čtvrtek 3. února 2011

Akcionáři zatlačit na plánu Apple posloupnosti

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cnFD7kcn1Ow/Shareholders-Push-Hard-For-Apple-Succession-Plan:
eldavojohn píše "Apple byl pár týdnů bez jejich kultovní neohrožený vůdce a akcionáři jsou stále neklidné bez posloupnost plánu. podstatě institucionální akcionář Services (ISS) se říká, že tam nebyl dostatek informací, proč právě Steve chybí a oni chtěli roční plán nástupnictví doručena akcionářům. Apple doporučuje, aby se 23. února na svém výročním zasedání společnosti, jejím akcionářům hlasovat proti návrhu na posloupnost plán. Apple může mít plán na celý život poté, co Steve Jobs, ale pokud by to nejsou sdílet s nikým! - dokonce ani jejich finančníky "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Anniston, Alabama k cenzuře Facebooku zaměstnanců 'Stránky

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VZ9SfilyIcM/Anniston-Alabama-To-Censor-Employees-Facebook-Pages:
ISurfTooMuch píše "Jste-li zaměstnancem města v Anniston, AL, radši dívat na to, co říkáte na Facebooku. Podle návrhu uvažuje městská rada, by zaměstnanci zakázáno vysílání něco 'negativní' nebo 'trapná' o městě. Všimněte si, že oni nejsou mluví o oficiálních stránkách města zde, ale osobní zaměstnanců 'stránky. Kdokoliv péče vzdělávat tyto klauny o existenci prvního dodatku? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Dell Místo teď objednal za 500 dolarů odemčené, lodní 18.února

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/03/dell-venue-ready-to-order-now-for-500-unlocked-shipping-februa/:
V klasickém módu Dell, společnost je nejvíce atraktivní oprávněně Android telefon ještě nedávno odešel do prodeje bez jediného peep označovat jeho příchod. Pokud budete připomenout, USA oznámily Místo bylo pro ne přesně přetížena fakta a čísla, byli jsme v podstatě řekl, že to přichází, a hele, tady to je teď! Cent pod 500 dolarů koupí si odemčený Android 2.2 zařízení - buď s AT & T nebo T-Mobile 3G kapel, dle vašeho výběru - vybaven 4,1-palcový WVGA AMOLED displej, 8 megapixelový fotoaparát, a některé z nejlepších vypadá na libovolném smartphone dosud. Předběžná data expedice jsme viděli, je 18. února doufejme, že je to mnohem více konkrétní číslo, než jsme zažil s Venue Pro, co?

[Díky, Spiridon a Tanjot]

Dell Místo teď objednal za 500 dolarů odemčené, lodní 18.února původně objevila na Engadget na čt. 03.02.2011 16:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Dell | Poslat | Komentáře

BlackBerry scénáře dostane demoed v režimu na výšku

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/03/blackberry-playbook-gets-demoed-in-portrait-mode/:
Je to stručné a trochu rozmazaný, ale ve středu 14-minutové ukázky BlackBerry scénáře lidi z Lotusphere Podcasts skóroval něco první: demo tablety nakonec pomocí režimu na výšku. Bohužel, nemáme si Podívejte se na mnohem více než na domovskou obrazovku a klávesnici, a zdá se, že funkce nemusí být k dokonalosti ještě ne - scénáře pro prvních deset minut video bylo obvyklé horizontální- pouze se zabývají, a portrét-model umožnil byl rychle vrátit na stůl po krátké demo. Hit se zdrojem níže uvedený odkaz pro kompletní video a podívejte se na portrét režim, aby se vzhled kolem 10:55 ochranné známky.

BlackBerry scénáře dostane demoed v režimu na výšku původně objevila na Engadget na Čt. 03.02.2011 17:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje Lotusphere Podcasty | Poslat | Komentáře

'Death By GPS' roste v americké divočině

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yUOuFMAi6ec/Death-By-GPS-Increasing-In-Americas-Wilderness:
Anonymní čtenář píše: "Každý rok více a více Američanů je umírající v pouštích a pustinách, protože oni se spoléhají na jejich GPS (a do jisté míry, jejich mobilních telefonů), být vždy přesné. Sacramento Bee cituje Death Valley poušti koordinátor Charlie Callagan : '. Je to to, co jsem začal volat smrti GPS ... Lidé jsou pronájem vozidla s GPS a nemají žádnou představu, jak to funguje a oni jsou ochotni věřit GPS vést je do uprostřed ničeho' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Hack Chrome, Win 20.000 dolarů

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5KYf2apuRQ0/Hack-Chrome-Win-20000:
CWmike píše "Google bude platit $ 20,000 k první využívat jeho prohlížeč Chrome na letošním Pwn2Own hackerské soutěži na CanSecWest ve Vancouveru, BC, 9. března. Na letošním Pwn2Own, budou výzkumníci pit využije proti počítačích se systémem Windows 7 a Mac OS X , které se snaží svrhnout Microsoft IE, Mozilla Firefox, Apple Safari a Chrome. prvních výzkumníků k zaseknout IE, Firefox a Safari získat 15.000 dolarů a stroj běží v prohlížeči. Ceny jsou 5.000 dolarů více, než je uvedeno pro využití prohlížečů na poslední Pwn2Own soutěže, a třikrát více než v roce 2009 ocenění. 'jsme zvyšoval ante tentokrát i celkové cash pooling určené na ceny zvýšil na neuvěřitelných 125.000 dolarů,' řekl Aaron Portnoy, manažer sponzora, HP TippingPoint bezpečnostní výzkumný tým, který stanoví jednací soutěže ve středu v blogu napsal Portnoy. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Kno zásilky zpoždění, žádné slovo o tom, proč a na jak dlouho

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/03/kno-shipments-delayed-no-word-on-why-or-for-how-long/:
Co je to s tabletami a datum odeslání vylomeniny ? Po získání nějaké tipy od Kno před zadavatelů (kteří by si začali dostávat tuto obludnost v loňském roce ), že jejich dodávky došlo ke zpoždění, jsme pinged Kno a dostal nějaký ultra-vágní potvrzení o této skutečnosti:
Věci na Kno jdou dobře. Nicméně, jak jste uvedl níže, došlo k odeslání zpoždění. Jakmile Kno má nové informace, budeme sdílet s klienty a zcela jistě vám heads up, pokud je to užitečné.
Tam žádná zmínka o této skutečnosti na internetových stránkách Kno, a obvykle s tímto druhem zpoždění tam je alespoň jakési odůvodnění - "krabice jsme se špatnou velikost," nebo "náš Lego testování robota porouchal, "nebo něco jako, že hladký. Samozřejmě, že jsme si jisti, že tam je nějaký druh vysvětlení nastávající. Není to důvod k domněnce, Kno je ve vážném nebezpečí, že nedodává jeho tablet, nebo že se snaží oblafnout, ale bohužel se stalo Kno na znepokojující trend v tabletě prostoru, který my bychom rádi, aby se dobře zbavit nyní.

[Díky, Chris]

Kno zásilky zpoždění, žádné slovo o tom, proč a na jak dlouho se původně objevila na Engadget na čt. 03.02.2011 14:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Agility Saietta elektrický sportovní motocykl oči-na

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/03/agility-saietta-electric-sports-bike-eyes-on/:
Přišli jsme, viděli jsme, jsme se fotili. Londýn-založené startu s názvem Agility dnes představila svůj první a jediný produkt, Saietta elektrický sportovní motocykl , a prostě jsme museli vyskočí na MCN motocyklové show v jeho rodném městě, aby mohl nahlédnout to pro sebe. No, co se dá říci, že obrázky nejsou již? Měli bychom asi začít s hrbem, že masivní vidíte dopředu. Na první pohled se to dělá na kole vypadají extrémně přední-těžký, ale to je ve skutečnosti většinou shell - vyrobený z lehkých kompozitních materiálů, jejichž složky jsme nesměli vědět -, které kanály vzduch do oblastí, které potřebují chladit a , což je důležitější, optimalizuje sakra z toho dva-kolář má aerodynamiku. Je tu vystaveno dvojité lichoběžníkové zavěšení systém, jen některé z pastvou pro oči na tomto extrémně reflexní závodníka a hmotnost bilance je v rozporu s naším prvním dojmem, dokonce i téměř dokonale. To je způsobeno baterie je přenášen v centru, jen v přední části kartáčovaný DC motor s 90 + procent účinnosti (Agility nám říká, celý řvoucí stroj má účinnost 83 procent propustnost).

Tam bude na výběr karoserií, viděli jsme vysoce reflexní chrom, ale krotitel červená verze je také k dispozici. Když už mluvíme o barvách, malý tachometru svítí elegantní modrý pro noční jízdu. Byli jsme při pohledu na jen firmy třetí výrobní prototyp, ale pre-objednávky jsou již přijata - v cenách těsně pod 10.000 liber pro model S s 50-míle rozsah a těsně pod 14.000 liber pro variantu R, který má dvojče baterie a odpovídajícím způsobem může protáhnout až 100 mil - pro dodání dubna. US ceny je řekl, aby funkce "nepatrný" prémie, ale Agility doufá, že může být schopen stavět některé z těchto kol Saietta více než na západním pobřeží, případně se zařezává do úkor jejich prodeje v Severní Americe. Jediné, co naše obrázky neodhalí, jak kolo s okamžitým točivého momentu a čtyři-sekunda 0-60 zrychlení (na lehčí model S, R to v pěti) cítí se jako, ale pokud jsme opravdu dobrý přes příštích několika týdnů, možná jsme se jen dostat šanci jezdit jeden a zjistit, pro sebe.

Agility Saietta elektrický sportovní motocykl oči-na původně objevila na Engadget na Čt. 03.2.2011 14:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Aava Mobile údajně nastavit odhalit Medfield-založené Android / MeeGo telefonicky na MWC

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/03/aava-mobile-reportedly-set-to-reveal-medfield-based-android-me/:
Touží po způsob, jak zapomenout na Moorestown ? Neměli bychom být šokován, kdyby Intel byl ve stejném táboře, a pokud to tady pověst pánve ven, mohlo by to být Medfield působí jako amnézie na Mobile World Congress. Pokud budete vzpomínáte, Intel krátce předváděl Medfield-založené telefonu koncem minulého měsíce, a teď jsme slyšel, že Aava Mobile - stejné společnosti odpovědné za WoW-křupavý demonstrace Moorestown na veletrhu Computex - je připraven k vydání skutečné včelky v Barceloně. Slashgear to na dobré orgán, který Aava druhé generace-Core design bude oficiálně válí v několika dny, kompletní s Intel Inside, 8,9 mm silné šasi-, Android a MeeGo. Čtete správně - a to jak mobilní operační systémy budou podporovány. Říká se, že Aava dělá ne vlastně v plánu na sokolnictví těchto spotřebitelům; místo, budou pendloval pryč pro vývojáře, aby podpořily své integrované ACPU a modem platformu. Těžko říct, jestli shell budeme (snad) vidět na MWC zůstanou v konečném znění, ale můžete se vsadit, že budeme kopat za více, jakmile se otevře výstavní ploše.

Aava Mobile údajně nastavit odhalit Medfield-založené Android / MeeGo telefonicky na MWC původně objevila na Engadget na čt. 03.02.2011 15:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Slashgear | Poslat | Komentáře

App - Most zneužívané slovo v Tech?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_QYdu8P1h7M/App-mdash-the-Most-Abused-Word-In-Tech:
Barence píše "PC Pro má blog zkoumání zneužití slovo 'app'. Až do iPhone přišel, slovo 'Aplikace' do značné míry znamenal samostatný kus software nainstalovaný v počítači PC nebo Mac. Apple Pak vzal vlastnictví, zdobené to na tři písmena, a během několika měsíců slovo 'app' se stal synonymem pro malé widgety kódu pro chytré telefony. Teď, Google tlačí hranice 'app' definici ještě dále. uživatelé prohlížeče Google Chrome bude vidět nový přírůstek do své prohlížeče v poslední době:... Chrome Web Store Zde najdete desítky 'aplikace' nainstalovat a spustit přímo z šikovný ikonu na domovské obrazovce prohlížeče s výjimkou nejsou ani tyto 'aplikace' na všech Jsou to webové stránky . Google myšlenka 'aplikací' jsou tím, co jsme zvláštně podle starých dobrých časů jako 'záložek.' Má slovo 'app' něco znamenat vůbec nic víc? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


News Corp. nastavit vyložit Myspace?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/03/news-corp-set-to-unload-myspace/:
My nerad to říkám, ale my jsme mohli vidět letos kilometru dolů na silnici: Po Myspace (nebo, jak říkají děti, moje [_____]) obnovené sebe jako zábavní portál k malému efektu koncem loňského roku, a pak společnost šel a propustil padesát procent svých zaměstnanců, jaký je další krok? Slzy - záplavu hořké, hořké slzy. A po tom? No, vypadá to, že News Corp. uvažuje několik možností. Jako COO Chase Carey řekl na nedávném zisku hovoru, "nový MySpace byl velmi dobře přijat na trhu a máme některé velmi povzbudivé metriky. Ale plán, aby MySpace, aby jej dosáhl plného potenciálu může být nejlépe dosaženo v rámci nového vlastníka . " Pokračování s tématem, řekl placeného obsahu následující: Došlo velký zájem, protože tam byl nějaký údaj, že jsme touto cestou pokračovat. "Budeme zvažovat všechny možnosti ... to by mohla být na prodej, mohlo by to být investor přichází na to, mohlo by to být nás pobývají v restrukturalizované s vlastnickou strukturu s vedením. " Nyní, to je celá parta "korporace" tam, a zatímco budoucnost je ve vzduchu, jsme docela jisti, že pokud jste volal náš člověk Chase a nabídl mu za studena, za hotové, mohli byste pravděpodobně trvat Myspace sundal ruce v docela rozumnou cenu. Ujistěte se, že se ho zeptat hodit do Blingees zdarma.

News Corp. nastavit vyložit Myspace? původně objevila na Engadget na Čt. 03.2.2011 13:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Stáhnout Squad | zdroje Placený obsah | Poslat | Komentáře

N-Control Avenger Xbox 360 Controller přílohu nyní začíná dodávat

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/03/n-control-avenger-xbox-360-controller-attachment-now-shipping/:
Přiznávám, že víte, že chcete jeden z těch volně žijících -Control Avenger příslušenství regulátoru N : není ostuda v tom, že chceme taky! Takzvaný "Exo-Suit" -, které jsme se odhlásila na CES - dává svůj Xbox řadič generální opravy, a to je nyní oficiálně dopravy. Malá jednotka poběží vám 39,99 dolarů, takže můžete zasáhnout do zdrojového odkaz, pokud to je to co jste do.

N-Control Avenger Xbox 360 Controller přílohu nyní dopravy původně objevila na Engadget na čt. 03.2.2011 14:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Mstitel regulátor | Poslat | Komentáře

Bombay High Court Pravidla Astrologie být věda

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pDz-PupwLNk/Bombay-High-Court-Rules-Astrology-To-Be-a-Science:
neosaurus píše "V Indii, Bombay nejvyšší soud nedávno rozhodl, astrologie, aby byl 'čas testoval vědy více než 4000 let.' Nejen, že tento úsek definici vědy, ale také potvrzuje víru lidí v pseudosciences na širší úrovni. " Alespoň můžeme vědět, pro některé lidi se snaží dostat kreacionismus učí, jak věda v našich školách mají stejně praštěné kamarády po celém světě.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


News Corp v <em>Daily</em> je odsouzena k zániku

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TfWfjjjFEQI/News-Corps-emThe-Dailyem-Is-Doomed:
rsmiller510 píše "Po všech humbuk, je překvapující, kolik denně, nový News Corp. IPAD deník, vypadá jako konvenční zpravodajský časopis. Nakonec, i když je to starý model v novém obalu a jako takový se nezdaří . "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.