a je zřejmě připraven dokázat, že u soudu - nebo alespoň drive Viacom, Discovery, Fox a další si stěžují sítě na příznivější jednání. App přidáno dalších sedm kanálů dneska , zatímco budeme čekat na stranu Viacom příběhu se můžete podívat na tiskovou zprávu po přestávce nebo Time Warner oficiální blog pochopit jeho postoj v plné výši.

Aktualizace: Viacom reagoval slovy Time Warner "bezostyšně popadl práva, že jejich konkurenti sjednala v dobré víře, aby získali" nutit to, aby podat žalobu na jeho vlastní. Rukavice jsou oficiálně off - zkontrolovat celý text po přestávce, nebo ve formátu PDF Verizon stěžovat spojený dole.

Pokračovat ve čtení Time Warner Cable se Viacom k soudu nad jeho TWCable TV IPAD app; Viacom reaguje

Time Warner Cable se Viacom k soudu nad jeho TWCable TV IPAD app; Viacom reaguje původně objevila na Engadget na Čt. 07.04.2011 16:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TWCableUntangled , Verizon stížnost (PDF) | Poslat | Komentáře

Oscium je iMSO-104 otáček IPAD, iPhone do smíšených signálů osciloskopy

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/07/osciums-imso-104-turns-ipad-iphone-into-mixed-signal-oscillosc/:
Viděli jsme osciloskopy repurposed jako hodiny a MAME stroje , ale téměř nikdy vidět kyvadla houpačka v opačném směru. IMSO-104, ovšem ve skutečnosti promění váš IPAD, iPhone, nebo IPAD dotek do osciloskopu displej. Použití Cypress Semiconductor systém na čipu, iMSO-104 touts 5MHz pásma a jak hodně jako 12 megasamples za sekundu, a připojí k přístroji prostřednictvím příslušného konektoru - podle svého tvůrce, je to také svět je nejmenší a Nejvíce přenosné osciloskop. To je všechno v pořádku, ale to, co opravdu chceme vědět, je, to podporuje Tennis pro dva ? IMSO-104 je nyní k dispozici pro pre-order za $ 300, ale pokud jste svědění vidět věci v akci, můžete si stáhnout odpovídající app dnes a dát mu zkušební jízdu. Úplné PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Oscium je iMSO-104 otáček IPAD, iPhone do smíšených signálů osciloskopy

Oscium je iMSO-104 otáček IPAD, iPhone do smíšených signálů osciloskopy původně objevila na Engadget na čt. 07.4.2011 17:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Cypress Semiconductor , Oscium | Poslat | Komentáře

Engadget Podcast, žijí v 17:30 ET!

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/07/the-engadget-podcast-live-at-5-30pm-et/:
Je to čas. A "čas", máme na mysli "čas, aby si Gears of Engadget Podcast víření znovu." Vaši hostitelé na dnešní slavnosti jsou Engadget je čerstvě otevřena nová Editor-in-Chief, Tim Stevens , a jeho pravá ruka-muž, Darren Murph . Pouze na jednu noc (nebo snad každou noc po zbytek věčnosti), budou se také připojil Mobile Podcast posádky, kteří vám pomohou jim řídit průběh přes divný a nezvyklý vody elektroniky zpravodajství spotřebitele z posledních několika dnů. Nebude vás, milý čtenáři, sám sebe transformovat do posluchače a dopřát nám s publikem po přestávce? Něco nám říká, budete rádi, že jste udělal.

PS - Pokud jste na cestách, ale nechcete přijít o živé žertování, Ustream má mobilních klientů pro Android, IOS a Windows Phone .

Pokračovat ve čtení Engadget Podcast, žijí v 17:30 ET!

Soubor pod:

Engadget Podcast, žijí v 17:30 ET! původně objevila na Engadget na Čt. 07.04.2011 17:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Brain-Computer Interface Pracuje s řečových center

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-3kG-B9uLPk/Brain-Computer-Interface-Works-With-Speech-Centers:
Scottingham píše "Science Daily zprávy o novém výzkumu, který používá elektrody umístěné v řečových center mozku pohybovat kurzorem po obrazovce. Účastníci byli instruováni, aby pronést různé samohlásky, zatímco jejich nervovou aktivitu byl analyzován a analyzovány. Po analýze a připojení k kurzoru-kontrolní program, účastníci se rychle naučili používat různé samohlásky pohybovat kurzorem po obrazovce. systému lze rozlišit skutečné řeči a ovládání kurzoru myšlenka zní. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Dánsko v současné době podporuje EU Copyright termínový rozšiřovací

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_N4RoXADZgg/Denmark-Now-Supports-EU-Copyright-Term-Extension:
airfoobar předložila redakční Bernt Hugenholtz. Z článku "Špatné zprávy z Dánska. Podle oficiální tiskové zprávy, dánská vláda změnila svůj postoj a nyní podporuje návrh Evropské komise prodloužit dobu ochrany na zvukové nahrávky. Vzhledem k tomu, Dánsko bylo součástí křehké blokační menšinu v Evropská rada, existuje nebezpečí, že nyní předsednictví EU se bude snažit prosadit návrh do několika týdnů. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Toshiba Camileo intra P100 a B10 kapesní videokamery, bloudí od pokusil-a-pravdivý pistolové rukojeti

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/07/toshiba-intros-camileo-p100-and-b10-pocket-camcorders-strays-fr/:

Období přicházejí a odcházejí, ale Toshiba 's řadou Camileo kapsy videokamery mají tendenci vypadat stejně, s jejich pistolí úchyty a flip-out obrazovek. Ale teď, Tosh se chystá loď dva nové modely v Evropě, Africe a na Středním východě, a jeden z nich, alespoň se firmy design v jiném směru. B10 Videokamera má čokoládovou tyčinku tvar s front-čelí objektiv - podobně jako Flip videokamery, které odstartovala kapesní kamera craze na prvním místě. B10 střílí na rozlišení Full HD, 16 snímků megapixelové fotografie, má 16x digitální zoom, a bere SDXC karty jak velký jako 64 gigabajtů Preferovat ole 'pistolové rukojeti? P100 se může pochlubit stejným specifikace a přidává 8x optický zoom - stále rarita v kapse levné kamery. Toshiba nemá oznámil ceny přesto, ačkoli dva budou v prodeji někdy v druhém čtvrtletí. Do té doby, podívejte se v tiskové zprávě pro více deets.

Pokračovat ve čtení Toshiba Camileo intra P100 a B10 kapesní videokamery, bloudí od pokusil-a-pravdivý pistolové rukojeti

Toshiba Camileo intra P100 a B10 kapesní videokamery, bloudí od pokusil-a-pravdivý pistolové rukojeti původně objevila na Engadget na čt. 07.04.2011 16:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Oslava 20 let Linux

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IDVnb-RX-HY/Celebrating-20-Years-of-Linux:
dmbkiwi píše "2011 je 20. výročí prvního vydání linuxového jádra Linus Torvalds. Od té doby, má linuxové jádro, spolu s nástroji GNU a celou řadu softwaru byla vyvinuta nadšenců a profesionálních programátorů do provozní systém, který běží na malé embedded systémů až po nejrychlejší superpočítače. " Linux Foundation pořádá slavnostní gala na letošním LinuxCon.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Použití prvočísel generovat pozadí

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/APjK8JzluWc/Using-Prime-Numbers-to-Generate-Backgrounds:
bpeh123 poukázal na článek o vytváření ekologicky kachlová pozadí inspirovaná životní cyklus cikád. Trik je v tom navzájem překrýt několik pozadí dlaždice s předsedou šířkách jsou tak sérii, která se neopakuje na dostatečně dlouhou dobu. Toto představuje zdánlivou nesrovnalost, a dělá na pozadí se objeví mnohem přirozenější.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ASUS Lamborghini osvěžuje VX7 se Sandy Bridge, naštěstí nabízí černá varianta

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/07/asus-refreshes-lamborghini-vx7-with-sandy-bridge-mercifully-off/:
Právě včas na jaře, ASUS má svěží jeho Lamborghini VX7, běžné ve společnosti je řada notebooků (a fugly smartphony ), inspirované legendární italský výrobce automobilů. K dispozici v oranžové a černé více usedlý, tento 8,4-libra bestie balení quad-core Sandy Bridge Intel Core i7 procesory, Full HD 15,6-palcový displej, diskrétní NVIDIA GeForce GTX 460 grafika s 3GB paměti, a až 16 GB RAM , 8-článkovou baterií, jeden USB 3.0 port (spolu se třemi z nich USB 2.0), HDMI výstup, 2 megapixelová webkamera, a místo na pevném disku v rozmezí od 500 GB až 750GB s rychlostí 5400 ot. / min jeden nebo 7200 ot. / min. Nebo můžete zvolit SSD stejně velká jako 1.25TB, s rychlostmi ohodnocený u asi 10.000 ot. / min. Žádné slovo přesto o cenách a dostupnosti, i když jsme si jistá, že Valentino Balboni nebude ponying až do typu na jedné z nich v obou směrech.

ASUS Lamborghini osvěžuje VX7 se Sandy Bridge, naštěstí nabízí černá varianta původně objevila na Engadget na čt. 07.04.2011 13:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MobileTechReview | zdroje Softpedia | Poslat | Komentáře

Droid X2 objeví ve volné přírodě, ještě k nerozeznání od Droid X

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/07/droid-x2-reappears-in-the-wild-still-indistinguishable-from-dro/:
Vy jste viděl předtím , a teď jste vidět to znovu. X2 Droid, že Motorola nejeví ochotu oznámit učinila další nepotrestány vzhled ve volné přírodě. Je to stále houpací Android 2.2 a tam je bohužel žádný náznak LTE bohu za to, ale máme podezření, změny, které odůvodňují 2 v jeho jménu se bude dít pod kapotou. 8 megapixelový fotoaparát na zadní kola přichází se stejnou dual-LED flash pole a HD Video označení jako původní Droid X, což nám opět žádný náznak toho, co přesně Motorola upgrade. Pak znovu, co je legrace v nevíme všechno předem?

Droid X2 objeví ve volné přírodě, ještě k nerozeznání od Droid X původně objevila na Engadget na Čt. 07.04.2011 13:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Bezdrátové Dobrota | zdroje Android Centrální | Poslat | Komentáře

Společnost Microsoft vydává Bing vyhledávání app ušitý na míru IPAD

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/07/microsoft-releases-bing-search-app-tailored-specifically-to-the/:
Jste hledání Bing IOS app není tak tablet-nejlepší, protože by to mohlo být? Microsoft Zdá se, že s vámi souhlasím, protože je to právě vydala novou verzi Bing navržen tak, aby co nejvíce z IPAD prostornější rozměrů. Pracuje s oběma generacemi tablet, i když IOS 4,2 je nutné, a přináší arzenál dobroty pokoušet uživatelů tak, aby to zkusit. Trendy plocha bude sloužit až top-hledal položek na Bing, oddaný film-a-trailer hledání sekci pomůže, aby vaše rozhodnutí, která matiné trochu jednodušší, a několik map názory, objasní vám turn-by-turn "směry a reálné -čas průjezdu info. Existují dokonce i počasí až na pět měst přes MSN počasí, a pokud z jakéhokoli důvodu nenajdete na dotek-centrické rozhraní podle vašich představ, je tu Bing Hlasové vyhledávání volba stejně. Všechny zdarma. Na IPAD. Chlapec, který musí modřina některé ega se v Redmondu. Video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Microsoft Bing vyhledávání úniků app ušitý na míru IPAD

Společnost Microsoft vydává Bing vyhledávání app ušitý na míru IPAD původně objevila na Engadget na čt. 07.4.2011 14:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje iTunes | Poslat | Komentáře

Firefox 5 Plánované Pro 21.června verze

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NKC75AOVn84/Firefox-5-Scheduled-For-June-21-Release:
Anonymní čtenář píše "Mozilla aktualizovala plán vydání Firefoxu 5 a je zřejmě pozitivní, že se může uvolnit prohlížeč ještě dříve, než se původně očekávalo. Propuštění byl natažený v o týden na 21. června. Mozilla je nyní také používá Chrome-jako systém správy verzí pro Firefox - kde může být konečný Firefox 5 být volán Firefox 5.6.44.144, například ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


DARPA zdarma software umožňuje hráčům Hunt ponorky

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_KFbX9Ni6Yg/Free-DARPA-Software-Lets-Gamers-Hunt-Submarines:
coondoggie píše "Pokud jste někdy chtěli jet torpédo-k-torpédo s submariner, nyní je vaše šance. crowdsource-smýšlející lidi na Defense Advanced Research Projects agentura válí on-line hra, která umožňuje hráčům snaží chytit nepolapitelný, klidná nepřátelské ponorky. Podle DARPA Sonalysts bojové simulace nebezpečných software Vody bylo bylo napsáno, aby simuloval skutečný únik techniky používané ponorkami, náročný každý hráč sledovat je úspěšně. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


7.4-Velikost zemětřesení udeří mimo Japonsko, Tsunami záznamu pořízeného

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/y4Qbd8wdcjg/74-Magnitude-Earthquake-Strikes-Off-Japan-Tsunami-Alert-Issued:
K dispozici je nejnovější zprávy, že 7,4 velikost zemětřesení zasáhlo pobřeží Japonska a varování Tsuanmi došlo. Prosím, post aktualizace v komentářích.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Věda je jen otázkou víry?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bKA2efGxAr4/Is-Science-Just-a-Matter-of-Faith:
Hugh Pickens píše "Pastabagel píše, že skutečné vědecké odpovědi na otázky o vzniku vesmíru, evoluci člověka, a základní povahu vesmíru zahrnují věci jako vlnové rovnice a kvantové elektrodynamiky a molekulární biologie, že jen velmi málo non-vědci může doufat, že k pochopení, a že pokud jsme upřímní sami se sebou, musíme přiznat, že akceptujeme neuvěřitelně složitých vědeckých jevů ve fyzice, astronomii, biologii a přes proces víru, ne skrze rozum. Když Richard Fenyman psal "Myslím, že jsem lze říci, že nikdo nerozumí kvantové mechanice, "on byl včetně sebe, který je uveden znepokojující, kolik knih napsal na téma, že velmi. Skutečností je, že to trvá roky věnuje studiu před vědeckou pravdu v jeho nejpravdivější, matematické a symbolické formy mohou chápat. my ostatní se spoléhají na odborníky, aby to vysvětlil, někdo, kdo viděl a pochopil pravdu a může němý to pro nás v jazyce, můžeme pochopit. A v tom spočívá velký problém pro vědu a vědce. Pro většinu lidí , věda je opravdu záležitost důvěřující odborníka, který říká, že má podezření, nás a co nám říkají. Trust a víry. víra. Ne pochopení. Jak můžeme porozumět vědě, když nemůžeme rozumět jazyku vědy? "My nedozvědí věda tím, že dělá věda, věda se učíme čtením a memorovat. Stejně tak se učíme historii. Opravdu víte, co je atom, nebo že Higgsova bosonu je poměrně důležitá věc, nebo jste prostě akceptovat to, co oni byli vám někdo řekl, oni byli? ""

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.