středa 31. srpna 2011

TouchPad dlouhověkosti získává podporu z Android / Ubuntu porty

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CK33G34KQN8/touchpad-longevity-gets-a-boost-from-androidubuntu-ports.ars:

HP zbrzdit její ambiciózní webOS strategii na začátku tohoto měsíce poté, co oznámil plány uvolnit celé své spotřebitele hardware podnikání . I když se platforma by mohl žít na základě budoucích licencí, HP nehodlá dodávat nové produkty s tímto softwarem. Vyložit aktuální stav TouchPad tablets, HP odstartovala požáru prodeje a dát 499 dolarů přístroj k mání za 99 dolarů velkorysý. Prodám-off se setkala s obrovským spotřebitelské poptávky, což vedlo k HP rozsvítí výroby pro další běh .

Velkou Nezodpovězenou otázkou však je, co se stane, když HP nakonec shodí jeho závazek vůči operačnímu systému. Pokud se licence nemusí převzít správcovství webOS a platformy stagnuje, ty touchpady nebudeme být velmi užitečné. Naštěstí nadšence Společenství přichází s některými technickými řešeními a hledat způsoby, jak uvést další software třetích stran a jiné operační systémy TouchPad.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat