čtvrtek 24. března 2011

RIM dodává Android app podpora BlackBerry scénáře přes 'volitelné app hráč'

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/24/rim-adds-android-app-support-to-blackberry-playbook/:
Čtete správně - RIM právě oznámila, že její nadcházející BlackBerry scénáře bude podporovat jak BlackBerry a Android Java aplikací. To zahrnuje nativní C / C + + na podporu rozvoje, HTML5, Flash a AIR podporu, nemluvě o hru motory od Ideaworks Labs (AirPlay) a Unity Technologies (Jednota 3). To znamená, že budete mít přístup k více než 200.000 Android aplikací by vývojáři si "snadno a rychle" port je u konce, a za předpokladu, že se ponoříte do jedné ze dvou "app hráči", aby tak učinily. Je také třeba poznamenat, že RIM přítlačné se zaměřuje pouze na Android "2.3 aplikací," a když už jsme za předpokladu, voštinová aplikace bude nakonec být podporovány, není žádná zmínka o Android 3.0 ještě ne. Kromě toho mohou vývojáři těšit na blížící vydání původní scénáře SDK, který bude konkrétně umožní C / C + + vývoj aplikací na BlackBerry Tablet OS. Tak, teď se můžete těšit na kopání do blízké-neomezené Android Market přes čarodějnictví BlackBerry nějakého druhu, jste skutečně zvažuje vyzvednout scénáře 19. dubna ? Dejte nám vědět v komentářích níže!

Pokračovat ve čtení RIM dodává Android app podporou BlackBerry scénáře přes 'volitelné app hráč'

RIM dodává Android app podpora BlackBerry scénáře přes 'volitelné app hráč' původně objevila na Engadget na čt. 24 březen 2011 17:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink gdgt | | Poslat | Komentáře

Zeptejte se Slashdot: Jak / Kde začít sledovat Dr. Who?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/B-eZlIzw394/Ask-Slashdot-HowWhere-To-Start-Watching-Dr-Who:
stinkfish píše: "Jsem velký fanoušek sci-fi, obzvláště dobré televizní sci-fi. nějakého důvodu Dr. Kdo je show jsem sledoval velmi málo. Moje otázka na Slashdot, je, co je nejlepší strategie pro radost tento klasický show? Při pohledu na wikipedia, page o Dr. kdo, vidím je zde 11 lékařů, tak je těžké vybrat dobrý výchozí bod. Kdyby to bylo jen na mně, já bych začít sledovat od samého začátku. Ale vím, že moje žena by není hodinky ukazují, že starý, ačkoli ona je fanoušek sci-fi a těšil se na několik sezón Torchwood Tak kde mám začít Zde je článek na toto téma;.? je tam víc říct? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Microsoft kupuje 666.000 IP adresy

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Rh79EFw4_S0/Microsoft-Buys-666000-IP-Addresses:
RabidMonkey píše "Microsoft se podařilo zakoupit 666.624 IP adresy od kanadské firmy Nortel úpadce za 7,5 milionů dolarů. To vyjde na $ 11.25/ip. Přesný seznam bloků zatím není k dispozici. Tam byla hodně diskuse o nanog o zda toto povoleno nebo ne, a jaké důsledky pro slábnoucí IPv4 bazénu může být. Je to první z mnoha takových tahů jako IPv4 adresového prostoru došel? Bude ARIN krok a blokovat prodej / převod? Jak dlouho bude taková opatření protahovat eventuální nutnost IPv6? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


OMG, FYI, a LOL zadejte Oxford anglický slovník, věští apokalypsu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/24/omg-fyi-and-lol-enter-oxford-english-dictionary-foreshadow-th/:
V potvrzení o internetu v ohromující vliv na triviality jsme se někdy označují jako "skutečný život", Oxford anglický slovník nestorům se rozhodli přidat pár nejoblíbenějších webových prohlášení k jejich slovníku. Mezi nimi jsou jednicky OMG, LOL a pozdravem, spojující jejich krajané IMHO a BFF mezi hrdý počet oficiálně schválený initialisms (zkratky smluvně iniciály jejich slov) používané v anglickém jazyce. Šokující dost, výraz OMG má svou historii sledovány po celou cestu zpět do roku 1917, zatímco LOL používán mínit "malá stará dáma" zpátky v 60. letech, a FYI nejprve ukazoval ve firemní žargon v roce 1941. Nejen to, ale symbolem srdce - ne <3 emotikon, aktuální ♥ grafika - rovněž dělal to v. Jen tak dlouho, jak Beliebers a fanpires jsou mimo, je tu stále ještě naději pro budoucnost. Malé, třpytící žhavý o naději.

OMG, FYI, a LOL zadejte Oxford anglický slovník, věští apokalypsu původně objevila na Engadget na čt. 24 březen 2011 15:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Digitální život | zdroje OED Online | Poslat | Komentáře

Spot kiosky půjčovna filmů za cíl porazit Redbox na cenu a pohodlí

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/24/spot-movie-rental-kiosks-aim-to-beat-redbox-on-price-and-conveni/:
Vzhledem k tomu, Netflix zažívá novou soutěž na svou populární model distribuce filmu to jen vejde, že Redbox měl taky a nejzajímavější účastníka jsme viděli v kiosku podnikání film je "Spot. Difference". Nedávno zahájila zkušební 25 políček v Riverside County Kalifornii av současné době je porazit Redbox cen pronájmem DVD a Blu-ray disky za $ 1 / den každé, nebo 89 centů, pokud pronajaté v párech. Samozřejmě, jen vyhrávat na cenu není dost, aby nás z lepení s naší kupón kódy a smartphone aplikace , ale společnost má pevnou naše hlavní hovězího masa s červeným boxy vytvořením kiosek s dvěma sloty, jeden pro pronájem a další pro návrat. Tímto způsobem si nejste čeká za lidi Walmart, protože prolistovat každý disk v poli, když vše, co chcete udělat, je vrátit se radosti, Season 2, Svazek 1 a musí být na vaší cestě. Tvrdí také, aby se vešly více filmů v menším prostoru, ale opravdu, měl jsi nás na express slot disk vrátit.

Pokračovat ve čtení Spot půjčovna filmů stáncích za cíl porazit Redbox na cenu a pohodlí

Spot pronájem stánků film za cíl porazit Redbox o ceně a pohodlí se původně objevila na Engadget na čt. 24 březen 2011 16:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Home Media Magazín | zdroje Místo | Poslat | Komentáře

Texas stránek posouvá Známé vypořádání pro Severní Ameriku

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ywvt6QB6AF0/Texas-Site-Pushes-Back-Known-Settlement-Date-For-North-America:
Velcroman1 píše "objev starých kamenných nástrojů na archeologických vykopávkách v Texasu mohlo posunout zpět na přítomnost lidí v Severní Americe, možná až o 2500 let. Naleznete byla leží 5 metrů pod materiálů odešel známý kultury Clovis , který byl jednou myšlenka k byli první američtí osadníci kolem 13.000 roků dříve. Bylo to ', jako je najít svatý grál,' Vody řekl v telefonickém rozhovoru. Chcete-li zjistit, co se zdá být velký open-air "kemp 'je opravdu potěšující . Lucky a potěšující. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Dav-zdrojů záření mapy v Asii a USA

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WjYj1bq7XoM/Crowd-Sourced-Radiation-Maps-In-Asia-and-US:
kkleiner píše: "V posledních několika týdnech, několik dav-source záření mapy objevily, které se pokoušejí dát až minutu se dívá na úroveň hrozby v oblastech s největší pravděpodobností být postiženy katastrofou: Japonsko, Asii a USA. Tyto mapy, k dispozici veřejnosti zdarma na internetu, jsou včasné příkladem toho, jak uživatel-umožnil systémy přinesly revoluci ve způsobu řešení problémů. sledování úrovně radiace je teprve začátek. Toto je náhled toho, jak urychlit technologie nám umožní sledovat cokoli, kdekoli, v reálném čase. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Jak se Mac OS X, 10 dnes, Apple změnil svět

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JAWsC0Zvawg/How-Mac-OS-X-10-Today-Changed-Apples-World:
CWmike píše "Před deseti lety dnes Apple je první plně veřejná verze Mac OS X šel na prodej po celém světě škodolibý příjem jako tisíce uživatelů Mac zúčastnilo speciální akce na místním počítači obchody po celé planetě. Co jsme nevěděli, pak bylo to, že Apple se chystá otevřít svůj vlastní řetězec prodejen, ani jsme se slyšeli Steve Jobs použít frázi, "iPod". Windows byl ještě konkurenta, a Google je stále vyhledávače. Ty byly staré zlaté časy, kdy se uživatele Mac chtěl patřit k druhým týmem, píše Jonny Evans. Díváme se na osmé významné OS X verze v příštích několika měsících, Lion, která by měla nabízet některé prvky sjednocení mezi IOS a OS X. Tam 's ještě někteří chyby na vyžehlit i když, a to zejména problém s ACL (Access Control Lists), uvnitř Finder. Doufejme, že ex-odlétající NeXT Mac OS šéf, Bertrand Serlet, bude moci opravit dříve, než odejde. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Lockheed Martin ukazuje Orion kosmické lodi, nové tajné doupě

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/24/lockheed-martin-shows-off-orion-spacecraft-new-underground-lair/:
Lockheed Martin ukazuje Opollo kosmické lodi, nové podzemní doupě
Ne, to není příkaz Apolla modul se díváte nahoru. Co je staré, je nové opět ve vesmíru design, a co je plovoucí beztíže nad tímto textem je fotografie lidstva je další skvělý vůz do vesmíru. Je to Orion sonda od společnosti Lockheed Martin, pověřěný pro NASA a určených k přepravě posádky čtyř nejen pro výlety na oběžnou dráhu, ale i ven do sluneční soustavy. Lockheed Martin nedávno přijatá zábaly z věcí poprvé, také ukazuje mimo jeho nové vesmírné simulace Operations Center (SOSC), který se nachází ani v Houstonu, ani Cape Canaveral. To je místo toho kopal do postaveny na podloží v Coloradu, teoreticky izolovat to od seismických a jiných poruch tak, aby se posádka mohla testování to jejich věc bez jakéhokoli vnějšího zásahu. V tomto bunkru loď je v současné době testování před plánovanou prvním spuštění v roce 2013, přičemž posádka na oběžné dráze, jakmile 2016. Mars? To by mohlo být několik dalších let.

Aktualizace: John napsal v zdůraznit, že zařízení je vlastně postaven na některých podloží, nikoliv do skalního podloží. Takže to není podzemní doupě přece - ale je to stále doupěte probůh!.

Lockheed Martin ukazuje kosmické lodi Orion, nové tajné doupě původně objevila na Engadget na čt. 24 březen 2011 14:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink DailyTech | zdroje Lockheed Martin | Poslat | Komentáře

Square Enix zahajuje Hroši Lab pro rozvoj smartphone hru

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/24/square-enix-launches-hippos-lab-for-smartphone-game-development/:
Square Enix není zrovna cizí smartphone scénu, ale vypadá to, že společnost za Final Fantasy (mimo mnoha dalších hrách) se nyní bude pohybující se docela dost mimo přístavy svých stávajících her ​​pro jiné konzole. Firma má právě oznámila spuštění svého nového Hroši vývoj hry Lab studio, které bude primárně zaměřen na vytvoření "vysoce kvalitní originální obsah" pro chytré telefony. Podrobnosti jsou bohužel stále ještě dost světla za to, ale studio je zjevně v provozu od 7. března, a říká, že doufá, že jeho první hra "brzy hotova." Ani slovo, pokud si vstřelil licenci pro hladové Hungry Hippos.

Square Enix zahajuje Hroši Lab pro vývoj hry smartphone se původně objevila na Engadget na čt. 24 březen 2011 15:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kotaku | zdroje Square Enix | Poslat | Komentáře

Engadget Mobile Podcast, živě z CTIA v 2:45 ET!

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/24/the-engadget-mobile-podcast-live-from-ctia-at-2-45-et/:
3D HTCs , dual-core LGS , 8,9-palcový Samsung a Sun-namáčecí displej : Netřeba připomínat, že to bylo zábavné CTIA Wireless jako obvykle, a to ani včetně všech AT & T / T-Mobile šílenství z minulého víkendu! Jsme stočený do klubíčka u ohně (víte, protože tam jsou krby rozházené po podlaze show CTIA) s mikrofonem, aby vám po týdnu, v mobilní novinky ... žijí ze slunné Orlando, Florida. Připojte se k nám!

Pokračovat ve čtení Engadget Mobile Podcast, živě z CTIA v 2:45 ET!

Engadget Mobile Podcast, živě z CTIA v 2:45 ET! původně objevila na Engadget na čt. 24 březen 2011 14:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Dopravci Delay Platební Japonska Textové zprávy Dary

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kcCH-1KD48g/Carriers-Delay-Paying-Japans-Texting-Donations:
Julie188 píše "Vzhledem k tomu, spad z japonské zemětřesením a tsunami / jaderného reaktoru, tragédie i nadále rozvíjet, Američané chtějí pomoci. Naučili jsme se z katastrofy Haiti, že nejjednodušší je text daru pro naše oblíbené humanitární organizace. Ale Na rozdíl od Haiti, Japonska text-k-dávat dary bude trvat tak dlouho, za tři měsíce se dostat do Relief Agency. A společnost pro manipulaci s těmito dary, mGive.com, nemá vzdala transakční poplatky, poplatky za humanitárních organizací. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google nebude Pull Checkpoint únikům App

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cAKpM_vFMG8/Google-Wont-Pull-Checkpoint-Evasion-App:
RedEaredSlider píše "Nečekejte, že Google k odstranění aplikace, která pomůže uživatelům vyhnout se DUI kontrolních bodů -. Společnost říká, že je opouští kontroverzní aplikace na Android Marketplace zdroj řekl, že společnost pouze odstraňuje aplikace, které porušují její Android obsah politiky a aplikací v Otázka není, že by tyto zásady porušovat. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.