pátek 7. října 2011

Pandigital Supernova k dispozici v polovině října za $ 230, je eReader v Android tablet přestrojení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/07/pandigital-supernova-available-mid-october-for-230-is-an-eread/:

Pandigital neučinil hodně úsilí, aby své bandáž Supernova kartu tajemství. Pokud je 8-palcový LCD břidlice hnala FCC letos v létě jsme byli zasvěceni nejen obrazy zařízení a jeho vnitřní, ale i aplikace, které by bylo předinstalované na nákup - GetJar a Barnes & Noble kout cca mezi ostatními. Takže, co můžete očekávat za 230 dolarů, když se země tento měsíc? No, společnosti opuštěná Honeycomb pro brzy-k-být překonaný Gingerbread OS, hodil do jednoho jádra 1GHz A8 procesor, 4 GB paměti (rozšiřitelné na 32 GB pomocí microSD slot), WiFi a Bluetooth. Je to levné, já taky Android tablet vstup, pro jistotu. A poslední výlet určité cenově výhodné, šetrné k ekosystému kartu , možná doporučujeme odložit pro vyšší specced zboží. Oficiální PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Pandigital Supernova k dispozici v polovině října za $ 230, je eReader v Android tablet přestrojení

Pandigital Supernova k dispozici v polovině října za $ 230, je eReader v Android tablet přestrojení původně objevila na Engadget na Pá. 07.10.2011 09:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Pandigital | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat