středa 31. srpna 2011

Motorola oznámila Pro + s Gingerbread, několik dalších vylepšení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/30/motorola-pro-announced-with-gingerbread-few-other-improvements/:

Jak to dopadá, Plus se stává novým Moto pokračování. Brzy poté, co oznámil Defy + , telefon, který nabízí středně narazit na specifikace od svého předchůdce, HelloMoto je zpátky na to znovu Pro +. Tento zřejmé návaznosti na Motorola Pro (nebo Droid Pro , protože je známo, v USA), nepřináší mnoho zlepšení v tabulce. Je zdobena stejným CPU 1 GHz, 3,1-palcový VGA (640 x 480) displej, 512 MB RAM a pěti megapixelový fotoaparát, největší rozdíly v novém modelu je zahrnutí Android 2.3, 4 GB vnitřní paměti, lepší baterii ( 1.600 mAh) a zaoblený design - na rozdíl od originálu čtvercový vzhled. Je to z důvodu v Asii av Evropě od října, takže mějte oči ven ... Je-li, že "Plus" je dost vzruší. Obyvatele pod úrovní pro celou tiskovou zprávu.

Pokračovat ve čtení Motorola oznámila Pro + s Gingerbread, několik dalších vylepšení

Motorola oznámila Pro + s Gingerbread, několik dalších vylepšení původně objevila na Engadget na út. 30 srpen 2011 16:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj PROTEXT | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat