středa 31. srpna 2011

Marvel při mikroskopickém Sony OLED Hledáček elektronický

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/t88z6qKOO8I/:
Exif_JPEG_PICTURE

Jedním ze stanu rysy Sony Alpha a NEX nových kamer , které mimochodem vynikající vzhled, je nový elektronický hledáček. Nikdy jsem nebyl zvláště přitahované k těmto věcem, raději do zrcadla, na optický hledáček pro zrcadlovky nebo prostě velký a jasný LCD na zadní straně většiny fotoaparátů. Ale Fujifilm X100 (i přes své chyby), změnil svůj názor na užitečnost EVF, a jsem připraven přijmout fotoaparát, který to všechno EVF, po celou dobu. A pomáhá to, že Sony má novou obrazovku je zázrak miniaturizace.

Tech-On získal nějaké informace o bite-sized OLED panel se používá v nových kamer, a vidět samotný přístroj v jeho malé sláva je připomínkou toho, jak vyspělá našich zobrazovací zařízení se stávají:

Sony předchozí EVF je 800 × 600 (věřím) a tradiční LCD. Ten nový je nejen ve vysokém rozlišení na 1024 × 768, ale je to OLED panel místo podsvícený LCD displej, což je desetkrát kontrast svého předchůdce, podle Sony. ~ 2,4 milionu bodů, které tvoří panel jsou bílé diody červené, zelené nebo modré filtry, barevné diody nejsou zcela připraveni na hlavním vysílacím čase ještě.

Displej je plně ve vlastnictví a vyrábí společnost Sony Corp zobrazení na mobilních zařízeních, a to potvrzuje, že Sony se hluboko do celé věci OLED. A kombinuje jejich zobrazení obchod s Toshiba a Hitachi , ale to vypadá jako společnost do rytmu nové generace displejů. Právě teď nejslavnějších světových displeje jsou pravděpodobně iPhone 4 a iPad displeje, a pokud je ve vysokém rozlišení iPad 3 zvěsti jsou správné, který by mohl pokračovat. Ale kouzlo OLED je mnoho a různých a Sony to ví. Doufejme, že budeme svědky ještě působivější tech, jako je to úžasný malý EVF příští rok nebo dva.



Žádné komentáře:

Okomentovat