čtvrtek 9. prosince 2010

Walmart Obchody Získejte CCTV-Enabled, Breathalyzin 'Víno Automaty na výdej jízdenek

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HqHcyWi4Nlc/story01.htm:
Vyberte Pennsylvania Walmarts našli způsob, jak obejít zákon, který zakazuje prodej alkoholu v obchodech. Ukazuje se, krátkozraké zákonodárce zapomněl, že je nezákonné prodávat víno z automatu: "tak dlouho, jak je uživatel vyzván, aby dechová zkouška, přejede vydaných státních ID nebo řidičský průkaz, a pak ukázat jejich hrnek na stav oficiální sedí někde v Harrisburg, který je dohlédněte na řízení prostřednictvím kamerového systému. " Překvapuje mě, že nikoho nenapadlo dřív.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Vybavit malé Hackerspace?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ApkTTD2Ah3M/story01.htm:
andy píše "Po jemné popichování asi rok, má společnost skutečně dohodly na tom, elektronika / robotika laboratoř v současné budovat-ven z našich nových kancelářských prostor. Jak jsem se nikdy opravdu očekávat, aby se to stalo, byl jsem na kousek ztráta, když se mě zeptal, jaký druh pracovní stoly, vybavení, apod. Chtěl jsem pro laboratoře. laboratoř bude jen asi 9'x15 ', ale tam je slušné množství vertikální prostor pro práci s. Myslel jsem, že s 2 pracovní stoly Side-by-boční, jedna pro 'hardware' a druhý pro 'software' s podlahou-stojící skříň pro skladování. Semi-mobilní pracovní stoly by mohlo být plus. Ti z vás, které pracují v těchto druzích prostředí, co si Doporučuji v cestě ponky, ukládání, organizaci a elektroniku? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Video ukazuje, proč Dobíjení baterie zabití

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pM8sfKh4GgM/story01.htm:
sciencehabit píše s touto výjimkou z vědy:. "Nesmíte dávat hodně myslel na to, co se děje uvnitř baterie vašeho notebooku nebo mobilního telefonu, ale soudit z toho videa, to není nudný místo baterie Otázkou je miniaturní dobíjecí lithium-iontové zařízení, a klip ukazuje, co se stane, když je to nabité. lithium ionty tok z kladně nabité katody do 200-nanometrů průměru vodiče oxidu cínu, které tvoří záporně nabité anody, nanovodiče svíjet a boule, přimět je, aby rozšířit až na 2,5 násobek. dráty také změnit strukturu ze úhledně nařídil krystal na neuspořádanou sklovitý materiál. Tyto deformace lze vysvětlit, proč tyto baterie v konečném důsledku opotřebení dolů. dozvědět se více o procesu mohou výzkumným pracovníkům pomoci vyvinout delší životností, a možná hodně menší, baterie do budoucna. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




LG se zavazuje, že modernizace Optimus Ones do perníku, zlobí hordy snižování

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/09/lg-commits-to-upgrading-optimus-ones-to-gingerbread-angry-horde/:
No, my jsme dostali do ruky, aby LG pro rychlé dělá správnou věc tím, že drží informovaní lidé a nakonec nejlepší rozhodnutí pro své zákazníky. Jen dva dny poté, co plivl Facebooku , který navrhl Optimus řady střední třídy telefonů Android by se dostat 2,3 Android perníku díky zdánlivě made-až 1GHz procesor požadavek, že jsem zvrátil rozhodnutí, že "všichni" modelů , které spadají pod jeden Optimus rouškou (pravděpodobně včetně Vortex , Optimus T , Optimus S , M Optimus a Optimus U ), by se dostat aktualizován. Zde je úplný přehled:
"LG bude upgrade všech Optimus Jeden smartphonů současnosti využívají Froyo OS na další verzi OS Android, Perník. Podrobnosti o upgrade programu budou vyhlášeny na místě v pravý čas. Omlouváme se za zmatek a nedorozumění, která byla způsobena v souvislosti s tímto problém. "
Respekt, LG. Respekt.

LG se zavazuje, že modernizace Optimus Ones do perníku, hordy snižování zlobí se původně objevila na Engadget na čt. 09.12.2010 16:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje LG | Poslat | Komentáře

Cypress Hill zpěvák zálohy vidí sám sebe v Grand Theft Auto, žaluje Rockstar

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/09/cypress-hill-backup-singer-sees-himself-in-grand-theft-auto-sue/:
Naši přátelé, tento další příspěvek je plná nebezpečí, vzrušení a klepátka západního pobřeží s názvy jako B-Real, Sen Dog a Michael "Shagg" Washingtonu. Opravdu, tato je obviňovat, že Rockstar si přivlastnil jeho podobnost k charakteru CJ, kapuce v Grand Theft Auto: San Andreas, jejíž život zřejmě sdílí mnoho detailů s jeho vlastní ustaraný výchova ", včetně toho, jak dospívající-Age v jeho gangu jel kolem na kola, "říká jeho právník. Zdá se, že cesta zpět v roce 2003, Cypress Hill zpěvák zálohy se setkal s opakování ze hry studio pro dvě hodiny rozhovor "mluvit o pouliční život", a další věc, víte, San Andreas se uvolní a vy jste zločinci jezdit na kolech! Náhoda? Pan Shagg si to nemyslí, a on se ptá pro dvacet-pět procent zisků Rockstar ze hry - přibližně 250 milionů USD - ". Ukradené jeho image a nikdy mu platil", protože jsem Teď, když jsme si ho, není tam obsedantní gadget blogger v té hře, která vypadá strašně povědomé? Raději bychom se měli obrátit na naši právníci.

Cypress Hill zpěvák zálohy vidí sám sebe v Grand Theft Auto, žaluje Rockstar původně objevila na Engadget na Čt. 09.12.2010 16:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq | zdroje IGN | Poslat | Komentáře

Intel potvrzuje Oregon závod bude připraven k 450 mm wafery

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/09/intel-confirms-oregon-plant-will-be-ready-to-make-450-mm-wafers/:
Intel už se chlubil svou masivní investice do nové výrobní proces 22 nanometrů , a to je nyní potvrzeno, že nový závod v Hillsboro, Oregon, přezdívaná D1X bude připraven pro výrobu 450 mm wafery. Samozřejmě, "ready", se zdá být klíčové slovo zde - Intel bude zřejmě držet s 300 mm oplatky na chvíli ještě, ale mít všechny potřebné přípravy zavedené k nastartování výroby 450 mm, když průmysl je na to připraveni. Že posun slibuje jak zvýšit účinnost a snížit náklady tím, že více čipů, které se sestavují na čas, ale to bude pravděpodobně i nadále trvat roky, než uvidíme nějaké skutečné výsledky - jeden analytik spekuluje, že by mohla být 2018 nejdříve do 450 mm výroba Nástroje jsou připraveny.

Intel potvrzuje Oregon závod bude připraven k 450 mm wafery původně objevila na Engadget na čt. 9.12.2010 16:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje EE Times | Poslat | Komentáře

Apache odstoupí z výkonného výboru JCP

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aGxf5_-HllI/story01.htm:
iammichael píše "Apache Software Foundation odstoupil její sídlo na Java SE / EE výkonný výbor kvůli dlouhé sporu o licenční omezení umístěná na TCK (test kit ověřování třetí stranou-java implementace jsou kompatibilní se specifikací)"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Exkluzivně: PlayStation Telefon 'Zeus Z1' prototyp porovnány na videu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/09/exclusive-playstation-phone-zeus-z1-prototype-benchmarked-on/:
Nemůžeme se nabažit Playstation Telefon Sony Ericsson (také známý jako Zeus Z1), a my jsme ani hádat můžete. Byli jsme právě poslal nové video zařízení v akci, jen teď je to běh Qualcomm Neocore benchmark app. Jak můžete vidět, přístroj se podařilo 24,4 snímků za sekundu v průměru. , Že nevypadá jako moc - naše Nexus S, například právě rozjel 55.6fps -, ale mít na paměti, to není konečný software (nebo hardware pravděpodobně), takže se žádné závěry ve všech k tomu z toto měřítko právě teď. Stále, to je hezké dostat jiný pohled na telefon, jak jsme palec blíže k cílové čáře stále nemůžeme dělat nad obzorem. Omlouváme se, žádné slide-out gamepad, ale viděl, že minulý týden . Nebuďte chamtiví. Video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Exkluzivně: PlayStation Telefon 'Zeus Z1' prototyp porovnány na videu

Exkluzivně: PlayStation Telefon 'Zeus Z1' prototyp vzorovým na video se původně objevila na Engadget na čt. 09.12.2010 14:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

EasyDNS falešně obviněn z odpojení WikiLeaks

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AG5ueUMRd68/story01.htm:
kdawson píše "EasyDNS, DNS a poskytovatele hostingu, byl chybně identifikován v tisku účtech jako subjekt, který srazil wikileaks.org mimo síť. Nebylo jim to bylo EveryDNS, zcela samostatné oblečení. EasyDNS snášel sérii on-line odvety jako falešná přiznání šíření. WikiLeaks Když se blížil k nim přidat k odolnosti jejich podporu DNS, EasyDNS řekl ano. " A jen proto, aby byli spravedliví o sdělení, co-jsem byl s použitím EasyDNS pro mnoho mnoho mnoho let a vždy jsem měl skvělé služby, tak jsem myslela, že to bylo super, že stojí se na příčinu.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




První skutečně Čestný Ochrana osobních údajů

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JUhfF12e-vA/story01.htm:
itwbennett píše "? Chcete vědět, co se opravdu stane, aby vaše data Dan má Tynan napsal první naprosto upřímný zásad ochrany osobních údajů -.. překvapivě bez právní jazyk Dovolujeme si Vás jej používat na svých webových stránkách"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.