středa 31. srpna 2011

Robot Vysavače: Roomba, Smarbo, a nyní Smartphone kontrolovaná RoboKing

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/TgkpORaxITc/:
head

Když se robot-vakuum svět stal tak přeplněném prostoru? Je to začíná vypadat jako monstrum filmu: RoboKing proti Smarbo II: Elektrické Vuumaloo. Ale to dává smysl, když se nad tím zamyslíte. Už máme "roboty", která umýt nádobí a udělat si kávu. Čištění podlahy je jen jiný soubor problémů, pro stroj vyřešit. A po úspěchu rozbít Roomba, každý chce být příští velký čistič bot. Zrovna minulý týden Toshiba představila Smarbo ano Smarbo, a nyní LG vstupuje do hry s RoboKing trojité oko . Ano, RoboKing trojité oko.

Roomba dělá svou práci tím, chytré, ale oklikou obcházení překážek, ale tyto nové přístroje o něco více jako Neato XV-11, který vlastně mapuje oblast a plány nejlepší trasu. Smarbo dodává více senzorů, a nyní RoboKing přináší svůj smartphone do směsi.

Přišlo to k tomuto: můžete nyní ovládat robota vakuové s iPhone. , Že vlastně dělá se zdvojnásobí jako druh jistoty bot, což dělá jeho 899.000 wonů (~ $ 750) cena trochu přijatelnější. Tak dlouho, jak si wi-fi funguje, měli byste být schopni přihlásit se do robota na dálku a řídit to asi (na 18 dB, že je takové ticho, že se připlížit na kočky).

Bere také hlasové příkazy, což je docela v pohodě. Můžete říct, že přestane fungovat, jít poplatek, nebo vám aktuální počasí. O Brave New World, s takovými vysavače v něm.

[Přes spuštění nových vylepšení ]



Žádné komentáře:

Okomentovat