pondělí 4. dubna 2011

AMD Bulldozer bude Bring Socket Shift k PC

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ECwvv2OtXSg/AMD-Bulldozer-Will-Bring-Socket-Shift-To-PCs:
Anonymní čtenář píše "Jedním z nejobávanějších překážky na cestě PC upgrade CPU socket. Pokud změny zásuvka design pak budete téměř jistě potřebovat novou základní desku, když děláte upgrade. Jedná se o oblast, kde AMD historicky bylo hodně lepší než Intel inklinuje ke změně zásuvek s každou generací procesoru -. současnosti existují tři typy tam, LGA 1155 pro Sandy Bridge, LGA 1156 pro první generace jádra a LGA 1366 pro výkonné procesory Core i7 AMD na straně druhé. se vždy snažil držet zásuvek napříč generacemi. Když se uvolní jeho nový buldozer procesory Core desktop později v tomto roce AMD má, aby se zásuvky posun od současného AM3 socket pro nový názvem AM3 +. Tento článek popisuje změny, otázky, jako je zpět kompatibilitu a co dělá průmysl připravit pro socket posun. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Najít náhodné může vést k Lék na plešatost

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IgbH2oHU1zc/Accidental-Find-May-Lead-To-a-Cure-For-Baldness:
kkleiner píše "Věda je plná příběhů, v nichž jsou velké objevy náhodou:. objev záření, objev vesmíru má tvar přes x-ray detekce, a teď možná lék na vypadávání vlasů V době, kdy se vrátili do klece se zjistí, že jejich plešatý myši se zázračně vzrostl jejich vlasy, vědci z UCLA neměl v úmyslu léčení plešatosti. Původně byl ve skutečnosti jejich studie zaměřené na snížení škodlivých vliv chronického stresu. neočekávané vedlejší účinky jejich léčby by mohly být přínosem pro plešatící muže a ženy všude na světě, nemluvě o farmaceutická společnost, která dodává lék na ně. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Twitter konečně dostane legitimní vyhledávací funkce, umožňuje filtrovat tweets pomocí smajlíky

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/04/twitter-finally-gets-a-legitimate-search-function-lets-you-filt/:
Podobně jako webové vyhledávání Google, Twitter odstartoval životě dělat jednu věc a dělá to velmi dobře. A stejně jako Google, je to stále málo přidávat jemné vylepšení podél jeho cestě k vyspělé internetové nástroje. Dnes, vlastní skvěle zjednodušující funkce vyhledávání má přijít na řadu až člověka budky a stalo lesklejší, šťastnější a mnohem chytřejší na druhé straně. Už to musíte mít, například, konkrétní jména vašich oblíbených umělců smartphone útěk z vězení, budete hledat jen obecný pojem a Twitter udělat nějaké skutečné vyhledávání pro vás namísto pouhého odpovídající vašemu dotazu na jména. Můžete dokonce krok až do pokročilého vyhledávání, kde přidáním ":)" a ": (" operátorů určuje, zda budete mít rádi, nebo depresivnější tweets na téma Yo. Přijďte si vzpomenu na to, že Google je docela moderní. , kde jsou vaše emotikon operátoři?

Twitter konečně dostane legitimní vyhledávací funkce, umožňuje filtrovat tweets pomocí smajlíky původně objevila na Engadget na po. 04.4.2011 16:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Cvrlikání | Poslat | Komentáře

BlackBerry Bold Touch předpremiéře v unikly cvičení: připravte se na špetka-k-zoom

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/04/blackberry-bold-touch-previewed-in-leaked-tutorials-prepare-to/:


Zabil unikly video tutoriály pro nadcházející zařízení BlackBerry je konečně nám dává nahlédnout do toho, co společnost RIM má na skladě, aby své skalní fanoušky od kopání plošiny . Mezi některé další video z all-dotykový displej BlackBerry Monako / Touch , jsme konečně viděli, jak populární Bold form factor budou mít prospěch z některých dotykový magie v příhodně pojmenovaný Bold Touch . Jsme dávní fanoušci tradiční tvarový faktor, ale když nic jiného, ​​navíc vypadá, že je více starostí než to stojí za to. Stejně jako jeho bratranec posuvné, baterka , dotykové ovládání se zdá ještě více nezvyklé, neboť všechny stejné funkce lze provést pomocí známého (a milovaný) optický trackpad - což se nezdá být nikam. Jistě, touchscreeny jsou všechny vztek v těchto dnech a špetka-k-zoom je hezké, ale nemůžeme si pomoci, ale zajímalo, jestli RIM je prostě zabíjet čas až do jeho dual-core QNX-vybavené telefony hit nic netušící BBM'ers. Samozřejmě, že společnost byla imponující nám s jeho použitím dotek na scénáře , takže není co říct, to by mohlo mít v obchodě přijde BlackBerry světa. Můžete nahlédnout akce Monako po přestávce, nebo se podívejte na torrent jiných na zdroje odkaz stejně.

[Díky, Reagan M.]

Pokračovat ve čtení BlackBerry Bold Touch předpremiéře v unikly cvičení: připravte se na špetka-k-zoom

BlackBerry Bold Touch předpremiéře v unikly cvičení: připravte se na špetka-k-zoom původně objevila na Engadget na Po. 04.04.2011 16:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CrackBerry | zdroje CrackBerry , BBLeaks (YouTube) | Poslat | Komentáře

Pirátství je selháním trhu - není legální

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Xmo2rnnYq2I/Piracy-Is-a-Market-Failure-mdash-Not-a-Legal-One:
Mr.Fork píše "Michael Geist, Kanada je autorské právo a práva prof guru na University of Ottawa, posta zajímavý postřeh ohledně autorských práv problematice pirátství. Kanady mezinárodní rozvoj výzkumného střediska přišel k závěru, že 'pirátství je hlavně produkt selhání trhu, není legální 'po multi-rok studia šesti relevantních ekonomik.' I v těch jurisdikcích, kde jsou legální distribuční kanály, cen skýtá mnoho produktů nedostupná pro drtivou většinu populace. zahraniční držitelé práv jsou často více týká se zachování vysokých cen ve vyspělých zemích, spíše než se aktivně snaží zapojit místní obyvatelstvo s rozumně-ceněné přístup. Tyto strategie mohou maximalizovat zisky na celém světě, ale také slouží k usnadnění pirátské trhy v mnoha vyspělých zemích. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


NASA odložit Endeavour do 10 dnů

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/X-z8V5x9jME/NASA-To-Delay-Endeavour-By-10-Days:
gabbo529 píše "NASA nedávno oznámila, že bude zdržovat nadcházející zahájení raketoplánu Endeavour. - finále jeden pro i-cestoval kosmické lodi Endeavour byl původně kritizovaný startu 19. dubna, ale kvůli konfliktu sepisování s ruskou dodávku vozidla, NASA je to zpoždění. Pravděpodobné, NASA bude zpoždění je 10 dnů do 29. dubna, ale nic není ještě oficiální. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Google se brání proti Android fragmentace

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4v_q7_o2aa8/Google-Fights-Back-Against-Android-Fragmentation:
Bonch píše "Google je zpřísnění jeho kontroly nad Android ve snaze normalizovat platformu. Držitelé licence musí souhlasit s 'non-fragmentace doložku', které vám Google konečné schválení přes operační systém změní, údajně jiskření stížností ministerstva spravedlnosti. Vyplývá to Google Nedávné rozhodnutí odepřít zdroj voštinová z non-privilegovanými partnery, pohyb, který kreslil kritiku od otevřenosti obhajuje. Google říká, že voštinová bude otevřena zdrojů, pokud je připraven pro další zařízení. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Recenze knihy: 15 minut včetně Q & A

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4nuZL5E6_aI/Book-Review-15-Minutes-Including-QampA:
brothke píše: "Když jsem zpočátku četl 15 minut včetně Q & A: Plán zachránit svět před zavšivený prezentací, dobře jsem se bavil a myslel, že to byla dobrá kniha Bylo to jen několik dní později, odsedět ještě další nudný prodejce instruktáž, kdy. I to přečetla a opravdu ocenil, jak úžasná kniha skutečně je. " Čtěte dál a uvidíte, co Ben říká o této knize.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ViewSonic ViewBook ​​730 7-palcový Android tableta hity FCC, dostane plnou teardown zacházení

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/04/viewsonic-viewbook-730-7-inch-android-tablet-hits-the-fcc-gets/:
ViewSonic ViewBook ​​730, 7-palcový WiFi tablet, hity FCC, dostane plnou teardown zacházení
To není ViewPad 7 , a to určitě nebude vypadat takto sedmi-palcový divoké dítě buď, takže to, co hledáte na jiný záznam z Viewsonic, e-reader zaměřené ViewBook ​​730. Je to sedm-palcový tablet s WiFi sportovní HDMI výstupem a microSD dovnitř Víme, že to běží Android, a zatímco přesný chuť se uvidí, na zámku obraz je uvedeno v zařízení manuálu není to vypadá jako ViewBook ​​730 bude nenásledují Iconia Tab A100 jako jeden z mála sedm-inchers být houpací voštinová. Android 2.X vypadá, že na programu nyní. Kromě toho, že příručka hovoří o kopírování souborů kolem APK k instalaci aplikace, což Android Marketu zařazení znít trochu pochybný, taky. Vše, co by měl přirovnávat k low-nízká cena, ale taková jsou očekávání nikdy v bezpečí v tomto světě.

ViewSonic ViewBook ​​730 7-palcový Android tableta hity FCC, dostane plný teardown zacházení původně objevila na Engadget na po. 04.4.2011 13:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Zatz Ne Funny | zdroje FCC | Poslat | Komentáře

Vyžadující Algebra II Ve Vysoké škole Momentum Zisky

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/haZ7l0SGDcM/Requiring-Algebra-II-In-High-School-Gains-Momentum:
ChadHurley píše s tímto citátem z Washington Post: "Ze všech tříd nabízí na střední škole, Algebra II je vedoucí prediktorem vysoké školy a pracovní úspěch, podle výzkumu, který zahájil rostoucí národní hnutí, aby jí absolventů. posledních let, 20 států a District se stěhovali do studia zvýšit požadavky na včlenění Algebra II, a jeho složitost jsou požadovány pro více a více studentů. úsilí bylo vedl o Dosáhnout, skupina organizovaná guvernéry a vedoucí podniku a financovat korporace a jejich základy, na zlepšení dovedností pracovní síly. Přestože hospodářská síla USA byl připsaný z části k vysoké úrovni vzdělání, pracovní síly zaostává v podílu mladých pracovníků s univerzitním vzděláním, podle Organizace pro hospodářskou spolupráci a vývoj. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ASUS tvrdí, Transformer je lepší než obecný tablet, je zřejmě pravý

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/04/asus-claims-transformer-is-better-than-a-generic-tablet-is-prob/:
ASUS, ty zlobivé tablety výrobce, můžete. Nespokojený s dáváním svého Eee Pad Transformer vlastní sitcom , jste nyní přichází na USA s agresivní cenovou a některé poněkud oko-lov promo materiál na startu. Připomínat světu, že většina tablet přijít bez klávesnice a zvýraznění vašich šitý na míru řešení je všechno v pořádku a dobré, ale budete muset vytvořit svůj "obecný" břidlice vypadat tak IPAD-ish?

ASUS tvrdí, Transformer je lepší než obecný tablet, je pravděpodobně pravý původně objevila na Engadget na po. 04.04.2011 13:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Phandroid | zdroje Best Buy | Poslat | Komentáře

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

Epsilon Porušení Ovlivňuje JPMorgan Chase, Capital One

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KAVShsO7jOE/Epsilon-Breach-Affects-JPMorgan-Chase-Capital-One:
Orome1 píše "posledních Play.com porušení bylo vázáno na útok, že její marketingové komunikace firmy Silverpop - společnost, která služby více než 105 zákazníků, mezi nimiž jsou Walgreens a McDonalds -. Utrpěl loni v prosinci, ale nejpozději porušení bude mít pravděpodobně největší dopad, protože marketingové služby poskytovatele Epsilon - největší na světě - oznámil své zákazníky o porušení, které pravděpodobně ohroženy všechny své e-mailové konference Mezi zákazníky Epsilon jsou US Bank, JPMorgan Chase, TiVo, Capital One, domácí nákupní síť. , LL Bean Visa Card, Ritz-Carlton Rewards, Best Buy, Disney Destinace, Walgreens, a mnoho dalších. " Kolik omluvu e-maily máš tak daleko dnes?

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.