středa 20. července 2011

Vědci studii o dopadu, nošení středověkého brnění

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Pr0DYSTewnY/Scientists-Study-Impact-of-Wearing-Medieval-Armor:
FoolishOwl píše: "Vědci z University of Leeds testoval účinky na sobě těžké brnění středověkých pomocí sledování dobrovolníků, kteří byli zkušení středověké reenactors, jak šli a běžel na běžecké pásy, zatímco nosí přesné repliky brnění 15. století. Zatímco brnění vážil mezi 30 a 50 kg, srovnatelné s hmotností zařízení provádí moderní vojáci, dobrovolníci, kteří provádějí odpovídající množství hmotnosti do batohu měl snazší s váhou. Dobrovolníci v brnění spálil více energie a měl potíže s dýcháním. vědci spekulují, že mnoho dodatečného úsilí bylo kvůli hmotnosti brnění na končetinách -. brnění nohou byla jedna z prvních věcí, klesl v posunu směrem k lehčí brnění v 16. století, zatímco to dlouho bylo předpokládal, že těžké brnění středověkých omezenou pohyblivostí, a že tento přispěli k výsledku bitev, jako je bitva Agincourt v 1415, jednalo se o první studii na vyčíslení dopadu na sobě těžké brnění. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Fermilab Vědci Objevte nové částice

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LIw-34WMwyM/Fermilab-Scientists-Discover-New-Particle:
Anonymní čtenář píše: "Fermilabu dnes oznámila, že vědci pracující na CDF (kolize detektoru ve Fermilabu) experiment potvrdil pozorování nové částice, Xi-sub-b. Xi-sub-B je kvalifikována jako jsou baryon, které jsou tvořen ze tří kvarků. Běžně známé baryony patří proton a neutron. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm počítačový monitor s 3D

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který má v současné době v módě technologie v 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latencí 2 ms, 300 cd jasu, kontrastu a 20.000.000:1 obnovovací frekvenci 120Hz, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle je součástí dodávky monitoru.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v Eurech, ale UK se prodává za cca 330 liber, což při současných směnných kurzů bude asi 376 eur, ačkoli my nemůžeme tuto cenu, když se dostanete být v prodeji ve Španělsku.

Více informací | Viewsonic

Lenovo představila Android ThinkPad a IdeaPad Břidlice

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BTn6bZL7aZU/Lenovo-Unveils-Android-ThinkPad-and-IdeaPad-Slates:
MojoKid píše: "Zatímco mnoho tablets je zeštíhlení (a ztrácí cenné porty), Lenovo je nový ThinkPad tablet je na objemné straně s nadějí, že obchodní profesionály ocení. tablet Je biz-orientované břidlice s 10,1" panel, Tegra 2 (1 GHz), čipovou, a co je nejdůležitější, full-size USB port. Lenovo zároveň uvádí 99 dolarů klávesnice Folio případ, který se zalomí kolem přístroje, aby ji udrželi v bezpečí, ale také plnou QWERTY klávesnicí a optický trackpad. Je vybaven Android 3.1, přístup k ukládání Lenovo App, 2MPx přední VGA kameru, 1080p video výstup, Wi-Fi, 3G, 16/32/64GB skladování a 5MP zadní kamery. Společnost také představila spotřebitele zaměřené břidlice tzv. IdeaPad K1, a to 13,3 mm tenký sport, díky které se zaměřuje na zábavu a spotřebu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Raketoplán Atlantis Last Night In Space Orbit

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Kehv45KburQ/Space-Shuttle-Atlantis-Last-Night-In-Space-Orbit:
techtribune píše: "Zítra bude hořkosladký den pro posádky na palubě raketoplánu Atlantis NASA, jak se začnou jejich návrat domů na Zemi. To bude poslední raketoplánu návratu, poslední přistání, a úplně poslední posádce pilot raketoplán v historii USA. Space Shuttle Atlantis odpojila od Mezinárodní vesmírné stanice (ISS), včera po spotřebování spoustu zásob, baterie a další hardware na nádraží. které přinášejí spoustu odpadků a všechno ostatní, co je třeba uvést zpět na Zemi, protože je to poslední příležitost pro NASA, aby to na jeho vlastní. " V příbuzné téma, MarkWhittington napsal s příběhem o tom, proč jsme se zastavili na Měsíc a proč neexistují žádné plány na návrat.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Second Life Mine Simulace obdrží Emmy nominace

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/U5deykr0wXw/Second-Life-Mine-Simulation-Receives-an-Emmy-Nomination:
Anonymní čtenář píše: "Virtual Mine, interaktivní simulace nastavit ve virtuálním světě Second Life, který zjišťuje, důsledky těžby uhlí hory, byl nominován za cenu Emmyho pro nové přístupy ke zpravodajství a dokumentární programy z článku.: 'Virtual důl umožňuje návštěvníkům, aby se blíže podívat na problémy vyrovnávání životního prostředí, energetické náročnosti, a hospodářské zájmy tím, že pozve k účasti v příběhu, jeho působení po sérii tří zápasů. když byla vytvořena s pedagogy a studenti na mysli, mohou hrát hry ve skupinách, nebo i jednotlivcům. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


NASA, Hubble objevil druhého Měsíce kolem Pluta

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q8FkEoGoQMc/NASAs-Hubble-Discovers-Another-Moon-Around-Pluto:
thebchuckster píše: "Astronomové používající Hubbleův teleskop objevil čtvrtém měsíci obíhající ledové trpasličí planety Pluto malé, nový satelit -. dočasně určené P4 - byla odkryta v průzkumu HST hledá prstence kolem trpasličí planety New Moon je nejmenší. objevil kolem Pluta. má odhadovaný průměr 8 až 21 míle (13 až 34 km). srovnání, Charon, Pluto největší měsíc, je 648 mil (1043 km) napříč, a další měsíce, Nix a Hydra, jsou rozmezí od 20 do 70 mil v průměru (32 až 113 km). "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Fake Apple Obchody houby Číně

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fpMFFYJq2nA/Fake-Apple-Stores-Mushrooming-In-China:
siliconbits píše: "Nový znepokojivý jev vyskytly v Číně, a Apple se svou první oběť, splnění první falešné Apple Stores, celé budovy, které byly navrženy tak, aby vypadal jako skutečný ty čínské společnosti již dlouho známo, že mistr kopírky. ale toto je použit pojem z plagiátorství a kopírování na zcela novou úroveň. Jak se dalo očekávat, všechno, od architektury budov, barvu nátěru, na výrobky, trička nosí pracovníci se s logem a odznak návrh pochází z Cupertino. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Tango přináší videohovory na stolní počítače - obří hlava dítěte není součástí dodávky

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/20/tango-brings-video-calling-to-desktop-pcs-giant-baby-head-not/:
Když jsme poprvé spatřila Tango , po spuštění se držet striktně na mobil, servírují zdarma video hovory přes 3G, 4G, a WiFi jak povinností a Android zařízení (přední-stát před kamerami, samozřejmě). Nyní společnost myšlení velký - doslova - s oznámením, že plánuje na trh uvést své videohovory servis počítačů ještě v tomto létě. V tuto chvíli to vypadá, že to bude záležitost pouze pro Windows, a bude i nadále zdarma - stejně jako předtím, se nemusíte registrovat, aby si své videotelefon na. My jsme ještě vidět Tango v práci na velké obrazovce, ale z toho, co jsme shromáždili od tisku fotografií, bude vydání Desktop přináší trochu starý Apple do vašeho PC. Plné PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Tango přináší videohovory na stolní počítače - obří hlava dítěte není součástí dodávky

Tango přináší videohovory na stolní počítače - obří hlava dítěte není součástí původně objevila na Engadget na st. 20 červenec 2011 11:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Tango | Přeposlat | Komentáře

Linux Přijímá 20. narozeniny Video od Microsoft

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xIIM3JXlCAQ/Linux-Receives-20th-Birthday-Video-From-Microsoft:
moonbender píše: "Linuxové jádro dostal přání k narozeninám z nečekaného směru - video animace od společnosti Microsoft s uvedením H:." Video navazuje na napjaté vztahy mezi Microsoft a Linux zobrazením frázi "Microsoft vs. . Linux "a pak ukazuje Tux, linuxovým maskotem, otočil se na nabídku narozeninový dort od Microsoftu Po stručný přehled historie mezi Microsoft a Linux, video končí smířlivé gesto: Tux přijímá narozeninový dort ve jeho iglú a video končí "Happy Birthday" a editace první frázi "Microsoft a Linux?" Linux Foundation má více věcí slaví 20. narozeniny jádra. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


OLPC XO-3 případech sport solární panely, satelitní internet, grant tři přání

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/20/olpc-xo-3-cases-may-sport-solar-panels-satellite-internet-gran/:
OLPC XO-3
Dáme Nicholas Negroponte jednu věc, že je nesmírně ctižádostivý. OLPC Zakladatel vždy má nějaký pie-in-the-sky vizi XO řadu dětí orientované počítače, včetně dvou obrazovek a ruční kliky . Teď, když jsme přeskočí přímo kolem XO-2 pro ARM-hnaný, a ještě MIA, XO-3 je čas na úplně nový kolo konceptů. Nejnovější je řada pouzder pro potenciálně Android, sportovní tablets které se mohou pochlubit satelitní internet schopnosti nebo solárních panelů pro nabíjení baterie. Bývalý MIT Media Lab hlavu dokonce navrhl, že prozaičtější kryt s klávesnicí může být na čepu. Samozřejmě by to asi pomohlo, kdyby nadace mohl dostat strojů ze dveří jako první. Ještě jsme neslyšeli nic o XO-3, protože poslední kolo zpoždění tlačil jeho vydání zpět do února ... roku 2011. Ale víte co se říká, lepší pozdě, a All That Jazz.

OLPC XO-3 případech sport solární panely, satelitní internet, udělit tři přání původně objevila na Engadget na st. 20.červenec 2011 12:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj PC World | Přeposlat | Komentáře

HP film Obchod přijde na touchpadu, Držák nápojů příslušenství následovat?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/20/hp-movie-store-arrives-on-the-touchpad-cup-holder-accessory-to/:
HP se nám poněkud znepokojen surové hledá beta verze na platformě Přehrávání hudby , ale jeho nový film App Store pro majitele TouchPad vypadá konejšivě vyleštěné a lesklé. Roxio-Powered služba nabízí film nákupy od $ 9.95 a nájmy z 2,99 dolarů, stejně jako spravedlivý výběr televizních pořadů za 1,99 dolarů za epizodu. Mezitím, Amazon Kindle je beta aplikace pro zařízení TouchPad také zahájila začátkem tohoto týdne, takže to určitě běží dál. Doufáme, HP nemá zapomněl, že slíbil dokumentu editaci - někteří lidé chtějí vytvářet i konzumovat.

HP film Obchod přijde na touchpadu, Držák nápojů příslušenství následovat? původně objevila na Engadget na st. 20 červenec 2011 10:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Precentral | Přeposlat | Komentáře

Chromium OS běží na MacBook Air: někde, šílený vědec cackles v noci

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/20/chromium-os-running-on-a-macbook-air-somewhere-a-mad-scientist/:
Bolí to váš mozek Podívejte se na obrázek nahoře? To by bylo Chromium OS - běží na MacBook Air ! Skoro definice "světů kolize," tento čin je vám přináší Hexxeh, jehož poslední mysli deformaci projektu dal Google je operační systém pro iPad . Platforma míšení maestro říká, že v tomto případě vše funguje kromě Bluetooth, vzhledem k nedostatku podpory. Ale vydatné duše, které se snaží jít v jeho stopách, dejte si pozor: není dual-boot volbu, a ztratíte OS X - tak snad to je práce pro nyní zastaralý model . Klikněte na odkaz zdroj pro 14 jednoduchých kroků, aby se z Vašeho štíhlý notebook do Frankenstein je obrovský, ale bohužel, není žádná zmínka o tom, kde koupit beznadějně roztomilý Chrome polštář.

Chromium OS běží na MacBook Air: někde, šílený vědec cackles v noci původně objevila na Engadget na st. 20 červenec 2011 11:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Hexxeh blog | Přeposlat | Komentáře

Google zátky díru, která umožňuje odstranit libovolné webové stránky

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Xh8vvGBYHXQ/Google-Plugs-Hole-That-Lets-You-Remove-Any-Website:
blowdart píše: "Google dnes zakázáno jejich Webmaster Tools poté, co bylo zjištěno, že by někdo mohl použít nástroj pro odstranění stránky z indexu Google. využívají bylo docela jednoduché, někdo musel udělat, bylo, že Google webmasterům nástroj účtu a upravovat parametru dotazu na platné odstranění poukázat na doméně neměli vlastní! "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.