středa 31. srpna 2011

Garmz Čepy se stát Lookk, cíle narušit módního průmyslu cyklu

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/OlMZsWFvja8/:
77952v5-max-250x250

Jako molu modelu záležet na dráze, Garmz, který umožňuje spuštění nadcházející módní návrháři vystřihnout tradiční síť odběratelů a prodávat oděvy přímo na spotřebitele, je dnes rebranding jako Lookk a oznamuje nové investici do začínajícího.

Eden Ventures převzala vedení na investice. Podmínky byly zveřejněny, ale zdroje říkají, že Eden šel za více než 500.000 liber. Další anděly investoři připojil kola včetně 500 Startups zakladatel Dave McClure, Kima Ventures, a Angel investory Sherry Coutu, Richard Titus, Tom Hulme a Net-a-Porter zakladatele Carmen Busquets. Po spuštění je bývalý 2010 Seedcamp vítěz a vzal standardní 50.000 liber investice pak.

Lookk vám nová módní návrháři Přidat design - to jsou pak hlasuje o spotřebitele. Vítězné návrhy jsou vyráběny Lookk vlastní in-house ve spolupráci s Lookk zodpovědný za výrobu, distribuci a vyplácení kusů, včetně všech souvisejících nákladů.

Jak si dokážete představit, že spousta začínající módní návrháři, kteří skočí na takovou šanci přeskočit, žába relativně pomalu se pohybující módního průmyslu.

Andreas Klinger, spoluzakladatel a ředitel společnosti Lookk, říká, že změna jména neznamená změnu obchodního modelu nebo směr společnosti, ale spíše pokus, aby lépe odrážely jeho odvolání pro designéry. Nový web je samozřejmě mnohem lépe vypadá, že předchozí inkarnace.

Vysvětluje, že to trvá několik let, než získal reputaci jako módní návrhářka patří k nákupu sítě. "Kupující nemůže věřit novým designem jména prodávat tak, aby nemohly skladem jejich oblečení a spotřebitelé nemohou koupit LooKK řeší tento problém tím, že podplatí designérů a spotřebitelů společně," řekl.

Nicméně si myslím, že sociální aspekt Garmz nešlo, jak virovou, jak to snad mohlo. Tato stránka je 16.000 Facebook fanoušky, tak ne tolik, jak by se mohlo zdát, když je dobrý rok provozu. To možná vysvětluje, re-značky.

Tato stránka také stojí nějaké soutěži druhů. NotJustALabel.com je tržiště pro avantgardní módy, například. Nicméně, žádné jiné stránky se celý end-to konec procesu, celou cestu až k tvorbě návrhů. To vytváří překážku vstupu na trh před konkurencí, která Lookk mohou zneužít.

McClure říká, že slovně dohodli neformální požadavky před rokem, ale dokumentace trvalo déle, než se očekávalo. Říká, že tým spojuje "Skvělý design citlivost, SEO konstrukce - dobrá kombinace tech vizuální design dovednosti. To je vzácné najít kombinaci hacker a bederní dovednosti v jeden tým ve stejnou dobu. A já jsem psychicky na hry davu sourcingu, jako Lookk. "

Po spuštění je duchovním dítětem Tamas Locher, Andreas Klinger a Gilbert Wedam.


Společnost:
GARMZ
Web:

Žádné komentáře:

Okomentovat