středa 31. srpna 2011

KNO se učebnic začátek Zpět do školy iPad App s jedním stažení každých 8 sekund

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2nH2vvqB3Cs/:
Kno downloads map

Jako studenti začít vracet do školy, jsou to stažení KNO nové učebnice aplikace pro iPad v celých houfech. V současné době je číslo 1 iPad App vzdělání, č. 2 grossing iPad App celkově, a vrchol-25 bez aplikace (dokonce populárnější než cca Kindle iPad). APP je stáhnout jednou za 8 sekund. Mapa nahoře zobrazuje stažení za posledních 24 hodin.

App samo o sobě je, ale pak KNO prodává digitální vysokoškolské učebnice je v App nákupy. Vím, v současné době nabízí více než 100.000 učebnice, které mohou být komentovaný, zvýrazněný, a také číst na webu nebo Facebook. Poté, co opustil své Nadměrná učebnice tablet, KNO vydala své digitální učebnice čtenáře a uložit na iPad loni v červnu. V posledních týdnech KNO přidal spoustu nových funkcí , jako je automatické kvízy, činnost proud poznámek, integrace s Khan Akademie on-line videa a 3D modely molekul generovaných za běhu.

Vysoké školy se většina studentů KNO jsou zatím ASU a University of Arizona, Harvard, a UT Austin.

Časná čísla naznačují silný začátek KNO tohoto semestru, je to první skutečná dostupnost mezi studenty. Odvolání stahování učebnic iPad místo vláčení po papírové kopie v batohu, je zřejmé. Nemá cenu nic stahovat aplikaci, a platí pro jednu nebo dvě učebnice vyzkoušet je poměrně nízké riziko pro většinu studentů. KNO skutečný test, však přijde později v semestru, kdy již suers rozhodnout, zda chcete stáhnout více KNO učebnice, nebo se vydejte zpět areálu knihkupectví.

Níže je pár videí demo předvádí KNO nejnovější funkce:


Žádné komentáře:

Okomentovat