pátek 7. října 2011

Sprint LTE plány popsané: telefony, modemy a tablets přichází do roku 2012

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/07/sprints-lte-plans-detailed-phones-tablets-and-modems-coming-b/:
Pokud jste se nadějí, že v úterý Apple oznámení by kleštích Vizitky 5 na Sprint, připravte se na zklamání. Společnosti potvrdil, že žádné nové mobilní telefony budou předvádět v jeho strategii událost dnes . Místo toho, dopravce se zaměřuje na to, jak má v úmyslu spojit všechny tyto samostatných rádií - CDMA, LTE, WiMAX - do budoucnosti zařízení line up. Zdůrazňuje potřebu lepší uživatelské zkušenosti na marketing 4G technologií, provozovatel zdůraznila odhodlání podporovat stávající WiMAX násl. Duální CDMA / LTE výrobky jsou na trh v polovině příštího roku, se smartphony tablets, modemy a přes obě high-end a střední třídy musí být v nabídce. Motorola je Sanjay Jah se objevil v nahraném segmentu potvrdit jeho účast společnosti na výrobu těchto produktů 3G/4G. Samozřejmě, Sprint plány na podporu současné CDMA a WiMAX produktů, které nabízejí k prodeji po roce 2012. Pokud jde o Direct Connect, tři z těch, Push-to-Talk mobilních telefonů zasáhne dopravce v posledním čtvrtletí roku 2011, dalších přístrojů, plánované na rok 2012.

Sprint LTE plány popsané: telefony, modemy a tablets přichází v roce 2012 původně objevila na Engadget na pá. 07.10.2011 11:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat