středa 31. srpna 2011

S Galaxy II konečně přistane na americké pobřeží pro Sprint, T-Mobile a AT & T

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/30/galaxy-s-ii-finally-lands-on-american-shores-for-sprint-t-mobil/:
S Galaxy II
No, už je to dlouho, než přišel, ale jemně lidé žijící v dobré ol 'US of A jsou konečně dostává obdařeni IIs Galaxy S volat své vlastní. Viditelně chybí, je strana Verizon, ale Sprint, T-Mobile a AT & T jsou stále v na Super AMOLED akce pod rouškou Epic 4G Dotkněte Sprint a prostě starý Galaxy S II na AT & T. Jak jsme slyšeli dříve Epic 4G Touch sportovní mírně větší 4,52 palcový displej , jak bude T-Mobile variantu (která má zatím skóre jméno nebo datum vydání), zatímco AT & T se drží na 4,3-palcovým panelem našel na mezinárodní model. Sprint zákazníci budou první, kdo si jejich pokus vlastnit jeden 16. září za 200 dolarů, s jinými dopravci následovat později. V opačném případě existuje jen velmi málo překvapení tady, s 1,2 GHz Exynos tlačí Gingerbread TouchWiz a ke každému nádherný obrazovce. Všechny jsou šikmé jako 4G mobilní telefony, s WiMax na palubě modelu Sprint a HSPA + k T-Mo a AT & T. Ma Bell je konkrétně prosazuje variantu, že je jako "nejtenčí smartphone 4G", který by mohl mít něco společného s menší 1650 mAh baterií uvnitř (Epic 4G Touch je sportovní 1800 mAh balení).

Rozvoj ...

Pokračovat ve čtení Galaxy S II konečně přistane na americké pobřeží pro Sprint, T-Mobile a AT & T

S Galaxy II konečně přistane na americké pobřeží pro Sprint, T-Mobile a AT & T původně objevila na Engadget na út. 30 srpen 2011 18:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Přeposlat | & n

Žádné komentáře:

Okomentovat