pátek 8. července 2011

DHS připouští Znalost nakažených Dovoz Tech

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/u-UYXCmk5EA/DHS-Admits-Knowledge-of-Infected-Import-Tech:
smitty777 píše "zástupce náměstka Schaffer z DHS Národního ředitelství pro ochranu a programy přiznal se k být si vědom zahraniční technologie, které byly dovezeny s spyware, malware a dalším bezpečnostním rizikům. Podle článku" Ještě znepokojivější je, jednání výslovně uvedenými hardwarové komponenty jak mohou být ohroženy - což vyvolává otázky, zda snad něco tak neškodný jako flash paměti nebo vložené RFID čipy by mohly být využity zájem zahraničních účastníků. Tato jednání se konala 7. července, aby "zkoumat povahu a rozsah současných ohrožení infrastruktury v Americe."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


T-Mobile 4G myTouch Prezentace z jeho fotoaparátu řízky (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/08/t-mobile-mytouch-4g-slide-shows-off-its-camera-chops-video/:

Věděli jsme od svého nedávno oznámila, že T-Mobile 4G myTouch Prezentace bude mobilní fotografa radost a teď se dostáváme k vidět kameru uživatelské rozhraní v akci na videu. Jako rychlé připomenutí, dopravce nadcházející Gingerbread je smartphone se společností HTC a funkce Sense 3.0, vysouvací QWERTY klávesnicí, dual-core 1,2 GHz Snapdragon procesor, 3,7-palcový WVGA Super LCD displej, HSPA + připojení na AWS spektru , a trik s 8 miliony pixelů střelce. F2.2 širokoúhlý objektiv v kombinaci s nízkou osvětlení schopné čidlem a dual-LED bleskem, ale to je software fotoaparátu, který opravdu svítí. Stejně jako na Sensation najdete podporu pro nahrávání videa 1080p HD, ale 4G myTouch snímku přidává mnoho scén, nulové zpoždění závěrky technologie, kontinuální AF, HDR fotografií zachytit, a panorama a burst režimu, spolu se speciální dvoustupňovou klávesa pro ovládání. I když jsme pochyb o tom, že bude sesadit z trůnu Nokia N8 z hlediska surovin kvalitu obrazu, my se těšíme na uvedení HTC nejnovější a funkcemi nabitý střelec prostřednictvím kroků, pokud je přístroj debutuje v tomto měsíci za 199 dolarů na kontrakt.

T-Mobile 4G myTouch Prezentace z jeho fotoaparátu řízky (video) původně objevila na Engadget na pá. 08.07.2011 15:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PhoneArena , TmoNews | zdroj YouTube | Přeposlat | Komentáře

Činnými v trestním řízení chce vyzkoušet "Predictive Policejní"

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9YvJ4U3YIzg/Law-Enforcement-Wants-To-Try-Predictive-Policing:
Harperdog se tento úryvek z příběhu o použití statistických údajů v boji proti zločinu:.? "Je to skvělé, když policie pronásledovala zločince poté, co jsem udělal špinavou práci, ale co když se policie mohla zabránit trestné činnosti, než to bylo dokonce spáchal když to může znít jako fantasy přímo od Philipa K. Dicka román, to je cíl oddělení policie z Los Angeles do Memphis se aktivně za pomoci ministerstva spravedlnosti a několik špičkových akademiků. Říká se tomu "prediktivní policie." Myšlenka:. I když nikdo nemůže předvídat jednotlivé trestné činy, je možné předpovědět vzorce, kde a kdy domy jsou pravděpodobně vloupání nebo odcizení vozidla na základě analýzy kamionů minulosti zločinu zprávy a další data s sofistikovaných počítačových algoritmů "Víme, kde trestný čin došlo v posledním měsíci, ale to neznamená, že to tam bude příští měsíc, "Los Angeles policejní oddělení poručík Sean Malinowski říká." Jediný způsob, jak pro nás i nadále snižování kriminality je začít předvídání, kde trestný čin bude docházet. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


AT & T otevírá USBConnect síly 4G USB modem, nabídne jej Zilch na zakázku

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/08/atandt-launches-usbconnect-force-4g-usb-modem-offers-for-zilch-on/:
Měl by sis být zatraceně jistý, AT & T je datová služba je pevná v krku z lesa před provedením skoku, ale pokud se vám podařilo přežít tak dlouho bez USB dongle WWAN ... No, tady je vaše šance na růst, že mnohem více připojených do vaší schránky. Ma Bell právě vydala svůj nejnovější USB modem, 4G USBConnect síly. Cena na vyloženě lahodný 0,00 dolarů s dvouletou smlouvou (nebo 89,99 dolarů rovný-up), Huawei, postavený Stick podporuje dopravce "4G" (čti: HSPA + ) služeb a nabízí slot microSD pro správnou míru. Zajímavé je, že AT & T umožňuje uživatelům koupit to s tarifní a předplacené možnosti, a samozřejmě, k dispozici datový roaming ve více než 200 národů pro ty, kteří dost šílený , aby za ni zaplatit . Pokud se chystáte s následnou platbou, získáte 5 GB dat za 50 dolarů / měsíc, zatímco předplacené kupující může vybrat 100 MB za $ 15 (den balíček), 300 MB za $ 30 (týdenní balení) nebo 1 GB za $ 50 (měsíční balení). Bude fungovat s Mac i PC platformy, a měly by být na pultech obchodů od 17.července.

Pokračovat ve čtení AT & T otevírá USBConnect síly 4G USB modem, nabídne jej Zilch na zakázku

AT & T otevírá USBConnect síly 4G USB modem, nabídne jej Zilch na zakázku původně objevila na Engadget na Pá. 08.07.2011 13:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Hot Hardware | zdroj AT & T | Poslat tuto | Komentáře

Narození Optogenetics

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/A5bMdUAQlJU/The-Birth-of-Optogenetics:
Dr. Tom píše: "Vědci z MIT a dalších laboratořích vytvořili transgenní neuronů, které oheň, když jsou vystaveny světlu. Technika cíle specifické typy buněk v živých primátů. Jsou již hovoří o možnostech léčby a chování změně opticky stimuluje specifické mozkové okruhy . "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Recenze knihy: dohled nebo Security?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/j7sZZ_Ox1uQ/Book-Review-Surveillance-Or-Security:
brothke píše: "Kontrolní nebo Security:? rizika spojená nové Odposlechy Technologies je těžké knihu do kategorií Nejde o bezpečnost, ale zabývá intenzivně s ní není zákon knihy, ale právní témata jsou všudypřítomné skrz to... Není telekomunikační knihy, ale značně detaily telekomunikační problémy. Nakonec, kniha je nejdůležitější přehled o bezpečnosti a soukromí a povahu dohledu v současné době. " Níže si můžete přečíst až do konce přezkoumání Ben.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Gov't Dokumenty Reveal Kanady neutralitě prosazování selhání

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1x0ZdPbwEms/Govt-Docs-Reveal-Canadas-Net-Neutrality-Enforcement-Failure:
Anonymní čtenář píše: "Vyšetřování výkon sítě Kanady neutrality předpisů vyplývá, že prakticky ve všech hlavních kanadských ISP byli terčem stížností, ale tam bylo málo, pokud vůbec, důsledky vyplývající z reklamací procesu. Michael Geist získal vnitřní CRTC dokumenty na všech neutralitě stížností a zjistil, že Rogers byl nejvyšší cíl, především pro pásma přístup k World of Warcraft. Jiné pozoruhodné případy zahrnují Bell pásma přístup k hotfile.com a Barrett Xplore, satelitní poskytovatele Internetu, poskytování VoIP nepoužitelný. Přes zjevení, tam žádné pokuty, žádné audity, a dokonce CRTC odmítl prozkoumat některé případy, které se zdají zřejmé zvýšení neutralitu obavy. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Německý parlament podpořil jadernou Konec roku 2022

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/R21bQHsr3TU/German-Parliament-Backs-Nuclear-Exit-By-2022:
fysdt posílá tuto citaci z zprávě AFP: "Německý parlament uzavřených plány pátku do útlumu jaderné energetiky do roku 2022, což v zemi první velkou průmyslovou sílu učinit krok v reakci na katastrofy v závodě japonské Fukushima jaderné výstupu. schéma vymazána jeho poslední překážku v Bundesrat horní komory, což představuje 16 regionálních států, po právní předpisy prošel Spolkovým sněmem sněmovna drtivou většinou minulý týden. Německa sedm nejstarší reaktory byly již vypne po masivní Japonska 11.března zemětřesení a tsunami zaklepal z chladicích systémů v závodě Fukushima Daiichi, což reaktorů k přehřátí a únik radiace. další reaktor byl ukončen let kvůli technickým problémům. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


NJ soudce Pravidla GPS sledování manžela právní

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pVY5sA3Dh6k/NJ-Judge-Rules-GPS-Tracking-of-Spouse-Legal:
Endoflow2010 píše: "Použití přístroje GPS ke sledování vašeho pobytu není narušení soukromí v New Jersey, státní odvolací soud rozhodl, panel dnes. Základě bitvy rozvádět pár Gloucester County, rozhodnutí pomáhá objasnit pravidla upravující Technologie stále zaměstnaný podezřelé manželů -. z nichž mnozí pronájmu soukromých vyšetřovatelů žádné řídí zákony státu využití GPS sledovací zařízení, a rozhodnutí, které nemá vliv na policisty, je první řešení problému, řekl Jimmie Mesis, bývalý prezident z New Jersey licencí soukromé detektivy sdružení. "Používáme pouze, když jsme si jisti, že máme vhodné podmínky," [soukromý detektiv Lisa Reed] řekl s tím, že vyšetřovatelé Ujistěte se, že GPS zařízení jsou instalovány v autech na ulicích, a ne soukromým oblastech, a že manžel musí mít nějaké právní nebo finanční připojení k autu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


UK policejní databáze zneužívání "Obrovsky Dotěrní"

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MjdrOiUZA64/UK-Police-Database-Abuse-Hugely-Intrusive:
twoheadedboy píše "policejní databáze zneužívání byl označen jako" velmi dotěrný "poté, co zpráva ukázala, více než 900 úředníků a zaměstnanců porušil zákon o ochraně údajů za poslední tři roky. Navíc, 243 policistů a zaměstnanců přijatých rozsudků v trestních věcech za porušení zákonů stanovených podle DPA. "Naše šetření ukazuje, že nejen policie zaměstnanců, bylo zjištěno, že běží na pozadí záznamy kontroly přátele a možnými partnery, ale někteří byli odsouzeni za předávání citlivých informací kriminálními gangy a obchodníky s drogami," říká Daniel Hamilton, ředitel z Big Brother Watch. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Raketoplán Atlantis spouští na konečnou let

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eIjEuTWgW0Q/Space-Shuttle-Atlantis-Launches-On-Final-Flight:
Raketoplán Atlantis právě zahájila z Kennedyho vesmírného střediska na Floridě. STS-135 značek poslední let raketoplánu k programu, 30 let poté, co se dotkl Columbia oblohy během STS-1. Mise shrnutí (PDF) popisuje STS-135 posádek a události časové osy. NASA zahájila blog byl po odpočítávání celé dopoledne, a naše vlastní CmdrTaco byla Tweeting živě z on-site. NASA TV je také sledovat živě. Meteorologické zprávy pro zahájení podíval pochybným na první, ale rozdíl ve špatném počasí v pravý čas dovoleno vše pokračovat podle plánu. Atlantis úspěšně dosáhl oběžné dráhy ve své předběžné, co oficiální NASA nazývá "dokonalou" startu.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.