neděle 3. dubna 2011

Vzdělávací stavební bloky: jak je Minecraft používaný v učebnách

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/GL_ZwfmaLUo/educational-building-blocks-how-minecraft-is-being-used-in-the-classroom.ars:

Díky své open-skončil přírody a robustní nástroje pro tvorbu, Minecraft byla použita k vytvoření nějaké úžasné věci . A jako jeden učitel učil, ty velmi stejné prvky, které dělají hru tak přesvědčivé a navíc je skvělý vzdělávací nástroj. Asi před dvěma měsíci, Joel Levin, počítač učitel na Columbia gramatiky na Manhattanu a přípravnou školu, rozhodl se začít používat hru naučit celou jednotku, aby jeho první-a druhého stupně-studenty. Výuka se konala téměř výhradně ve světě Minecraft. A byl to obrovský hit.

Ars mluvil s Levinem o tom, co lekci v Minecraft vypadá a proč je hra tak dobrá učební pomůcku.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Multitasking GUI, Circa 1982

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fwDorTI7sZQ/A-Multitasking-GUI-Circa-1982:
autospa poukazuje na post (s videem) předvádí multi-tasking schopnosti terminálu blit, vyvinutý v roce 1982 Rob Pike a Bart Locanthi. Před Windows, před X, a před Mac (ale o něco později než Xerox Alto), terminál blit podle multitasking, myš-řízený grafické rozhraní, trvalo server Unix na druhé straně dělat těžkou práci, ačkoli.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Amazon, hudba a Sunny Předpověď pro Cloud

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mbzM66MlAWM/:
Řada

Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

Weird Science najde bottomonium "zvláště atraktivní"

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/2KGV0W-jV3I/weird-science-finds-bottomonium-particularly-attractive.ars:

Myslím, že to znamená, že musí být uponium taky: Někde jsem rozvoje do někoho, kdo předstírá, že vědí, fyziky, jsem se dozvěděl, že částice tvořené od jednoho z těžší, než je obvyklé kvarky mělo zvláštní jméno. Párování kouzlo a jeho méně půvabné anti-kouzlo bylo dáno jméno "charmonium." Co bych zanedbala ocenit, je skutečnost, že toto pojmenování je druhový. Jakékoliv kvark spárován s jeho antikvark spadá pod hlavičkou "quarkonium", která má poněkud nešťastné následky, pokud se týkají dolní část quark, jak je vidět v úvodní větě fyziky papíru preprint : "Těžké quarkonium spektroskopie (studie o těžkých kvark- antikvark vázané stavy, jako je bottomonium (b / anti-b)) byla dlouho považována za ideální laboratoř pro zkoumání interakcí, které upravuje strukturu quarkonia, Quantum chromodynamika (QCD). Bottomonium je obzvláště atraktivní z důvodu velmi bohatou škálu spojených států pod open-chuť práh. "

Nemám tušení, co "open-příchuť práh" může zahrnovat, ale jistě pamatovat "bottomonium je zvláště atraktivní" bit.

To pravděpodobně by neměla mít dělal to v minulosti Institutional Review Board: IRBs existují na ochranu potenciálních výzkumných subjektů z experimentů, které by mohly být škodlivé nebo obecně ztráta času. Zdálo se, že oni byli nevěnoval pozornost , když tyto experimenty přišel na přezkum , neboť pokusy podílejí ", které mají lidé, kteří v nedávné době došlo k nežádoucí Break-Up pohled fotografii svého ex-partnera, jak si myslí o zamítnutí", zatímco uvnitř plněné MRI trubice. Další odsouzení pro přístup vychází ze zjištění: více oblastí mozku, které jsou zapojené do zpracování fyzické bolesti se stal aktivní při jednání s emocionální kocovina, že jsou dumpingové.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


AT & T Nákup T-Mobile nebude záležet. V oblasti mobilních komunikací, inovace je jinde.

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/elkoSJuLnEs/:
Řada

E-mail Porušení Na e-mail Marketér Epsilon ovlivňuje TiVo, Citi, Marriott a více

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/i57jxedmaMY/:
Řada

Logitech vystupňuje soutěže s M325 bezdrátovou myší

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/03/logitech-ratchets-up-the-competition-with-m325-wireless-mouse/:
Víte, že pseudo-taktilní pocit, když vás laskat vaše myš je Clicky kolečka, která splňuje vaše obsedantní potřebu dotýkat všechno? Logitech vám chce dát více kliknutí, a plynulejší rolování na startu. Tato bezdrátová myš M325 je nového "mikro-přesný" kolečko nabízí 72 drobných račny, že naše sebe-počítáno 22-západka kolečkem myši zdát vyloženě barbarské ve srovnání - ne, že bychom někdy opravdu za počet zubů našich myší předtím nyní. Hlodavec je 18-měsíční životnost baterie nebude úplně žít až do své 2-leté Couch myš , ale aspoň se mohou podělit Logitech Unifying Receiver . Vaše kolečko zítra může být měl za 40 dolarů na konci tohoto měsíce, nebo 30 liber teď pro štěstí lidi ve Velké Británii.

Logitech vystupňuje soutěže s M325 bezdrátovou myší původně objevila na Engadget na Ne. 03.04.2011 15:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Logitech (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Firefox 5 Podrobnosti: Sdílení, Domácí Tab, PDF Viewer

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SxntTKY7KOw/Firefox-5-Details-Sharing-Home-Tab-PDF-Viewer:
Anonymní čtenář píše "Firefox 4, může být stále nové, ale Firefox 5 je již připravuje Mozilla alespoň UI prvky stanovenými týmem Mozilla -.. Je jich tam devět nových funkcí v celkové Tam jsou některé funkce, které jsou kopírující Chrome funkce (záložka Multi-vybrat nebo integrovaný prohlížeč PDF, který bude také rozšířit do jiných formátů souborů), ale tam jsou zcela nové funkce, jako je aplikace na kartu webu Identity Manager domácí kartu, která nahrazuje domácí tlačítko, stejně jako sociální funkci sdílení, která je integrována v URL řádku a umožňuje uživatelům posílat přímo na jejich stránky Facebook a Twitter. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


New Quantum záznam: 14 bitů Zapletený

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/x3KtaaORnyk/New-Quantum-Record-14-Entangled-Bits:
Tx-0 píše "Quantum fyziků z univerzity v Innsbrucku si stanovily další světový rekord: Mají dosáhnout kontrolované zapletení 14 kvantových bitů (qubits), a tudíž si uvědomil, že největší kvantový registr, který kdy byl vyroben Pomocí tohoto experimentu vědci. nejen přiblížit se k realizaci kvantového počítače, ale také ukazují, překvapivé výsledky za quantum mechanický jev zachycení. Tím, mají nyní Innsbruck experimentálních fyziků podařilo omezovat až 64 částic v iontové pasti. 'Nejsme schopni zamotat tento vysoký počet iontů dosud, 'říká Thomas Monz.' Nicméně, naše dosavadní poznatky nám poskytují lepší pochopení chování mnoha zamotá částic. ' A tato znalost může brzy mohli zamotat ještě více atomů. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Pirátský Android aplikací hanbou freeloaderů

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MBkQ_daMdu4/Pirated-Android-App-Shames-Freeloaders:
MojoKid píše "pirátské verze aplikace Android je vlastně Trojan, který hanbou někoho, kdo ji nainstaluje zasláním SMS zprávy na všechny své kontakty sdělila jim své pirátství. Původní aplikace se nazývá Procházka a text, a náklady 2,10 dolarů na trhu Android. app používá fotoaparát na zadní straně telefonu se zobrazí uživateli vizuální jeho nadcházející okolí, který bude pravděpodobně zabránit uživateli v běhu na ulici nebo přes sadu koleje. pirátské verze je k dispozici neoficiální aplikace trhů Android, a po instalaci přesměruje pirátské na legitimní aplikace v Android Market, a zároveň zasílání SMS zprávu na telefonu celý seznam kontaktů. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Gillmor Gang 4.03.11 (TCTV)

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4UMYDnbZCbQ/:
Řada

Osborne 1 slaví své 30. narozeniny, a to přenosné revoluce

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/03/osborne-1-celebrates-its-30th-birthday-and-that-of-the-portable/:
3. dubna 1981 - před třiceti lety dnes - Adam Osborne představila Osborne 1 na počítače západního pobřeží Faire v San Franciscu. To mělo 4 MHz CPU Zilog Z80, dva jeden-sided disketovou jednotku, 64 kB RAM a pěti-palcový monochromatický displej CRT. Nic zvláštního, zejména tam, i zpět v den. Ne, co dělal Osborne 1 mimořádné byla skutečnost, že 24-bušit do plastových stroj měl rukojetí na zadní straně - a na výhodnou cenu 1.795 dolarů se software v ceně, to se stalo jedním z prvních hmoty-vyrobené přenosných počítačů uspět. Což, samozřejmě, pobídl konkurenti vytvořit armádu ještě více "luggable," roztomilé stroje. Krátce poté, co pomohl změnit běh dějin, Osborne a jeho počítač upadl do spirály bolesti , ale příště obdivovat, jak se váš ultralehký snímků do manilové obálce, budete vědět, kdo poděkovat. Najít krátký, ale sladký kronika Osborne 1 na náš odkaz Technologizer.

Osborne 1 slaví své 30. narozeniny, a to přenosné revoluci původně objevila na Engadget na ne. 03.04.2011 13:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Technologizer | Poslat | Komentáře

Muž volů R / C auto s rukou, nemluvě o HTML5-založené webové aplikace (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/03/man-steers-r-c-car-with-his-hands-not-to-mention-an-html5-based/:

Se správným Arduino palubě, R / C závodní auto, pár kancelářských sponek a ducha MacGyver, jsme si představit, většina někdo může zaseknout dohromady tvůrčí dálkové ovládání v těchto dnech ... ale kolik jich je open-source HTML5 webové aplikace, která udělá z jakékoli listiny tablet, telefon nebo PC? Gaurav Manek vytvořený právě takovou věc, a on bude prokázat, že pro vás na Apple IPAD ve videu bezprostředně nad ním. A co víc, on to také dostal Kinect hack , který používá Microsoft hloubka fotoaparátu (s 'NUI SDK Kód Laboratories) pro ovládání velmi stejný s vlnou dobře-umístil ruku - my jsme už si představovat pěstních soubojů by měl on a laboratorní partnera zkuste pro některé hlavě-to-head závodní akce. To znamená, že nemusíte čekat na slavné tvůrce, aby všechnu zábavu. Proč ne stáhnout jeho zdrojové kódy na našich níže uvedených odkazů, a zkusit to sám?

Muž volů R / C auto s rukou, nemluvě o HTML5-založené webové aplikace (video) původně objevila na Engadget na ne. 03.04.2011 13:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Hack den | zdroje Gaurav Manek | Poslat | Komentáře

Komentáře Facebooku ztělesňuje všechno já nenávidím o Facebooku

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/uU0haRmDWpM/:
Řada

Nyko Power Pack + a nabíjecí základna pro Nintendo 3DS recenzi

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/03/nyko-power-pack-and-charge-base-for-nintendo-3ds-review/:
Nyko Power Pack + a nabíjecí základna pro Nintendo 3DS recenzi
Když jsme zhodnotil Nintendo 3DS ( oba časy ), tam byly některé věci se nám líbí a jiní jsme neměli, ale jedna věc stála tak, jak skutečně chybu: životnost baterie. Tři až čtyři hodiny na nabití jen nepřerušuje to, pokud jsou přenosné herní systémy, tradičně známý pro odbývala pokrčením ramen celé mezinárodní lety. 3DS by boj s louži-svetr. Nyní, Nyko říká, že to má opravit , a vydali baterie batoh, který slibuje dvojnásobek životnosti zásob konzole. Má to zajistit? Ne tak docela.

Pokračovat ve čtení Nyko Power Pack + a nabíjecí základna pro Nintendo 3DS recenzi

Nyko Power Pack + a nabíjecí základna pro Nintendo 3DS přezkoumání původně objevila na Engadget na ne. 03.4.2011 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Top Gear Boje Zpět Na Tesla

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QVJtQNSt19U/Top-Gear-Fights-Back-At-Tesla:
Anonymní čtenář píše "Top Gear producent Andy Wilman reaguje na soud Tesla:. 'Nikdy jsme řekl, že Tesla je pravda rozsah je jen 55 mil, na rozdíl od svých vlastních tvrzení z 211, nebo že to byla skutečně vyběhla z poplatku Film naše aktuální slova byla: "Spočítali jsme, že na naší trati, že by došel po 55 kilometrů. '" Zajímavé body, a pokud si vzpomínám, také správné, ale já jsem za předpokladu, že Tesla se chystá získat PR chtějí. na tomto ohledu žádné soudní rozhodnutí. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic