pátek 28. ledna 2011

EU schvaluje Intel McAfee Nákup Po Interoperability Pledge

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nekOPHrJFeQ/EU-Approves-Intels-McAfee-Purchase-After-Interoperability-Pledge:
Anonymní čtenář tipy zprávy, že Evropská unie dala svůj souhlas nákup Intel ze společnosti McAfee za 7,7 miliardy dolarů poté, co výrobce čipů slíbil, že nebude snažit potlačit konkurenci pro ostatní bezpečnostní programy běžící na hardwaru Intel nebo McAfee software běžící na hardwaru soupeře. "Podle dohody, Intel zavazuje poskytovat další bezpečnostní prodejců s technologií potřebných ke kohoutku stejné funkce ve svých procesorů a čipových sad k dispozici McAfee. Kromě toho společnost Intel slíbil pokračovat s McAfee softwarové podpory produktů soupeře chipmakers, který by zahrnoval Advanced Micro Devices. Evropské komise bude sledovat plnění pro Intel. 'závazků předložených Intel najít správnou rovnováhu, neboť umožňují zachování hospodářské soutěže i blahodárné účinky fúze,' Joaquin Almunia, provize VP na starosti politiky hospodářské soutěže, uvedl v prohlášení. 'Tyto změny zajistí, že silné konkurenci je zachována a že spotřebitelé nejlepší výsledek z hlediska ceny, výběru, kvality a bezpečnosti IT produkty.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Dvanáct Jihu BookArc pro Air postavit vlichocuje kolem vašeho MacBooku Air

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/28/twelve-souths-bookarc-for-air-stand-cozies-up-around-your-macbo/:
Dvanáct Jihu z poněkud jméno pro sebe tím, že crafting nečekaných (a obecně vizuálně potěšující) příslušenství pro Apple všechno, ale poslední ouftit jen zdá, že zejména nadbytečné. BookAir pro vzduch je popisován jako vertikální stojan pro MacBook Air , což vám umožní zvednout svůj nový ultrapřenosný ve vzpřímené poloze pro použití se stolním monitoru a klávesnice. 'Kurzu, musíme věřit, že jen povrchní znalost jednotlivci mají skutečný zájem o využití jejich MBA jako náhrada stolního počítače, ale hej, alespoň tam teď stojí byste měli zapadnout do této kategorie. Bude brzy v prodeji za 39,99 dolarů, přičemž původní zásilky vyrazit příští měsíc.

Pokračovat ve čtení Dvanáct Jihu BookArc pro cozies Air postavit kolem MacBooku Air

Dvanáct Jihu BookArc pro Air postavit vlichocuje kolem vašeho MacBooku Air původně objevila na Engadget na pá. 28 leden 2011 15:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Dvanáct Jih | Poslat | Komentáře

Co přesně je Galaxy?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/o2nXLc1euuo/What-Exactly-Is-a-Galaxy:
sciencehabit píše "Překvapivé to může znít, astronomové nemají odpověď na tuto základní otázku. Neexistuje žádná dohoda o tom, kdy sbírka hvězd přestane být clusteru a začne být něco víc. Nyní, v ozvěně posledních tahanic Pluto stav jako planeta, pár astrofyzikové z Austrálie a Německa chtějí zahájit diskusi o této otázce - a mají dokonce vytvořit web pro lidi, aby dali svůj hlas ". I když jsme na toto téma galaxií, čtenář MVAr uvedl, že astronomové s použitím dat z HST našli, co by mohlo být nový rekord pro nejvzdálenější známé galaxie, která se nachází zhruba 13,2 miliardy světelných let od Země.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Razer klusu se mírně přepracována DeathAdder Black Edition USB herní myš

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/28/razer-trots-out-mildly-overhauled-deathadder-black-edition-usb/:
Když máte dobrou věc válcování, proč přestat? To je mantra aplikován na Razer nejnovější, což je vlastně třetí DeathAdder být propuštěn. Možná si vzpomenete na původní slinking ven cestě zpátky v roce 2006 , s southpaws v účasti konečně dostává jeden z jejich vlastní v březnu loňského roku. Dnes, při příležitosti oslav výročí zařízení Dřevo, Razer to ztrácí USB-připojené DeathAdder Black Edition. Pro všechny záměry a účely, toto je stejné DeathAdder, že jsme přišli k lásce posledního desetiletí, ale někdy-tak-trochu vylepšený design, který dodává, non-skluzu pryže strany a všichni-černém provedení. Bude loď globálně příští měsíc za 59,99 dolarů / € 59.99, s objednávkami byla přijata právo ... asi .. nyní.

Pokračovat ve čtení Razer klusu ven mírně přepracována DeathAdder Black Edition USB herní myš

Razer klusu se mírně přepracována DeathAdder Black Edition USB herní myš původně objevila na Engadget na pá. 28 leden 2011 14:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Razer | Poslat | Komentáře

Bílý dům chce 1M Elektrická auta roku 2015

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uS_7cSKYDEs/White-House-Wants-1M-Electric-Cars-By-2015:
coondoggie píše "Bílý dům má nastínil široký-sahat plán pro uvedení jednoho milionu z toho, co nazývá 'moderní technologie vozidel' na silnicích do roku 2015. Většina pozorovatelů by se říci, že je dobrý začátek, ale je to přiměřeně proveditelné? další Bílý dům rozpočet bude zahrnovat celou řadu investic a lákadla, aby se cíl dosažitelný v teorii. Samozřejmě, ne všechny předpisy, které by se provést řez. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Facebook Spammer pokutován $ 360 mil.

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ef6tBczpsUA/Facebook-Spammer-Fined-360-Million:
Anonymní čtenář píše "Facebook byla udělena 360.500.000 dolarů jako náhradu škody proti spammer Philip Porembski, kteří phished přihlašovací údaje alespoň 116.000 uživatelů Facebooku a poslali více než 7,2 milionu nevyžádaných zpráv on-line obětí 'přátel. Facebooku tvrdil, že obdržela více než 8000 stížností od uživatelů v důsledku spamu kampaně, a více než 4.500 uživatelů mělo deaktivovat své účty. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Tesla podrobnosti Closed Loop recyklaci baterií program pro Evropu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/28/tesla-details-closed-loop-battery-recycling-program-for-europe/:
Tesla podrobnosti 'Closed Loop' recyklaci baterií program pro Evropu
Elektrické vozy potřebujete velký 'ol baterie, stejně jako model S balení je uvedeno výše, a když jsme viděli čas a znovu , že tyto buňky drží se lépe než se čekalo několik let, nakonec se to bude muset být vyřazeny z provozu. Co se stane pak? Tesla již recyklační program ve Spojených státech a nyní je podrobně plány na podobný program v Evropě, ve spolupráci s Umicore. Tesla balíčky jsou nyní nárok na Umicore je "Closed Loop" proces, demontáž je odstranit snadno re-použitý komponenty a poté rafinace zbytku buňky složek do věci, jako je oxid lithium kobaltu, které mohou být použity v jiných baterií, a další různé vedlejší produkty , které mohou být použity v cementu nebo jako výplň. Celý proces odbourávání a extrahování všechny komponenty jsou ve skutečnosti ziskové, takže doufejme, že Euro řidiči nedostanou hit s drahý Roadster odstranění poplatků při obchodování až do modelu S.

Tesla podrobnosti Closed Loop recyklaci baterií program pro Evropu původně objevila na Engadget na pá. 28 leden 2011 13:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Tesla Blog | Poslat | Komentáře

Motorola výtahy našeho ducha s novým Atrix 4G video

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/28/motorola-lifts-our-spirits-with-new-atrix-4g-video/:
Cítit se stanoví této chladné a ponuré lednu? No, tak Motorola "zavést" si na své nové smartphone! Dobyvatel CES už víme, jak Atrix 4G získal své první promo video z mothership, zdůrazňování jeho notebooku a HD multimediální doky (což nám slušné podívat na doku UI pro oba), dual-core procesor a související herní pověření , a, samozřejmě, že nádherné QHD rozlišení obrazovky na sluchátko samotné. To je vše nastaveno na velmi povznášející soundtrack, implikovat všechny krásné příležitosti a potenciál, který naše kolektivní smartphone přinese budoucnost.

[Díky, engadgeteer]

Pokračovat ve čtení Motorola výtahy našeho ducha s novým Atrix 4G video

Motorola výtahy našeho ducha s novým Atrix 4G video původně objevila na Engadget na pá. 28 leden 2011 13:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Pocketnow | zdroje Motorola (YouTube) | Poslat | Komentáře

Sony Cyber-shot HX100V a HX9V modely unikly, superzoomers ve velkých a malých velikostech

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/28/sony-cyber-shot-hx100v-and-hx9v-models-leaked-superzoomers-in-l/:
Sony Cyber-shot HX100V a HX9V modely unikly, superzoomers ve velkých i malých velikostí
Dva nové přírůstky do Cyber-shot řady se zřejmě unikly, a zatímco oni jsou možná ne jako dráždivý jako některé jiné spotřební elektroniky společnost podařilo nechat proklouznout před jejich oznámením, budeme o nich budete stejně. Prvním z nich je HX100V, 30x zoom (27 do 810 mm), kompaktní, že si půjčuje některé funkce a styl od Alpha linky. To má 16,2 megapixelový zadek-světelné čidlo se zpracováním BIONZ schopna zaznamenávat video 1080p a, údajně, má GPS tam někde taky. Další na řadě je HX9V, obrázku níže, spíše kompaktní kompaktní nabízet to, co vypadá, že je stejný 16-megapixelový snímač, ale zastrčený za menší, 16x optickým zoomem. Je to příliš je řekl, aby dělal 1080p video, ale bohužel nemáme žádné ponětí o ceně nebo dostupnosti pro jeden.

Pokračovat ve čtení Sony Cyber-shot HX100V a HX9V modely unikly, superzoomers ve velkých a malých velikostech

Sony Cyber-shot HX100V a HX9V modely unikly, superzoomers ve velkých a malých velikostech původně objevila na Engadget na pá. 28 leden 2011 13:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje LetsGoDigital HX100V , HX9V | Poslat | Komentáře

Challenger o 25 let později

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wPpo5IKwiCw/Challenger-25-Years-Later:
Před 25 lety, jsem nakoukl dovnitř přes hřiště okna mé školy. Nikdy jsem nebyl obzvlášť zájem být venku, a tam byl start raketoplánu o knihovně televizi! Obrazy toho, co jsem viděl, že den bude držet se mnou navždy. Nevěděl jsem, co to opravdu jsem viděl, já jsem jen dělal vtipy. Je to ještě, jak se budu zabývat. Ale myslím, že jsem trochu moudřejší dnes poté, co se dozvěděl, že možná drsně je někdy doslova. Technologie bereme za samozřejmost sestupuje přímo od lidí ochotných dělat to, co jsme nikdy nemohl. Díky posádce Challenger, Columbia a Apollo 1.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


USC Smart Ploty používání prostorově-časové čidlo vzory pro vytvoření DRADIS pro letiště

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/28/usc-smart-fences-use-spatio-temporal-sensor-patterns-to-create-a/:
USC Smart Ploty používání prostorově-časové čidlo vzory pro vytvoření DRADIS pro letiště
Jak se vám odeslat automatické upozornění na bezpečnostní služby, kdykoli se někdo pokusí vylézt plot, ale ignorují někdo prostě řekl, opíraje se o řetěz? Jak může snímač vyzvednout přítomnost Jeep, ale ignorují stálý proud gigantických dopravních letadel? Ať se propadnu, jestli víme, že jsme jen bloggeři, ale tým na USC Viterbi škola inženýrství na to přišel, vytvářet co se nazývá Smart plot. Je to řada senzorů plus některé související obvod, který snadno zvládnout výše uvedených situací, a to s ohromující přesností. Jak úžasné? Zde jsou výsledky z jednoho testu:
Perfektní (100%) identifikaci neočekávaných událostí vniknutí, a v průměru méně než dva falešně pozitivních týdně a nulové falešné zápory pro uznání lidská noha nevkročila. Kromě toho byly žádný falešný poplach, nebo falešně negativní hlášené instalaci plotu senzory po dobu 45 dnů od bezobslužný provoz, který zahrnoval několik dní sezónní bouře.
Jo, docela dobrý. Systém je vyvíjen pro použití v okolí letišť a vojenských základen, a je v současné době z velké části financovány Navy grantů. Teď, kdyby jen oni mohli vytvořit systém, aby se zabránilo " laser události "a letiště vánice bychom mohli být schopni cestovat bezpečně znovu.

USC Smart Ploty používání prostorově-časové čidlo vzory pro vytvoření DRADIS na letištích původně objevila na Engadget na pá. 28 leden 2011 12:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PhysOrg | zdroje USC Viterbi škola inženýrství | Poslat | Komentáře

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

Polovina z <wbr> . Gov stránky poruše DNSSEC Test

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/03Apav56Mk4/Half-ofnobr-wbrnobrgov-Sites-Fail-DNSSEC-Test:
netbuzz píše "federální vlády USA weby byly pověřeny, aby začali nasazení rozšíření DNS Security (DNSSEC) do 31 prosince 2009, ale nedávné kontroly zjištěno, že 51 procent ještě neučinily tak. To ovšem představuje výrazný nárůst oproti 20 procent, které dodržovat jako v předchozím roce. 'Ale pokud si myslíte, že vláda by měla být plně nasadit hned, je to zklamání číslo,' říká Mark Beckett, viceprezident pro marketing a produktový management pro Secure64, který vedl studii. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.