pátek 21. října 2011

$ 529M DOE úvěr Spawns $ 97K Made in Finsko Cars

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RnIJBdsOZus/529m-doe-loan-spawns-97k-made-in-finland-cars:
theodp píše: "S úspěchy PR jako Fisker Karma, se ministerstvo energetiky třeba se obávat selhání, jako je PR SOLYNDRA? ABC News a další se hlásí, že auto na elektrický pohon společnost Fisker, který získal $ 529M federální záruky za úvěry se souhlasem Obamova administrativa je montáž první řadě 96.985 dolarů základní cenou hybridních automobilů ve Finsku, říká, že to nemůže najít zařízení ve Spojených státech schopni dělat práci. Podle Green Car zprávy, Fisker řekl, že EPA se hodnotili Karma na 54 MPGe (MPG-ekvivalent) při provozu na elektřinu z baterie, a že EPA hodnocené elektrickým sporákem, bude 32 mil. vynechat z tiskové zprávy je 20-mpg rating Karma běží na energii ze své řady, rozšíření zážehový motor. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Výzkumníci ID Skype, stahování Uživatelé

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RQx04sqK-cI/researchers-id-skype-bittorrent-users:
itwbennett píše: "Vědci vyřešili způsob, jak propojit on-line uživatelů Skype na jejich činnosti na peer-to-peer sítích jako je BitTorrent. týmu podařilo prosít z uzlů, přes které je směrováno přes Skype a určit uživatele skutečnou IP adresu čichání paketů. korelovat zjištěné Skype uživatelů se soubory sdílené na BitTorrent, výzkumníci postavené nástroje pro shromažďování identifikátory stahování souborů, stahování crawler sbírat IP adresy v síti a ověřovatel odpovídat on-line Skype uživateli on-line stahování uživatele (PDF). "Jakmile BitTorrent crawler zjistí odpovídající IP adresu, to signalizuje ověřovatele, který okamžitě vyvolá odpovídající Skype uživatele a zároveň, zahájí handshake s BitTorrent klient," píší. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Globální oteplování "Potvrzeno" nezávislé studie

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UC9QeU7HlLg/global-warming-confirmed-by-independent-study:
chrb píše: "The Berkeley zemského povrchu teplota Project - nezávislé studie o historické zemské teplotní rekord částečně financovány klimatických skeptiků, včetně Koch bratrů - vydal předběžné výsledky, které ukazují stejný trend oteplování jako předchozí výzkum vedoucí projektu a profesor fyziky Richard Muller. z University of California, říkal, že on byl "překvapen" na konci smlouvy, a to potvrzuje, že tyto studie byly provedeny opatrně. " Studie také zjistila, že oteplování v teplotní rekord nebyl způsoben nekvalitní stanice sledování počasí -.. "Cokoliv, co [Muller] se bude dobře udělal" tak odmítat časté tvrzení skeptiků klimatických skeptiků Stephen McIntyre již dříve řekl, "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Případ pro pirátství

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2ysiDtALDmQ/the-case-for-piracy:
Anonymní čtenář píše: "mainstreamová média zásuvka publikoval článek nazvaný" Případ pro pirátství. Spisovatel ukazuje, jak je copyright byl unesen korporace a že vydavatelé jsou jejich největšími nepřáteli. "Jedním z hlavních důvodů, proč jsme všichni mají anti- pirátství slogany zakotven v našem mozku je, že hudební průmysl se rozhodl vyzkoušet a chránit stávající trh a příjmů za každou cenu, a opomíjet a hanobit ty, kteří nechtěli, aby v souladu s tvrdým nová pravidla byla nastavena. " Je tu hodně v článku, který Slashdot čtenáři mohou týkat, a to je zajímavé, že mnoho odpovědí Zdá se, že souhlasím s autorem. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Navrhované Merkur Ban vyhrožuje vakcíny

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cNgK4mWnF_k/proposed-mercury-ban-threatens-vaccines:
T Murphy píše: "I když v návrhu postupně, přičemž smlouva prosazované OSN pro životní prostředí má Obecný zákaz rtuti. Zatímco zákaz by se zastavit používání rtuti v barvách nebo pesticidy, ale v současnosti nemá žádné výjimky počítat s jinými malé využití, jako například v thermisol, který je používán jako ochranný prostředek ve vakcínách. příštím zasedání diskutovat o této smlouvě bude na konci října. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Dospívání "IQ může stoupat (nebo klesat), a to díky změnám v mozku

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/pIn2I8BwS2c/teens-iqs-can-rise-or-fall-thanks-to-changes-in-the-brain.ars:

Zde je několik dobrých zpráv pro rodiče dospívajících: Pokud je váš teenager se zdá být trochu zkažený ve zpravodajské oddělení, je možné, že on nebo ona není odsouzena k životu v duševní poruše. Na druhou stranu však může být děti, které ukazují první známky vysoké inteligence není strava, stejně jako si myslíte, že ano. Tato informace pochází z nové studie v Nature, který ukazuje, že IQ je překvapivě variabilní během dospívání, a že tyto změny jsou spojeny se specifickými změnami ve struktuře mozku.

V průběhu studie byly skupina 33 teenagerů podán 2 IQ testy: jeden v raném dospívání a druhý v pozdní pubertě. Oba se spoléhal na běžně používaných testů inteligence Weschsler. V době, kdy každý test IQ, každý teenager měl strukturální mozku pomocí MRI stroj. Žádný z účastníků věděl, že by byl volán zpět na druhý test o pár let později.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Jak zastavit další WikiLeaks

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/B1fdkKpr5l4/how-to-stop-the-next-wikileaks:
Hugh Pickens píše: "Eli Lake zprávy, že USA je 16 zpravodajské služby používáte program s názvem SureView, který usnadňuje špionáž špionů a chytit informátorů již v zákoně. SureView je typ auditu softwaru, který se specializuje na chování založené na vnitřní kontroly ", který sleduje důstojník inteligence počítače aktivity. Jestliže úředník funguje jako potenciální zrádce, posílat zašifrované e-mailem nebo pomocí neregistrovaný flash disk, může analytik stisknout tlačítko a sledovat obrazovku videa důstojníka poslední hodinu práce. Jakmile případ je, že únik může být bezprostřední, je to mat:. agent je v situaci "Kdyby SureView byl na stroji Bradley Manning, nikdo nevěděl, kdo Bradley Manning je dnes," říká Ryan Szedelo, manažer pro softwarové Raytheon je SureView . zpravodajské služby má audit software let. SureView přišel na trh v roce 2002. Ale programy byly buggy a často náchylné k falešným poplachům, upozorní správce sítě až příliš často do rutinního chování. "Technologie se dostali podstatně lépe v loňském roce, "říká Jeffrey Harris, bývalý ředitel Národního průzkumného úřadu." Problém s auditů bylo se armáda lidí, porozumět jim. Teď máme Pravidly řízené systémy a expertní systémy, které nám pomáhají reason přes data. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Přenosný LTE sítě v krabici demoed, připraveni dodat 4G na válečné zóně ve vašem okolí

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/21/portable-lte-network-in-a-box-demoed-ready-to-deliver-4g-to-war/:
BTS Co je čtyři liber, robustní a důležité pro smartphone třímající vojáky z budoucnosti? Proč je to přenosný LTE sítě, v krabici, samozřejmě. BTS a RadiSys nedávno demoed jejich CoreTx a Trillium výrobků, které může jednoho dne přinést 4G připojení k nebezpečná místa, jako je na postiženém území a bitevní pole. BTS již přináší 3G s oblastí Afghánistánu a nyní pracuje v tomto upgrade systému s podporou pro LTE a HSPA + . Najdete zde několik detailů v PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Přenosné LTE sítě v krabici demoed, připraveni dodat 4G na válečné zóny ve vašem okolí

Přenosný LTE sítě v krabici demoed, připraveni dodat 4G na válečné zóny nejbližší původně objevila na Engadget na pá. 21 říjen 2011 05:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Microsoft rekordní příjmy i přes netbook kanibalizace

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/sTjuovdXGSs/microsoft-posts-record-earnings-in-1q-fy2012-in-spite-of-netbook-cannibalization.ars:

Společnost Microsoft vydala své prohlášení zisk za první čtvrtletí svého finančního roku 2012, a to bylo jiný nárazník čtvrtletí softwarový gigant. Tržby 17,37 miliardy dolar, je první čtvrtletí rekordní, a to až o 7 procent meziročně o rok, a bití analytik odhadů 17,2 miliardy dolarů. Provozní zisk činil 7,2 miliardy dolarů, čistý zisk byl 5,74 dolarů a zisk na akcii činil 68 ¢, rok od roku zvyšuje o 1 procento, o 6 procent a 10 procent, resp. Velké zisky přišel z obchodního prodeje Office, Microsoft různých serverových aplikací, av menší míře i pokračující silný výkon Xbox 360.

Windows a Windows Live divize vykázaly tržby 4,87 miliardy amerických dolarů, což je o 2 procenta ve stejném období loňského roku. Windows 7 pokračuje prodávat dobře, bít do celkové tržby 450 milionů EUR v září. Celkový trh s počítači rostl o 1 až 3 procenta, a OEM licencí vzrostly o 4 procenta, meziročně o rok, s tím silnější růst na rozvíjejících se trzích, než rozvinutých regionů. Obchodní PC trh vzrostl o 5 procent na asi 35 milionů počítačů, s prodejem licencí pro firemní zákazníky roste o 6 procent. Celková spotřební trh stagnoval. Prodej tradičních počítačů, aby spotřebitelé byli ostře, o 14 procent. Nicméně, tyto zisky vyrovnány podobně prudkému poklesu prodeje netbooků na trhu, který Microsoft říká, že je "vybrakoval". Do budoucna společnost počítá Ultrabooks ke zvýšení prodeje Windows.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Brzy rychlostních zkoušek pro Windows 8

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gKsFbgwbPg4/early-speed-tests-for-windows-8:
adeelarshad82 píše: "Často se slyšet v softwarovém průmyslu, optimalizaci výkonu je jedním z posledních kroků v procesu vývoje softwaru. To je příznivou zprávou pro Windows 8, vzhledem k rané fázi Developer Preview, ještě dříve, než jsme viděli aktuální beta the vznikající operační systém je stále rozšířenou chválu za jeho výkon, a to zejména v době spuštění. Neoficiální důkaz je vždy povzbuzující, ale PCMag rozhodl kandidovat některé velmi brzy testy na OS, zda zprávy byly zbožné přání nebo pokud byla skutečná , měřitelné zvýšení rychlosti. Spolu s spouštění a vypínání doby, oni používali několik standardních měřítek průmyslu porovnat výkon Windows 8 s tím Windows 7 běží na stejném stroji. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Android 4.0 zdrojového kódu Coming "brzy"

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bj3UuQtAEuM/android-40-source-code-coming-soon:
itwbennett píše: "Dobrá zpráva dnes pro ty z vás, kteří čekali na zprávy o tom, zda Google bude otevírat ICS zdroje a pro ty z vás, kteří si mysleli, že je nadobro pryč. Android inženýr Dan Morrill odhalil nové informace v budově Android Google skupiny včera večer s tím, že Google plánuje "uvolnit zdroje pro nedávno oznámil, Sandwich zmrzlina brzy poté, co bude k dispozici na zařízení."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.