pondělí 1. srpna 2011

Další Firefox UI

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q3Z5uPnylQY/The-Next-Firefox-UI:
Anonymní čtenář píše: "Mozilla je vybudování nové uživatelské rozhraní pro Firefox, a uspořádání se zdá být odhalen v nových maket, které ukazují, integrované aplikace Home Tab a zefektivnění záložek a prohlížení tlačítka."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


NASA plán na vyčištění prostoru spuštění programu znečištěných míst

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-FheSVG0T04/NASAs-Plan-To-Clean-Up-Space-Program-Launch-Site-Contamination:
Elliot Chang Tipy příběh o plánech z NASA a US Air Force na vyčištění oblasti kolem Kennedyho vesmírného střediska a Cape Canaveral Air Force Station, které byly kontaminovány desetiletí za karcinogenních chemikálií od zahájení raketoplány Apollo mise na Měsíc, a další rakety. Vyčištění KSC se očekává 30 let a bude stát odhadem 96.000.000 dolarů. "Zdaleka nejvíce obyčejný materiál je chlorovaná rozpouštědla volal trichlorethylen, nebo" trojkolka, "a jejích produktů rozkladu - látky známo, že způsobují vrozené vady a rakovinu a dosahuje koncentrací tisíckrát vyšší než federální standardy pro pitnou vodu aby .... Kennedy je písčité, alkalické půdy jsou myšlenka k neutralizaci většinu kovů a jiných nečistot, než se stanou problémem v potravinovém řetězci. Ale trike umírá těžko. A zaměstnanci stále proudí do země v prvních letech raketoplánu programu, myslel, že by se vytratil . "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Motorola Triumph hodnocení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/01/motorola-triumph-review/:
Motorola Triumph hodnocení
Když jsme se poprvé spatřila, a ruce na první nabídku Motorola Android společnosti Virgin Mobile, byli jsme mile překvapeni. Triumph dokázal být jeden z lépe vypadá a provádění předplacených mobilních telefonů jsme měli tu čest drží v našich zpocených prstů, ale my jsme měli jeden hlavní hangup: jméno. Zavolejte nám staromódní, ale my jsme na mysli, že je to nesportovní k volebnímu vítězství před závodem ani nezačala. Koneckonců, nejsme při pohledu na iPhone vrah zde. Naopak, Triumph je slušně vybavený, Motoblur bez Froyo telefon, s vhodným 4,1 palcový displej WVGA, funkční 2GB úložiště a velmi atraktivní (a bez smlouvy), 300 dolarů cenovka. Takže po týdnu u nás dlaních a kapsy, se Triumph opravdu potvrdila svou arogantní výrazný, nebo se to nepodaří dostát svému jménu? Odpovědi na tyto a jiné, méně aliteračními, otázky na vás čekají po přestávce.

Pokračovat ve čtení recenze Motorola Triumph

Motorola Triumph revizi původně objevila na Engadget na po. 1.8.2011 15:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z nových prvků finské firmy Nokia. Tentokrát je to na přelomu Nokia C5-03 Nokia staršího bratra C5, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminálu lehká (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další caracterísitcas, že ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykového displeje 3, 2 palce, Nokia C5-03 je vybaven 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 má 40 MB interní, která může být přeměněna až na 16 GB, pokud používáte kartu microSD, i když řada obsahuje 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 pracuje s Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Menu přístroje nabízí dobrou sbírku ikon poskytuje přímý přístup k e-mailovým účtům a sociální sítě.

Některé aplikace Vrcholem Nokia C5-03 jsou přístupová na Nokia Music Store a Ovi Store, odkud můžete nakupovat hudbu nebo aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsme se bavili, budete je 170 eur.

Massachusetts loterie Nefunkční

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/onJIqoZtlrs/Massachusetts-Lottery-Broken:
wiredog pošle do příběhu o tom, jak znalost pravidel loterie a statistiky umožnila příležitostné hráče v Massachusetts utratit stovky tisíc dolarů na letenky, přičemž je zajištěna obrovského zisku. Citovat:. "Vzhledem k vtípek v pravidlech, kdy jackpot dosahuje zhruba 2 miliony dolarů, a ne jeden vyhraje, přínosy pro menší ceny zvětší se dramaticky, které statistici říkají prakticky zajišťuje zisk pro každého, kdo si koupí alespoň 100.000 dolarů v hodnotě z Vstupenky Při těchto krátkou dobu - "rozbalovacím týdny v hazardu jazyce. - malá skupina sázkařů důvtipný, mezi nimi i vysoce kvalifikovaní počítačoví odborníci z MIT a Northeastern University, prakticky převzít do hry ... Srivastava vypočítali, že hráč, kteří si koupili lístky hotovosti 200.000 WinFall během čtyř týdnů v rozbalovacím roku by vyhrát dost na pokrytí nákladů na 1,6 milionu dolarů investice a dosáhnout zisku na 240.000 dolarů na 1,4 milionu amerických dolarů. - aniž by vyhrál jackpot "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


3D tisk a Replicator ekonomika

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yIUAuQpe_8o/3D-Printing-and-the-Replicator-Economy:
Anonymní čtenář píše: "" čaj. Earl Grey. Hot, "je příkaz zná každý fanoušek Trek, jak reprezentovat každodenní použití replikátoru technologie. Zatímco jeho použití na výstavě je prostě sci-fi kouzla, počátky této technologie je nyní takže je do domácností, a mohl by jiskra průmyslové revoluce. "Nový 3D tisku a ostatních tzv. aditivace výroby jsou založeny na metodách, které průmysl vyvinul za poslední čtvrt století rychle vytvářet prototypy mechanických dílů pro testování. Ale jak tyto metody stále sofistikovanější, poptávka roste, aby je používali k výrobě hotových výrobků, a to nejen v továrnách, ale také v butiku, one-off pro jednotlivce. ... Už teď se z 3D tisku se používá k výrobě nástrojů a uměleckých děl, na zakázku vybaven protetiku pro osoby po amputaci, komponenty pro letectví a lékařské přístroje, pevnou lékařskou modelů kostí a orgánů založené na MRI, papírové fotovoltaických článků a panelů na tělo lehký hybridní automobil. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Stíhán pro kritickou Twittering

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KcZNrs3G1F8/Prosecuted-For-Critical-Twittering:
lee1 píše: "The Electronic Frontier Foundation se snaží nutkání federálního soudu (PDF) k zablokování, co tvrdí, že je protiústavní použití federální zákon proti pronásledování stíhat muže, pro zasílání kritiku veřejného činitele na Twitter. zákona bylo původně namířeny proti překročení státní hranice za účelem pronásledování, ale byl upraven v roce 2005, aby "úmyslné způsobení citového přepětí" použitím "všechny interaktivní počítačové služby" za zločin. stíhání je teorie je v tomto případě je, že pomocí Twitter kritizovat veřejného činitele může být trestný čin, pokud osoba, pocity jsou zranění. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Archeolog může našli první Protractor

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/o1PgZuEGwzY/Archaeologist-May-Have-Found-the-First-Protractor:
Pokud se fyzik Amelia Sparavigna je správný, kromě žáby, vši a kobylky, byl egyptský žáci také sužována zbytečné geometrie nástroje ve své nové notebooky na začátku každého školního roku. Záhadný objekt byl nalezen v hrobě architekta Kha v roce 1906 a jeho funkci zůstal předmětem debaty od té doby. Sparavigna je jisté, objekt je vlastně jako první na světě úhloměr. Z článku: "Klíč, jak říká, spočívá v číslech zakódován v objektu ozdobené dekorací (PDF), který se podobá kompasu, s 16 okvětními lístky rovnoměrně rozmístěných uprostřed kruhovitého cikcak s 36 zatáček."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


WiFi 802.22 může zahrnovat 12.000 čtverečních mil

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rKSSC8qNvyg/WiFi-80222-Can-Cover-12000-Square-Miles:
tekgoblin píše "IEEE právě oznámila nový bezdrátový standard, 802,22, že mohou pokrýt až 12.000 čtverečních kilometrů. norma je vlastně pro bezdrátové místní sítě (nebo Wran), který využívá mezer vlevo ve spektru frekvencí televizního vysílání."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Recenze: Cowboys & Aliens

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Rbpia1j9y-0/Review-Cowboys-amp-Aliens:
Jméno víceméně to shrnuje: Existují kovbojové. Tam jsou cizinci. Iron Man a ředitel Jon Favreau Spálená hodně peněz snaží celou věc pracovat, čím nejvíce sexy žena na světě od Maxim před několika lety, stejně jako James Bond, a Han Solo přesvědčit, abyste se do divadla a Sledujte 6-střelců se na malé zelené mužíčky. Spoilery mohou existovat níže, ale slibuji, aby hodnocení většinou chybí látky: stejně jako film.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


PhoneGap 1,0 umožňuje vývojáři psát aplikace pro šest platforem, WP7 není součástí dodávky (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/01/phonegap-1-0-lets-devs-write-apps-for-six-platforms-wp7-not-inc/:
Až do teď, mobilní aplikace vývojáři po velmi předvídatelné MO: vývoj při oživování první, druhý Android, a všichni ostatní po tom. Od loňského roku, mnozí z vás kódu opice tam bylo proniknutí do Nitobi je PhoneGap , projekt, který usnadňuje chrlit aplikace pro téměř všechny OS, všechny najednou. Bylo to zvedne páru s asi 40.000 stažení za měsíc, 600.000 celkem a proud darů. To vše vyvrcholilo o tomto víkendu s vydáním PhoneGap 1,0., Který umožňuje vývojáři používají HTML, CSS, JavaScript a psát a nasazovat aplikace pro IOS, Android, BlackBerry, webOS, Bada, a Symbian. To je opravdu dlouhý seznam, ale vidíme jednu do očí bijící opomenutí: Windows Phone 7. Vzhledem k tomu, že je to produkt, který si zakládá na pohodlí a je all-inclusive, to je mocná zející díru v sestavě. Teď je to pravda, pouze Microsoft vydala Mango pro vývojáře před měsícem, ale Nitobi mohl alespoň hodil na podporu Nodo s příslibem přidání Mango později. V každém případě, ať to prostě předpokládat, že to bude dělat jeho cestu do budoucí verze. Pro tuto chvíli narazí na zdroj odkaz ke stažení je zdarma a podívejte se na promo video níže ach-tak rychlý přehled.

Pokračovat ve čtení PhoneGap 1,0 umožňuje vývojáři psát aplikace pro šest platforem, WP7 nejsou zahrnuty (video)

PhoneGap 1,0 umožňuje vývojáři psát aplikace pro šest platforem, WP7 není součástí dodávky (video) původně objevila na Engadget na po. 01.8.2011 11:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TheNextWeb | zdroj PhoneGap | Přeposlat | Komentáře