pondělí 21. března 2011

NASA chce Revoluční radiační stínění Tech

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/f3O9ueN4sc4/NASA-Wants-Revolutionary-Radiation-Shielding-Tech:
coondoggie píše "Dlouhodobá expozice záření je jednou z největších výzev v spaceflights dlouho-trvání lidské, a NASA se nyní hledají to, co nazývá 'revoluční' technologii, která by pomohla chránit astronauty před škodlivými expozici. 'To je věřil, že nejlepší Strategie pro radiační ochranu a stínění na dlouhé služební cesty trvání lidské, je použití aktivního elektrostatické stínění proti záření, zatímco v součinnosti, přičemž plně využívá state-of-the-Art evoluční pasivní (materiál), stínění technologie pro hodně redukované a oslabit záření , které mohou uniknout a hit kosmické lodi. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Chicago je Willis Tower se stát Vertikální solární farmy

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/L7sWFLA02BM/Chicagos-Willis-Tower-To-Become-Vertical-Solar-Farm:
Anonymní čtenář píše "nejvyšší stavba ve Spojených státech se stává prudce rostoucí vertikální solární farmy, jako Pythagoras Solární právě zahájila projekt je oslavou budovy prosklenou fasádou s průhlednými fotovoltaickými panely. Nová plastová okna, přezdívaná vysokou hustotu výkonu fotovoltaických sklo jednotky, jsou chytrý hybridní technologie, která obsahuje typické monokrystalického křemíku solární vodorovně mezi dvěma vrstvami skla, která se tvoří jednotlivé dlaždice. vnitřních plastových reflexní hranol směruje sluneční světlo pod úhlem do solárních článků, ale umožňuje difúzní denní světlo a horizontální světlo. vysoká -profil projekt začne na jižní straně 56. patra a mohlo vyrůst až 2 MW o velikosti -. který je srovnatelný s 10-akr oblasti solárních panelů "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Firefox 4 vyklouzne před zítřejším oficiálním vydáním

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/21/firefox-4-slips-out-ahead-of-tomorrows-official-release/:
Oficiální zahájení den může být ještě zítra, ale ti nejsou ochotni čekat, nyní může chytit finální verze Firefox 4 pro Windows, Mac OS X nebo Linux přímo z jeho FTP serveru Mozilly. , Který následuje poslední chvíli RC2 revize, že byl právě propuštěn v sobotu, které pravděpodobně byly všechny, ale beze změny nyní finální verzi. Hit se na příslušný odkaz níže začít stahovat - jen se snaží jednat trochu překvapeni, když někdo řekne vám o tom zítra.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Firefox 4 vyklouzne před zítřejším oficiálním vydáním původně objevila na Engadget na po. 21 březen 2011 17:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Stáhnout Squad | zdroje Mozilla (Windows) , (Mac) , (Linux) | Poslat | Komentáře

Apple OS X 10.6.7 verze s fix pro MacBook Pro autory

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/21/apple-releases-os-x-10-6-7-with-fix-for-macbook-display-issues/:
To může být menší aktualizaci pro většinu, ale ti se zbrusu nový MacBook Pro bude bezpochyby najde just-uvolní OS X 10.6.7 aktualizace zvláště vítané. Kromě různých drobných vylepšení pro všechny Macy, obsahuje fix pro MacBook Pros počátkem roku 2011 , která slibuje "zlepšit grafiku stabilitu a kompatibilitu externí monitor." To zní jako to může vlastně jak vyřešit problém zmrazení jsme referovali o dříve, dnes a blikání otázka , která byla trápí Thunderbolt-vybavený MacBook Pros od prvního dne, když jsme ještě potvrdit, ani sami sebe. Dejte nám vědět, jak věci fungují pro vás v komentářích.

Apple OS X 10.6.7 verze s fix pro MacBook Pro autory původně objevila na Engadget na po. 21 březen 2011 16:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink 9 - 5 Mac | | Poslat | Komentáře

Microsoft pokračuje v Android Právní Assault

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sfJdPhvJjKc/Microsoft-Continues-Android-Legal-Assault:
shmlco píše: "Podle článku na AllThingsD, Microsoft pokračuje ve svém právním útokem na Android. V pondělí společnost žalována Barnes & Noble, Foxconn International a Inventec přes společnosti kout e-reader, vycházejícímu z porušení patentu. Chcete-li citovat Microsoft Zástupce generálního ředitele Horacio Gutierrez, 'platformu Android porušuje řadu patentů společnosti Microsoft, a podniky vyrábějící a námořní zařízení se systémem Android, musí respektovat naše práva duševního vlastnictví. Jejich odmítnutí přijmout licencí nás opustit jinou možnost, než podat žalobu.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Rozhovor s generálním ředitelem digg Matt Williams o budoucnosti digg

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vvAbBd9LG9w/:
Řada

Verizon a HTC nabízí Thunderbolt rozšířenou baterii, aby váš telefon skládky jako náklaďák

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/21/verizon-and-htc-offer-thunderbolt-extended-battery-give-your-ph/:
Ačkoli nikdy potvrdil Verizon , zdá se pravděpodobné, že životnost baterie (nebo přesněji, jeho nedostatek ), hrál roli v sérii zpoždění před Thunderbolt na startu. Pro boj s tímto problémem, Big Red a HTC je nabídnout poněkud nevzhledné rozšířenou baterii, která se téměř zdvojnásobí sluchátka kapacitu 1400mAh až 2750mAh od. Vše, co extra šťáva bude určitě hodit i pro lidi výrazně přiklánějí k telefonu LTE rádio. Nicméně, zařízení stojí 50 dolarů a přidá unce nevyžádané v kufru - na zařízení, které není štíhlé začít - tak proč ne kupovat další standardní baterie pro deset dolarů méně místo? Pak můžete využít Qi-kompatibilní zpět a indukční nabíjecí stanici Verizon uvolnění v dubnu. Je to jen pod 100 dolarů (29 dolarů za záda a 69 dolary za pad) pro ty, kteří chtějí snížit kabel a nevadí rozšíření pasu budeme předpokládat, přichází s oprávněním.

Verizon a HTC nabízí Thunderbolt rozšířenou baterii, aby váš telefon skládky jako náklaďák původně objevila na Engadget na po. 21 březen 2011 15:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Android Společenství , PC Mag | Poslat | Komentáře

Leaf dodávky opožděn o japonské zemětřesení, ale Nissan a Sony již znovuotevření továrny

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/21/leaf-deliveries-delayed-by-japanese-quake-but-nissan-and-sony-a/:
Ne nejveselejší zpráv, pokud jste čekali na nový, svěží listí EV do rána v nejbližší době, protože Nissan musel pochopitelně zpoždění zásilky v důsledku přírodní katastrofy, která postihla Japonsko. Aktualizace na tom, kdy zákazníci mohou očekávat, že jejich příkazy mají být dokončeny budou nadcházející co nejdříve k dispozici. Tam jsou šťastnější vývoj na ostrově Japonska sám, nicméně, kde Nissan je obnovení omezen provoz na pět rostlin dnes a očekává, že bude produkovat vozidla opět ve čtvrtek, který bude trvat tak dlouho, jak dodává dělat. Sony také setřásl některé účinky nedávného zemětřesení a říká, že to restart výroby lithium-iontových baterií ve své továrně v prefektuře Tochigi zítra. Takže, povzbudivé signály dopředu pro průmysl Japonska, doufejme, že všichni ostatní oživení ukáže jako rychlá.

Leaf dodávky opožděn o japonské zemětřesení, ale Nissan a Sony již znovuotevření továrny původně objevila na Engadget na po. 21 březen 2011 15:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Autoblog Zelená , Reuters (Yahoo! News) | Poslat | Komentáře

Proč AT & T a T-Mobile spojování je špatné pro spotřebitele

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_gVSulam8MI/Why-the-ATampT-and-T-Mobile-Merger-Is-Bad-For-Consumers:
adeelarshad82 píše "AT & T nedávno oznámil, že bude kupovat T-Mobile za 39 dolarů miliardy korun. Pokud je transakce byla schválena vládou a končí v roce, jak bylo plánováno, bude vytvářet národ je největší mobilním operátorem daleko. I když je to skvělá zpráva pro obou společností, analytici věří, že to je hrozný nápad pro konečné spotřebitele z mnoha různých důvodů. - z těch zřejmé, stejně jako zvyšování sazeb kvůli nižší soutěži, jemnější z nich, stejně jako více selektivní telefon volby pro spotřebitele "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


<em>Hobit</em> konečně začne střílet

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VMNYxeddY50/emThe-Hobbitem-Finally-Starts-Shooting:
Tiger4 píše "Warner Bros oznámil, že produkce se oficiálně začal na adaptaci filmu Petera Jacksona Hobit. Jackson dokonce zaslali pár fotek ze sebe na jeden ze souborů. A to navzdory stávky, úpadky, smluvní spory a soudní žaloby , které se vyrojily Jackson a tento projekt od jeho Pán prstenů dnů. Přiznej se, tajně jste umírání vidět se to stalo. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nintendo 3DS baterie je připravený zemřít a pomalu poplatek

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0CXE4kpK_Os/Nintendo-3DS-Battery-Is-Quick-To-Die-and-Slow-To-Charge:
Anonymní čtenář píše s tímto výňatek z blogu opposable palce: "baterie v 3DS Nintendo je tak špatná, jak jsme se obávali, a to je hlavní překážkou těší systému ... S obrazovky za rozumnou jas, 3D. a bezdrátové vypnout, když hra nemá, a žádný zvuk, byli jsme asi dostat na něco málo přes 4,5 hodiny přehrávání. Pokud se vám líbí Jasnější obrazovku, aby se obrátil na 3D, nebo máte-li, že reproduktor bude, že čas je jen jít dolů. ... Pomocí kolébky, kdykoli není systém se hraje, je zvyk budete chtít vyzvednout, a to zejména s nabíjecí doba kolem tří a půl hodiny. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by být asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Motorola Xoom WiFi bít Kanada příští měsíc

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/21/motorola-xoom-wifi-hitting-canada-next-month/:
Je tu ještě žádné slovo o ceně nebo přesné datum vydání, ale Motorola právě potvrdil, že WiFi-verze svého Xoom tablet voštinová bude k dispozici v Kanadě někdy v dubnu - nebo "počátkem dubna," říká finanční příspěvek. 3G verze bude pak následovat v určitém bodě "střední-rok," ačkoli podrobnosti o ní jsou bohužel stále ještě lehčí, bez označení dopravce podporu jen zatím. Hlava na minulost přestávka na úplnou tiskovou zprávu.

Pokračovat ve čtení Motorola Xoom WiFi bít Kanada příští měsíc

Motorola Xoom WiFi bít Kanada příští měsíc původně objevila na Engadget na po. 21 březen 2011 14:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Motorola | Poslat | Komentáře

Boxee 1.5 přináší &#39;velkou prohlížeč update&#39; do konce března

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/21/boxee-1-5-bringing-huge-browser-update-by-end-of-march/:
Je tu ještě není tuny specifika na tohle ještě ne, ale Boxee VP of Marketing, Andrew Kippen, potvrdil na podcast TechWebcast že Boxee 1.5 update bude kymácení mimo do konce března - což, poslední jsme kontrolovali , nebylo to daleko. Velkou novinkou je, že se bude chlubit "obrovský prohlížeč update", který bude nejen urychlí prohlížeč značně, ale přidat kompatibilně s daleko více video-zlobil se webové stránky. Kippen také zmínil IPAD app jsme poprvé viděli zpět na veletrhu CES, který vám umožní streamovat obsah z vašeho IPAD do Boxee Box, a přidává některé funkce, jako je sociální schopnost vidět to, co vaši přátelé sledují. Ještě žádné slovo o přesné datum vydání pro to, ale bude to zřejmě pouze v souladu s IPAD 2 z neznámých důvodů.

Boxee 1.5 přináší 'velkou prohlížeč update' do konce března původně objevila na Engadget na po. 21.března 2011 13:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Techau | Poslat | Komentáře

Nizozemského rozhlasu Geek nálety Sledování libyjské

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ydl2S6Zwric/Dutch-Radio-Geek-Tracking-Libyan-Airstrikes:
jfruhlinger píše "dny, kdy by se občané mohli dozvědět jen o vzdálené válce od vlády nebo ústavní tisku jsou dávno pryč. holandský ex-vojenský geek ilustruje nový způsob, jak informace vyjde, sledování útok lety na Libyi, a dokonce i tweeting zprávy velením USA zodpovědný za útoky. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.